>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 11.02.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Tennis ATP Roterdam
Spotkanie: Klizan vs Mathieu
Typ: 1
Kurs: 2,15
Bukmacher: Unibet
Numer 33 vs numer 54 rankingu ATP. Kursy byków 2,1 vs 1,7. Klizan w tragicznej formie na początku sezonu - przegrał 3 mecze pierwszych rund w Brisbane, Auckland i na AO, mimo że rywale byli do ogrania (Istomin, Malisse, Brands). Mały progres zaliczył w Zagrzebiu przed kilkoma dniami, bo pokonał Violę i powalczył w meczu z Haase (przegrał 1:2). Francuz natomiast grał od początku roku dużo, ale bez sukcesów na ważnych turniejach (na AO trafił na Djoko;P), pograł trochę w Heilbronn, ale tam nie było czołówki, a od czasu gdy w półfinale oddał mecz Berrerowi po kreczu, przegrał we Francji ze Stachowskim 2:0. Wszystko więc skłania się ku meczowi, który jest jedną wielką niewiadomą, a kurs zdecydowanie powinien oscylować w granicach 1,8 na obu. Taka promocja na Klizana musi być wykorzystana, bo ten zawodnik w końcu musi zacząć zdobywać punkty, by nie spaść na łeb/szyję w rankingu.
✅115

A 0

anttekk

Użytkownik
Dyscyplina: Turcja - 1 lig
Spotkanie: Manisaspor - Ankaragucu
Typ: Manisaspor
Kurs: 1,55
Bukmacher: bet365

Analiza:
Witam, dziś o godz 19:00 rozpocznie się mecz Manisaspor – Ankaragucu. Nie będzie to jakaś obszerna analiza, oparta jedynie na tabeli za to proszę mi wierzyć stawiajcie teraz póki kurs jest wysoki ale do rzeczy.. Gospodarze aktualnie na 3 miejscu tracąc 1pkt do drugiego w tabeli Rezesporu oraz pierwszego Erciyessporu. Ważne jest to, że dwie poprzednie drużyny rozegrały po jednym meczu więcej więc jest o co grać. Drużyna gości to odstająca w tabeli drużyna a w sumie ostatnia, na ostatnich pięć spotkań wyjazdowych forma prezentuje się w sposób Z-P-R-R-P. Za to Manisaspor u siebie Z-Z-P-Z-R.
✅55

T 16

tippers

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Rotterdam
Spotkanie: M. Viola vs M. Granollers- Pujol
Kurs: 3.8
Bukmacher: Bwin
Analiza: Witam w poniedziałkowe przedpołudnie. Aby dobrze wejść w początek tygodnia szczerze polecam zagranie na Włocha Violę.Czym się kierują bukmacherzy dając tak wysoki kurs na Włocha. Otóż niczym innym jak rankingiem gdyż Hiszpan Marcel Granollers-Pujol to 34 w chwili obecnej rakieta świata zaś Włoch Matteo Viola jest 145. Obecna forma zaś zupełnie odbiega od pozycji rankingowych obu graczy. Granollers-Pujol w ten rok wszedł wręcz tragicznie. Z meczu na mecz, z turnieju na turniej dostaje tęgie lanie od każdego. Słaba postawa jest powodem tego że Hiszpan zagrał w ciągu ostatnich 3 tygodni 1 mecz. I to jaki ???? ))) Na &quot;swojej&quot; nawierzchni czyli cegle w Pucharze Davisa został wręcz ośmieszony przez Kanadyjczyka Franka Dancevica przegrywając z nim 3:0 w setach 6:1 6:2 6:2, a Kanadyjczyk do wirtuozów ceglanej mączki przecież nie należy. Teraz chciałbym coś o Violi. Włoch jakby miał progres w swojej grze.Walczy w każdym meczu i jest bardzo niebezpieczny.W kwalifikacjach zostawił w pokonanym polu nie tracąc seta zawodnika gospodarzy Jessie&#39;go Hutę-Galunga i niezłego w mojej opinii Japończyka Ito. Wcześniej w turnieju w Zagrzebiu powalczył przegrywając w 3 setach z niezłym Klizanem. Także biorąc pod uwagę formę Włocha i beznadziejną dyspozycję Granollersa-Pujola polecam grać na Violę.A kurs co do tego jest zachęcający. Pozdrawiam i życzę powodzenia tippers
✅280

Otrzymane punkty reputacji: +11
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Welsh Open 2013 Qualifiers
Spotkanie: Ryan Day v Liang Wenbo
Typ: Liang Wenbo
Kurs: 2.20
Bukmacher: Sportingbet

Obaj gracze prezentują się przyzwoicie w ostatnich miesiącach. Wenbo najpierw przeszedł trudne kwalifikacje do UK Championship, równie skutecznie poradził sobie z kwalifikacjami do China Open i zobaczymy go Pekinie. Dzisiaj ma szansę na występ w głównej drabince 3 ważnego turnieju w ostatnich miesiącach. Z kolei Day doszedł do 2 rundy UK, ale reszta wyników już nie powala. Nie było go w German Masters, nie zobaczymy go również w China Open, w obu tych turniejach poległ w kwalifikacjach. W Championship League również w kratkę (6 wygranych w 13 meczach). Jeśli więc spojrzeć na aktualną formę obu graczy to Wenbo nie musi mieć kompleksów wobec Anglika. Z kolei jeśli sprawdzić ich krótką historię bezpośrednich spotkań to Chińczyk jest nawet górą, nie licząc CL. Podsumowując, nie widzę w tej parze żadnej przewagi faworyta, dlatego jestem w stanie zaufać Chińczykowi jako wyżej wycenianemu przez buka. Ale ze stawką bym nie szalał.
✅120

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Angielska
Spotkanie: Liverpool vs West Bromich Albion
Typ: Liverpool wygra i under 3,5 bramki
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Mecz kończący tą kolejkę spotkań w angielskiej Premiere League i bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie pomiędzy Liverpoolem a West Bromem.Liverpool jest w tabeli na 8 miejscu co nie jest na pewno dobrą pozycją jak dla takiego klubu.Tuż za drużyną z Anfield znajduje się West Bromich Albion który traci do The Reds tylko 2 punkty.Liverpool nie może sobie pozwolić na przegraną w dzisiejszym meczu i jest zdecydowanym faworytem tego meczu.Myślę że LFC powinien dziś spokojnie wygrać by oddalić się od WBA w tabeli ligi.Kurs na Liverpool nie jest jednak oszałamiający dlatego musiałem do tego meczu dodać handicap z bramkami.Moim zdaniem w tym meczu nie padną aż 4 bramki o czym może świadczyć historia spotkań między tymi drużynami.W 14 spotkaniach pomiędzy WBA a LFC 11 razy wygrywał Liverpool natomiast 3-krotnie triumfował West Brom.Jednak tylko 2 razy handicap over 3,5 bramki kiedy to Liverpool w 2003 i 2004 dwa razy na wyjeździe rozbił swoich rywali odpowiednio 5:0 i 6:0.Na Anfield jednak w spotkaniach tych drużyn rzadko pada tak wiele bramek dlatego liczę że tak samo będzie i tym razem i LFC spokojnie wygra bez straty bramki.W przodzie Suarez, Sturridge postarają się o bramki i jestem prawie pewien że im się to uda a w tyle liczę na czyste konto LFC.Tak więc myślę że warto postawić ten zakład przy bardzo fajnym kursie.
⛔100

dariusz19 48

dariusz19

Użytkownik
Dyscyplina- Tenis ATP
Spotkanie: Jerzy Janowicz-Victor Hanescu
typ:Janowicz(hc-5) 1
kurs:2.85
buk: pinnacle
analiza!
O godzinie 11.00 wyjda na kort dwaj zawodnicy, ktorzy zapewne maja dwa rozne cele na ten sezon, i nie ma co sie tutaj oszukiwac, ale to Jurek jest pretendentem do awansu do drugiej dziesiatki rankingu ATP. Rumun ma swoj wiek i chyba lepiej czuje sie w turniejach o nizszej randze czyli Chelengerach. Nie mam tutaj watpliwosci, ze Janowicz zmiazdzy dzisiaj Hanescu, widzalem na zywo Jurka podczas turnieju Pucharu Davisa i utwierdza mnie to w przekonaniu ze nasz zawodnik, gdy tylko zdrowie mu na to pozwala, bedzie w stanie powalczyc ze swiatowa czolowka. A dzisiejszy moj typ na HC gemowy na Polaka powiniem wejsc bez problemu a kurs 2.85 powinnismy brac w ciemno najlepiej grubo na singla. Pozdrawiam!
⛔100

P 907

pawel-1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Premiership
Spotkanie: Liverpool - WBA
Typ: obie drużyny strzelą bramkę
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W mojej ocenie kursy które bukmacherzy proponują na zwycięstwo The Reds są śmieszne. Wobec tego da się wyłapać ciekawe propozycje w stronę WBA po korzystnych współczynnikach. Zgodzę się, że Liverpool jest na fali i kręci na Anfield super wyniki. 3 ostatnie mecze to: 4-0 z Fulham, 3-0 z Sunderland i 5-0 z Norwich. Bajka. Jednak ile razy ta ekipa już udowadniała, że nie ma nic prostszego niż potknąć się na prostej drodze? The Reds tak już mają - od czasu do czasu trzeba zaliczyć mocną wtopę. Ostatnia jaką sobie przypominam to ich porażka z The Villans u siebie, a było to dość dawno. Jeżeli chodzi o kadry to przede wszystkim nie doczekamy się debiutu Coutinho, na który mocno liczono w Liverpoolu. Na jakieś drobne urazy narzekają Sturridge i Sterling ale raczej(z naciskiem na to słowo - raczej) obaj zagrają. Trzeba przyznać, że transfer tego pierwszego to póki co strzał w dziesiątkę Rodgersa. Jak przełoży się to na ich dyspozycję i minuty na boisku? Dobre pytanie. WBA też z problemami, ale nie w ofensywie. Brakuje tylko Gery który nie grał od dawna. W tyłach pauza za czerwoną kartkę Popova, którego z powodzeniem powinien zastąpić Ridgwell. Trochę większą bolączką jest absencja defensywnego pomocnika Mulumbu. Goście zacieli się jeżeli chodzi o zdobywanie punktów, ale strzelanie w miarę im wychodzi. Potencjał ofensywny ekipy jest spory: Morrison, Long, Lukaku, Odemwingie. I wreszcie - te ekipy dzielą w tabeli... 2 punkty! Liverpool w końcu się zatnie. Może i ten typ to lekka czujka z mojej strony, ale doświadczenie uczy żeby ostrożnie podchodzić do The Reds. Poza tym nie twierdzę, że spotkania nie wygrają. Dodam jeszcze tylko, że obie ekipy mają w miarę wysoką średnią bramek na mecz.
⛔100

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Hokej na lodzie - Szwecja - Szwedzka Elitserien
Spotkanie.Rögle BK - Luleå HF
Typ.under 5,5 gola
Kurs.1,55
Bukmacher.Betsson
Data.11.02.2013 g.19.00
Analiza.

Dzisiaj po przerwie na reprezentacje rozgrywki wznawia liga Szwedzka w hokeja i na poczatek zobaczymy jedno spotkanie.A mianowicie mecz pomiedzy Rögle BK - Luleå HF ,a wiec jesli hokej i Szwecja to i under 5,5 gola w meczu...Nie odkryje Ameryki,jak napisze,ze to bardzo underowa liga...Spotykaja sie tutajh ekipy Rogle ktora jak na warunki Szwedzkie troche bramek traci-60,9% to procent meczy z underem 5,5 gola...Moj caly typ opieram jednak na ekipie gosci ktorzy maja wskaznik 82,6% meczy z underm 5,5 gola...a wiec najlepszy taki wynik obok Vaxjo w lidze...Ostatnie mecze Lulea na wyjezdzie to porazka po dogrywce 1-2 z Modo i wygrana 1-0 po karnych z Skellefteaa.Tak wiec defensywa tam po raz kolejny zadzialala...Takze wyniki ostatnich spotkan pomiedzy tymi ekipami takze przemawiaj za underem...
10/01/13 ELIT Luleaa - Rogle 5:2
22/11/12 ELIT Rogle - Luleaa 1:2
03/11/12 ELIT Luleaa - Rogle 1:0
13/09/12 ELIT Rogle - Luleaa 1:3
Na ostatnie 4 mecze tylko jeden wysoki wynik i to na tafli Luleaa,a tak gdy gospodarzem jest ekipa Rogle,to mamy under w meczu...Tak wiec mam nadzieje,ze ekipa gospodarzy postawi w tym meczu na defensywe a nie pojdzie na wymiane ognia, to o wynik mozemy byc spokojni.Polecam.
⛔100

B 0

backout

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker, Welsh Open 2013
Spotkanie:
Matthew Stevens vs Alfred Burden
Typ: Alfred Burden

Kurs: 2,35 zł
Bukmacher: STS
Analiza:
Moim typem w tym spotkaniu jest Londyńczyk Alfred Burden. Mamy do czynienia z Welsh Open, w którym Stevens nie odbył jeszcze ani jednego spotkania i pomimo, że w German Masters dotarł do półfinałów, gdzie przegrał z Marco Fu wynikiem 5-3, nie przekonuje mnie jego skuteczność. 1/8 finałów z Markiem Kingiem była wręcz wypocona przez Matthew&#39;a i dzięki błędom rywala udało mu się wskoczyć wyżej. Alfie w Welsh Open wygrał pierwszą rundę ze Scottem Donaldsonem i myślę, że psychicznie popchnie go to do wygrania ze Stevensem. Oczywistym faktem w snookerze jest to, że czasem wystarczy jedno potknięcie, 60-pktowa przewaga zamienia się na niekorzyść w postaci wygranej.
Jest to tylko i wyłącznie mój typ, za wszelkie niepowodzenia nie odpowiadam ????

⛔100 - nieregulaminowy bukmacher

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Roska VHL godz. 15:30
Spotkanie: Almetyevsk - Balashikha
Typ: over 5.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Do końca fazy zasadniczej w rosyjskiej VHL pozostało nam tylko sześć kolejek.
Gospodarze ekipa Almeyevsk, udział w PO mają już zapewniony. Aktualnie są na siódmy miejscu, z dorobkiem 81 punktów, jednak mogą zarówno wskoczyć wyżej jak i stracić tą pozycję. Do zdobycia mają maksymalnie 18 punktów i jeśli chodzi o poprawienie pozycji to mogą jeszcze dogonić tak realnie czwartą ekipę Orska do której mają stratę czterech punktów. Zdecydowanie więcej mogą natomiast stracić gdyż czternasta ekipa Voronezh ma realną stratę do odrobienia bo tylko lub aż siedem punktów. Przechodząc do bramek to w 16 spotkaniach udało im się znaleźć drogę do bramki rywali 129 razy co jest na tą ligę przyzwoitym wynikiem, dużo lepiej radzą sobie z bronieniem gdyż na 27 drużyn mają piąty najlepszy wynik pod względem straconych bramek 103, w sumie daje nam to średnią równą 5.0. Na własnym lodowisku bez rewelacji 13 zwycięstw przy 10 porażkach, bramki 61:51.
Ekipa gości Balashikha jeszcze pewnego udziału w PO nie mają, aktualnie na trzynastej pozycji z dorobkiem 75 punktów. Do PO awansuje 16-cie drużyn i nad pierwszą ekipą która do tej grupy się nie zalicza mają siedem punktów przewagi, oczywiście cały czas walczą także o poprawę swoje pozycji i nawet realne wydaje się doścignięcie piątego zespołu do którego strata wynosi siedem oczek. Najważniejsza sprawa to bramki i tutaj jest świetnie, trzecia najlepsza ofensywa z 140 bramkami na koncie i zdecydowanie najgorsza z czołowej dwudziestki defensywa z 142 bramkami straconymi, sumują to wszystko czyni ich to najbardziej overową ekipą ligi z średnia przekraczającą 6.0(tylko jeszcze jedna ekipa przekroczyła tą granicę). Wniosek z tego jest jeden lubią grać ofensywny hokej. Na wyjazdach bilans wyrównany 11 zwycięstw i tyle samo porażek, średnia bramkowa jeszcze większa niż ogólna bo 6.3 – bramki strzelone 67, stracone o dziesięć więcej.
Ostatnie pięć pojedynków gospodarzy to trzy zwycięstwa i dwie porażki, ale co mnie najbardziej zainteresowało to fakt że od siedmiu kolejek są bez spotkania overowego więc pora chyba na przełamanie tej passy. Goście w ostatnich spotkaniach prezentowali się lepiej wygrywając cztery a przegrywając raz po karnych. Co do istotnej dla overa pozycji czyli bramkarzy to gospodarze mają jednego z najlepszych w lidze co może trochę martwić za to u gości dwójka bramkarzy ma średnią bramek wpuszczonych powyżej 3.0, dodatkowo u gości nie zagra obrońca Yeprev 27 spotkań na koncie. Głównym powodem oprócz tego jak gra ekipa Balashikha czyli ofensywnie jest historia spotkań. W tym sezonie pierwsze spotkanie zakończyło się underem 2:2 co jeszcze bardziej przekonało mnie do overa a dlatego że w poprzednim sezonie dwa overy 2:4 i 4:2, dwa sezony temu 3:2 i 4:3, trzy sezony temu 2:7 i 5:2, czyli prawie zawsze oba spotkania kończyły się z dużą ilością bramek w pierwszym meczu się nie udało czyli wychodzi że dziś już będzie lepiej.
✅110

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, Mecze towarzyskie
Spotkanie: Helsingborg - Midtjylland
Kurs: 2,60

Spotkanie towarzyskie pomiędzy Szwedzkim Helsingborg a Duńskim zespołem Midtjylland zapowiada się bardzo interesująco. Bukmacherzy wystawili bardzo zrównoważone kursy na to spotkanie, nie wskazując zdecydowanego faworyta tego meczu. Ja mam nieco odmienne zdanie. Według mnie to gospodarze tego spotkania powinni mieć przewagę. Nie będzie to jakaś znaczna przewaga, ale powinni sobie poradzić z dzisiejszym przeciwnikiem. Duński zespół nie jest jakąś potęgą, aby należało się ich obawiać. Ostatnie mecze towarzyskie, mieli wprawdzie wygrane, ale prezeciwnicy z jakimi grali (Vejle BK czy Randers FC) są dużo słabsi od Helsingborg. Szwedzi mają silną, zgraną, doświadczoną pakę (o ile nie zagrają zmiennicy), która powinna pozwolić Kolejny mecz Szwedzi zagrają w pucharze z Assyriska FF. To jest w zasadzie ostatni sprawdzian, przed powrotem na zmagania ligowe i pucharowe. Midtjylland 8 pozycja w lidze i także ich ostatni sprawdzian, przed meczami ligowymi. Piłkarsko za lepszy zespół uważam ekipę ze Szwecji. Dzielnie walczyli w tym sezonie w lidze europejskiej, ale mieli ciężką grupę, dlatego ostatecznie uplasowali się na 3 pozycji za Hannoverem 96 i Levante, a jednocześnie przed Twente. To i tak spory sukces. Na poniedziałek propozycja ode mnie zwycięstwo gospodarzy, po soczystym kursie!
⛔100

moonlight_shadow 87

moonlight_shadow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Francja 2 liga
Spotkanie: Angers- Lens
Typ: Remis
Kurs: 3,20
Bukmacher: bwin
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:30 dojdzie do pojedynku w ramach 24 kolejki francuskiej Ligue 2 w którym to zespół Angers na własnym stadionie podejmie zespół Lens. Jeśli chodzi o sytuację w tabeli, to zespół gospodarzy tego pojedynku zajmuje obecnie 5 lokatę w lidze z 37 pkt, natomiast przyjezdni plasują się o 4 lokaty niżej i w dorobku jak na razie zgromadzili 33 pkt. Dlaczego typ na remis w tym spotkaniu? Po pierwsze zespół gości to najlepiej remisujący zespół w tym sezonie w lidze. Po 23 kolejkach, wynikiem remisowym kończyło się aż 12 spotkań z udziałem tego zespołu. Jeśli chodzi o wyjazdy to na 11 spotkań 6 razy padały remisy. Zespół gospodarzy wprawdzie nie remisuje tyle ile goście i w tym sezonie jedynie 4 mecze kończyły się wynikiem nierozstrzygniętym. Jednak jak widać po formie, zespół Lens gra obecnie naprawdę solidnie, o czym świadczy bilans ostatnich 17 spotkań zespołu gości w którym to przegrali jedynie jedno spotkanie. Do tego dochodzi jeszcze bilans ostatnich meczy h2h w których w ostatnich 4 spotkaniach pomiędzy oboma ekipami padał aż 3 razy remis i w tym na 2 spotkania rozegranych na dzisiejszym stadionie wszystkie dwa kończyły się remisami. Jak dla mnie typ warty gry.
⛔100

krzysiek74 311,3K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina:piłka nożna-2 Bundesliga
Spotkanie:Hertha Berlin-Union Berlin
Typ: over 2,5
Kurs:1,65
Bukmacher:Expekt
Dziś o godzinie 20:15 odbędą się drugoligowe derby Berlina.
Oba zespoły graja ofensywnie co odzwierciedla liczba najwięcej strzelonych obok Braunschweigu goli w lidze.Gracze Herthy i Unionu marzą ogrze w Bundeslidze jednak to gospodarze są bliżej powrotu do najwyższej klasy rozgrywkowej.Jak to w derby bywa zwłaszcza
przy tak dobrych zespołach walki nie zabraknie a i mam nadzieję że zobaczymy kilka goli.
Statystycznie over 2,5 powinien paść gdyż obie ekipy sporo strzelają a i dziś po obu stronach bramkarze będą mieli sporo
pracy.Hertha wygrywając objęłaby prowadzenie w tabeli jednak pewnie goście (jak to w derbach rządzących się własnymi prawami) zaatakują rywali nieraz.
Hertha jest niepokonana u siebie w tym sezonie lecz każdy według mnie dziś wynik jest możliwy.Ja skłaniam sie ku overowi 2,5
po miejmy nadziej ciekawym meczu.Dodam iż w obu drużynach brak kontuzjowanych czołowych zawodników więc trenerzy
mogą wystawić swe najlepsze &quot;11&quot;
✅65

R 10

ryba-czewa

Użytkownik
dyscyplina: Tenis, ATP Sao Paulo
spotkanie: Ricardo Mello - Leonardo Mayer
typ: 2
kurs: 1.72
bukmacher: bwin
analiza:
przed nami mecze 1/16 finału mocno obsadzonego turnieju ATP w Sao Paulo, rozgrywanego w hali na twardej nawierzchni. Do dzisiejszej analizy wybrałem spotkanie pomiędzy zawodnikami Ricardo Mello i Leonardo Mayer. Mello w rankingu zajmuje obecnie 346. miejsce więc bez większych rewelacji, punkty które dały mu to miejsce zdobywa zazwyczaj w słabo obsadzonych turniejach głównie w Ameryce Południowej. W których to tez nie dochodzi dalej niż do ćwierćfinału. Jego dzisiejszy rywal Mayer to już zawodnik co najmniej o klasę lepszy, w rankingu jest sklasyfikowany na 74. pozycji, czasem również potrafi sprawić niespodziankę wygrywając z wyżej notowanym rywalem. W turniejach w Ameryce Południowej zazwyczaj dochodzi do ćwierćfinału, całkiem przyzwoicie radzi sobie również w Europie. W bezpośrednich pojedynkach obu panów prowadzi Mello, ale ostatnio grali oni ze sobą w listopadzie 2011 roku. Sądzę, że Mayer wygra 2:0 bowiem przemawiają za nim większe umiejętności.
0

T 283

teilweise

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, 2 liga niemiecka, Hertha Berlin - Union Berlin
typ: azjatycka suma goli powyżej 2
kurs: 2,25
bukmacher: Bet365
analiza:

Obie drużyny są w formie, grają ofensywnym stylem gry. Na ten mecz od wielu dni jest duża napinka po obu stronach. Wszystkie bilety na Stadion Olimpijski zostały wyprzedane już na początku tygodnia. Dodatkowo w Berliner Zeintung codziennie podgrzewana jest atmosfera przed tym meczem. Hertha ma szanse zrównać się punktami z Eintrachtem. Na pewno tego meczu nie odpuszczą. Union miał w pierwszej części sezonu lekki dołek, jednakże od wygranego meczu 3:1 z Energie, który był wg mnie przełomowy, Union idzie jak burza i zajmuje 4 miejsce w tabeli (co wg. mnie jest niemałym zaskoczeniem). Ich najgorszym punktem, nadal pomimo wzmocnień na początku sezonu jest obrona. Gdyby byłby to mecz na stadionie Unionu grał bym na tę drużynę. Co więcej drużyna ta nigdy nie gra na remis. Więc gdy Hertha pierwsza strzeli bramkę Union będzie cisnął, żeby odrobić straty. W momencie kiedy pierwszą bramkę strzelą goście Hertha nadal będzie grała o zwycięstwo. Uważam, ze padnie w tym meczu kilka bramek.
Na chwilę obecną nie przewiduje się, żadnych poważniejszych osłabień w składach obu zespołów.
⛔100 - powtórzony typ

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
dyscyplina: Koszykówka, Francja
spotkanie: Nancy (+4) - Strasbourg
typ: Strasbourg
kurs: 2.18
bukmacher: Pinnacle
analiza:
Dzisiaj zostaną rozegrane derby między Nancy a Strasbourg. Gospodarze z powody dużej liczby kontuzji nie graja teraz za dobrze, ostatnie cztery mecze to same porażki. Przegrali nawet z Boulazac, ostatnią druzyna w lidze. Ich skuteczność rzutów to ok. 50%. Strasbourg za to jest w bardzo dobrej dyspozycji, maja serie dziewięciu wygranych meczy. Goście nie powinni mieć dzisiaj problemu z wygraniem nad zespołem ze słabą skutecznością i przetrzebionym kontuzjami.
⛔100

woomeer 15

woomeer

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-2 Bundesliga
Spotkanie:Hertha Berlin-Union Berlin
Typ: Obie drużyny strzelą bramkę
Kurs:1,65
Bukmacher:Expekt
Krótka analiza z mojej strony jak to jest często w derbach sporo bramek,obie drużyny chcą wygrać w tym meczu stawiam że i Hertha i Union strzeli bramkę jeśli miałbym stawiać na wynik to postawiłbym jakieś 2 : 1 na Herthę.
W ostatnich 5 meczach tych zespołów zawsze oboje strzelali bramki.
Kiepska analiza

anzelmo 296,3K

anzelmo

Użytkownik
Jastrzębski - Częstochowa Siatkówka Polska - PlusLiga 11 Lut -18:00
TYP Częstochowa (+2.5) Handicap setowy
2,2
William Hill

Wszyscy wiedza kto jest faworytem i o co gra Jastrzębie. Ja jednak idę delikatnie w stronę gości, może niespodzianki nie będzie ale stać ich na ugranie jednego seta może tego 1-go, albo przy pewnym prowadzeniu 2-0 -w gre podopiecznych Lorenzo Bernardiego wkradnie sie jakaś nerwowość, rozluźnienie- nie pewność. Liczę ze nie utrzymają koncentracji na najwyższym poziomie.Potencjału obu zespołów nie ma co porównywać miejsce w tabeli tez pokazuje o co będą walczyć oba kluby. Ja liczę ze goście pokażą lwi pazur i charakter tak jak pokazywali to w 2 ostatnich spotkaniach; porażka po taibreku z zaksa i zwycięstwo nad skra. Z dobrej strony pokazuje sie Bociek. Grzegorz podtrawi pociągnąć ten zespól do walki- typ for fun pod konkurs myślę ze warty ryzyka.
⛔100

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Superliga
Spotkanie: Gaziantepspor - Kasimpasa
Typ: Do przerwy lub na koniec meczu - Remis
Kurs: 1,65
Bukmacher: bwin
Analiza:
Mecze pomiędzy tymi zespołami są wyrównane, więc myślę, że w której z odsłon spotkania padnie remis. Na stadionie gospodarzy grali ze sobą trzykrotkie, i zawsze w chociaż jednej połowie padał remis. (0:0/0:0, 0:0/1:0, 0:0/2:0), więc typ bardzo prawdopodobny. Gaziantepspor jest obecnie na 15 miejscu, więc każde punkty się przydadzą, nie odpuszczą tego meczu, bo w dole tabeli ciasno, a Kasimpasa w tym sezonie prezentuje się dobrze, obecnie na 7 miejscu. Gościom remis też leży, ponieważ czołówka nie oddali się za bardzo, do 4 miejsca tracą 3 punkty. Nie wiem co tu dalej analizować, składy optymalne z tego co widzę, remis według mnie bardzo prawdopodobny.
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 423

kar512

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka Nożna - KATAR: Pierwsza Liga
Mecz -Al-Rayyan - Al Khor
Typ - Poniżej (1.5)
Kurs-4.75
Bukmacher -sportingbet
Godz. 16:30
Na dzisiaj wybrałem mecz 15 kolejki w lidze katarskiej pomiędzy Al-Rayyan - Al Khor.Typ będzie oparty na statystykach z poprzednich meczów.Gospodarze po 14 rozegranych kolejkach plasują się na 3 miejscu w ligowej tabeli z dorobkiem 26 punktów i mają na swoim koncie 8 zwycięstw 2 remisy i 4 porażki.Goście obecnie zajmują 9 miejsce w tabeli z dorobkiem 14 punktów i mają na swoim koncie 3 zwycięstwa 5 remisów i 6 porażek.Obie drużyny przegrały swoje mecze w ostatniej kolejce Al-Rayyan przegrał 3:0 z wiceliderem tabeli na ich terenie a Al Khor grając też na wyjezdzie przegrał z 6 drużyną ligi 4:2.W 5 ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami był wynik under 1.5 a w 3 meczach nie padł nawet 1 gol.Warto dodać że w poprzednich wszystkich starciach co był under 1.5 to drużyna Al-Rayyan też była wyżej w tabeli.Liczę tutaj na powtórzenie wyniku z ostatnich meczów i dlatego stawiam under 1.5 i myślę że warto zaryzykować po dobrym kursie 4.75.
Pojedynki bezpośrednie: AL-RAYYAN - AL KHOR
21.10.12 PIE Al Khor Al-Rayyan 0 : 0
28.01.12 PIE Al-Rayyan Al Khor 0 : 1
30.09.11 PIE Al Khor Al-Rayyan 0 : 0
26.02.11 PIE Al-Rayyan Al Khor 1 : 0
01.10.10 PIE Al Khor Al-Rayyan 0 : 0
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom