czoker
Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, OLB
Godzina: 15:30
Spotkanie: MKS Dąbrowa Górnicza - King Szczecin
Typ: A. Dziewa powyżej 10,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: GO+bet
Post w dziale:
Analiza:
Dzisiaj King bez Mazurczaka, Żołnierewicza, a także Nicholssona, za to z Whiteheadem.
Nie podejmę się typowania czy Szczecin to wygra (wydaje mi się, że tak), natomiast przy tempie gry obu zespołów ktoś musi dzisiaj tych punktów nawrzucać.
Pobieram linię 10,5 na Dziewę (u niektórych buków linia wynosi 12,5 pkt)
Na Dziewę spore value, wysocy MKS-u bronią tylko w pomalowanym, przy Dziewie rzucającym z dystansu i półdystansu będą mieli duży problem (kto oglądał ostatni mecz Śląsk - Mks ten widział jakie pozycję miał Penava kryty przez obu centrów Dąbrowy, Dziewa z takich prezentów powinien korzystać. Ponadto jest dużo bardziej mobilny od tych dwóch dąbrowskich wież.
Powodzenia!
185
Godzina: 15:30
Spotkanie: MKS Dąbrowa Górnicza - King Szczecin
Typ: A. Dziewa powyżej 10,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: GO+bet
Post w dziale:
PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)
Cześć po dłuższej przerwie :) Dąbrowa - King Dzisiaj King bez Mazurczaka, Żołnierewicza, a także Nicholssona, za to z Whiteheadem. Nie podejmę się typowania czy Szczecin to wygra (wydaje mi się, że tak), natomiast przy tempie gry obu zespołów ktoś musi dzisiaj tych punktów nawrzucać...
forum.bukmacherskie.com
Dzisiaj King bez Mazurczaka, Żołnierewicza, a także Nicholssona, za to z Whiteheadem.
Nie podejmę się typowania czy Szczecin to wygra (wydaje mi się, że tak), natomiast przy tempie gry obu zespołów ktoś musi dzisiaj tych punktów nawrzucać.
Pobieram linię 10,5 na Dziewę (u niektórych buków linia wynosi 12,5 pkt)
Na Dziewę spore value, wysocy MKS-u bronią tylko w pomalowanym, przy Dziewie rzucającym z dystansu i półdystansu będą mieli duży problem (kto oglądał ostatni mecz Śląsk - Mks ten widział jakie pozycję miał Penava kryty przez obu centrów Dąbrowy, Dziewa z takich prezentów powinien korzystać. Ponadto jest dużo bardziej mobilny od tych dwóch dąbrowskich wież.
Powodzenia!
185
Ostatnio zmieniony przez deepred: