>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 10.04.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na piątek - 10. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz nagrodzony okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Białoruś (rezerwy)
Godzina: 14:00
Spotkanie: Slutsk B - Vitebsk B
Typ: Slutsk B (handicap 0:1)
Kurs: 2.40
Bukmacher: STS
Analiza:

Mecz w ramach czwartej kolejki Wyszejszaja liha rozgrywanej przez rezerwy białoruskiego odpowiednika Ekstraklasy. Rezerowi gracze Slutska potrafią u siebie strzelać gole, co pokazali w wygranym w drugiej kolejce meczu nad Brest zakończonym rezultatem 5:1. Ten sam Brest zaś pokazał u siebie Sławiję Mozyrz, tę samą, z którą rezerwy Slutska również wygrali. To każe przypuszczać, że są silną ekipą, która podejmuje dzisiaj dosyć wygodnego rywala. Rezerwowi zawodnicy Vitebska dwie ostatnie kolejki grali na wyjazdach i w obu przegrali 4:0. Trudno zatem spodziewać się, aby podjęli równą walkę na wyjeździe z rezerwowymi piłkarzami Slutska, którzy, jak przed chwilę udowodniono, wiedzą jak się strzela bramki. Będę spodziewał się dzisiaj jednostronnego widowiska z minimum dwubramkową przewagą po stronie gospodarzy.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Piłka nożna - Białoruś (rezerwy)
Godzina: 14:00
Spotkanie: Slutsk B - Vitebsk B
Typ: Over 2,5 bramki
Kurs: 1.45
Bukmacher: STS
Analiza:
Ponownie bardzo uboga oferta więc ponownie wjeżdżamy w ligę białoruską. Tym razem rezerwy.
Są one przeciwieństwem ligi podstawowej, bo tutaj o dziwo wpada dosyć sporo bramek. Nie decyduję się na typowanie zwycięzcy (chociaż wyraźnym faworytem jest tutaj gospodarz), ponieważ trochę się boję ze względu na to, że są to jednak rezerwy i tam może być trochę łatwiej o niespodziankę i są większe rotacje składem z sezonu na sezon.
Patrząc na statystyki tylko i wyłącznie z tego sezonu, to w każdym meczu każdej z tych drużyn były przynajmniej 3 bramki.
Gospodarze grają dosyć ofensywnie u siebie - w tym sezonie pokonali Brest 5:1 oraz Sławije 2:1.
Goście natomiast oba mecze wyjazdowe przegrali 0:4.
Klaruje się zatem szansa, że Slutsk może sam pokryć ten over. Tym bardziej, że ostatnie spotkanie między tymi drużynami skończyło się wynikiem 5:2. Jednak poprzednie, gdzie gospodarzem był już Vitebsk skończyło się ich wygraną 3:1. Czyżby aż tak duże znaczenie miał w przypadku tej drużyny atut własnego stadionu?
Patrząc na mecze tych drużyn z ostatnich 9 miesięcy to w meczach dzisiejszych gospodarzy 8/10 razy padał over 2,5 bramki, natomiast w przypadku gości 9/10. Do tego dochodzi 3/3 w meczach bezpośrednich.
Moim zdaniem tak "wysoki" kurs na over może być value, gdyż myślę, że jest on dosyć mocno prawdopodobny.
Dla odważnych sugeruję granie wyższych linii, myślę że 3,5 też ma niezłą szansę pokrycia. Pozdrawiam ;)

45

Otrzymane punkty reputacji: +42
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Białoruś
Godzina 18:00
Spotkanie : Neman Grodno : Belshina Bobruisk
Typ : powyżej 2.5 gola / obie strzelą
Kurs : 3.10
Bukmacher : ETOTO

Patrząc na dotychczasowe statystyki obu drużyn z tego co dopiero rozpoczętego sezonu to typ może wyglądać na s/f bowiem po 3 kolejkach Neman ma bilans 1-1-1 i bramki 2:1 natomiast beniaminek zamyka ligową tabelę z bilansem 0-0-3 i bramki 1:5 i jak tak dalej pójdzie to nie można im wróżyć nic dobrego tylko ponowny powrót do niższej ligi , ale liczę że w tym meczu nie pozostaje im nic innego tylko 100% zaangażowania w mecz i strzelenie bramki , patrząc na ich H2H to Neman z Grodna góruje bo na 23 mecze 11 zwycięstw po ich stronie 10 remisów i tylko 2 porażki natomiast bramki 35:22 na korzyść dzisiejszego gospodarza , jest jeszcze jedna ciekawa statystyka a mianowicie na ostatnie 11 spotkań pomiędzy nimi tylko w dwóch nie było BTTS natomiast over 2.5 gola był pokryty aż 7 krotnie . liczę że beniaminek musi coś zmienić w swojej grze i liczę dziś na przynajmniej jednego gola co do stracenia brmki przez nich to też raczej możemy liczyć że Neman powinien przynajmniej dwa razy umieści piłkę w bramce rywala , kurs bardzo atrakcyjny stąd zaryzykuję !

100

chamberlain 624,1K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, Liga Pro
Godzina: 00:00
Spotkanie: Lyfenko N. - Kolesnikov D.
Typ: Lyfenko N. over 39.5 pkt
Kurs: 1.87
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

A więc kolejny over doga, chociaż jeszcze we wcześniejszych godzinach to Lyfenko był faworytem tego meczu na Lvbet i kursy wynosiły 1.53 - 2.20, teraz mamy już 1.94 - 1.71, chociaż jeśli chodzi o linie punktowe nie było zmian, a powinniśmy dostać w tej sytuacji linię 1 pkt niższą na Lyfenko. W każdym razie Nikita swoje ostatnie spotkania rozegrał 25 marca, patrząc na ilość spotkań ile co poniektórzy rozgrywają co dzień, można stwierdzić, bardzo długa przerwa. W swoim ostatnim dniu rozegrał aż 8 spotkań, bilans 7:1, a więc świetny. Dzisiaj jeszcze nie grał, przed spotkaniem z Kolesnikovem zagra dwa mecze z Volkovem i Smirnovem, więc będzie dosyć świeży grając z Dmitriyem. Ten za to podtrzymuje dobrą formę z wczoraj, kiedy miał bilans 4:0, dzisiaj za to ma 4:2 i tak jak opisywałem wczoraj, jego mecze były dosyć zacięte, tylko jeden mecz skończył się w 3 setach i co ciekawe była to jego porażka z Petrovem, gdzie był dosyć sporym faworytem, drugiego seta przegrał bardzo wysoko, bo zdobył w nim tylko 2 pkt, ale pierwszy i trzeci set przegrany na przewagi. Jego rywale dzisiaj przeciwko niemu zdobywali 44, 40, 38 (i tu trzeba zaznaczyć, że wynik osiągnięty w trzy sety), 37, 47 i 35 pkt, więc wcale nie tak mało. Jak dla mnie Lyfenko faworytem, ale idę ponownie w długie spotkanie.

87

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +50
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Typ : Neman Grodno i over 2,5 gola w meczu
Kurs : 3.75
Bukmacher : Fortuna
Analiza:
Kolega powyżej opisał już to spotkanie, więc ja krótko tylko dodam swoje argumenty na temat mojego typu. Zgadzam się że w tym meczu powinniśmy zobaczyć co najmniej trzy bramki, choć nie jestem pewien tego, że akurat goście trafią do siatki. Z braku rozgrywek w normalnym futbolu skazani jesteśmy na oglądanie ligi białoruskiej i tak też czynię. Widziałem obie ekipy w akcji i zdecydowanie lepsze wrażenie zrobili na mnie gracze z Grodna. Beniaminek z Bobrujska gra po prostu słabo i jeżeli znacząco nie zmienią stylu gry, to moim zdaniem są murowanym kandydatem do spadku. Ich słabość obnażyła w ubiegłym tygodniu Gorodeya, a więc rywal do walki o utrzymanie ligowego bytu. 2 porażki na własnych "śmieciach" i jedna w delegacji oto bilans beniaminka. Jedna jedyna bramka strzelona w pierwszej połowie premierowego starcia z FK Mińsk (1:3). Grodno zaczęło od porażki w Mińsku z ekipą Isloch, by potem zwyciężyć u siebie Vitebsk 2:0 oraz zremisować u silnego jak na tą ligę Soligorska 0:0. Myślę, że bardziej doświadczona drużyna gospodarzy wykorzysta atut własnego boiska jak i słabą formę przyjezdnych i zaksięguje 3 punkty. Liczę też na 3 gole w tym spotkaniu.

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka Tajwan
Godzina 13:00
Spotkanie : Jeoutai Pauian
Typ : Pauian wygra z dogrywką
Kurs :
1.40
Bukmacher : STS
Jeoutai na ostatnim 5 miejscu, bilans 2-11. Pauian na 2 pozycji, bilans 9-5. Pauian przegrał 2 ostatnie mecze ale wczesniej miał serię 6 kolejnych wygranych. Ponadto dziś po dwumeczowym zawieszeniu wraca lider zespołu Garcia. W h2h na 7 spotkań, Pauian wygrał 6 razy.

100

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Typ : gol gości
Kurs :
1.86
Bukmacher : ETOTO
Analiza: Wczoraj był mecz juniorów tych ekip i charakterystyka bardzo podobna - gospodarze byli faworytami, kursy na over wysokie, kurs na gola gości bardzo ładne, a wynik końcowy (5 - 2), czyli mniej więcej taki, jakiego się spodziewałem. Własnie takie mecze są bardzo często overowe, gdy wszystko wskazuje na to, że będzie np. nudne 1-0 czy 0-0. Obie ekipy się znajdą, bo w ostatnich latach często miały okazje ze sobą grać i goście często dawali radę zdobyć choćby 1 gola. W tym meczu kurs na gola gości wydaje się ciekawa opcją, tym bardziej że najwyższy czas na przełamanie, bowiem 3 pierwsze kolejki to 3 porażki z ich strony. Sytuacja kadrowa po obu stronach jest dobra.

86

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Typ : Neman Grodno:nie przegra,wiecej niz 4 rozne,wiecej niz 1 zolta kartka
Kurs : 2.55
Bukmacher : betfan
Analiza:

witam,kolega wyzej dal na gospodarzy i over 2,5 bramki-ja chcialem na 1x i 1,5+bramki tylko nie wiedzialem czy mozna dac slabszy typ-jesli tak to prosze kogos o podpowiedz.znalazlem na betfan fajna wiazanke po niezlym kursie ktora jest prawdopodobna.faworytem sa pilkarze z grodna i przegrana to bedzie wielka niespodzianka.zagrali 3 mecze i zdobyli 4 punkty ale ich przeciwnicy nie byli tacy slabi jak dzisiejszy ich rywal.benaiminek jak na razie nic ciekawego nie pokazal,chyba ze 3 porazki w zlym stylu.dzisiaj musza mocno powalczyc,licze na ostry i otwarty mecz.neman jest doswiadczona ekipa i wypunktuje rywali,ze nie przegraja to jestem pewny,rozne takze powinny siasc bo jak obserwuje lige to wykonywane sa czasmi seryjnie,a jesli chodzi o kartki to niewiele trzeba zeby sporowokowac zawodnikow do lapania glupich kartek-jak ogladam mecze w tej lidze to czasami sie dziwie jak mozna tak bez sensu je lapac.pozdrawiam

155

Otrzymane punkty reputacji: +77
couchpotato 79,8K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Vysshaya Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Neman - Belshina
Typ: X2
Kurs: 1.92
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Belshina to jedyny zespół bez punktów po trzech kolejkach na Białorusi. Dzisiaj to się zmieni i mam ku temu powody, by tak prognozować. Po pierwsze, Neman to nie jest zespół, który aspiruje do czegokolwiek wyżej niż środek tabeli, więc bukmacherskie status quo zostanie zachowane. Kursy poniżej 2.15 to chwyt na pelikany grające po kursach. Kolejne 3 trudne mecze (BATE, Dinamo i będący w formie - Energetik-BGU) wykażą prawidłowe miejsce w tabeli gospodarzy. Beniaminek chociaż zbiera frycowe na początek, to w przegranych spotkaniach wielce nie odstawał. W każdym oddał w sumie więc strzałów niż rywal, przegrali po łamańcu, a dwóch przypadkach tracąc gole w drugich połowach (oba przegrane 0x1). Neman nie jest to również ekipa u siebie dominująca podobnych, ani też słabszych rywali. Sezon ubiegły zakończyli zaledwie 4 wygranymi w 15 meczach. Belshina na zapleczu tych rozgrywek, nie przegrała żadnego! meczu na wyjeździe, wygrywając 11 z 14 pojedynków. X2 to value powyżej 1.65.

92

neutralny 604,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, Rosja, Liga Pro
Godzina: 16:30
Spotkanie:
Andrej Babkin - Sergey Kuzmin
Typ: Andrej Babkin
Kurs: 2.35
Bukmacher:
Etoto
Analiza: Po dwóch frustrujących typach, które okazały się nietrafione nie zamierzam poszukiwać mniejszych kursów. Wczoraj Bazilevsky pokazał w pełnej krasie na czym polegają rozgrywki w Lidze Pro mając kilkukrotnie rywala na widelcu i wielu piłkach meczowych przegrał mecz, który był już wygrany. Dziś idę trochę w innym kierunku.
Nie miałem wielu okazji oglądać w akcji Babkina. Często za to zdarza mi się włączyć transmisję, gdy gra Kuzmin i jego poczynania mnie kompletnie nie przekonują. Jest on mocno przewidywalny i ma stosunkowo słabego backhanda, a każde takie zagranie jest dobrą, potencjalną opcją dla rywala do ataku i czasem oglądając jego mecze dziwi mnie, czemu rywale tego nie wykorzystują. Gołym okiem widać, że Sergey ustawia się cały czas pod forhanda, a tego ma akurat wypracowanego świetnie. Patrzę na mecze Andreja i widzę, że dopiero od dzisiaj gra w Lidze Pro. Nie potrafię powiedzieć, dlaczego tak jest, jakie tam są zasady kwalifikowania się, nie jestem tak mocno wtajemniczony w realia tej ligi, ale widać, że wyniki notuje bardzo przyjemne, więc jego szanse rosną, a kurs na to nie wskazuje. O bezpośrednich pojedynkach obu graczy nic mi nie wiadomo, ale mam nadzieję, że Babkin czyta forum i weźmie moje wskazówki pod uwagę. A tak serio to uważam, że warto spróbować tego betu, po takim kursie wydaje mi się to bardzo ciekawa oferta.

135

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +21
R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina : Piłka nożna, Białoruś
Spotkanie : Nioman Grodno - Biełszyna
Typ :
Powyżej 2 gole (azjatycka suma bramek)
Kurs : 2,00
Bukmacher : LVBet

Wiele słów już padło powyżej dotyczących tego spotkania. Statystyki wskazują na nudny mecz i niski rezultat. Ja podobnie jak koledzy uważam, że minimum dwa gole w tym spotkaniu padną. Gospodarze do potentatów nie należą i z reguły w poprzednim sezonie w ich meczach padały dwa gole , o czym świadczy bilans po 30 spotkaniach, który był 28:37, ale dziś sądzę, że dadzą radę beniaminkowi i strzelą minimum dwa gole. Jeśli do tego Biełszyna coś dorzuci to będzie dobrze. Ja na wszelki wypadek wybieram zakład z bezpiecznikiem zwrotu w przypadku dwóch bramek w meczu.

zwrot

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Białoruś - Wyszejszaja Liha
Godzina : 18:00
Spotkanie : Nioman Grodno - Biełszyna
Typ : poniżej 2,5 gola + poniżej 5,5 ŻK
Kurs : 2,23
Bukmacher : FORTUNA
Analiza :

Już chyba wszystko zostało napisane o tym meczu ale jeszcze i ja dołożę swoją cegiełkę. Ogólnie to w Grodnie kibice bardzo rzadko oglądają gole. Na stadionie Nemena tylko 1 raz na 10 ostatnich pojedynków w lidze padł wynik powyżej 2,5 gola. Co więcej tylko 1 raz na 6 ostatnich spotkań obie drużyny strzelały tu bramki. Dlatego dziś nie spodziewam się tu także zbyt wielu goli. Na rozpoczęcie 4 kolejki Wyszejszajej ligi do Grodno przyjedzie tegoroczny beniaminek - Biełszyna - który w dwóch ostatnich meczach schodził z boiska pokonany 1:0. Nie zbierają oni również zbyt wielu żółtych kartek, bowiem do tej pory w 3 meczach cała drużyna ma ich zaledwie 4. Gospodarze na swoim koncie mają 8 żółtek, lecz jak wiadomo ściany zawsze pomagają gospodarzą więc under 5,5 ŻK wydaje się bardzo prawdopodobny. Dziś nie pokuszę się o wytypowanie zwycięzcy, bowiem wszystkie znaki na ziemi wskazują na gospodarzy lecz ja liczyłbym dziś na przełamanie ekipy gości i zabranie z Grodna przynajmniej 1 pkt.

123

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom