>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.11.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 11. Listopada

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Randers - Aalborg
Typ: Randers i powyżej 2.5 (wynik/suma goli)
Kurs: 4.75
Bet365
Mocna choc i ryzykowna prozpozycja ode mnie na mecz Randers, ktory przyniósł mi pierwsze 400 pkt w konkursie ponad tydzień temu, wygrywajac z handicapem -1.5 na wyjeździe z Sonderjskie 1-3. Choc mecz mogl sie skonczyc jednobramkowa wygrana to trzeba jednak przyznac ze Randers wykonalo swoja robote jak nalezy. Jest jednak problem z defensywa bo mimo prowadzenia oddawali gospodarzom zbyt duzo pola do gry i ci mogli spokojnie strzelic 2 bramke nawet przy prowadzeniu gosci 1-2. Jednak skonczylo sie szczesliwie dla mnie i dla Randers, bo druzyna gospodarzy byla bardzo nieskuteczna w ataku a to w wiekszosci przypadkow prowadzi do wyprowadzenia przez druzyne prowadząca kontry i jej wykorzystania. Ale dobra, koniec gadki o jednym meczu. przejdzmy teraz do ostatniego pojedynku miedzy tymi druzynami ktore odbylo sie prawie 2 miesiace temu, kiedy to Randers wygral 3-2. Pamietam ten mecz, tak jak pamietam, kolejny wygrany przez z Randers z Esbjerg 3-2. W obydwu tych spokaniach stawialem na druzyny gosci, a jak sie to konczylo kazdy widzi. Teraz mamy znowu faworyta wyjazdowego, ktory niestety znowu przegra, ja nie wiem, jak buki mogą tego ie wiedzieć? Moze wiedza i wystawiajac taki kurs na Aalborg, ktory badz co badz jak chcesz grac faworyta to nie przejdziesz obojetnie kolo 2.25, co moze wydawac sie kuszace. Dla mnie to tylko okazja by wylapac dobry kurs na gospodarza. Teraz spojrzmy na statystyke under/over. Po co grac na czysta jedynke (2.90) jak mozna polaczyc to z overem w typie jaki oferuje nam bet365, a mianowicie wynik/suma goli. Jak juz mowilem Randers daje duzo pola do gry i traci w niemal kazdym meczu, wiec nie spodziewam sie czystego konta. Aalborg to przeciez druga druzyna ligi i jak na nią przystało strzela przynajmniej jedna na wyjazdach, ale bilans i tak nie jest najlepszy 2-0-4 z czego mozna wywnioskowac, ze przegrywajac mecze wyjazdowe, strzelaja bramki a to prowadzi do overów. Randers nie jest najlepszy jesli chodzi o mecze u siebie (2-3-2) ale mysle ze to bedzie tutaj gralo poboczna role. Aab gra w roli faworyta, ktoremu dobrze sie w miare wiedzie ostatnio (dwie wygrane z czystym kontem u siebie) ale nie sadze by utrzymali czyste konto, czy tez zatrzymaja ataki gospodarzy na tyle by wygrac znowu do zera? U gosci tylko jedna powazna absencja nie grajacego pomocnika Jonas Kamper (12/1). No prawie zmienilem zdanie. 5 z 8 meczy Randers u siebie konczylo sie overami, a z pozostalych trzech, dwa zakonczyly sie bramkami z obydwu stron (1-1). Wygrana Randers, tym razem nizej bo 2-1, taki wynik mnie usatysfakcjonuje.
⛔ 100

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Ekstraklasa
spotkanie: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin
typ: 2
kurs: 4.5
buk: bet365
analiza:
Na początku chciałbym przypomnieć pewien gorący dzień sierpnia tego roku, gdy zaczynaliśmy nowy sezon meczem pomiędzy Zagłębiem, a Pogonią w Lubinie. Miedziowi byli wielkim faworytem, mniej więcej jak teraz Portowcy. Goście mieli zebrać tęgie lanie, a gospodarze rozpocząć swoją batalię o europejskie puchary. Realia są całkiem inne, mianowicie Lubinianie zamykają tabelę Ekstraklasy, a Pogoń miewa się całkiem dobrze i jest na piątym miejscu. Gram jednak na piłkarzy Oresta Lenczyka i myślę, że rycerze wiosny właśnie tym meczem wskoczą na właściwe tory. Przypomnijmy sobie wcześniejszy sezon, a konkretnie jesień. Zagłębie dostało wtedy od Pogoni 4 bramki i mecz zakończył się wynikiem 0:4 dla zespołu ze Szczecin. Przyszła runda rewanżowa i Lubinie mieliśmy 3:0 dla gospodarzy. Już taka jest Ekstraklasa i właśnie takie mecze jak ten trzeba wyszukiwać. Mam na myśli to, że gram na ekipę, za którą prawie nic nie przemawia, ale znając możliwości tej ligi wszystko jest możliwe, a kurs jest bardzo wysoki. Miedziowi mogą liczyć na doping ze strony kibiców z Lubina, aczkolwiek absolutnie na niego nie zasługują. Do nieoficjalnej kadry meczowej załapali się młodzi Jagiełło i Bonecki, którzy na pewno powalczą bardziej od kopaczy seniorów. Portowcy są mocni, ale jak najbardziej do ogrania, jeśli Widzew mógł ich ograć to Zagłębie jest jak najbardziej w stanie to powtórzyć.
⛔ 100

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves
Typ: Wolves -4,5
Kurs: 2,07
Bukmacher: Pinnacle
Dzięki Bogu, że Rockets są takim contenderem, mają w składzie mistrza rzutów wolnych i D&#39;Antoni odpłacić się za zeszły sezon również stosując taktykę Hack-a-Howard. Tylko tym sposobem + fartowny game winner za 3 Blake&#39;a Lakers wygrali mecz w Houston. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu na pewno mamy wyższy kurs na Wilki i trzeba to dobrze wykorzystać.
Po pierwsze na pewno nie będzie żadnej taktyki na faulowanie wysokich - Pek 75% a Love 88% z linii rzutów wolnych. Dodatkowo obaj są dobrymi obrońcami, więc Pau Gasol powinien zagrać podobnie jak przeciwko Howardowi - tu nie ujmując w ogóle DH, broni bardzo dobrze. Cieszy świetnie zgranie wspomnianego Love&#39;a i nabytego Martina. Jako PF notuje średnią 5 asyst, głównie za sprawą trójek Martina. Dodatkowo 27,2 PPG, i fenomenalne 14,7 RPG. Kevin Martin również nie odstaje - 23,3 PPG i dotychczas 17 celnych na 30 oddanych rzutów za 3. Biorąc pod uwagę, że liderem w punktowaniu Lakers jest chimeryczny Meeks i Nick &quot;ceglarz, że mógłbym wille budować na Zachodnim Wybrzeżu&quot; Young widać obecnie ogromną różnicę w klasach między drużynami. No i trener. O Pringlesie nie ma co pisać, bo jaki jest to każdy wie ale Adelman - człowiek, który zbudował świetną drużynę z białych graczy powinien wzbudzać powszechny szacunek. To jest oczywiście aluzja do motta: White men can&#39;t jump. Teza ta jest skutecznie obalana przez Wilki ????
✅ 107

Otrzymane punkty reputacji: +10
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL , Regular Season
Spotkanie: Montreal Canadiens - New York Islanders
Typ: Montreal Canadiens (60&#39;)
Kurs: 1.87
Bukmacher: Marathon
Analiza:
Dziś zdecydowałem się dać szansę ekipie gospod arzy w starciu Canadiens - Islanders. Liczę na zwycięstwo Ha bs , którz y mam nadzieję dziś przerwią serię 4 poraże k z rzędu . W gł ównej mierze zawodzi offensywa która podczas tych 4 porażek potrafiła ustrzelić zaledwie 7 bramek tracąc aż 15! Owszem praktycznie w każdym z tych starć oddawa li więcej strzał ów aniżeli rywale ale zawsze brakowało szczę ścia aby umieścić krążek w sieci. Na uwagę zasługuje jedynie fak t , że nie grali z byle kim , bo z ekipami pokroju Avalanche,Wild czy Blues. Liczę dziś na przełamanie offens ywy Montrealu i na to że kilka razy umieszczą krążek w b ramce . A okazja ku temu moim zdaniem wyborna b o gościć będą drużynę Islanders , która jak wiadomo jest ekipą nieobliczalną jednak mogą zaskoczyć in plus jak i in minus. Wyspiarze przystępują do meczu w sytuacji b2b po laniu jakie zebrali dziś od Columbus (5:2) tracą c aż 3 gole w ostatniej tercji. Ale swoją uwagę chcę skupić na elemencie gry który najbardziej leży w zespole z Nowego Yorku a mianowicie penalty killu który jest najsłabszy w całej lidze (74,1%) co w zestawieniu z PP C anadiens (23,4% - trzeci najlepszy w lidze) i to , że Islanders nie potrafili wykorzystać żadne j szansy gry w przewadze z 22 szans jakie mie li w ostatnich 7 grach nie wróży nic dobrego dla nich . Dodatkowym ich osłabieniem b ę dzie brak Vanka , który został kontuzjowany w dzisiejszym starciu z Columbus. W sieci u gości ma wystąpić Kevin Poulin , natomi ast u Habs najpewniej zagra C a rey Price.
Idę dziś pewnie w stronę gospod arzy a że kurs na ML mnie nie zadowala gram na ich win w reg time. Let&#39;s G o Habs!!! ⛔ 100
Bukmacher

Otrzymane punkty reputacji: +1
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Niżna, Ekstraklasa
Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin
Typ: Pogoń Szczecin
1.85
Bwin
Analiza:
Pogoń w jutrzejszym meczu walczy o 3 punkty oraz podium. Rywal jest znakomity - ostatnia drużyna ligi Zagłębie Lubin. Teoretycznie nie powinno być trudno, ale polska liga lubi zaskakiwać.
Typ idzie na Pogoń, dlatego, że podopieczni Wdowczyka spisują się w tym sezonie dobrze, wgrywają mecze, strzelają. W jutrzejszym meczu mają więcej atutów po swojej stronie i to oni powinni wygrać.
Odnoszę wrażenie, że Miedziowi niczym się nie przejmują, a świetnie obrazuje to sytuacja po przegranym meczu z Legią, gdzie piłkarze balowali w lokalu nie pokazując, że czymś się przejmują. Ważne, że kasa wpływa na konto i to chyba im wystarczy.
W ostatnim meczu Portowcy niespodziewanie ulegli Widzewowi.
W tym momencie piłkarze Dariusza Wdowczyka zajmują 5. miejsce w tabeli T-Mobile Ekstraklasy. Po 15. seriach gier Portowcy zainkasowali 26 oczek, na które złożyło się 7 zwycięstw, 5 remisów i tylko 3 porażki. Ogólny bilans bramowy tej drużyny to 24 goli strzelonych i 20 straconych.
Zawodnicy z Lubina przed kilkoma dniami grali z Legia, gdzie przegrali 2:0.
Jak na razie zawodnicy z Lubina zajmują ostatnie miejsce w lidze. Po rozegraniu 15. kolejek Miedziowi mają zaledwie 12 punktów, na które złożyły się 3 zwycięstwa, 3 podziały i 9 przegranych. Bilans bramkowy tej ekipy ze wszystkich spotkań to 11 goli zdobytych i 19 straconych.
W poprzednim sezonie te dwie ekipy spotykały się ze sobą dwukrotnie. W rundzie jesiennej na stadionie Pogoni sensacyjnie wysoko wygrali gospodarze, którzy pokonali Miedziowych aż 4-0. Natomiast w Lubinie zawodnicy Zagłębia triumfowali 3-0.
Nie przewiduję w jutrzejszym meczu zagrożenia ze strony Zagłębia.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
dunker 94

dunker

Użytkownik
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Washington Wizards
Typ: M. Gortat over 9.5 zbiórek
Kurs: 1.71
Bukmacher: Bet365
Analiza:

No i mamy bet na naszego rodaka w NBA ???? Gortat spisuje się coraz lepiej po dość ciężkim początku sezonu. W ostatnich 3 spotkaniach zanotował double-double, na poziomie 11-12 zbiórek i 15-19 pkt, ciekawa również jest linia pkt na Marcina ustawiona na granicy 13.5 pkt. Można zauważyć że Marcin już się rozkręcił w nowej ekipie, sporo czasu spędza na parkiecie, bo dostaje on średnio 33 min,co na pewno pozwoli mu osiągnąć imponujące wyniki, ja liczę na kolejne D-D. Dziś przeciwnikami Wizards będzie ekipa OKC, prowadzą oni szybką grę i jeśli ich skuteczność nie będzie stała na wysokim poziomi a w szczególności Kevina Duranta to Marcin będzie miał sporo szans aby zerbać te piłki liczę też na zaangażowanie Gortata pod tablicą przeciwników, z Philadelphia zebrał 12 piłek z czego 5 w ataku, dziś może osiągnąć podobny wynik.
⛔ 100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Pogoń Szczecin- Zagłębie Lubin
Typ: Oba zespoły strzelą gola / TAK
Kurs: 1.88
Buk: Unibet
Faworytem spotkania pewnie jest Pogoń, ale kurs 1.8 w mojej ocenie nie jest warty ryzyka.
Wiem, że Zagłębie jest na ostatnim miejscu, wiem też że ten zespół nic nie gra.
Ale trzeba przyznać obiektywnie, że zespół Oresta Lenczyka ma potencjał. Jak na razie tylko oni wiedzą dlaczego go nie wykorzystują. Sam się zastanawiam....czy oni nie chcą czy bardziej nie potrafią.
Sprawa bardziej jest złożnona... temat nie na to opowiadanie.
Wracając do mojego typu. Mecz w Szczecinie wydaje się być overowy, spodziewam się otwartego spotkania w którym grę będzie prowadził zespół Wdowczyka. Po porażce w Łodzi zawodnicy Pogoni będą chcieli zainkasować 3 pkt. Będą musieli zaatakować, a to tylko będzie młyn na wodę dla szybkiego Piecha czy też Abwo.
Tak jak wcześniej napisałem....spodziewam się w tym spotkaniu wielu sytuacji podbramkowych.
To, że Pogoń będzie miała sytuację to jest dla mnie jasne. Jeśli chodzi o bramkę dla Zagłębia to myśle, że piłkarze z Lubina swoje szanse też dostaną. Być może tych szans będą mieli więcej niź wszyscy się spodziawają. Trzeba pamiętać, że w Szczecinie zespół Zagłębia zagra z kontry, a to jest gra dla szybkiego Piecha. Portowcy w defensywie lubią popełnić jakiegoś wielbłąda.
Reasumując...dla mnie optymalnym rozwiązaniem w tym spotkaniu jest typ na BTS po fajnym kursie. Trzeba pamiętać, że to jest Ekstraklasa.... i nie zawsze faworyt wygrywa. Więc polecam typ bezpieczniejszy z większym kursem.
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +3
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL , Regular Season
Spotkanie: New York Rangers(-1.5) - Florida Panthers
Typ:1
Kurs: 2.25
11.11.2013 01:00
Analiza:
Na dzis noc z wielu spotkań najlepszej ligi hokejowej świata stawiam na gospodarzy.Wybrałem spotkanie w którym na własnej tafli strażnicy podejmą pantery z Florydy.Nie oszukujmy się ale goście nie należą do tuzów rozgrywek i czasami uda się im wygrac spotkanie albo postraszyć przeciwnikiem remisem w regulaminowym czasie gry.New York na ostatnie pięć spotkań przegrał tylko raz i to nieznacznie jedną bramką ww spotkaniu u siebie z mocnymi Kaczorami.Widać u nich zwyżkę formy więc dlaczego by nie spróbować dziś sił na ten zespół z handicapem.Goście od ośmiu spotkań bez wygranej.nie ma zbyt dużo armat aby wygrywać spotkania.Grają bo grają na lodzie ale nie mają w zespole gwiazdy która by parła ich do przodu i zapewniała im zwycięskie spotkania. Rangers na własnej tafli bardzo dobrze sobie radzi z panterami.Ostatnie spotkanie między nimi to wynik aż 6 do 1.Może dziś w nocy tak wysoko nie będzie ale myślę że Straznicy poradzą sobie aby było przynajmniej dwoma do przodu dla nich.Powodzenia chłopaki!!!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna&gt;Argentyna
Mecz : Velez Sarsfield-River Plate
Typ: x/1
Kurs 5.25
Bukmacher : Unibet
Analiza:
Na jutrzejszy dzień wybrałem spotkanie Argentyńskiej Primera Division pomiędzy drużynami Velez Sarsfield a River Plate. Faworytem w tym spotkaniu wytypowanym przez bukmacherów jest ekipa gospodarzy, która na własnym stadionie jak na razie po rozegraniu 14 spotkań zgromadzili 20 punktów, co daje im słabą 10 pozycję w ligowej klasyfikacji. Velez lepiej spisuję się na własnym stadionie gdzie w 6 meczach zdobył 11 punktów, tam bardzo rzadko traci punkty. Goście natomiast z 16 punktami na koncie zajmują jeszcze niższą 15 lokatę, w spotkaniach wyjazdowych zdobyli zaledwie 6 punktów , zazwyczaj notując remisy lub porażki, w tym sezonie wygrali tylko 1 mecz na obcym boisku,było to w Lanus prawie 2 miesiace temu. Velez u siebie do nie dawna mial znakomita passe kilkunastu spotkań bez porażki na własnym stadionie, uważam że po ostatnich niepowodzeniach teraz będzie chciał zdobyć komplet punktów przed własną publicznością. Mecz zapowiada się na wyrownany więc stawiam remis do przerwy i na wygraną gospodarzy na koniec spotkania.
⛔ 100

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Vancouver Canucks @ Anaheim Ducks
Typ: Anaheim Ducks OT
Kurs: 1,62
Analiza:
W tym spotkaniu zamierzam bez większych namysłów pójść po raz kolejny w stronę gospodarzy. Kaczki to aktualnie najskuteczniejszy zespół w lidze, który dodatkowo nie został jeszcze pokonany we własnej hali. Wydawać by się mogło ,że wielkim problemem będą trapiące ich kontuzje i kiepska skuteczność z gry w osłabieniu oraz z przewagi, a tutaj wbrew wszelkim spekulacjom okazało się inaczej - Kaczki świetnie uporali się w delegacji z kadrowymi lukami i pomimo słabszej skuteczności z &#39;special teams&#39; wciąż zachowali należytą skuteczność i byli w stanie wygrywać swoje mecze. Ostatnio jest jeszcze lepiej, powrócili na swój teren, gdzie są niezniszczalni powoli zapełniają skład i co najważniejsze - w końcu uruchomili swój powerplay, czego efektem były 4 gole w dwóch ostatnich meczach, czy chociażby pierwszy w karierze hat-trick Getzlafa, który wraz z Perrym są ostatnio nie do zdarcia ,a swoje pięć groszy dorzuca również sprowadzony w tym sezonie Dustin Penner.
Dziś przyjeżdżają Nucks, którzy w jakiś sposób będą chcieli zmazać obraz bezradnych, całkowicie zdominowanych w Los Angeles graczy (5:1). Na dłuższą metę może się to okazać bardzo trudnym zadaniem, biorąc pod uwagę niesamowitą dominacje Kaczek na własnym terenie. Ponadto Nucks grają back to back, a będzie to miało spore znaczenie z narzucającymi swój styl i tempo gospodarzami. Poza tym wystawili swojego niedoświadczonego backupa w bramce, który będzie trząsł portkami w starciu z najlepszą ofensywą w lidze.
✅ 62

Otrzymane punkty reputacji: +5
bedlin 30

bedlin

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA - NBA
Spotkanie: Phoenix Suns - New Orleans Pelicans
Typ: Phoenix Suns (+2.0)
Kurs: 1.9
Bukmacher: bet365
Analiza: Witam wszystkich serdecznie w niedzielny wieczór. Na dzisiaj BARDZO SERDECZNIE wszystkim polecam nocną NBA, a dokładnie spotkanie Phoenix Suns wraz z drużyną pod nową osłoną (zarówno pod względem formy jak i nazwy) koszykarzy z Nowego Orleanu - Pelikanów! Jak to zwykle bywa, wykonując codzienny przegląd kursów i spotkań, jakie serwują bukmacherzy, dzisiaj ukazał się diament, którego nie wolno nie wykorzystać. Otóż nasi gambler-masterzy dają kurs 1.9 na gospodarzy, dodając im 2 punkty na samym starcie. No to weźmy zabierzmy się za głębszą analizę tego spotkania. Na pewno nie będzie można mu odmówić zaciętości, walki oraz ogromnych emocji, ponieważ na ogół spotkania tych drużyn są bardzo wyrównane. Jednak ostatnie spotkanie tych drużyn w Nowym Orleanie, które miało miejsce 6 listopada skończyło się porażką Pelikanów 98:104. Ponadto, gospodarze nie zostali jeszcze pokonani na własnym parkiecie, co pokazuje w jak okropnie dobrej są dyspozycji, biorąc pod uwagę, jak sezon temu dokładnie w tą samą niedzielę się plasowali. Nagłówki gazet w USA mówią, że &quot;PELIKANY JADĄ PO TRZECIE ZWYCIĘSTWO Z RZĘDU&quot;, mój nagłówek zatytułowany jest &quot;PELIKANY JADĄ ODDAĆ KOLEJNE ZWYCIĘSTWO PHOENIX SUNS&quot;. Pelikany na wyjeździe na razie grały dwa razy, raz zwyciężając z niedźwiedziami, raz przegrywając z Magic 110:90. Gospodarze rozpoczęli sezon z wysokiego C, grając najlepszy start od 2009 roku. Są bardzo zmotywowani, żeby pokazać, że oni również się liczą w tych rozgrywkach, a jak na razie bardzo dobrze im to idzie. Co prawda ostatnie eye to eye na parkiecie gospodarzy skończyło się zwycięstwem Pelikanów, ale weźmy na to poprawkę - to miało miejsce 6 miesięcy temu, gdy Phoenix Suns myślami raczej było gdzie indziej niż na parkiecie
Bardzo polecam
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Phoenix Suns vs New Orleans Pelicans
Typ: Pheonix Suns
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Powielam typ użytkownika Bedlin jednak ja idę ostrzej w ten mecz bo gram na czysty win gospodarzy czyli Suns.Słońca na początku tego sezonu są chyba cieniem samych siebie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Gra i aspiracje drużyny z Pheonix przyczyniły się chociażby do tego że do Wizards odszedł Marcin Gortat.Aż tu nagle Suns zaczęli grać na prawdę bardzo fajną koszykówkę która może się podobać.Aktualnie zajmują 4 miejsce w konferencji zachodniej a w ostatnich 5 meczach wygrali 3-krotnie i ponieśli dwie porażki za które jednak ja ich rozgrzeszam bo były to porażki z Oklahomą i ze Spurs czyli 2 i 1 drużyną tabeli.W pozostałych meczach zwycięstwa nad Nuggetts, Jazz oraz na hali w Nowym Orleanie wygrana właśnie nad Pelikanami w stosunku 104:98.Dziś myślę że będzie powtórka i Słońca zaliczą kolejną wygraną.Ma się to stać przez będących w bardzo dobrej formie Morrissa czy też Plumlee i Bledsoe.Ci zawodnicy mogą poprowadzić dziś ekipę z Phoenix do zwycięstwa i liczę że tak będzie.W tym sezonie Pheonix na własnej hali rozegrali 3 mecze i wszystkie wygrali więc to o czymś świadczy.Przejdźmy teraz do drużyny z Nowego Orleanu.Pelikany zajmują 10 miejsce w zachodniej konferencji i początek tego sezonu nie jest dla nich zbyt udany.Na wyjazdach grali w tym sezonie na razie tylko 2 razy wygrywając ze słabym w tym sezonie Memphis oraz przegrywając wyraźnie w Orlando z Magikami 110:90.Osobiście Pelikany uważam za drużynę która nie znajdzie się w play-offach.Przed sezonem takie samo zdaniem miałem o Słońcach jednak ta ekipa pokazała na prawdę wielką odmianę w stosunku do poprzedniego sezonu.Gramy więc na zwycięstwo Pheonix tym bardziej że grają na własnej hali gdzie widać czują się na prawdę dobrze.Dziwi mnie trochę rozstawienie kursów na to spotkanie.Gospodarze zajmujący 4 miejsce w swojej konferencji nie są faworytem w starciu z 10 drużyną tej dywizji.Mnie to nie przeszkadza, przeciwnie trzeba korzystać z tego prezentu i stawiać na Pheonix bo jak dla mnie zakończy się ten mecz już drugim winem Słońc nad Pelikanami w tym sezonie.Powodzenia!!!
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +14
maer 695,8K

maer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Czechy ( Gambrinus Liga )
Spotkanie: Teplice - Slovan Liberec
Typ: 1
Kurs: 2.00
Data: 11.11.2013
Godz: 18.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na ostatni mecz czternastej kolejki czeskiej Gambrinus Ligi.
W tym ciekawie zapowiadającym się meczu staną na przeciwko siebie Teplice oraz Slovan Liberec.
Teplice rozegrały w tym sezonie ligowym trzynaście meczy w których zdobyły dwadzieścia sześć punktów po ośmiu wygranych, dwóch remisach oraz trzech porażkach i zajmują trzecie miejsce w tabeli, bilans bramek 33-15.
Slovan Liberec zdobył dwadzieścia cztery punkty w swoich trzynastu meczach po siedmiu wygranych, trzech remisach oraz trzech porażkach co obecnie daje czwarte miejsce w Gambrinus lidze, bilans bramek 14-15.
Gospodarze u siebie zagrali sześć meczy i wszystkie z nich wygrali, bilans bramek u siebie 18-7.
Goście na wyjazdach zdobyli dziewięć punktów w sześciu swoich wyjazdowych spotkaniach po trzech wygranych oraz trzech porażkach, bilans bramek na wyjazdach 7-12.
Mój typ w tym meczu to jedynka, Teplice są u siebie w tym sezonie niepokonane, strzelają dużo bramek na swoim stadionie, w ostatnim meczu u siebie poradzili sobie z najlepiej grającym na wyjazdach zespołem ligowym Plzen a Slovan Liberec traci średnio dwie bramki na wyjazdach, przegrał dwa ostatnie mecze na obcych stadionach i moim zdaniem przegra kolejny z tak dobrze u siebie dysponowanymi Teplicami.
⛔ 100

jack13 502,2K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejUSA, NHL
Spotkanie: Anaheim Ducks – Vancouver Canucks
Typ: over 5.5
Kurs: 2.15
Buk: Pinnacle
Godz. 02:00
Analiza:
Popularne „ Kaczki” to aktualnie najlepszy zespół Konferencji Zachodniej, zresztą w całej lidze mają też najwięcej punktów zdobytych. Po za tym są też najskuteczniejszym zespołem ligi z 63 trafieniami na koncie. Ostatnie cztery spotkania to komplet punktów i potwierdzenie świetnej dyspozycji ofensywnej - Buffalo Sabres w dwumeczu zebrało po sześć bramek, pięć dostały Kojoty. Mimo tak świetnej skuteczności gra w przewadze nie była ich mocną stroną ale i ten element gry uległ znacznej poprawie cztery bramki zdobyte w ostatnich dwóch grach. Jest to ostatnie stracie w serii domowej a tutaj to jak na razie niszczą rywali komplet zwycięstw ze średnią dochodzącą prawie do pięciu bramek na mecz strzelanych. Jeśli chodzi o defensywę to tutaj wygląda to poprawnie ale najlepsi w tym aspekcie na pewno nie są. Dziś na bramce zobaczymy Hillera 11 występów w tym sezonie, GAA 2.47, 90.8% skuteczności. Vancouver zamyka pierwszą ósemkę tej Konferencji, jak na razie zanotowali 11 zwycięstw i 8 porażek, ale mają też rozegranych najwięcej spotkań. W tej chwili kończą grę w delegacji gdzie i o dziwo są w tej chwili najlepszym zespołem wyjazdowym Konferencji ale co najważniejsze dla typu to zdecydowanie częściej strzelają jak i tracą niż w domu 34:35. Po ostatnim blamażu z Kings 5:1 dziś w bramce zobaczymy dopiero po raz piątym w całej swojej grze w NHL Lacka i brak doświadczenia z takim rywalem będzie na pewno odczuwalny. Tak więc to gospodarze będą tutaj dyktować tempo gry i jeśli nie zawiedzie skuteczność to powinni wykorzystać fakt obsady bramkarskiej przyjezdnych i minimum cztery bramki stracić, a że gościom ostatnio dobrze się tutaj grało wygrali dwa ostatnie starcia strzelając w każdym z pojedynków po pięć bramek to i swoje dwa groszę tutaj dorzucą.
⛔ 100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Nadal - Djokovic
Typ : Nadal 2:0
Kurs : 4,20
Bukmacher : Williamhill
Analiza :
I stało się, 1 i 2 w finale, na pewno będzie to zacięty bój, a wygra jak zwykle - lepszy.
Nadala można porównać do skały, bardzo ciężko wyprowadzić go z równowagi i sprawić by poczuł się niepewnie, oaza spokoju z ogromnym sercem do walki.
Djokovic jest zupełnie innym typem człowieka. Nie kryje swojego niezadowolenia, często gestykuluje gdy coś mu się nie podoba, uśmieszki pod nosem według mnie niepotrzebne. W tej wojnie charakterów póki co wygrywa Hiszpan, jutro będzie podobnie.
Zwycięstwo nad Federerem dodało Nadalowi skrzydeł. Wiem, że mecz meczowi nierówny, ale Djokovic potrzebował aż trzech setów aby rozprawić się ze Szwajcarem.
Hiszpan lepiej returnuje i lepiej mija. Gra z leworęcznym zawodnikiem to zawsze spore utrudnienie, a przy rotacji z jaką uderza Nadal to kosmos.
Nole na pewno lepiej serwuje, ale obaj grali ze sobą tyle razy, że znają swoje słabości na wylot.
Nie mam pomysłu na kolejne argumenty. Według mnie Nadal jest w lepszej formie fizycznej, nie miał tak ciężkich meczów w grupie, to może zadecydować o zwycięstwie.
⛔ 100

D 103

dangerzone

Użytkownik
Dyscyplina;Hokej NHL
Spotkanie ;New Jersey Devils;Nashville Predators
Typ;Under 5 goals
Kurs;1.9
Buk;Betsson
Analiza;
Wytypowanie zwycięzcy tego spotkania to dla mnie chybił trafił,dlatego zdecydowałem się na typowanie ilości goli.Z jednej strony mamy legende New Jersey w bramce Martina Broudera,z drugiej reprezentacyjnego bramkarza Finlandii broniącego barw Nashville Pekka Rinne.To dzieki nim w dużej mierze oby dwa zespoły sa w czołówce ligi pod wzgledem underowych wyników w swoich meczach w sezonie,ale nie tylko.Są to zespoły,które nie forsują tempa swoich akcji,tylko budują je dość statycznie,a co za tym idzie gra czesto toczy sie przy bandzie i to też ma duży wplyw na to ile goli pada w meczach z tymi druzynami.No i jeszcze jeden argument za tym,ze akurat w tym meczu nie bedzie wiecej niz 5 bramek jest taki,ze na ostatnie 10 spotkań 7 zakończylo sie wlasnie takim underem.Kurs zachęcajacy i myśle,ze warty zagrania!!
0/zw

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Grecja, Super League
Spotkanie : Asteras Tripolis - Xanthi
Typ : 1
Kurs : 1,57
Bukmacher : ComeOn
Analiza :

Oprócz Pogonii chyba nie ma co ciekawego grać ale znalzlem tutaj taki meczyk w Grecji. Ligowi sąsiedzi w tabeli dzieli ich jeden punkt jednak mój typ skierowany ku drużynie gospodarzy. Mecze między tymi drużynami są bardzo wyrównane, jednak spojrzymy Astras lubi grać przed własną publicznością bo w tym sezonie jeszcze nie doznali porażki na własnym stadionie, 3 zwycięstwa 2 remisy, jednak warto zaznaczyć, że z Atromitosem dali sobie wyrwać zwyciestwo w 91 minucie zaś Xanthi nie popisuje się na wyjazdach tylko 1 mecz wygrany i 4 przegrany, jednak śmiem twierdzić, że to zwycięstwo to dzieło jakiegoś przypadku wygrali wysoko bo 1:5 ale patrząc na statystyki nie miażdzyli w tym meczu byli poprostu skuteczni a to się w piłce liczy, 3 razy przegrywali do zera. U gospodarzy jedno ważne osłabienie Goian(d 10/0) u gości tak samo Vallas(d 9/0) oraz pod znakiem zapytania występ De Guzmana(m 7/0).
⛔ 100

R 184

ramos4

Użytkownik
???? Nadal - Djokovic ::: Dokladny wynik: 1:2 ::: 3.75 ::: Bet365
Dzisiejsze spotkanie to nasze wspolne marzenie sprzed tego turnieju. Kazdy z nas chcial zobaczyc finalowe spotkanie pomiedzy dwoma bezsprzecznie najlepszymi tenisistami na swiecie. Obydwaj sa w genialnej formie. Co tu duzo mowic, szkoda czasu na opisywanie charakterystyk obydwu graczy, wszyscy doskonale wiedza jakiego kalibru zawodnicy powalcza jutro o zwyciestwo w tym turnieju. Spotkanie na 100% bedzie atrakcyjne i ciekawe dla oka. Forehand Nadala kontra backhand Djokovica. Kto wygra? Moim zdaniem Djokovic, ciezko bedzie tutaj jakos to zasadnie uargumentowac, poniewaz w tym spotkaniu moze zdarzyc sie doslownie wszystko. Byc moze kieruje sie tym, ze bardziej podoba mi sie gra Serba niz Hiszpana. Z niecierpliwoscia czekam na to starcie, ktore elektryzuje cale tenisowy i nie tylko tenisowy swiat. Jedynym sensownym argumentem dla mojego typu wydaje sie byc to, ze Djokovic lepiej czuje sie w hali niz Nadal. Ostatnie spotkanie pomiedzy nimi wygral w Pekinie &quot;Nole&quot; 6:3, 6:4. Nie ma takiej mozliwosci, zebysmy w jutrzejszym meczu obejrzeli tylko dwa sety. Jezeli dojdzie do trzeciego, decydujacego seta to wg mnie wygra go Novak, w tym turnieju juz 3-krotnie gral 3-setowe pojedynki - wszystkie wygral, jezeli nie zdarzy sie nic nadzwyczajnego to jutro bedzie podobnie. Ryzyko jest duze, ale jak to mowia &quot;Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.&quot;
Powodzenia!
⛔ 100

pewniaczkip 31

pewniaczkip

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Spotkanie: LA Lakers vs Minnesota Timberwolves
Typ: under 208.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Godzina 3:30 mecz Lakersów z Timberwolves. Po analizie tego meczu ze zdziwieniem zobaczyłem linie punktową wskazującą na 208.5 pkt w meczu. Gospodarze tego spotkania są w niemałym dołku grając przeciętnie, słabo i w kratkę. Mają oni jedną z najgorszych zdobyczy punktowych na mecz. Jedynie 5 zespołów z 29 pozostałych jest gorszych w tej statystyce od gospodarzy tego meczu. Goście to w tym sezonie poukładana ekipa i wątpię by dali sobie rzucić sporo punktów utrudniając dla siebie mecz. Jak dla mnie zwycięstwo gości i under w zasięgu ręki.
✅ 85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom