>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 12.05.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 12. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, TT Star Series (Czechy)
Godzina: 08:00
Spotkanie: Tomas Tregler - Tomas Konecny
Typ: Over 4.0 setów
Kurs: 1.74
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Ostatnie dwa moje typy zakończyły się zwrotami, z powodu odwołanych spotkań, więc na jutro już coś, co raczej na pewno zostanie rozegrane, mecz tenisa stołowego, choć wyjątkowo nie Ligi Pro, a TT Star Series. Gram over w meczu, gdzie wydaje mi się, że możemy zobaczyć nawet 5 setów. Oba Tomki walczą ze sobą jak tylko mogą, ich mecze nie mają wyraźnego faworyta, choć w ogólnej rywalizacji prowadzi Konecny 8-5, ale i tak, trzynaście spotkań od 27 marca i aż 9 meczy kończących się w 5 setach, kolejne trzy spotkania miały tylko 4 sety i co najważniejsze jedynie jeden mecz skończył się szybko w 3 setach. Teraz raczej się tego nie spodziewam, obaj są w formie, dzisiaj rozegrali po cztery spotkania, Tregler wygrywał 3:0, 3:0, 3:1 i 3:2, zaś Konecny 3:0, 3:1, 3:1 i 3:0, więc bardzo udane mecze. Jutrzejsze spotkanie będzie pierwszym meczem dla obu tego dnia, a więc spodziewam się naprawdę sporej walki.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Ligi Elektroniczne- Fifa(Liga Pro-Rosja)
Godzina: 00:45
Spotkanie: GAMBIT ESPORTS - WESTCOASTUNT
Typ: X2
Kurs: 2.15
Bukmacher: STS
Analiza:

Liga Pro w Rosji ma rozgrywki m.in w tenisie stołowym,hokeju czy właśnie Fifie. Dziś zdecydowałem zagrać się właśnie na te ostatnie rozgrywki. Spotkanie Gambit(Halilov Artyom Azatovich)-Westcoastunt(Brenev Nikolai Pavlovich) będzie 4 w kolejności turnieju nocnego. Kurs bardzo faworyzuje Gambit,ale jednak z ostatnich spotkań nie widać aż takiej przewagi. W dniach 6-9 maja rozegrali 5 bezpośrednich spotkań z czego 2 wygrał Westcoastunt. Ostatni raz spotkali się w półfinale gdzie Westcoastunt pokonał swojego rywala 3-2 i awansował do finału,który również wygrał. Tego dnia przegrał tylko jedno spotkanie. Dzień wcześniej również spisał się dobrze,bo zajął 2 miejsce po minimalnej porażce w finale. Gambit w ostatnich 4 spotkaniach nie wygrał ani razu.Dlatego liczę,że Westcoastunt dziś powalczy w fazie grupowej i co najmniej zremisuje.
Rywalizacje można oglądać na Twitchu Ligi Pro.

115

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Counter Strike - ESL One - Road to Rio - Europa
Godzina: 16:30
Spotkanie: Fnatic - Movistar Riders
Typ: Movistar Riders (z handicapem rundowym +12,5)
Kurs: 1,45
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Fnatic są lepszą ekipą od Movistaru, ale według mnie są zbytnio faworyzowani w tym spotkaniu. Fnatic przegrali z Ninjas in Pyjamas 1:2, a byli faworytem w tamtym spotkaniu. Forma Fnatic wydaje się nie być najlepsza co daje szanse Movistarowi na sprawienie niespodzianki, a przynajmniej na nawiązanie walki. Movistar Riders zagrali naprawdę dobry mecz przeciwko Godsent. Do tego to zwycięstwo osiągnęli w dwóch mapach. Pierwszą mapę wygrali 16:14, ale już druga zakończyła się ich wysokim zwycięstwem 16:9. W ostatnich miesiącach drużyna Movistaru robi postępy i potrafi sprawiać problemy teoretycznie dużo lepszym ekipom. Według mnie stać ich na powalczenie z Fnatic i sądzę, że pokryją ten wysoki handicap.

45

Otrzymane punkty reputacji: +27
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, Liga Pro
Godzina: 07:30
Spotkanie: Volkov A. - Vakar S.
Typ: Vakar S. (-1.5)
Kurs: 4.20
Analiza:

Dziś rano nastąpiła ciekawa sytuacja - oto Valery Ivanov, który wczoraj wygrywał pojedynek za pojedynkiem i miał stuprocentową skuteczność, przegrywa 0:3 z Sergeyem Vakarem. Niewyspanie? Chwilowa słabsza dyspozycja? A może Vakarowi szykuje się dzień konia?

Idę w tą trzecią tezę. Volkov rozegrał wczoraj dwa pojedynki i obydwa przegrał. Vakar nie jest zaś zawodnikiem który wygrywa większość spotkań, ale potrafi sprawiać niespodzianki, jak choćby wygrana przedwczoraj ze Smirnovem 3:0. Poczynania tego zawodnika oglądamy od ubiegłej soboty i z dnia na dzień rozkręca się na arenie rosyjskiego ping-ponga. Będę dziś upatrywał kolejnej niespodzianki. W dodatku rzadko kiedy pojedynki z jego udziałem kończą się wynikiem 3:2. To zachęca mnie do podbicia kursu o handicap dla Volkova. Typ jest ryzykowny ale skoro Vakar zaczął od przełamania Ivanova, dlaczego miałby nie wygrać z Volkovem?

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Tenis stołowy,win cup
Godzina: 9
Spotkanie: Kovalchuk-Grishchenko
Typ: Kovalchuk
Kurs: 1.7
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Kolejne starcie w tenisie stolowym, tym razem rano jednak dwoch wyzej wspomnianych zawodnikow rozegralo juz jeden mecz. Kovalchuk dzisiaj bilans jedna wygrana, jedna porazka - widac ze jest juz w rytmie wiec na pewno jest to plus. Grishchenko natomiast tylko jeden mecz, w ktorym przegral. Zawodnicy mierzyli sie ze soba dwukrotnie wczoraj, 1-1 do tej pory ale mecze byly bardzo wyrownane - 5 setowe, wiec niewykluczone ze dzisiaj bedzie podobnie. Kovalchuk jest niewielkim faworytem wsrod bukmacherow, ja rowniez postawie w jego strone, bo wierze ze jednak ostatnie zwyciestwo doda mu troche wiekszej pewnosci w jego grze. Tak jak wspomnialem, przypuszczam ze mecz moze byc dluzszy niz dotychczas a wygranego mozemy poznac dopiero w piatym secie.

70

Dyscyplina: Basseball Korea
Godzina: 11:30
Spotkanie: Nexen Heroes - Samsung Lions
Typ: over 10,5 punktów
Kurs: 2,70
Bukmacher: Forbet
Analiza: Faworytem tego pojedynku jest drużyna gospodarzy Nexen Heroes i każdy inny wynik tego meczu niż ich pewne zwycięstwo będzie niespodzianka tego pojedynku.W ubiegłym sezonie zdobyli oni tytuł wicemistrzowski i teraz zaliczają się do kandydatów do walki o to trofeum.Obecnie grają oni bardzo dobrze i zajmują wysokie 2 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali 5 meczy i 1 spotkanie tylko przegrali.W swoim ostatnim pojedynku pokonali na swoim terenie 6-3 Hanwha Eagles.Ich rywale druzyna Samsung Lions gra w tym sezonie zdecydowanie gorzej i obecnie zajmuje 6 miejsce w tabeli.Na tenn ich wynik składają się 2 wygrane spotkania i 4 mecze oni przegrali.Stawiam ze zdecydowanie padnie tutaj bardzo wysoki wynik punktowy tego meczu.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Turkmenistan, Youth League
Spotkanie: FC Asgabat U21 - Sagadam U21
Typ: FC Asgabat U21
Kurs:
2,00
Godz: 13:00
Bukmacher: Fortuna

Mecz między ostatnią a przedostatnią drużyną w lidze. Gospodarze na 6 meczów tylko 1 remis i aż 5 porażek a ich bilans bramkowy wynosi 6:16. Goście niedużo lepiej bo 1 zwycięstwo 1 remis i 5 porażki a bilans ich wynosi 6:19. Jedyne zwycięstwo jakie odnieśli to właśnie z Asgabat 2:1 u siebie.
Jeżeli popatrzymy na pozostałe spotkania obu drużyn to nieco lepiej jednak wygląda to u gospodarzy, w 5 z 6 spotkaniach strzelali bramkę, 2 razy przegrywali mecz 1 bramką z liderem ligi niekwestionowanym, który wygrywa każdy mecz ulegli 0:3. Goście również przegrali z liderem ale 0:4 u siebie. Potrafili również przegrać 0:5 czy 2:4.
Myślę, że dziś Asgabat zrewanżują się Sagadam i tym razem to Oni wygrają mecz na własnym boisku.

100

arystoteles 534

arystoteles

Arystoteles
Dyscyplina: Piłka nożna - Turkmenistan
Spotkanie: Merw U21 - Altyn Asyr U21
Typ: Altyn Asyr - 2,5 handi
Kurs:
2,1
Godz: 13:30
Bukmacher: Betclic
Analiza :

Mecz między 5 i 1 zespołem w tabeli.
Goscie wszystkie mecze wysoko wygrywaja. Ostatnio 3-0 i 4-0.
Gospodarze przegrali 0-3.
Altyn to najlepszy zespół, a gospodarze to zespół przeciętny.
Jednak najważniejsze jest to, że po porażce pierwszego zespołu Altyn Asyr kilka dni temu, dziś jest kilku zawodników z pierwszego zespołu. Będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony.

110

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: CS:GO - Road to Rio - Europa
Godzina: 20:00
Spotkanie: ENCE - Copenhagen Flames
Typ: NIE - [ENCE wygra oraz allu zdobędzie 39 eliminacji na 1 i 2 mapie]
Kurs: 1.83
Bukmacher: betfan

Ode mnie klasycznie valuebet od betfana, co prawda nie jestem co do niego tak bardzo przekonany jak do poprzednich, ale no na pewno warto spróbować to zagrać po takim kursie. Mecz trochę o pietruszkę, walka o 9 miejsce europejskich rozgrywek, myślę że to Duńczykom powinno bardziej zależeć na wygranej, ponieważ są niżej notowani w rankingu. Pokazali już w kwalifikacjach, że trzeba się z nimi liczyć, grają bardzo ciekawy cs i trochę szkoda, że dzis kończy się ich przygoda z Rio. O drużynie Ence nie mam za bardzo zdania, jest ten allu który ciągnie cały zespół, reszta ratio oscylujące wokół jedynki, nic specjalnego. Nie koniecznie oni to wygrają tak jak uwazaja bukmacherzy, do tego ta linia 39 fragów na allego zabezpiecza potencjalną przegraną Flames. Dla rozjaśnienia: na wygraną ENCE mamy kurs 1.47, a na +38.5 fragów allego powinno być spokojnie 1.75, co w dublu dawałoby nam 2.57!!! Betfan natomiast wciska nam to samo po kursie 1.83, na szczęście mamy opcję [NIE], z której radzę skorzystać. Polecam też zagrać coś w stronę CF, ja za drobne dałem ich wygraną, a także handicap dodatni na cały mecz. ENCE jak na 21 miejsce światowego rankingu wypada naprawdę słabo, myślę że stąd te kursy, jak dla mnie mecz 50/50.

100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis stołowy , Liga Pro
Godzina 22:30
Spotkanie: I. Pandur - V. Zhulyabin
Typ: Zhulyabin (-1,5)
Kurs: 1,40

Dzisiaj bardzo zachowawczo. Pandur to zawodnik, który przegrywa wszystko za wyjątkiem spotkań z Babkinem. I to jest fakt, który może brzmi smiesznie, ale na blisko 30 ostsetnich spotkań Pandur wygrał 4-krotnie z Bakinem, a pozostałe mecze przegrał. jak się poszuka kilka dni do tyłu to znajdzie się wygrane z Sadkovem czy Shishovem. Po drugiej stronie stołu stanie dzis Zhukyabin, który wygrywa prawie wszystko. Na 20 oststnich spotkań wygrał 18. a dwie porażki odniósł ze wspomnianym wyżej Sadkovem. W H2H znalazłem jedną wygrana Pandura z Zhulyabinem 16 kwietnia. od tego czasu same wygrane tego drugiego. pponieważ rozmiary zwycięstwa bywały różne ja dziś nie zaryzykuje i zagram tylko handi -1,5.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom