>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.03.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Europejska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zenit St. Petersburg-Torino
Typ: over 3,5 bramki
Kurs: 3.75
Bukmacher: bet365
Analiza: Na dzisiaj wybrałem spotkanie z ligi Europy gdzie zmierzą się ze sobą Zenit z Torino w poprzednich meczach w lidze Europy Torino często strzelało po kilka bramek w meczu i tez ich kilka traciło i zawsze przed ich meczem buki wystawiają dość duże kursy na bramki tak jak w tym przypadku, Zenit czy to jest overowa drużyna chyba nie ale jest to mocna drużyna pokazali to w ostatnim meczy z PSV grali u siebie i wygrali 3-0, w tym meczu widzę dużą ilość bramek i te bramki będą zdobywane przez obie ekipy.
⛔100

B 4

bird

Użytkownik
⚽ Liga Europy
21:05 czasu polskiego
Napoli - Dyn. Moskwa
Napoli over 2.5 @ 3.40

bet365
Dzisiaj w LE kilka ciekawych spotkań. Szkoda trochę, że drużyny z Włoch i Hiszpanii muszą grać przeciwko sobie, ale cóż, losowanie to losowanie. Pod lupę idzie jednak spotkanie nie włosko-włoskie czy hiszpańsko-hiszpańskie, a włosko-rosyjskie. Na Stadio San Paolo Napoli podejmie Dynamo Moskwę, które nie ma co ukrywać, nie jest faworytem tego spotkania. Niby ograli w dwumeczu wcześniejszej rundy Anderlecht, ale to nie ta sama półka, nie ten sam poziom. Azzurri w niesamowitym gazie, powinna to być przysłowiowa bułka z masłem dla nich. W 1/16 przejechali się po Trabzonie, który wg. mnie jest nawet lepszą drużyną, niż Panowie z Moskwy. Przypominając: 4:0 na wyjeździe i 1:0 u siebie. 5 do jajka w dwumeczu.
Kurs dosyć wysoki, nie ma co ukrywać. Ale wystarczy popatrzeć na obecną dyspozycję Błękitnych i widać realną szansę na plus. Może na pierwszy rzut oka wyniki nie wyglądają wcale zbyt pięknie, ale dzisiejsi gospodarze ostatnio mieli ciężki kalendarz, a mimo to ciągle zmniejszają dystans do ekipy z Rzymu. Do 2 miejsca w Serie A brakuje im 4 oczek. Ostatnio zremisowali 2:2 z Interem i 1:1 z Lazio, które ostatnio rozgromiło rewelacyjną Fiorentinę 4:0. Podopieczni Beniteza muszą sobie zrobić niezłą zaliczkę przed wyjazdem na ciężki teren do Rosji, dlatego dzisiaj nie ma liczyć na co innego, jak ofensywa, ofensywa i jeszcze raz ofensywa. Potencjał z przodu jest. Najprawdopodobniej w przedniej formacji zobaczymy takich piłkarzy jak: Martins, Hamsik, Callejon czy przede wszystkim Higuain.
Sytuacje bramkowe Napoli w ostatnich trzech meczach (odpowiednio Inter, Lazio, Torino) to; 17, 15, 16. Te liczby już dużo mówią tym, co dzieję się z przodu. Warto podkreślić, że nie licząc wpadki 0:1 u siebie z Juventusem, który jest poza zasięgiem ligi, Napoli ostatnie spotkanie u siebie przegrało we wrześniu 2014. Trochę jednak wypada jeszcze napisać o gościach. Dynamo ostatnio radzi sobie dosyć dobrze, traci mało bramek, w większości wygrywa lub remisuje. W meczach tej drużyny jednak wpada mało bramek. Dla mnie jednak działa to zawsze w taki sposób: jeżeli drużyna gra kilka dobrych spotkań, nie traci bramek, to w końcu musi przyjść gorszy dzień. Dobrym przykładem jest np. Arsenal. Przypomniało mi się w tej sytuacji, jak bodajże przez 11 spotkań stracili 2 czy 3 bramki, a potem dostali lanie 3:6 z City. Dlatego wydaję mi się, że to będzie spotkanie tego pokroju. Jakby nie radzili sobie goście, klasowo odstają zdecydowanie.
Dużym wsparciem będą kibice, którzy zawsze są 12 zawodnikiem w Neapolu. Atmosfera naprawdę nieziemska. Mecze Napoli ogląda się bardzo dobrze i jeżeli ktoś miałby wybierać dzisiaj mecz do obejrzenia, to polecam właśnie ten, który teraz typuję. Jeżeli gospodarze utrzymają formę z ostatnich spotkań, to myślę, że 3 lub 4-krotnie podziurawią obronę moskiewską. Patrzyłem na składy i raczej żadnego z ważnych filarów Napoli nie zabraknie. Dlatego liczę, że ten właśnie overek wpadnie.
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - LIGA EUROPEJSKA: 1/8 finału
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zenit - Torino
Typ: 1 połowa handicap - Zenit -1
Kurs: 4.80
Bukmacher: Bet365
Analiza: Przed dwumeczem Zenitu przeciwko PSV, wszyscy pisali, że Zenit nie ma startu do ekipy z Holandii - bo niby po przerwie w sezonie, co mnie trochę śmieszyło, a sam Zenit udowodnił, że będzie walczyć o najwyższy cel w Lidze Europejskiej, a dzisiaj w moich oczach powinni sobie zapewnić awans do kolejnej fazy pucharowej, bo przeciwnik dużo słabszy od PSV. W Rosji gra się ciężko dla każdego, a to za sprawą pogody - dzisiaj wieczorem temperatura w Sankt Petersburg ma spaść nawet do -4 stopni, co dla graczy z Włoch będzie na pewno uciążliwe, bo są przyzwyczajeni do dużo wyższych temperatur, aktualnie w Turynie jest około 15 stopni C., co jest jednak około 20 stopni różnicy.
Włosi w meczach wyjazdowych radzą sobie raczej przeciętnie, chociaż w 1/16 finału wygrali mecz wyjazdowy 2:3 przeciwko Blbao - ale chyba większość wie w jakiej formie jest aktualnie drużyna z Hiszpanii.
Zenit u siebie jest mocny, co pokazał już wielokrotnie i jak dla mnie jest dużo lepszą drużyną od Torino. Personalnie również to lepiej wygląda, Hulk wraz z Rondonem, Dannym i Witselem spisują się bardzo dobrze w linii ataku i myślę, że dzisiaj znowu udowodnią swoją wartość przeciwko - trzeba sobie powiedzieć szczerze - słabej drużynie i wygrają różnicą minimum dwoma golami już pierwszą połowę meczu.
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +7
delpierro 56

delpierro

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Liga Europejska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Club Brugge - Besiktas
Typ: pierwsza połowa DW 0:0
Kurs: 2.75
Bukmacher: Expekt
Analiza: Pierwsze spotkanie pomiędzy belgijskim Club Brugge a tureckim Besiktasem. W 1/16 Club Brugge wyeliminował duński Aalborg wygrywając w dwumeczu 6:1. Besiktas dość niespodziewanie wyrzucił za burtę Liverpool. W Anglii Besiktas przegrał po bramce w końcówce spotkania. U siebie zdołali wygrać 1:0 i doprowadzić do rzutów karnych, w których byli bezbłędni. Club Brugge lubi grać ofensywny futbol, jednak Besiktas to nie Aalborg i z pewnością nie pozwolą sobie strzelić tyle bramek. W trzech meczach fazy grupowej LE rozgrywanych u siebie Club Brugge remisował do przerwy 0:0 z Torino i Kopenhagą. Z HJK Helsinki zdołali wygrać pierwszą połowę strzelając bramkę z rzutu karnego. Besiktas w obu meczach z Liverpoolem także remisował 0:0 do przerwy. W fazie grupowej nie padł ani razu remis 0:0 do przerwy ani razu. Sądzę, że w pierwszej części spotkania zespoły będą nawzajem się obserwowały, 0:0 do przerwy całkiem możliwy.
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +16
kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykówka EuroChallenge
Spotkanie: Saratov - Trabzonspor
Typ: Trabzonspor +7,5
Kurs: 1,75
Analiza:
Juz dzisiaj o godzinie 17:00 dojdzie do rewanzowego spotkania pomiedzy Saratovem, A Trabzonsporem. Faworytem tego spotkania wedlug bukmacherow sa gospodarze. Jednak kurs 1,30 na ich zwyciestwo w zupelnosci mnie nie satysfakcjonuje. Dlatego decyduje sie zagrac w strone gosci. A mianowicie zagrac handi +7,5. W pierwszym meczu tureccy zawodnicy pokonali Saratov na wlasnym parkiecie 6 pkt. Dzisiaj by zapewnic sobie awans musza isc punkt za punkt z gospodarzami, gdyz moga przegrac tlyko 5 pkt by bezposrednio awansowac. W moim odczuciu to wlasnie Trabzonspor jest faworytem tego meczu. Kurs 3 bardzo atrakcyjny patrzac na okolicznosci i na ostatni mecz, w ktorym caly czas przewazali i kontrolowali gre. Uwazam, ze moga nawet pokusic sie o zwyciestwo, ale bezpieczniej stawiam handi dodatnie w ich strone. Mysle, ze taki handi spokojnie pokryja i awansuja do nastepnej rundy.
✅75

art-is-blast 36

art-is-blast

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Liga Europejska
Godzina: 21:05
Spotkanie: Fiorentina - AS Roma
Typ: UNDER 2.5
Kurs: 1.62
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś o 21:05 zobaczymy według mnie najbardziej ciekawy mecz 1/8 pucharu Ligi Europy między dwoma zespołami z czołówki Serie A czyli Fiora a Roma. Ten mecz ma wiele smaczków ponieważ jedna jak i druga drużyna ma sobie coś do udowodnienia. Rzymianie ograli u siebie Viole 2:0 a później zremisowali 1:1 na terenie rywali ale za to Fiora pokonała Rome 0:2 w Rzymie i przekreśliła marzenia wilków na puchar krajowy. Rzymianie w ostatnich meczach serie A złapali zadyszkę co pokazują 4 remisy z rzędu i &quot;aż&quot; 2 strzelone gole, Fiora natomiast gra fajną piłkę dla oka i pomysłową (mecz z Juve wygrany) ale zdarza się im kompletnie pogubić i wtedy widać ich niedociągnięcia w grze (4:0 przegrana z Lazio) Dziś stawiam że na stadionie Stadio Artemio Franchi nie padnie więcej niż 2 gole, Roma będzie starała się utrzymać czyste konto i liczyć na akcje z kontry + będą uważać na Mario Gomeza który już wbił 3 gole do siatki Rzymian a Fiora będzie starała się wbić jednego gola po czym pewnie spowolni grę i poczeka z kontrą na Giallorossi . Według mnie ten typ w tym meczu jest najbardziej prawdopodobny ale fajnym pomysłem jest też dać typ ze Gomez strzeli gola, że mecz skończy się remisem albo nawet under 1.5 . Powodzenia !
✅62

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Liga Europy
Godz: 18:00
Spotkanie: Zenit L. - Torino
Typ: 1
Kurs: 1,7
Analiza:
W kolejnej fazie Ligi Europy zmierzą się ze sobą zespoły Zenit Petersburg i Torino. Faworytem dzisiejszego spotkania są piłkarze gospodarzy. W poprzedniej rundzie piłkarze A. Villasa Boasa pewnie pokonali PSV Eindhoven 1-0 na wyjeździe i 3-0 na własnym boisku. W lidze rosyjskiej Zenit spisuje się bardzo dobrze i ma 7 punktów przewagi nad druga drużyną, a w spotkaniach rozgrywanych na własnym stadionie ma znakomity bilans 8-1-1. Dzięki komfortowi w rodzimych rozgrywkach zawodnicy z rosyjskiego klubu mogą się skupić na Lidze Europy. Natomiast piłkarze Torino w poprzedniej rundzie europejskich pucharów niespodziewanie pokonali 3-2 na wyjeździe Athletic Bilbao i po pierwszym zremisowanym meczu u siebie 2-2 awansowali dalej. Uważam jednak, że ich dzisiejsi rywale są zdecydowanie mocniejsza ekipą od hiszpańskiego klubu i drużynie G. Ventury nie będzie tak łatwo zdobywać bramki. W lidze włoskiej A. Glik wraz z kolegami spisują się w kratkę. Remisują z mocną Fiorentiną na wyjeździe, wygrywają u siebie z jeszcze silniejszym Napoli, a następnie przegrywają ze średnim Udinese. Z pewnością Zenit jest mocniejszym kadrowo zespołem i myślę, że w dzisiejszym spotkaniu wykorzysta atut własnego boiska i pokona Torino. Absencje: Zenit - V. Faizulin, A. Arsavin. Torino - A. Gonzalez.
✅70

hristo 585

hristo

Użytkownik
Piłka Nożna, Skoki Narciarskie, Trondheim
Godz: 19:00
Spotkanie: Kto wyżej: Schlierenzauer - Velta
Typ: 2
Kurs: 2,0
Analiza:
Norwegowie u siebie mocni, Bardal, Jacobsen, Velta - każdego z nich obstawiałbym wyżej od Schlieriego. Bet365 daje na Veltę kurs bardziej niż przyzwoity. Rune zszedł od poziom niżej w stosunku do Falun, ale dalej jest mocny, skocznia mu odpowiada, skacze ładnie stylowo. Gregor ma bardzo rozchwianą formę, dobre skoki przeplata ze słabszymi, zdarzają się wpadki, do tego dochodzi już brak motywacji w tym sezonie gdzie zostało kilka konkursów, a Gregor w generalce o nic nie walczy.
Velta będzie chciał się pokazać przed własną publicznością, powalczyć o Top10 w generalce, z pewnością motywacji mu nie zabraknie.
✅100

P 4

pawelo124

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka, Europa : Euroleague
Spotkanie: Galatasaray vs Crvena Zvezda
Typ: Galatasaray
Kurs: 3.10
Analiza:
Galatasaray ostatni mecz na boisku Crveny wygrali przewagą dziewieciu punktów. Crvena jak i Galata nie mają już szans aby cos wywalczyć w tej grupie więc mecz na luzie. Ale to Galatasaray będzie grało u siebie co napewno im pomorze w koncowym rezultacie i mysle ze wygraja. Dla mnie faworytem jest Galataray , nie wiem dlaczego taki kurs choć widzialem jak sie zwiekszyl z 1,95 . Tak więc będę śledził ten mecz, statystki mi przemawiaja za galatą.
⛔100

Dyrone93 272

Dyrone93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Villarreal - Sevilla
Typ: over 2,5
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj stawiam w LE pomiędzy drużynami z hiszpanii. Jak widać poniżej obydwa zespoły lubią tracić i strzelać więc liczę również w dzisiejszym dniu na minimum 3 bramki. Powyższe zespoły czeka seria spotkań między sobą w tym miesiącu w lidze jak i pucharach więc jest to dobra okazja by pokazać swoje siły w pierwszym meczu tej serii. Mam nadzieje że zawodnicy obydwu zespołów oglądali wczorajszy mecz Bayernu i zechcą pójść w ślady swoich kolegów po fachu.
Villarreal 2-2 Sevilla
Sevilla 1-2 Villarreal
Villarreal 1-2 Sevilla
Sevilla 0-0 Villarreal
Sevilla 2-1 Villarreal
Ostatnie 5 meczy Villarrealu w domu: 2-0,2-1,1-0,1-3,4-1
Ostatnie 5 meczy Sevillii na wyjezdzie: 2-1,2-1,4-3,2-3,3-4
✅
80

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Zjednoczone Emiraty Arabskie, 17:30
Al Jazira - Al Ahli Dubai
Over 3.5 gola
2.00
Expekt
Dzisiaj o 17:30 zostanie rozegrany interesujący mecz w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Zmierzą się ze sobą zespoły Al Jaziry i Al Ahli Dubai. gospodarze to 2 zespół w tabeli, a goście plasują się na 7 miejscu w lidze. Typuję w tym spotkaniu na over 3.5 gola. Pierwszy argument to wgląd do historii spotkań między tymi drużynami. Ostatnie 5 meczy między Al Jazirą, a Al Ahli Dubai kończyły się rezultatami 4:2, 1:2, 1;3, 2:2 i 2:2. Na 5 meczy aż 4 kończyły się wynikiem over 3.5 gola, a 1 raz zabrakło 1 gola. Jak widać obie drużyny grają ofensywnie i w rywalizacji pomiędzy nimi wpada dużo goli. Drugi argument to fakt, że Al Jazira notuje najwięcej wyników powyżej 3.5 gola ze wszystkich drużyn w lidze. Mają na swoim koncie aż 12 meczy over 3.5 gola na 18 rozegranych. Daje to okło 66% wszystkich spotkań. dwa na trzy mecze z ich udziałem kończą się wynikiem 4 bramkowym lub wyższym. W dzisiejszym meczy typuję 3:2 dla gospodarzy i over 3.5 gola.
⛔100

A 5

adam-wang

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Liga: Lige Europejska
Kto: Club Brugge vs Besiktas
Typ; BTS
Stawka: 1.90
Buk: bet365
Analiza: W tym meczu będzie niezwykle ciężko o zwycięstwo, patrząc na dokonania obydwu drużyn na swoich podwórkach.
Jednak serce kieruje się za zwycięstwem Besiktasu, po wyeliminowaniu 2:0 Liverpool&#39;u z LE, gdy Club Brugge wyeliminował dość słabego przeciwnika.
Obie drużyny, gdy zwyciężają, osiągają minimum 2 bramki, dlatego czeka nas dobre i w miarę wyrównane widowisko, w którym padnie kilka bramek ????
✅90

S 15

slam7

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka, Europa : Euroleague
Godz: 18:00
Spotkanie: Nizhny Nowogrod vs Laboral Kutxa
Typ: Laboral Kutxa - zakład na zwycięstwo
Kurs: 1,95
Analiza: Podczas gdy dzis większosc graczy zajmuje sie ligą europejską ja postanawiam zająć sie koszykarską euroligą. Początkowo chcialem napisac o zwycięstwie Galatasaray, ale typ zostal juz podany przez innego użytkownika forum. Zamiast tego wybieram wyjazdowy triumf hiszpańskiego zespołu. W grupie toczy sie walka o ostatnie miejsce premiowane awansem do playoffs. Laboral musi wygrac to spotkanie, bo mają teraz tyle samo punktow co Efes i nie mogą pozwolić sobie na wpadkę. Novogrod nie licząc wygranej z Astaną przegral 4 kolejne mecze. Tego sezonu nie mogą zaliczyc do udanych. Oba zespoly graly między sobą 1raz i to w tym sezonie euroligi. Caja Laboral wygrało 7 punktami. Mecz powinien rozstrzygnąc sie po mojej mysli. Jeśli ktoś nie chce grac mojego typu polecam zwycięstwo Galatasaray.
⛔100

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Dyscyplina: hokej: Get Ligaen (Norwegia)
Spotkanie: Lillehammer - Storhamar
Typ: Storhamar -1,5 gola
Kurs: 2.50
Godzina: 18:30
Analiza: Pora kończyć tę nie równą rywalizację, szybkie 3-0 dla Smoków i moje przewidywania się sprawdzają. Ostatni mecz to nie dominacja ale wręcz deklasacja Lillehammer i dogrywkę zawdzięczają oni jedynie głupocie gospodarzy bo nie wiem jak inaczej nazwać najpierw sytuacje w których Storhamar łapał kary a później frajerstwo przy wszystkich trzech straconych golach w osłabieniu. Właściwie gdyby nie PP to przyjezdni nie istnieli by na tafli. To nie jest tak że mieli przygotowane jakieś kosmiczne schematy rozegrania gry w przewadze, to były głupie błędy gospodarzy. Tamten mecz miał jednego bohatera - Daga Mortena Wehna. Gość był wszędzie odbierał, podawał, strzelał. Ale i tak nie wystarczyło. Dziś właściwie przy obecnych morale gospodarzy nawet 1-2 bramki mogą rozłożyć Lillehammer i pogrom nie może zdziwić. Storhamar jest zdecydowany lepszy. Z tego co widzę w jednej formacji znowu Larrivve, Jensen i Skadsdammen. Będzie ogień. Niby to 4ty mecz w którym może paść rozstrzygnięcie ale nie spodziewam się emocji za dużych, tutaj różnica w umiejętnościach i możliwościach obu drużyn jest widoczna w każdym meczu.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +6
zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Piłka Nożna, Liga Europy
Spotkanie: Dnipro - Ajax
Typ: X
Kurs: 3.41
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Ajax naszego Arka Milika zmierzy się dzisiaj w pierwszym spotkaniu 1/8 finału Ligi Europejskiej z Dnipro Dniepropietrowskiem. Spotkanie zostanie rozegrane na stadionie w Kijowie. Dnipro zajęło 2 miejsce w fazie grupowej tuż za Interem Mediolan, bilans gospodarzy (2 Z, 1 R , 3P). Szału nie ma jak widać. 4 gole strzelone przy pięciu straconych również nie powala na kolana. Jednak Dnipro to nie jest słaba ekipa, co pokazała w 1/16 eliminując grecki Olympiakos. Domeną gospodarzy to przede wszystkim gra z kontry. W ofensywie ciągnie ten cały wózek przede wszystkim Konoplianka niekwestionowana gwiazda tego zepołu, jednak jego występ dzisiaj stoi pod dużym znakiem zapytania. Jeśli dzisiaj nie wystąpi to ofensywa gosp. mocno ucierpi. Ajax niby wrócił do formy, ale tylko niby... bo kto oglądał ostatni mecz z Excelsiorem ten widział, że holendrzy mają duże kłopoty z utrzymywaniem się przy piłce i ataku pozycyjnym, a jak wiadomo Dnipro to znacznie silniejsza ekipa niż Excelsior i w dodatku gra na &quot;swoim&quot; terenie. Nie widzę tutaj faworyta w tym spotkaniu i jak dla mnie zdecydowanie warto pograć remis po takim smacznym kursie. POWODZENIA!
⛔100

modul 118

modul

Użytkownik
Spotkanie: Dnipro vs Ajax
Typ: Ajax wygra i zachowa czyste konto
Kurs: 7.26
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
Nie zgadzam się z opinią że Dnipro jest faworytem tego spotkania, a także z tym że Ajax nie potrafi zagrać dobrze na wyjeździe. Zdarzają się pojedyncze ekscesy w Eredivisie gdzie Ajax traci głupio bramki i w konsekwencji punkty, ale nie należy zapominać, że priorytetem dla graczy Franka de Bure są europejskie puchary i zdecydowanie dobro w lidze przekładane jest nad chęć zdobycia pucharu. Oczywiście wszystko z względów czysto logicznych, pk przegrany, majster sie oddala więc co innego robić jak nie przykładać się tylko i wyłącznie do LE? ... Co do gry na wyjeździe warto odnieść się do spotkania z żelazną LEGIĄ gdzie grając w Polsce teoretycznie faworytem była Legia, a w praktyce wiadomo jak wyszło. Do spotkania rangi europejskiego traileru można porównać do spotkania z PSV gdzie również nie byli faworytem, dodatkowo 3 dni wcześniej zagrali spotkanie podstawowym squadem w LE a mimo tego wygrali tracąc z tak świetną drużyną 1 bramkę na wyjeździe.
Co powiem o Dnipro - odniosę się do 3 spotkań, kolejno przeciwko Interowi (0:1) Qarabachowi (0:1) oraz Dyn. Kijów (0:3) - w każdym z tych przypadków przeciwnik był w zasięgu ręki na papierze, a w rzeczywistości na własnym boisku nie potrafili strzelić bramki i przegrywali ... Ajax na pewno już te spotkania oglądnął kilkukrotnie i mimo preferowania dość ofensywnego stylu gry, będą przygotowani na ewentualne kontry a świetnie spisujący się Cillessen jest dla Ajaxu handicapem już na początku spotkania. W meczu nie zagra Kankava (Dnipro) zawieszony za kartki, czyli teoretycznie kolejny gwóźdź do trumny bo pomoc osłabiona.
⛔100

dobi 221,9K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Wolfsburg - Inter
Piłka nożna, LE
Godzina 19:00
Typ : Over 3,5 RR Interu
Kurs : 1,72
bet365
Witam, dziś niestety na szybko i dość późno, ale nie dałem rady wcześniej.
Dzisiaj wieczorem w Niemczech na Volkswagen Arena będziemy świadkami chyba najciekawszego pojedynku z dzisiejszych meczy w LE. Wilki na własnym obiekcie podejmują silny Inter.
Typ jest skierowany na Inter, a że czasu jest mało to skupię się na ich zespole. Jest to dobra drużyna z włoskiej Serie A, która obecnie znajduje się na 8 miejscu. Na wyjazdach grają przyzwoicie tyle, że ostatnio. Wcześniej to taka gra w kratkę. Zwłaszcza w LE były to praktycznie same remisy, ale widać, że nie odpuszczają tych rozgrywek. Shaqiri robi tam sporo dobrego. Ale co do meczy, jest to ekipa, która nabija sporo cornerów nawet w ciężkich meczach wyjazdowych. Ostatnie ich 5 wyjazdów to Napoli / Atlanta / Celtic / Cagliari / Napoli, i w KAŻDYM z nich linia została pokryta! Wilki to objawienie tego sezonu ligi niemieckiej. Ostatnie 5 meczy na Volkswagen Arena to 5 zwycięstw, w tym z Bayernem aż 4:1. Co ciekawe tylko w 1 z meczy zespół gości miał mniej niż 4 rogi a mianowicie 3. Myślę, że po przyjemnym kursie jest szansa spróbować! ;)
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +12
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Spotkanie: Everton Liverpool-Dynamo Kijów
Typ: obie drużyny strzelą
Kurs: 1,91
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Everton w PL spisuje się katastrofalnie w tym sezonie i o pucharach w przyszłym roku może chyba zapomnieć. Liga Europy to jedyna szansa na uratowanie sezonu. Potencjał &quot;The Toffees mają ogromny, co pokazali w meczach z Bernem w 1/16 finału. Drużyna z Kijowa jednak nie przestraszy się na pewno a nazwiska w ataku Kijowian mówia same za siebie: Jarmolenko, Belhanda, Lens, Mbokani oraz Teodorczyk w rezerwie ;). Bramki angielskiego zespołu spodziewam sie tutaj niemal na pewno bo na Godison Park to jednak zawsze grożny team. Natomiast goście zagrają bez kompleksów a mając takie nazwiska z przodu o strzelenie bramki powinniśmy być spokojni.
✅91

kafar1997 72

kafar1997

Użytkownik
Spotkanie: Fiorentina - As Roma
Typ: Fiorentina strzeli w obydwu połowach : Tak
Kurs:4.0
Analiza: Na samym początku przyznam ,że tak wysoki kurs na to zdarzenie jest dla mnie zaskoczeniem. Fiorentina jest w wyśmienitej formie , a Roma w dołku . Rzymianie w 5 ostatnich spotkaniach zaliczyli 4 remisy . Fiorentina gra obecnie najlepszą piłkę we włoszech. w spotkaniach o stawkę potrafią działać cuda i wręcz miażdżyć przeciwników. Roma mimo że nie jest drużyną do bicia nie powinna być w stanie powstrzymać drużyny z Florencji , dlatego stawiam na bramki dla Fiorentiny
⛔100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka 5
Spotkanie: Villarreal - Sevilla
Typ: Villarreal powyżej 1,5
Kurs: 1.95
Bukmacher:bet365
Analiza:
Sevilla na wyjeździe zaliczyła niezłą serię porażek. Zasłużone wyniki. 4-3 z Sociedad, 2-1 z Getafe, 2-1 z Realem, 3-2 z Valencią, 3-1 z Espanyolem. Ostatnio wygrana 4-3 z Deportivo i powiem szczerze tam mogli zaliczyć wpadkę. Z Monchengladbach na wygraną 2-3 nie do końca zasłużyli. Średnio grywają na wyjazdach. Tracą dużo goli na czyiś stadionach. Grali głównie z mocniejszymi rywalami, ale i Villarreal takim jest.
Mecze Villarreal u siebie z mocniejszymi rywalami w lidze: 0-1 z Barcą, 0-2 z Realem, 1:3 z Valencią. Rywale jednak mocniejsi od Sevilli. Są w lepszej sytuacji, bo mają mocniejszą kadrę. W lidze będą obracać i wcale to mocno nie ucierpi na jakości. Sevilla ma większy problem. Jak nie będą obracać w trudno w LE będzie. Jak będą obracać to prawdopodobnie będą mieli po grze w LM w sezonie 15/16.
Krótki opis. Jeden z meczów, który czuję, ale nie wiem co napisać ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom