>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 11.02.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
rudywszarz 21

rudywszarz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Cali
Spotkanie: Eva Birnerova - Nina Bratchikova
Typ: Bratchikova (-1,5 seta)
Kurs: 2,6
Bukmacher: Expekt
Analiza: Mecz Kavcicia jutro więc daje inny typ na dzisiaj. na cel biore sobie mecz Rosjanki Bratchikovej i czeski Birnerovej...Bratchikova to rewelacja niedawno zakończonego turnieju w Pattaya City gdzie doszła do półfinału w którym przegrała z Lisicka a po drodze pokonała bardzo dobrze grającą w tym roku Moritę, Hantuchową oraz Peer które są wyżej w rankingu. Z AO opdadła w 1 rundzie z Filipkens...jednak to co wyprawiała w Pattaya przeważa że gram taki typa nie inny...Jej przeciwniczka rozegrała w tym roku tylko 4 mecze i wygrała raz ze Stephanie Bergson(kto to jest???) nie daję jej dużych szans w dzisiejszym meczu...nie bede się rozpisywał bo nie ma o czym...Jedyna skazą na typie jest zmiana nawierzchni z twardej na cegłe...Jednak jak zawodniczka jest w formie to nawierzchnia nie ważna...Typ dla odważnych 2:0 oceniam na 70% a win to 100%.Polecam
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 33

bodziorex

Użytkownik
tenis ATP Roterdam
spotkanie: Tsonga- Slijsing
typ: DW 2-1
kurs 5
bet 365
analiza:
przed nami spotkanie w ramach 1 rundy turnieju tenisowego rozgrywanego na kortach w holenderskim Rotterdamie. los na tym etapie rozgrywek skojarzyl francuza Jo Wilfrieda Tsonge okupujacego aktualnie 8 lokate w swiatowym rankingu i reprezentanta gospodarzy igora Slijsinga zajmujacego 77 pozycje. Francuz od wystepow w AO gdzie przegral w cwiercfinale po walce z federerem wystapil na poczatku tego miesiaca w Pucharze Davisa gdzie pokonal 3-1 Waintrauba. Igor z kolei zagral w Zagrzebiu gdzie ulegl w 2 rundzie z pozniejszym finalista Youznyem 0-2. Stawiam tutaj na 2-1 dla Francuza, Slijsing grajac u siebie napewno meczu latwo nie odda a publicznosc bedaca po jego stronie napewno mocno go wesprze. 2-1 dla Tsongi
⛔100

B 51

bartdidi

Użytkownik
Mój drugi typ dzisiaj, ale wcześniej zagrałem na bramkę Rubena Castro (Betis), który doznał kontuzji i nie będzie mógł zagrać w dzisiejszym meczu stąd pozwoliłem sobie na zamieszczenie kolejnej propozycji.
Piłka Nożna, Anglia Premier League
Liverpool -
West Brom
Steven Gerrard zdobędzie bramkę
2,62 (bet365)
Godzina 21 czasu polskiego The Reds podejmują West Brom. Trochę taki typ na szybko po informacji o absencji Rubena Castro (Betis) postanowiłem zagrać na bramkę Stevena w dzisiejszym meczu.
Po pierwsze ze względu na to, że The Reds ostatnio grają bardzo dobrze, a w szczególności jeżeli weźmiemy pod uwagę mecze na Anfield. Trzy ostatnie spotkania to odpowiednio 5:0 z Norwich, 3:0 z Sunderlandem i 4:0 z Fulham.
Dlaczego stawiam na bramkę Stevena.. po pierwsze to dlatego, że oczekuję, że tak jak w poprzednich spotkaniach Liverpool strzeli kilka bramek swoim rywalom, co oczywiście w ogólnym rozrachunku zwiększa prawdopodobieństwo , że jednym ze strzelców będzie Gerrard.
Po drugie zawodnik ten ostatnio przypomniał, że potrafi strzelać bramki wpisał się na listę strzelców w ostatnim ligowym meczu z City i ostatnim ligowym spotkaniu, które The Reds rozegrali na Anfield, czyli w meczu przeciwko Norwich.
&quot;Za&quot; takim typem przemawia też ciekawy fakt z ostatniej konfrontacji tych ekip, zakończył się on wynikiem 2:1 dla piłkarzy z miasta Beatlesów, a 2 bramki zdobył Nuri Sahin, czyli nie napastnik a zawodnik grający w linii pomocy, Nuri na Anfield już nie gra więc dzisiaj liczę na innego pomocnika.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna 2 Bundesliga
Spotkanie - Hertha Berlin : Union Berlin
Typ - Union Berlin strzeli gola
Kurs - 1.53
Buk - Bwin
Analiza :
Piłkarskie święto w Berlinie . Stadion Olimpijski i 75.000 ludzi będzie świadkami chyba dobrego widowiska naprzeciw siebie bowiem stają druga ekipa w 2.Bundeslidze z czwartą , Hertha u siebie na 9 meczy ma bilans 6-3-0 i bramki 14:5 i tu trochę dziwna sprawa bo dziwi mnie te 14 zdobytych goli u siebie porównując bilans bramkowy na wyjazdach 27:11 widać że lepiej strzelają na wyjazdach ale zostawiam to w spokoju , mnie natomiast interesują gole a konkretnie gol ze strony gości . Union w meczach wyjazdowych może nie spisuje się nadzwyczajnie bo ich bilans 2-4-3 nie powala jednak chłopaki zdobyli 17 goli przy 18 straconych . Typ na to że obie drużyny strzelą już tutaj padł tak więc pozostał mi typ na bramkę gości i po kursie 1.53 wydaje mi się dosyć wysoki . Union w swoim ostatnim meczu wyjazdowym co prawda przegrał ale zaprezentował się z jak najlepszej strony a grał bowiem na stadionie lidera Braunschweig wynik 4:3 dla lidera ale wśród gości błysnął Adam Nemec zdobywca dwóch goli którego zobaczymy też dzisiaj , najlepszym strzelcem do tej pory u gości to Simon Terodde zdobywca 7 goli albo Torsten Mattuschka 5 goli on też zdobył gola w ostatnim spotkaniu u siebie z Sandhausen 3:1 , no a jak już tu zostało wspomniane ich bezpośrednie pojedynki choć było ich zaledwie 4 to jednak w każdym z nich obie drużyny zdobyły przynajmnie po 1 golu . W dwunastu z dwudziestu ligowych spotkaniach Union zdobywał co najmniej dwie bramki dlatego osobiście liczę że na tą jedną gości dziś stać . Pozdrawiam !
✅53

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Lega Pro C1/B
Spotkanie: Pisa - Perugia
Typ: Dw. do przerwy 1:0
Kurs: 4.0
Buk: Bet365
Analiza: Jesienią Pisa pokonała na wyjeździe Perugie 2-1. Teraz stawka meczu jest wysoka. Oba zespoły rywalizują o czołowe lokat w tabeli. Oba mają tyle samo punktów. Ważna będzie więc psychika. Moim zdaniem atut własnego boiska i świadomość jesiennego zwycięstwa da gospdoarzom tego meczu przewagę psychiczną. Perugia mało strzela na wyjezdach. Myślę, że Pisa nie ma się czego bać. Spodziewam się, ze gospdoarze od początku będą chcieli ruszyć na rywala. Perugia może być nieco rozkojarzona i rozluźniona dwoma zwycięstwami pod rząd, które pozwoliły jej wyskoczyć wyżej w tabeli. W Nowym Roku doznali tylko jednej proażki,az trzykrotnie zwyciężali. Sądzę, że ten szczyt formy minął i dzisiaj zobaczymy Perugie która nie będzie sobie potrafiła poradzić z pierwszą fazą meczu. Szczyt formy nie moze trwać tak długo. Pisa wygrała u siebie w minionej kolejce z Gubio 1-0, prowadząc jeszcze do przerwy. Myślę, że stać ich na powtórzenie tego wyczynu dzisiaj - stąd ten typ.
⛔100

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
11.02.2013 20:45
Piłka nożna, Setanta Cup
Drogheda - Portadown
Typ: EH(0:1) 1
Kurs: 3.40
Tobet
Dziś rozpoczyna się Setanta Cup, w którym w tej fazie zagrają zespoły zarówno z Irlandii jak i Irlandii Północnej a o awansie zadecydują dwa spotkania (rewanże za tydzień). Jeszcze wczoraj można było na zwycięstwo Droghedy znaleźć kurs 2.00, dziś pospadały ale nadal wydają się atrakcyjne. Drogheda to wicemistrz Irlandii, natomiast Portadown walczy o awans do top-six i ma z tym spore problemy. Za gospodarzami przemawia oczywiście prócz atutu własnego boiska fakt że grają w silniejszej lidze od swych rywali, co prawda obecnie jest przerwa w rozgrywkach jednak wyniki sparingów pokazują że forma jest przyzwoita. Jeśli chodzi o gości to możliwe że potraktują dzisiejsze spotkanie ulgowo, dużo ważniejsze jest by dostać się do grupy mistrzowskiej w lidze, a w sobotę grali spotkanie pucharowe, podobnie dwa dni przed rewanżem będą mieli spotkanie ligowe. Drużyny te spotkały się w Setanta Cup w 2006 roku i wtedy pierwszy mecz rozstrzygnął rywalizację, padł wynik 4:0 dla dzisiejszych gospodarzy.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Bundesliga 2
Spotkanie - Hertha : Union
Typ - obie drużyny strzela gola w pierwszej połowie
Kurs - 3.80
Buk - Bwin
Analiza :
Na dzisiaj coś z 2 Bundesligi , przed nami Wielka Wojna w Berlinie na stadionie Olimpijskim zmierzą się ze sobą Hertha z Unionem . Hertha wicelider z dorobkiem 45 pkt na koncie a gra rewelacyjnie bo jak nazwać inaczej ich serię gdzie ostatnia i jedyna porażka jak do tej pory poniosła w sierpniu ubiegłego roku a była to druga kolejka w lidze przegrali wtedy swój mecz na wyjeżdzie z FSV Frankfurt 1:3 od tej pory nie wiedzą co to porażka , dzisiaj jednak inny mecz niż ligowy to wojna i każdy z piłkarzy którzy wejdą na stadion da na pewno z siebie wszystko a że w obu ekipach nie brakuje gwiazd to chyba o gole możemy być spokojni jak dotąd Hertha z bilansem bramkowym 41:16 najskuteczniejszy zespół w lidze z drugiej strony Union z dorobkiem bramkowym 33:28 no na pewno jest różnica ale ja chcę w tym miejscu pokazać statystykę ostatnich 5 kolejek obu drużyn ze szczególną uwagą na bramki i tak Hertha 4-1-0 bramki 11:4 natomiast Union 4-0-1 bramki 12:7 . Union od 7 kolejek nie srzelił mniej niż dwa gole w meczu co napawa mnie optymizmem w dzisiejszym spotkaniu i osobiście liczę że pierwsza połowa dzisiejszej wojny przyniesie nam gole obu drużyn . Pozdrawiam
⛔100

cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka,Francja
Spotkanie: Nancy - Strasburg
Typ: Nancy
Kurs: 2.20
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Na pierwszy rzut oka typ może wydawać by się mogło nieco dziwny, gdyż stawiam w tym meczu na drużynę zajmującą 14 lokatę, a nie vce lidera tabeli. Otóż Nancy to drużyna swojego parkietu, u siebie spisują się nadzwyczaj dobrze, w 9 spotkaniach odnotowali, aż 6 zwycięstw. Goście, podobnie jak Nancy grają super u siebie 8 zwycięstw i tylko jedna porażka, a na wyjeździe przeciętnie 5 zwycięstw i 4 porażki.
Nie bez znaczenia dla mnie są bezpośrednie mecze. Ostatnie dwa Strasburg rozstrzygnął na swoją korzyść u siebie odpowiednio 6 i 9 pkt. przewagi, bez rewelacji. Nancy u siebie jest w stanie powalczyć.
W ostatnich meczach u siebie zawsze ogrywał dzisiejszego rywala! Czy zrobi to i tym razem? Czy przerwie serię 8 zwycięstw z rzędu Strasburga? Zobaczymy
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna , Maroko Al Botola
Spotkanie: Olympique Khouribga - Wydad Casablanca (Azjany)
Typ: Over 3
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: W spotkanie 16 kolejki Marokanskiej ekstrklasy Al Botola spotykaja sie Olympique Khouribga i Wydad Casablanca. Gospodarze tego spotkanie po 15 kolejkach maja na koncie 16 punktow i zajmuja 11 pozycja z przewaga 4 punktow nad strefa spadkowa. Goscie lepiej sie spisuja w tych rozgrywkach i maja na koncie 30 punktow co im daje dobra druga pozycja w tabelii z strata 2 punktow do lidera. W tym sezonie pilkarze Khouribga zanotowali u siebie bilans 3-5-0 i zapewnie dzis zagraja tak aby przedluzyc ta dobra seria u siebie bez porazki. Pilkarze z Casablanki zanotowali na wyjezdzie bilans 1-3-3 i zapewnie chcac zblizyc sie do lidera, to zrobia dzis wszystko zeby poprawic ta statystyka i siegnac po komplet punktow. W 3 poprzednich spotkanie pomiedzy oba zespolami na ten boisku, pilkarzom Olympique Khouribga nie zdobyli komplet punktow. Mozemy sie spodziwac ze gospodarze w to spotkanie sprubuja wygrac w i wykorzestac fakt ze goscie sa typowo druzyna wlasnego boiska gdyz wygrali wszystkich spotkanie u siebie. Z drugiej stronie pilkarze Wydad zagraja dzis tak aby przedluzyc ta dobra seria na wyjezdzie przeciwko Khouribga bez porazki. Widac wiec ze pilkarzom obie druwyn nie zabraknie dzis motywacje zeby zagrac skutecznie i nie raz pokonac bramakrza rywale zeby wywalczyc celnych punktow. W 3 z 5 poprzednich spotkan pomiedzy oba zespolami padlo conajmniej 3 gole. Licze ze dzis ponownie bedziemy swiadkami ciekawego spotkanie w ktorym nie zabrakna emocje i determinacje zeby wywalczyc dobry wynik. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Olympique Khouribga i Wydad Casablanca padnie wynik powyzej 3 gole.
⛔100

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Piłka nożna, Premier League
Liverpool - WBA
over 3 kartek (azjan) @ 2,1 bet365
Ostatni mecz 26 kolejki na Anfield zapowiada się dość ciekawie. Do Liverpoolu przyjedzie sąsiadujące z nimi w tabeli Best Bromwich Albion. Wg. bukmacherów zdecydowanym faworytem są gospodarze. Trochę mnie to dziwi, bo różnica klas między zespołami nie jest aż taka duża... Na pewno miały tu wpływ ostatnie mecze The Reds, którzy to grali z samą &quot;śmietanką&quot; imo najlepszej ligi świata i to z dość dobrym jak na ten sezon rezultatem. Po drugiej stronie barykady WBA, które w 5 ostatnich kolejkach zdobyło 1 punkt. Powinniśmy zobaczyć dzisiaj sporo walki na boisku, tym bardziej, że toczy się ona o pozycję 7-8 w tabeli. Do składu gości wraca Mulumbu, który jest dużą siłą w defensywie oraz Odemwingie, który postraszy w ataku. Oba zespoły lubią grać zagęszczonym środkiem pola, a co za tym idzie zapowiada nam się dużo walki w tej części boiska.
✅110

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Premiership
Spotkanie: Liverpool - WBA
Typ: WBA +2
Kurs: 1,45
Bukmacher:

Dziwi mnie, dlaczego wszyscy tak pewnie stawiają na Liverpool. Owszem, drużyna ta nie gra już może tak beznadziejnie, ale to wciąż zespół, nie obrażając kibiców, przeciętny. Po raz ostatni WBA przegrało z &quot;The Reds&quot; więcej niż dwoma golami 8 bezpośrednich pojedynków temu, w 2008 roku, kiedy w barwach drużyny z Merseyside grali tacy zawodnicy, jak Mascherano, Arbeloa, Benayoun, Riera, Kuyt czy Keane. Poza tym, jakby nie było, oba zespoły sąsiadują ze sobą w tabeli i, mimo słabej formy WBA, Liverpool może mieć dziś problemy. Ja w pogrom dziś nie wierzę i proponuję taki oto typ.
✅45

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka Francja
Spotkanie:Nancy-Strasbourg
Typ:Strasbourg over 78,5
Kurs:2,37
Bukmacher:William Hill
Dziś czas na ligę francuska i mecz pomiędzy Nancy a Strasburgiem.Mecz na pierwszy rzut oka zapowiada się bardzo ciekawie pomimo tego że patrząc na tabele jest to spotkanie ekip z dwóch zupełnie innych rejonów tabeli.Gospodarze to obecnie 14 drużyna na 16 ekip i w sumie ratuje ich tylko dobra gra u siebie co nie zmienia faktu że 7 zwycięstw na 18 meczy to słaby wynik.Goście natomiast są ostatnio w świetnej formie co potwierdza 9 meczy wygranych z rzędu i drugie miejsce w tabeli.Postanowiłem jednak skupić się na czymś innym a mianowicie ilości punktów zdobytych przez gości.Patrząc na tą statystykę i dzisiejszy kurs typ wydaje się dość pewny ponieważ ostatnia seria zwycięstw poparta jest także dobrymi wynikami punktowymi,a to że w 7 z 9 meczy zwycięskiej serii koszykarze ze Strasbourga przekraczali dzisiejszą linie zachęca do gry.Uważam że w takiej formie dziś nie powinno być problemu z przekroczenie tej linii przez gości.Polecam
⛔100

grzeniu88 5

grzeniu88

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Primera Division
Spotkanie - Betis-Valladolid
Typ - Under 2,5
Kurs - 1.70
Unibet
Jakby sie zdać na troche wróżenia to można by powiedzieć, że weekend w Primera Division zaczął się od meczów underowych to i na underowym się zakończy(tylko 2 pierwsze mecze weekendu były under 2,5 bramki).
A tak przechodząc do bardziej rzeczowej analizy, wczoraj myślałem o tym typie i wiadomości o absencjach mnie w nim utwierdzają. Szczególnie to że nie zagra Castro co w dużej mierze zmniejsza potencjał bramkowy gospodarzy, którzy i tak zbyt wiele w ostatnich meczach u siebie nie potrafili strzelić. Po drużynie Valladolid również bym się za wiele bramek niespodziewał, gdyż po pierwsze to raczej Betis mimo wszystko jest tu faworytem, po drugie nie strzelają oni za dużo na wyjazdach ( w ostatnich 15 meczach tylko 2 razy powyżej 1 bramki ), a po trzecie dawno na tym terenie drużyna Valladolid nie strzeliła tu choćby dwóch bramek. Spodziewam się niezbyt porywającego meczu drużyn ze środka tabeli z maksymalnie dwoma bramkami.
✅70

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Mój drugi typ dzisiaj, ale wcześniej zagrałem na bramkę Daniela Sturridga (Liverpool), który nie wystąpi w dzisiejszym meczu i nie będzie mógł zagrać w dzisiejszym meczu stąd pozwoliłem sobie na zamieszczenie kolejnej propozycji.
Dyscyplina: Piłka nożna - liga hiszpańska
Spotkanie: Betis - Valladolid
Typ: Strzelec gola Jorge Molina
Kurs: 2,75
Buk: Expekt
Analiza:
Tak na szybkiego wybrałem typ że Jorge molina strzeli bramkę jak wiadomo betis ma w ostatnich 2 kolejkach 2 poraż dziś czas na przełamanie Betis nie błyszczy formą u siebie bo ich bilans to 5-1-5 ale Valladolid na wyjazdach nie sprawuje się dobrze bilans 3-1-6 .Jak wszyscy wiemy Betis będzie miał dziś ciężki zadanie z powodu brakue kilku graczy a w szczególności największym osłabieniem będzie brak Rubena Castro co wiąże się z dzisiejszym moim typem że bramkę zdobędzie Molina,pod nieobecnośc Castro on będzie głownym ofensywnym napastnikiem co wiąże się z okazjami do zdobycia bramki dlatego stawiam na to że dziś wykorzysta którąś z sytuacji kurs bardzo dobry warto zaryzykować.
Pzdr
⛔100

K 26

krzysgd

Użytkownik
dyscyplina: Tenis, ATP Rotterdam
spotkanie: Florian Mayer - Nikolay Davydenko hand. sety ( 1.5 : 0 ) :
typ: 2
kurs: 1,84
bukmacher: Betsson
Dawidenko rozpoczął sezon od mocnego uderzenia to znaczy finału w Doha, gdzie 1:2 uległ Gasquetowi. Po drodze jednak odprawił Hanescu, Jużnego, Bolellegi i Ferrera - wszystkich w 2 setach. W AO trafił już w II rundzie na Rogera i 0:3. W Monpelier, co może się wydać niepokojące, odpadł w I rundzie z akurat świetnie dysponowanemu Nieminenowi. Niektórzy komentatorzy uspokajają, że to tylko przetarcie przed celem nr 1 w lutym czyli Rotterdamem.
Wyniki Mayera AD 2013, delikatnie rzecz ujmując, nie powalają. W Brisbane II runda i 0:2 z Baghdatisem, w Sydney także II runda i 0:2 z Tomicem, w Melbourne znów II runda i 0:3 z Berankisem. Ostatnio wystąpił w Pucharze Dawisa w Argentynie i planowo, bo na mączce przegrał 1:3 urywając gospodarzowi Monaco jedynie 1 seta po tie breaku.
Dawidenko bardzo lubi grać w turniej w Rotterdamie. Broni sporej ilości punktów z ubiegłego roku, kiedy odpadł dopiero w półfinale po 3 setach z późniejszym triumfatorem, nikim innym a, samym Rogerem Federerem. Liczę na powtórkę wyniku Rosjanina z 2012 roku, przynajmniej we wstępnej fazie turnieju.
✅84

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom