>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 11.11.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Polska, Orlen Liga
Spotkanie: Tauron MKS Dąbrowa Górnicza - Impel Wrocław
Typ: Impel (1 set)
Kurs: 1,91
bwin
Na dzisiaj zaplanowano ostatni mecz kolejki pomiędzy Dąbrową Górniczą a zespołem Impelu Wrocław. Za powiada się bardzo wyrównany pojedynek lecz ja jestem skłonny postawić w stronę przyjezdnych. Gospodynie przed sezonem brane były pod uwagę w walce o podium ale jak pokazały pierwsze mecze tak dobre nie są. Najbardziej zawodzą chyba nowe rozgrywające Marina Katić i Anna Kaczmar. Do tego dzisiaj na parkiet nie wyjdą w najsilniejszym zestawieniu zabraknie argentyńskiej atakującej Natalii Brussy. Na uraz narzeka Elżbieta Skowrońska ale powinna być raczej już dzisiaj dyspozycyjna. Lepiej w tym sezonie wystartował zespół Tauronu. Jak dotąd wygrał cztery z rozgrywanych dotąd pięciu spotkań. Wszystkie zwycięstwa były bez straty seta. Moim zdaniem po stronie Wrocławianek jest więcej argumentów i dzisiaj stawiam na nie.
⛔ 100

E 45

ecko

Użytkownik
Dyscyplina - Hokej na lodzie (Czechy, 1 liga)
Spotkanie: HC Slovan Ustecti Lvi - BK Mlada Boleslav
Typ: BK Mlada Boleslav -1,5
Kurs: 1,95
Buk: bwin
Analiza:
1 liga czeska i walka Slovana z Mladą Bolesław, która walczy o powrót do ekstraligi z której spadli 2 lata temu. Mlada Bolesław to drużyna za słaba na Ekstraligę ale i za mocna na 1 ligę. Obecnie na 20 meczy mają 15 wygranych w czasie reg. 1 po dogrywce, 1 porażkę po dogrywce i 3 porażki w reg. czasie a bilans bramkowy 92-33!!! Więc bilans meczy bardzo dobry jak na hokej a bilans bramkowy to kosmos, 92 bramki strzelone w 20 meczach to średnia 4,6 bramki na mecz, pokazuje że są zdecydowanie najlepsi w lidze. Slovan zajmuje 11 miejsce w lidze w 20 meczach odnosząc 6 zwycięstw w reg. czasie, 2 wygrane po karnych, 1 porażka po dogrywce i 11 porażek w reg. czasie, bramki 50-59. Od momentu spadku z ligi przez Mladą Bolesław drużyny grały ze sobą 5 razy i 5 razy wygrywała Mlada. W jedynym meczu w tym sezonie wygrali 6-1!!! Slovan gra ostatnio w kratkę, na 5 meczy wygrali 2 razy i 3 razy przegrali, Mlada na ostatnie 5 meczy wygrali 4 razy wyraźnie co najmniej 3 bramkami a przegrali tylko raz 5-2 na wyjeździe ale z wiceliderem, słabszych odprawiają łatwo z kwitkiem. Zapowiada się pewna wygrana Mlady a z wypełnieniem handi nie powinno być problemu.
✅ 95

kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
POLSKA: Tauron Basket Liga
Rosa Radom - Zielona Góra
typ: powyżej 167,5
kurs: 3,50
buk: williamhill
analiza:
ROSA Radom zagra w Tauron Basket Lidze przeciwko Mistrzowi kraju Stelmetowi Zielona Góra. Początek spotkania w poniedziałek 11 listopada o godzinie 17:00.
Rosa to beniaminek z poprzedniego sezonu, który utrzymał się w lidze zajmując dziesiąte miejsce. Lecz obecnie zajmuja 7 miejsce tuż za Stelmetem.
Stelmet jak wiemy to mistrz Polski, ten mecz na pewno beda traktowac dosc powaznie, poniewaz ich obecna pozycja w tabeli nie zadowala.
Oba zespoly zmierzyły sie 2 razy i wyniki wygladaly nastepujaco:
02.03.13 TAU Zielona Gora Rosa Radom 96 : 100
08.12.12 TAU Rosa Radom Zielona Gora 92 : 110
Takze widac, ze mecze pomiedzy tymi druzynami sa dosc wyrownane i ciekawe dlatego przewiduje dzisiaj duzo akcji po ktorych bedzie punkt za punktem i linia 167,5 zostanie zdobyta ;)
⛔ 100

J 0

jacekd78

Użytkownik
dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
spotkanie: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin
typ: Pogoń Szczecin powyżej 2,5 gola
kurs:4,33
bet365
Wczoraj przewidywałem że cięzko bedzie Barsie z Betisem i kto oglądał mecz wie że tak było a wynik nie odzwierciedla tego co sie działo na boisku. Ważne że Neymar strzelił tak jak obstawiałem.
Dziś zagram dość ryzykownie i wezmę chyba najbardziej na forum oblegany mecz pogon-zagłebie. Pogoń prowadzona przez Wdowczyka spisuje sie dość dobrze i znajduje sie wysoko w tabeli na 5 miejscu z bilansem bramkowym 24-20 i dziś własnie brameczkami sie zajmę. W ostatnich 2 meczach u siebie portowcy stzrelili 7 bramek(4-0 z Piastem i 3-2 z Koroną). Ta polsko-japońska mieszanka jest bardzo bramkostrzelna i nastawiona na gre ofensywną.Trio Murayama,Robak,Akahoshi strzelili juz razem 16 bramek i to właśnie na nich dziś liczę. Z drugiej strony ostatnie w tabeli zagłebie które przejął Lenczyk i próbuje ich ratować ale czy mu sie uda? Myśle że dziś młody-gniewny(wdowczyk) ogra starego wyjadacza(lenczyka) i pogoń strzeli minimum 3 brameczki bedącemu w głębokim kryzysie Zagłebiu.Ostatni mecz tych druzyn w Szczecinie zakończył sie zwyciestwem portowców 4-0.Licze na powtórkę. Kurs warty ryzyka.
⛔ 100
powtórzenie

cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Tenis, ATP Masters London
Marrero/Dasco - Bryan/Bryan
Typ: DW 1-2
Kurs: 4.3
Betfair
Analiza:
1. Hiszpanie są rewelacją turnieju, nie przegrali w 4 meczach ani jednego seta. Myslę, że właśnie dziś z braćmi Bryan powinna nadejść ta chwila (z kim jak nie z nimi?);
2. Bliźniacy dla odmiany w każdym z 4 pojedynków notowali 3-setowe pojedynki, stawiam, że dziś również tak będzie, bo napotykają chyba najtrudniejszych przeciwników;
3. Czyli zakładamy obecność super TB - w tym myślę, że lepsi będą bracia, po których stronie jest ogromne doświadczenie i wytrzymałość psychiczna. Wczoraj mimo dosyć trudnej sytuacji z Peyą/Soaresem zdołali wygrać mecz;
4. Nie pamiętam, kiedy Bryans przegrali mecz w stosunku 0-2, więc ten rezultat odkładam.
5. Rozpatrując wcześniejsze punkty, kurs 4.3 zdaje się być wysokim value
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Boston - Tampa Bay
typ: Boston - 1,5
Kurs: 2,8
Bukmacher: sportingbet
analiza:
Dziś na lodowisko w Bostonie przyjeżdzają hokeiście Tampa Bay. Goście spisują się niespodziewanie dobrze i zajmują pierwszą pozycję w swojej konferencji notując 4 ostatnie wygrane z rzędu. Każda passa ma swój koniec i niestety dla Tampy uważam, że nadejdzie ona dziś. Niedzwiadki po prostu im nie leżą, a ostatni raz wygrali tutaj w maju 2011 roku! Dodatkowo jeśli dziś Boston wygraodnieśnie trzecią wygraną z rzędu na własnej tafli.
W tym sezonie obie ekipy spotkały się dwa razy. Na boisku w Bostonie padł wynik 3-1 dla gospodarzy, natomiast w Tampa Boston rozgromił gospodarzy aż 0-5.
Dziś także sądzę, że ekipa Bruins pokryje spokojnie handicap.
Już za dwa dni Boston znów zagra u siebie z Columbus więc zapewne będzie chciał kontynuować passę wygranych. Natomias Tampa będzie miało 4 dni przerwy, po których udadzą się do Montrealu na mecz z miejscowymi Canadiens, którzy także postawią wysoko poprzeczkę. Pozdrawiam
✅ 180

Otrzymane punkty reputacji: +2
noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Pogon - Zaglebie
Typ: over 2.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj o godzinie o 18 odbedzie sie w Szczecinie mecz konczacy 16 kolejke polskiej ekstraklasy pomiedzy Pogonia Szczecin, a Zaglebiem Lubin. Faworytem tego spotkania jest 4 po 15 kolejkach duma pomorza, ktora jesli dzisiaj zwyciezy awansuje na 3 pozycje w tabeli. Miedziowi w tym sezonie strasznie doluja i sa w tej chwili na ostatniej pozycji w tabeli. Moj typ na to spotkanie to over, poniewaz oba zespoly musza wygrac, portowcy chcac sie piac w gore, a miedziowi, aby odbic sie od dna. Pogon w ostatnich 4/5 spotkań pokryła ten over, a w ostatnich 3 spotkaniach w Szczecinie rowniez padl over. Natomiast patrzac na h2h widac od razu, ze w meczach pomiedzy tymi obydwiema ekipami w ostatnich latach czesto padaja wysokie rezultaty. Co do skladow i form tych zespolow juz sporo osob dzisiaj rozwodzilo w dzisiejszych typach, wiec ja sie rozpisywal nie bede. Licze na ciekawe spotkanie oraz sporo bramek dzisiaj na Twardowskiego. Przepraszam za brak polskich znakow.
⛔ 100

varshave 10

varshave

Użytkownik
Dyscyplina: PIŁKA NOŻNA - EERSTE DIVISIE
Spotkanie
: Jong Ajax - Graafschap
Typ: 2
Kurs: 1.62
Analiza: Gospodarze obecnie zajmują 17 pozycję w lidze i u siebie w ostatnich trzech meczach przegrywali. Natomiast rywale okupują górną połowę tabeli. Graafschap w ostatnich trzech meczach na wyjeździe wygrali przegrali i zremisowali. Goście w ostatnich pięciu meczach zdobyli 7 punktów, natomiast gospodarze calutkie 0, więc kurs odzwierciedla duże szanse drużyny przyjezdnej.
⛔ 100
powtórzenie

N 0

nailer23

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis World Tour Finals
Spotkanie: R.Nadal - N.Djokovic
Typ: 11 gemów lub więcej w 1 secie
Kurs: 2.30
Buk: Bet-at-home
Analiza:
Dziś poznamy zwyciezce calego world tour. Szczerze mowiac to daje szanse 50/50, bukmacherzy typuja Djokovicia ale to jest final i tutaj nie ma zadnych przelewek, zaden nie bedzie chcial oddac latwo skory. Dla mnie obojetne jest kto wygra. A co do mojego typu to wydaje mi sie byc dobry. Spodziewam sie 3 setowego pojedynku i bardzo wyrownanego w gemy. W ostatnich kilku meczach miedzy nimi nie zdarzylo sie zeby w 1 secie bylo tyle gemow, ale jednak stawiam na te 11 lub wiecej bo uwazam ze tutaj kazdy bedzie walczyl o kazda pilke i obejrzymy dlugi i ciekawy pojedynek.
⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka
Spotkanie: Dąbrowa Górnicza - Impel Wrocław
Typ: 1
Kurs: 1,80
Dziś w Orlenlidze dojdzie do spotkania pomiędzy Dąbrową Górniczą a zespołem z Wrocławia. Bukmacherzy minimalnie faworyzują zespół gospodyń i ja również na nie dziś stawiam, choć siatkówka kobiet często niemal doprowadza do szału obstawiających i niczego tak na prawdę nie można być pewnym. Dąbrowa zaczęła sezon fatalnie bo przydarzyły im się trzy porażki pod rząd z Sopotem, Policami oraz z Muszyną. Największy problem Dąbrowa miała z rozgrywającymi bo ani Kaczmar ani Katić nie spełniały pokładanych w nich nadzieji i często zawodziły dlatego postanowiono sprowadzić utytułowaną i bardzo dobrą rozgrywającą Ozge Cemberci. Ozge wystąpiła już w Bielsku i tam od razu gra Dąbrowy zaskoczyła i zespół odniósł wygraną 3-1. Impel zaczął imponująco lecz poniósł dotkliwą porażkę z Legionowią i to mi trochę utkwiło w pamięci, lecz następnie zdeklasował Sopot. Wydaje mi się że na papierze mimo wszystko lepiej wygląda Dąbrowa, zwłaszcza na pozycji atakującej Zaroślińska gra dobrze i nieraz w pojedynkę ciągnie grę zespołu. Kaczor jakoś do mnie nie przemawia, oglądając jej grę w reprezentacji nieraz doprowadzała mnie wręcz do szału. Mocnym punktem Wrocławia jest na pewno niemka Brinker i rozgrywająca Diricx. Ja liczę dziś na Elkę Skowrońską i Zaroślińską, jak one dobrze zagrają to wygra Dąbrowa. Zawsze mocną stroną Dąbrowy była zagrywka, we Wrocławiu nie ma jakichś wybitnych przyjmujących, Pyziołek, Brinker Sieczka i Mroczkowska znacznie lepiej radzą sobie w ataku, zwłaszcza Mroczkowska to powinien być obiekt do zagrywania bo przecież ona grała na pozycji atakującej a w tym sezonie gra jako przyjmująca.
⛔ 100

chvast 396

chvast

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL, USA
Spotkanie: Tapma Bay Lightning @ Boston Bruins
Typ: Tapma Bay Lightning OT
Kurs: 2,56
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Dzisiaj rozgrywany jest tylko jeden mecz - więc zastanawiałem się jakie kursy mogą wystawić bukmacherzy na ten mecz. Myślałem o kursie nieco przekraczającym granicę 2,00.. Sprawdzam i widzę 2,56 - uśmiechnąłem się delikatnie, bo uważam ten kurs za okazję.
Bruins grają tak jak już do tego nas przyzwyczaili, czyli dobrze. Grają u siebie, są mocni, mogą dziś ograć drużynę z najlepszym bilansem w konferencji wschodniej, ale nie są dla mnie zdecydowanym faworytami. Dzisiaj podejmą Ligtning, zespół który ostatnimi czasy gra przynajmniej tak samo dobrze jak Bears. Goście notują obecnie serię 4 zwycięstw, która dobrze odzwierciedla ich grę. TD Garden nie jest jakimś szczególnie trudnym terenem, a na chwilę obecną Bolts, to drużyna, która może wygrywać z najlepszymi zarówno u siebie jak i na wyjazdach. Niełatwym zadaniem jest sforsowanie defensywy Bruins z rewelacyjnym,szczególnie ostatnio, Raskiem w bramce. Jednak dzisiaj ta defensywa będzie musiała stawić czoła jednej z najskuteczniejszych ofensyw w lidze, ze Stamkosem na czele. Podsumowując - myślę, że szanse Bolts są w rzeczywistości wyższe niż kształtują je bukmacherzy, a ten bet to value i liczę na zwycięstwo.
⛔ 100

domel206 802

domel206

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis World Tour Finals
Spotkanie: R.Nadal - N.Djokovic
Typ: 2:1
Kurs: 4.75
Bukmacher: Betclic
Analiza : na zakończenie sezonu gratka dla kibiców Tenisa, spotkają się dwaj najlepsi tenisiści globu ( obecnej chwili). Według mnie faworyta w tym spotkaniu nie ma dziwią mnie kursy wystawione przez buki, usprawiedliwieniem może być obecna forma tenisistów i to że Rafa na hali nie spisują się tak dobrze. Moje zdanie jest takie, ten mecz będzie szczególny pod wieloma aspektami i dlatego dziś nie możemy powiedzieć kto jest faworytem szanse są wyrównane dla obu Panów. Twarda nawierzchnia to na pewno jakiś plus dla Serba, ale w tym roku obaj Tenisiści zagrali 3 spotkania na twardej nawierzchni i 2 razy góra był Nadal a 1 raz Serb. Serwis jest na pewno po stronie Serba, ale jak dobrze wiemy Rafa również potrafi dobrze serwować i i łatwo wygrywać swoje podanie. Dodam że jeśli Serb będzie miał gorszy dzień serwisowy to wtedy przewaga rośnie w stronę Hiszpana którego zabójczy forchend może wykończyć samego Djoko. Następna sprawa to jest to że Djoko ma więcej w nogach tz. jego 3 z 4 spotkań w tym turnieju kończyły się w 3 setach, Rafa tylko 1 raz grał 3 setowy pojedynek. Determinacja i spokój w tych elementach Nadal jest dużo lepszy niż Djoko a w dzisiejszym spotkaniu te aspekty odegrają wielką rolę. Hiszpan potrzebuje tego zwycięstwa do kompletu i myślę że wyrwie te trofeum dziś dla Serba swoją wolą walki i determinacją. Stawiam 2:1 bo nie sądzę aby któryś z Panów nie ugrał dzisiaj tutaj seta, każdy z nich na pewno będzie miał chwile słabości ale myślę że Rafa w tym 3 secie będzie miał ich mniej niż Djoko. Grajmy z rozsądkiem ????
⛔ 100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Siroki - Partizan
typ: Partizan - 6,5
Kurs: 1.88
Analiza: Wybrałem ten mecz jako w moim odczuciu z dużym prawdopodobieństwem trafienia. Partizan staje przed szansą liderowania , warunek to ograć dzisiejszego przeciwnika, który gra mówiąc delikatnie średnio zajmując przedostatnie miejsce w tabeli. Siroki trzy ostatnie mecze i porażki wyraźnie są w odwrocie i szukają formy, a Partizan solidna i ustabilizowana forma, która powinna dać w całym spotkaniu handi dla nich właśnie. Myślę że dodatkowo mobilizującą opcją jest przewodnictwo w tabeli, a z kim jak z kim ale właśnie z takimi drużynami na wyjeździe po prostu muszą wygrywać. powodzenia

kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom