>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.02.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLM
Spotkanie:Valencia-Psg
Typ:psg -1
Kurs:6.50
Bukmacher:William Hill
Analiza:
Typ dość ryzykowny ale nie wykluczone powodzenia oba zespoły do dzisiejszego spotkania przystąpią z mocnymi osłabieniami zwłaszcza w lini defensywnej.Dużo o tym meczu zostalo już napisane w działach tematycznych jak również i tutaj osobiście jestem dość przekonany że Psg zmiażdży po prostu nietoperze i już dzisiaj zapewni sobie awans do kolejnej rundy bo wynik 0:2 / 0:3 już raczej zamknął by drogę Valenci do dalszej rundy tego pucharu . Ibra w ostatnim meczu odpoczywał wszedł na 2 połowę dopiero i strzelił bramkę z karnego a jego zespół wygrał 3:1 . Oczywiście PSG to nie tylko Ibra ale także Lavezi którego gra się inspiruję chodz już swoje lata ma ten zawodnik . Mecz zapowiada się bardzo ciekawie i patrząc na braki Valenci w defensywie jestem skłonny zaryzykować taki typ gdyż forma PSG na wyjazdach jest wyśmienita . Pozdrawiam
⛔ 100

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - EUROPA: Liga Mistrzów - Play Offy
Spotkanie: Celtic - Juventus
Typ: ile goli będzie strzelonych w meczu - 4 gole
Kurs: 7,0
Bukmacher: Bwin
Analiza: Spotkanie będę oglądał w tv i dlatego mam nadzieje że dużo goli. Czytając inne posty mam wrażenie że gracze stawiają na małą ilość goli w tym meczu. Myślę że w takim razie będzie raczej na odwrót wiadomo dlaczego. Obie drużyny prowadzą w swoich ligach więc chyba mamy prawo oczekiwać odważnej szybkiej gry,tym bardziej że obie drużyny i w lidze i w lidze mistrzów strzelają wiele goli. Myślę że Celtic musi u siebie grać o wszystko tym bardziej że już i tak spełnili to co sobie zakładali przed startem LM. Wszyscy mamy w pamięci mecz Celtic Barcelona gdzie była duża niespodzianka a 3 gole w tamtym meczy to najmniejsza możliwa ilość bo Barca pudłowała na potęgę.Teraz mam nadzieje że Celtic
zagra z Juve podobnie jak z Barcą a Juve na swoim dobrym poziomie i 4 gole stają się możliwe. Moim zdaniem poszła też masówka na PSG i Valencia na pewno nie przegra a w Glasgow będzie raczej dwójka.
⛔ 100

davidson 59

davidson

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,Liga Mistrzów
Spotkanie: Celtic vs Juventus
Typ: Gary Hooper strzeli gola
Kurs: 4,19
Bukmacher: pinnacle
Analiza: Ogromne value. Hooper ustawiony jako samotny snajper bedzie szalal w ataku. To gracz nastawiony na zdobywanie goli z wielu pozycji,kontuzjowany jest Grek i dlatego on bedzie pelnil role jedynego napastnika. Celtic musi zagrac z przodu i musi strzelic gola zeby myslec o nastepnej rundzie ligi mistrzow bo Turyn to ciezki teren i tam niezwykle trudno o przynajmniej remis. Szkoci musza szukac szansy w Glasgow a taki Hooper choc nie strzelil juz gola od paru ladnych meczy jestem pewien ze jest podekstytowany takim spotkaniem i zrobi wszystko zeby pomoc swojej druzynie odniesc sukces. Juventus slynie z dobrej obrony mam ta swiadomosc jednak pomimo tego celtic nie jest bez szans,pokazali z barcelona ze ciezka praca przynosi efekty i tak moze byc tym razem. Hoopera czeka kilku sytuacji strzeleckich i glownie od niego bedzie spoczywala presja zdobywania goli i mam nadzieje ze cos uda mu sie skrobnac po takim zachecajacym kursie. Celtic moze grac rowniez z kontry,inspiruja o walke cwiercfinalowa i musza postawic wszystko na jedna karte. Swietny mecz sie zapowiada.
⛔ 100

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Dyscyplina: PiłkaNożna - ANGLIA: League Two
Spotkanie: Southend -Cheltenham
Typ:Southend -1 bramka
Kurs:4,75
Bukmacher:William Hill
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie w Angielskie League Two spotkanie pomiędzy Southend a Cheltenham. Drużyna gospodarzy obecnie zajmuje 7 lokatę w tabeli z dorobkiem 47 pkt natomiast drużyna gości 5 lokatę z dorobkiem 49 pkt lecz mają o jedno spotkanie więcej rozegrane. Drużyna Sothend u siebie ma średni bilans 6-4-4 Natomiast drużyna gości posiada w meczach wyjazdowy bilans 4-5-6. Southend w ostatnich 3 meczach wygrał 2 razy i raz zremisował natomiast drużyna Cheltenham ostatnio spisuję się dośc słabo 1 remi jedna wygrana i 1 porażka .

Swój typ głownie opieram na 2 ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami i tych 2 meczach drużyna Southend pewnie wygrywała 4-0 u siebie i 1-3 na wyjeździe uważam że dziś może być podobnie dlatego zaryzykuję taki typ bo kurs bardzo dobry ????
Pzdr
⛔ 100

anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Valencia - PSG
Typ: Roberto Soldado strzeli 2 bramki lub więcej
Kurs: 9
Bukmacher: Bwin
Analiza:Roberto Soldado zdobedzie co najmniej 2 gole ? kurs 9 a jeszcze pare godzin wczesniej wynosil na betfair 13 ponad , choc teraz rowneiz spadl do 9 jest doprawdy wysmienity i dlatego tak wysoki ze wzgledu
na 1x2 valencia-psg przy wyrownanych w miare kursach , gdzie rzekomo nie ma faworyta i obydwu druzynom przyznaja bukmacherzy porowne szanse
w pierwszym meczu plus wlasnie pierwszy mecz 1/8 gdzie niekoniecznie ma pasc duzo goli , zalaczaajc statystyki strzeleckie Soldado w tym sezonie powstaje pelen obraz kursu
9 jednak gdy wezmiemy pod lupe mozliwy przebieg gry i przeanalizujemy ewentualna taktyke Valencii na to spotkanie 2 bramki najbardziej wysunietego snajpera &quot;nietoperzy&quot;
zaczna przybierac rozmiary powodzenaia takiej to opcji.Scenariusz , ze gospodarze narzuca atak w tym meczu , oznacza zagrozeenie pod bramka PSG i ewentualnie stwarzanie sytuacji podbramkowych Soldado przy nienajlepszej grze defensywnej PSG
w zaleznosci jak bedzie udawalo im sie bronienie wlasnej twierdzy.Inny scenariusz , ze to wlasnie Valenica pozwoli pograc pilka Paryzanom i probowac przechwytywac pilke an kontre rowniez dla 2 goli Soldado ma sens , przyklad chocby niedawnego meczu na Mestalla z Barcelona.
Posiadajac w swoim budzecie bukmacherskim jakas kwote , odpowiednio dobierajac stawke do mojego typu po kursie 9 az grzechem byloby nie sprobowac.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom