>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.05.2020 (niedziela)

Status
Zamknięty.
kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: CS:GO - Road to Rio - Europe
Godzina: 18:30
Spotkanie: Copenhagen Flames - mousesports
Typ: over 54.5 rund w całym meczu
Kurs: 1.55
Bukmacher: betfan

Ode mnie ponownie esport, dziś niestety betfan dość zachowawczo i prezentów nie rozdaje, linie oraz zawodnicy tak dobrani, że ciężko o dobry valuebet. Idę dziś w stronę overa w meczu Duńczyków i Mysz, kursy 2.96 na Flames i 1.4 na faworytów to trochę przesada, spodziewam się tu dużo bardziej wyrównanego spotkania i walki, co ciekawe mousesport nie ma już szansy na awans, za to ich rywale mogą jeszcze spaść z miejsca dającego awans. Myszy im tego meczu nie oddadzą, ale nie będą się tez jakoś specjalnie napinać. Zagrali te kwalifikacje jakby chcieli odpaść, porażki do 0 z North czy GODSENT, oglądałem ich zmagania i to była niestety parodia cs'a. Flames dużo waleczniejsze, a dzisiejsza wygrana przypieczętuje ich awans. Typ o tyle fajny, że może wejść nawet w 2 mapach, ja jednak spodziewam się trzech, na pewno bym w tym meczu nie zagrał 2:0 dla kogokolwiek. Myszy na pewno są lepszym zespołem, ale grają o nic, CF przyciśnie i mecz powinien być dość wyrównany, czyli pod over najlepszy. Polecam też mimo wszystko spróbować za drobne win Duńczyków po kursie 2.96 na fortunie, myszki naprawdę lubią odpuścić sobie mecz nawet gdy są w grze o awans, biorąc fakt że już odpadli dziś mogą to zrobić tym bardziej.

55

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +59
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Nikaragua, Torneo Carlos Ulloa
Spotkanie: Matagalpa - Leon
Typ: powyżej 165,5 pkt (razem z dogrywką)
Kurs:
1,93
Godz: 23:00
Bukmacher: Fortuna

Witam, powoli wracać będą najlepsze ligi ale jeszcze przyglądamy się tym mniej znanym mimo wszystko często można wybrać naprawdę bardzo fajne typy z dobrymi kursami.
Wczoraj a raczej dziś w nocy Matagalpa rozbiła wręcz rywali rzucając im aż 133 punktów, dziś wydaje mi się, że aż tylu nie zdołają narzucać ale do 100 mogą się zbliżyć bardzo realnie gdyż u siebie na 7 spotkań tylko w 1 nie przekroczyli bariery 100 punktów ale grali wtedy z bardzo dobrą drużyną i mimo to rzucili 87 punktów co tez jest dobrą liczbą.
Leon również rozgrywał swój mecz kilka godzin wcześniej i wygrali z Boaco 91:85 a ta drużyna zajmuje 13 pozycję a mimo to rzuciła im aż 85 punktów.
Oczywiście są niespodzianki w sportach nawet często ale myślę, że spokojnie możemy zobaczyć mecz z powyżej 170 punktami i myślę, że taki over może dość sporo podskoczyć do czasu rozpoczęcia meczu.
Gospodarze u siebie tylko 1 nie przekroczyli tej linii wtedy zdobyli było 165 punktów w meczu więc nie wiele brakowało.

93

Otrzymane punkty reputacji: +67
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis stołowy , Liga Pro
Godzina 19:30
Spotkanie: D. Sayanov - V. Nemeshkalo
Typ: powyżej 74,5
Kurs: 1,84
Bukmacher: STS

Krótko bo mecz za kilkanaście minut. Typ w oparciu o H2H. Na ostatnie 10 spotkanie 5-krotnie padł wynik 3:2 i trzy razy 3:1 i dwukrotnie 3:0. Jak się to zawęzi do 5 meczy to 3:2 padło 4 razy i raz 3:1. liczę, że dzisiaj podtrzymają statystyki meczów dużą liczbą punktów. Syanov dzisiaj 5 spotkań i 3 porażki i dwa zwycięstwa. Wynik 3:0 porażka padł tylko 1 raz.
Nemashkalo dzisiaj tez 5 spotkań i w zadnym nie było 3 :0. Licze, że będzie minimum 75 oczek.

84

Otrzymane punkty reputacji: +43
manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Nikaragua
Godzina: 23:00
Spotkanie: Juigalpa-Costa Caribe
Typ: Wygrana Juigalpy
Kurs: 6.50

Bukmacher: Efortuna
Analiza:

Dlaczego próbuję ten zakład? Z jednego prostego powodu-od 6sciu godzin poszły OGROMNE zakłady na handicapy Costa Cariby ( ja również grałem ich wysokie zwycięstwo-poszła informacja,że Juigalpa zagra kadrą 6scio osobową ). Natomiast jakies 30 minut temu nastapił zwrot i zakłady zaczęły być przyjmowane na handicapy w stronę Juigalpy. Na niektórych bukmacherach mecz całkowicie usunięto,na niektórych kursy na Juiggalpę spadły do 3.50-5.00. Jest to oczywiście zakład bardzo ryzykowny,ale postanowiłem delikatnie go zagrać. Markety są teraz bardzo małe i bukmacherzy chcą uniknąć strat,a że na Costę przyjęto na prawde sporę sumy jak na taki rynek to pójdę w stronę przeciwną :) Liga mocno amatorska-grają głównie nastolatkowie,więc wszystko może się tutaj wydarzyć :)

Typującym i Grającym życzę Powodzenia !

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom