>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.04.2019 (środa)

Status
Zamknięty.
zlevikk 183

zlevikk

Użytkownik

Dyscyplina: Koszykówka - Francja, Liga LNB

Godzina: 20:00

Spotkanie: Le Mans - Antibes

Typ: Le Mans -22.5

Kurs: 3.50

Bukmacher: Unibet

Analiza: Mój następny typ będzie to francuska liga LNB - koszykówka mężczyzn. Do zespołu Le Mans przyjeżdża dzisiaj zespół Antibes. Po 25 kolejkach zespół Le Mans Zajmuje 11 miejsce - 13 wygranych, 12 porażek. Natomiast zespół Antibes zajmuje ostatnie 18 miejsce w tabeli - 5 wygranych, 20 porażek. Ostatni mecz między tymi zespołami rozegrany został we wrześniu 2018 roku i wtedy zespół Le Mans wygrał 92-78. Dzisiaj również zdecydowanym faworytem do zwycięstwa są gospodarze. Zespół Le Mans ma jeszcze szanse na udział w play offs (8 miejsce jest ostatnim premiowanym) więc będą mieli dodatkową motywację do wysokiej wygranej w tym meczu. Mój wybrany zakład na ten mecz to wygrana gospodarzy z handicapem azjatyckim -22.5 punkta.

⛔ 100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożna - Optibet Virsliga - Łotwa

Godzina: 17:00

Spotkanie: Valmiera - RFS

Typ: handicap 2:0 RFS win

Kurs: 5.4

Bukmacher: FORBET

Analiza:

Witam,

Dziś pójdziemy w trochę bardziej niszową ligę jaką jest Łotwa. Początek sezonu, tabela przeczy memu typowi ale nie ma sensu się tym przejmowac raptem po 4 kolejkach. Jednak w sumie czy tak przeczy? W końcu to RFS z kompletem punktów jest liderem, dziś myślę że spokojnie dopisza trójkę poprawiając bilans bramkowy.

W roku 2018 ekipy grały ze soba 5-krotnie i najniższy wymiar kary to wynik 4-2 dla RFS, reszta spotkań conajmniej 3 bramkami różnicy. 

Wygrana na dobicie do jakiegoś kuponu po 1.67,polecam...singiel po 5,40 przy takich statystych i potencjale gości przez pryzmat ligi Łotewskiej, tylko próbować.

⛔ 100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2019 - kwalifikacje

Godzina: 15:30 CET

Spotkanie: Matthew Selt vs Dylan Emery

Typ: Wynik po 4 Frame'ach: Matthew Selt 4-0

Kurs: 3.50

Bukmacher: etoto

Analiza:

Kwalifikacje MŚ to okazja do zestawień uznanych zawodowców, z długoletnim doświadczeniem z zawodowego touru z anonimowymi amatorami, którzy miejsce w kwalach MŚ dostali z różnych źródeł, często mało związanych z poziomem gry a bardziej polityką umiędzynaradawiania snookera. I tak jest właśnie w tym przypadku. Selt  mocnym faworytem w tym meczu, przede wszystkim sam jest w dobrej formie, niedawno wygrał swój pierwszy turniej w karierze Indian Open ma całkiem wygodnego rywala. Emery to 18letni Walijczyk który nie wyróżnia się nawet na poziomie amatorskim, seria porażek w tym sezonie i to dotkliwych nie wróży dobrze przed debiutem w kwalifikacjach do największego turnieju w sezonie. Nie daję mu wielkich szans z rutynowanym Seltem i myślę że dominacja zacznie się już od pierwszych frejmów.  Trudno młodzianowi będzie o 1-2 frejmy w całym meczu, więc typ na 4-0 dla Selta po 4 frejmach po naprawdę dobrym kursie trzeba spróbować. I coś mi mówi że to wcale nie musi być duże ryzyko.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

⛔ 100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik

Dyscyplina: piłka nożna liga mistrzów 

Spotkanie: Ajax Amsterdam - Juventus Turyn

Godzina: 21:00

Typ: 2 i over 1.5

Kurs: 3.10

Bukmacher: efortuna

Analiza :

Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się pierwsze ćwierćfinałowe spotkanie w lidze mistrzów pomiędzy drużynami Ajaxu Amsterdam i Juventusu Turyn. Faworytem w tym dwumeczu wydaje się być ekipa z Włoch która w tym sezonie ma szansę na sięgnięcie po puchar ligi mistrzów. Dzisiejsze spotkanie może być jednak bardzo zacięte mając na uwadze fakt że ajax wyeleminiowal Real Madryt i prezentuje dobry futbol. Uważam że gospodarze wspierani dopingiem własnej publiczności będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i zdobędą jakiegoś gola. Do składu Juventusu wraca za to Cristiano Ronaldo który jest niebywale wzmocnieniem dla ekipy mistrza Włoch. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych dla obu zespołów. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to 1:2 dla Juventusu.

⛔ 100

W 309

wonsu1910

Użytkownik

Dyscyplina: piłka nożna - puchar Polski

Spotkanie: Raków Częstochowa - Lechia Gdańsk

Godzina: 18:00

Typ: x2 i poniżej 2,5

Kurs: 2,20

Bukmacher: LVbet

Analiza : Jednego finalistę pucharu Polski już znamy, dzisiaj czas by poznać drugiego. Mierzą się ze sobą liderzy swoich lig, Lechia prowadzi w ekstraklasie, Raków na zapleczu,w 1 lidze. 

Myślę że nie zobaczymy tutaj zbyt dużo bramek. Obie ekipy grają solidnie w obronie, tracąc mało bramek. 

Co do Rakowa - w tej na swoim stadionie rozegrali 4 spotkania notując 4 undery, co pokazuje że są minimalistyczni, wygrywali 1:0 z Chrobrym i Garbarnia w lidze, 1:0 z Lechem Poznań(!) I zremisowali w regulaminowym czasie gry 1:1 z Legia w pucharze. W swojej lidze rozegrali 27 spotkań tracąc tylko 14 goli. 

Co do gości - lider ekstraklasy , ostatnie 5 spotkań to aż 5 underow, a w tych 5 spotkaniach stracili tylko jednego gola z Wisłą Płock. W ekstraklasie w 29 meczach stracili 21 bramek 

Wszystko wskazuje na to, że nie zobaczymy tu dzisiaj dużo bramek. Wskazując zwycięzcę kierowałbym się ekipa bardziej doświadczona czy Lechia Gdańsk i myślę że to oni zagrają w finale Pucharu Polski, przewidywany wynik w tym spotkaniu to remis dogrywka lub minimalne zwycięstwo gości. Myślę że limit szczęścia gospodarzy został wyczerpany. 

✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +5
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik

Dyscyplina Piłka nożna LM

Spotkanie Manchester Barcelona

Godzina 21:00

Typ remis, gość wygra zwrot

Kurs 1.83

Bukmacher forbet

Faworytem jest Barca. Goście w niedzielę praktycznie zapewnili sobie mistrzostwo Hiszpanii, priorytetem na ten sezon jest jednak Liga Mistrzów. Manchester odzyl po odejściu Mourinho, na własnym boisku mimo problemów kadrowych na pewno zaprezentuje walkę i ambicje. Szansą mogą być stałe fragmenty gry, Barca ma niewielu wysokich zawodników w składzie. Ponadto Barca pod wodzą Valverde gra bardzo pragmatycznie, w meczach o dużą stawkę rzadko podejmuje duże ryzyko. Mając rewanż na Camp Nou  goście nie będą dziś  za wszelką cenę atakować by nadziac się na kontry. W tegorocznej edycji LM Barca wygrała na wyjeździe z PSV i Totenham ale remisowala z Interem i Lyonem. Liczę na remis, jeśli wygra gość mamy zwrot stawki. 

ZWROT

dits0on 46

dits0on

Użytkownik

Dyscyplina : Piłka Nożna - LM

Godzina : 21:00

Spotkanie : Manchester United - Barcelona

Typ : Barcelona

Kurs : 2.06

Bukmacher : Fortuna

Analiza : Prosty typ na dziś. Co prawda jest to już faza ćwierćfinałowa, ale myślę, że Barcelona powinna wrócić do domu jako zwycięzca. United obecnie jest półkę niżej. Nie oszukujmy się, że awans z PSG to głównie zasługa Paryżan, którzy sami sobie dali strzelić bramki. Nie lekceważe United, ale patrząc na ich defensywę i formę Messiego myślę, że Blaugrana wygra ten mecz. W Barcelonie poza Vermaelenem i Rafinihą, którzy nawet gdyby byli zdrowi to i tak by nie zagrali wszyscy są gotowi na to spotkanie, natomiast sytuacja kadrowa United wygląda nieco gorzej. Nie zobaczymy dziś Baillyiego, Sancheza, Valencii i Darmiana. Pod znakiem zapytania stoi występ Rashforda, Maticia i Herrery. Uważam, że warto postawić na gości po takim kursie.

✅ 106

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer

Dyscyplina - Piłka nozna / Norwegia Eliteserien

Godzina - 18:30

Spotkanie: Molde - Valerenga

Typ - Molde over 2.5 gola

Kurs - 2.75

Bukmacher - Unibet

Analiza -

Molde to dosyć solidna ekipa . dwa ostatnie sezony to dwa razy wicemistrzostwo Eliteserien tak więc liczę że i ten sezon będzie tak samo dobry jak dwa pozostałe , to dopiero początek sezonu bo dziś 3 kolejka , Molde zajmuje 3 miejsce 4 pkt i br 4:1 , u siebie 1 mecz i 3:0 ze Stabek , wrócę jeszcze do ubiegłęgo sezonu kiedy to Molde u siebie było najlepszą ekipą , dzis rywal który im leży bo tak to chyba możemy nazwać , poprzedni sezon w dwumeczu z Valerengą to 5:1 u siebie i 0:0 wyjazd dwa sezony wstecz u siebie 4:0 i wyjazd wygrana 2:1 , Valerenga w jedynym jak na razie meczu wyjazdowym przegrała 2:0 z Kristiansund i dziś nie liczę że będzie lepiej no ale wiadomo to sport i piłka i wszystko mozliwe , ja jednak pójdę w bramki strzelone przez gospodarzy i liczę na przynajmniej 3 jak będzie czas pokaże !

✅ 175

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik

Dyscyplina : Piłka Nożna - LM

Godzina : 21:00

Spotkanie : Manchester United - Barcelona

Typ : Obie druzyny strzela gola i liczba goli będzie większa niż 2.5 / tak

Kurs : 1,99

Bukmacher : Fortuna

Dziś wieczorem dojdzie do ciekawej konfrontacji pomiędzy Manchesterem United i Barceloną w ramach pierwszego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów. Czerwone Diabły w tym sezonie po objęciu posady trenera przez Ole Gunnara Solskjaera grają bardzo dobrze bo po serii zwycięstw w lidze awansowali na 6 miejsce mając na koncie 18 zwycięstw,7 remisów i 7 porażek strzelając przy tym 61 bramek i tracąc 43. Manchester w tej edycji LM wyeliminował takie ekipy jak PSG a wcześniej w grupie był lepszy od Valencii i Yong Boys. Dziś gospodarze zagrają osłabieni brakiem takich zawodników jak Antonio Valencia, Eric Bailly , Alexis Sanchez, Nemanja Matica i Andera Herrery a niepewny jest występ Marcusa Rashforda. Goście drużyna Barcelony w swojej lidze jest bezkonkurencyjna jak co sezon mając na koncie 22 zwycięstwa, 7 remisów i 2 porażki a ich bilans bramkowy to 81-31. Duma Katalonii na 10 ostatnich meczy przegrali tylko raz z Gironą ale był to mecz towarzyski. Dziś w drużynie gości zabraknie takich zawodników jak Rafinha i Vermalen a niepewny jest występ Ousmane Dembele. Mecz zapowiada się interesująco i mimo poważnych osłabień gospodarzy liczę że coś strzelą na swoim boisku a Barca mając w składzie Suareza i Messi ego też powinni coś strzelić a że remis nikomu nic nie daje to over jak najbardziej prawdopodobny.

⛔ 100

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik

Dyscyplina : Siatkówka, LM

Godzina : 18:00

Spotkanie : Zenit Kazan - Perugia

Typ : Zenit wygra 1 seta różnicą 5-7 pkt

Kurs : 4.65

Bukmacher  Etoto

Taki typ na wariata ale bywa, że właśnie takie wchodzą. Dzisiaj rewanżowe spotkania LM w siatkówce mężczyzn. Jeżeli w jednej parze została tylko formalność, tak w meczu który typuje zdarzyć się może wszystko. Zenit pokonał w pierwszym meczu trochę niespodziewanie Perugie na ich terenie po tie-breaku i świetnym meczu. Ale taki wynik nie gwarantuje im nic bo u siebie muszą także wygrać, a każdy inny wynik zadecyduje o bezpośrednim odpadnięciu lub złotym secie. Gospodarzem z Treflem zawiedli, ale tam chyba zlekceważyli rywali, teraz tak nie będzie, bo kwestia kilku słabszych momentów, końcówek setów i może być out z LM. Perugia ma swoje strzelby, składy są dość wyrównane ale tutaj dużą robotę według mnie zrobi atut własnego parkietu bo jak ciężko się gra w Rosji to wiadomo. Według mnie Zenit mocno wejdzie w mecz, zagrywka w poprzednim meczu była po ich stronie, jak się wstrzelą to mogą odskoczyć punktowo. Zaryzykuję, że gospodarze wygrają 1 seta 25:18, 25:19 lub 25:20. Ryzyko spore bo bardziej tu szansa na zaciętą końcówkę ale kurs na takie coś jest ciekawy i według mnie warty sprobówania.

⛔ 100

kazik_75 318

kazik_75

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski

Godzina: 18:00

Spotkanie: Raków-Lechia

Typ: 2 (handicap 1:0)

Kurs: 5.4

BukmacherFortuna

Analiza:

Przewiduję, że dzisiaj zakończy się szczęście i przygoda w pucharze gospodarzy. Lechia w obecnym sezonie to drużyna bardzo fartowna jak chociażby w ostatnim meczu ligowy gdzie oddała jeden ! celny strzał i wygrała 1:0 z lechem. Goście stoją przed dużą szansą na zdobycie dubletu w bieżącym sezonie i uważam że sznasę wykorzystyają. Dlatego dzisiaj obstawiam że Lechia odda dwa celne strzały i wygrają z handicapem. 

⛔ 100

pukon 1,2M

pukon

Użytkownik

Dyscyplina: Koszykówka - NBL Czechy

Godzina: 18.00

Spotkanie: Decin - Pardubice

Typ: Pardubice (włącznie z dogrywką)

Kurs: 2.25

Bukmacher: LVBet

Analiza: 

Ostatnia kolejka rundy zasadniczej w czeskiej NBL, grupa A1 (zwycięzców) - ekipa gospodarzy piąta pozycja i bilans 19-16, drużyna gości czwarte miejsce w tabeli z bilansem 20-15. Pardubice jeszcze z dużą szansą poprawy miejsca przed play off, ale muszą też liczyć na potknięcia Olomoucko i Svitavy, co pozwoliło by zająć drugie miejsce. Nawet jeżeli rywale nie "pomogą", to powinni też pilnować swojego miejsca, nie mogą sobie pozwolić na potknięcie, wtedy zamienią się miejscami z Decinem (obecnie gorszy bezpośredni bilans) i stracą przewagę własnego parkietu w play off. Drużyna gości w końcu może liczyć tez na pełną kadrę - wrócili ostatnio Jackson (13pkt), Skranc (5,9pkt) czy Svoboda (5,4pkt), krótko pauzował też McGaughey (7,8pkt), zmienili tez trochę w kadrze - po odejściu Benjamina sprowadzono Pavlovica (świetnie wprowadził się do drużyny i juz jest jednym z lepszych strzelców), a ostatnio zrezygnowano z Williamsa na rzecz Singletary. Według mnie to personalnie jedna z silniejszych drużyn w lidze, oczywiście poza Nymburkiem, który jest wyraźnie ponad reszte stawki. Ekipa gospodarzy w ostatnim czasie zmieniła trenera, po wielu latach pracy w Decinie Budinskiego zastąpił Grepl. Wyniki trochę lepsze, kilka kolejek wcześniej przerwali serię jedenastu porażek z rzędu (liga, puchar kraju), ale dla mnie, ta gra nie uległa jakoś bardzo mocnej poprawie, to już chyba nie jest tak ścisła czołówka, jak w poprzednich sezonach - zresztą nowy trener dostał też za zadanie, stopniowe odmłodzenie kadry, przy trochę mniejszym budżecie na nowy sezon. Spróbuję tutaj pójść w stronę drużyny, która uważam za mocniejszą personalnie i też z lepszymi wynikami, pomimo że grali jednak z kilkoma brakami w kadrze. Teraz Pardubice mają znacznie lepszą sytuacje kadrową, do tego cały czas szansa na poprawę miejsca przed play off, jeszcze ten gorszy bilans z ekipa dzisiejszych gospodarzy, mam nadzieję, że to wszystko odpowiednio zmobilizuję drużynę i powalczą tutaj skutecznie o pełną pulę. 

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +13
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów

Godzina: 21:00

Spotkanie: Ajax - Juventus

Typ: X (HC 1-0) 

Kurs: 4.35

Bukmacher: StS

Analiza:

Ajax wyrzucił z LM Real Madryt przegrywając pierwsze spotkanie u siebie co trzeba zaliczyć do dużych wyczynów, praktycznie jednak trzeba też przyznać że Real odpadł na własne życzenie lekceważąc Ajax, mieli dobrą zaliczkę z pierwszego meczu a spotkanie w hiszpani potraktowali jak formalność, Real niestety w tym roku to średnia drużyna i widać to po osiągach w LaLiga.Ajaxowi z Juventusem już im tak łatwo nie pójdzie, Juve to mistrzowie kalkulacji, oni do Amsterdamu nie przyjadą przyklepac awans, będą chcieli osiągnąć korzystny wynik, chociażby bramkowy remis aby w rewanżu od początku kontrolować spotkanie i z minuty na minutę wykończyć rywala.Juventus w SA ma wyraźną przewagę i w pełni może się skupić na europejskich pucharach, dla Ajaxu kolejny wielki mecz w LM, stawiam w tym meczu na zwycięstwo Juve lecz min. 0-1, podobne niskie wyniki także osiągają w lidze grając z wiele słabszymi rywalami, po prostu obejmując prowadzenie nie podejmują większego ryzyka w atakach, potrafią skutecznie bronić wynik, z racji że jest to też pierwsze spotkanie nie ma co liczyć na jakieś pogromy.

⛔ 100 - nieprawidłowy bukmacher

vomit 192

vomit

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria: Super League

Godzina: 18.45

Spotkanie: Luzern - Young Boys

Typ: 1X

Kurs: 1.95

Analiza: 

Dziś będzie odważnie bo biorę na tapetę ekipę Luzern, która wyniki w lidze ma raczej średnie,ale nie najgorsze. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z potęgą szwajcarskiej ligi, którą są Młode Chłopaki. Goście wyniki mają imponujące bo ich statystyki bramkowe są najlepsze w tabeli, ale i też mają luz w postaci róznicy 20 punktów do drużyny z drugiego miejsca.

Czemu stawiam na gospodarzy? Otóż jak pisałem YB piastuje topowe miejsce z przewagą aż 20 punktów,więc myślę,że do dzisiejszego meczu podejdą na luzie. Ponadto goście nie przegrali od 17(!!!) ligowych spotkań.

Co do H2H obu drużyń to wspólnych spotkań było aż 59, w których Luzern nie poległo tylko 28 razy.

Liczę dziś na niespodziankę, ale bezpieczniej mierzyć na podział punktów.

⛔ 100

L 424

lykke

Użytkownik

Dyscyplina: Esport CS:GO BLAS PRO SERIES MADRID PLAY IN

Godzina: 20:30

Spotkanie: Giants - Cream

Typ: Wygrana Giants w handicapie -1.5

Kurs: 1.69

Bukmacher @lvbet

Analiza: Giants to portugalska drużyna, mająca w swoi składzie z pewnością najlepszych zawodników z tego regionu. Fox, jako twarz tej drużyny, największa gwiazda (były zawodnik G2 - Obecnego FaZe) próbuję wprowadzić scenę portugalskiego CS'a w grono krajów liczących się najbardziej. Mecz bardzo ważny, walczą bowiem o wyjazd na jeden z rozgrywanych w ciągu roku turniejów BLAST PRO SERIES MADRID, w którym pula nagród wynosi 250tyś dolarów. Pojawią się na nim najlepsze drużyny na świecie. Myślę, że jeśli ta drużyna ma w jakiś sposób zaistnieć to kwalifikacja do turnieju takiej rangi jest kluczowa. Zmierzą się dzisiaj z drużyną, o ile można ich tak w ogóle nazwać, ponieważ ich liczba rozegranych meczów razem to zero. Giants w tym meczu będzie miało przewagę we wszystkich możliwych aspektach, stąd mój typ 2-0 Giants.

✅ 69

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Championship

Godzina: 20.45

Spotkanie: Birmingham - Sheffield U.

Typ: 2

Kurs:2,2

Bukmacher: efortuna

Analiza: 

Zaplecze Premier kontynuacji kolejki z wczoraj. Dużo ciekawych spotkań w każdej kolejce, bo rywalizacja ciągle trwa o miejsca premiowane bezpośrednio jak i o miejsca do play-off sporo się jeszcze może zmienić. Gospodarze bardziej muszą się martwić o spadek , a goście walczą o awans bezpośredni. Dwie drużyny po prawie przeciwnych biegunach i z dość odmienną formą z ostatnich pięciu spotkań.

Gospodarze bilans 4 porażki i 1 wygrana, a goście 4 wygrane i 1 porażka. Mecz do łatwych nie będzie należał ale jeżeli goście chcą powaznie wejść do Premier to muszą takie mecze wygrywać tracą dwa punkty do premiowanego miejsca i najlepiej byłoby dziś nadrobić do drugiego Leeds . Pawie wygrali wczoraj na wyjeździe 0-2 i widać że rywalizacja będzie do ostatniej kolejki a każdy punkt na wagę złota. 

Jak dla mnie obie drużyny zmotywowane , gospodarze jak pisałem trochu robi im się niebezpiecznie co do widma spadku , chociaż zapas jest odbili się z dna ostatnią wygraną , ale czy to jakaś stała forma ? Wg mnie nie , po stronie gości więcej atutów , zaangażowania i wygrana gospodarzy właśnie z Leeds to chyba za mało, a goście również wygrali identycznie z Leeds 1-0  (jako ciekawostka)

Biorę ten typ za średnią stawkę, opcja jeszcze to poniżej 2,5 ale kurs na gości ciekawy więc spróbuje.

⛔ 100

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia Championship  

Godzina: 20:45

Spotkanie: Birmingham – Sheffield United    

Typ:  goście powyżej 7,5 rzutów rożnych

Kurs: 3.9

Analiza:

W 41 kolejce Birmingham podejmuje na własnym boisku Sheffield Utd. Gospodarze dzisiejszego spotkania zajmują obecnie 17 pozycje, lecz po odjęciu 9 punktów maja tylko 5 przewagi nad strefą spadkową. Goście spadli na 3 pozycję po wczorajszym zwycięstwie Leeds ich głównego rywala w walce o awans. Birmingham u siebie straciło 20 goli co jest jednym z lepszych wyników. Jak przegrywają to minimalnie, tylko jedna porażka dwoma bramkami, każda drużyna ma tam ciężko. Sheffield na wyjazdach nie wygrywa wysoko, ale stwarza sobie mnóstwo sytuacji dzięki czemu nabijają rzuty rożne. Z ich strony najczęściej jest z 8-9 na mecz, bez względu na rywala. Pierwszy mecz zakończył się 0-0 w rożych 9-5, a więc dużo nabitych. Dla obydwu drużyn jest to bardzo istotny mecz, jedni walczą o utrzymanie, drudzy o awans. Lepszymi zawodnikami na pewno dysponują goście, lecz uważam, że nie będzie to łatwy mecz dla nich. Sheffield będzie przeważać w tym spotkaniu, dzięki czemu powinni nabić przynajmniej 8 rzutów rożnych.

⛔ 100

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów

Godzina:21:00

Spotkanie: Manchester United - Barcelona

Typ:Man Utd powyżej 4,5 RR

Kurs: 2,25

Bukmacher:  etoto

Analiza: Poprzednicy rozłożyli już ten mecz na czynniki pierwsze, patrząc na sytuację obu ekip w swoich ligach oraz aktualną dyspozycję faworytem jest na pewno drużyna gości. Ja jednak chciałem poszukać coś w stronę gospodarzy i postanowiłem zagrać na rzuty rożne ekipy Manchesteru. Niemal pewne jest, że to Katalończycy będą prowadzić grę, a ekipa Solskjeara skupi się na kontraatakach, duża też jest szansa, że to Messi i spółka obejmą prowadzenie, wtedy Czerwone Diabły aby myśleć o awansie muszą coś u siebie ustrzelić, czy to zrobią nie wiem, ale liczę, że z tych kontr nabiją minimum te 5 cornerów. Ostatnie 5 meczy na Old Traford to kolejno 11, 3, 3, 9 i 3 rożne.

⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów

Godzinna: 21:00

Spotkanie: Ajax – Juventus

Typ: over 2 azjan bramki Juventus

Kurs:  4.20

Bukmacher: lvbet

Analiza:

Dobra są składy i jest Ronaldo a więc są bramki. Tego Pana i jego wyczynów w Lidze Mistrzów nie trzeba przedstawiać, nawet jak Juve nie będzie szło to taki gracz potrafi jedną akcją odmienić losy. Do tego widać jak przyjście Portugalczyka nakręciło ten zespół w tych rozgrywkach. Nie ukrywajmy też takie zwycięstwo i odwrócenie losów z Atletico zawsze buduje. Allegri ma tez spokojną sprawę w lidze tak wiec rotuje i będzie miał dziś świeżość u swoich graczy.

Ajax zaskoczył Real Madryt ale ten Real to tragedia, zero ruchu, motywacji, walki czyli to co Juventus ma na pewno bo ich cel to Liga Mistrzów tam wszyscy są na to „napaleni”. Do  tego Włosi to mega doświadczona ekipa, która potrafi wyciągać wnioski z niepowodzeń rywali jak i samych swoich spotkań i tego co z Altetico nie powtórzą. No i nie zapominajmy tragiczny Real przecież tutaj wygrał nie mając dodatkowo takiego gościa jak Ronaldo.  Oczywiście ekipa z Amsterdamu nie ma nic do stracenia to mega waleczna młodzież, mająca fantazję nie bojącą się grać ofensywnie nawet na tle takich rywali, ale ta odwaga z takim przeciwnikiem sprawi że będzie jeszcze trudniej w defensywie niż ostatnio. Po takim kursie to można się pobawić

⛔ 100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów

Godzina: 21:00

Spotkanie: MU - Barcelona

Typ: powyżej 25,5 fauli

Kurs: 2,0

Bukmacher: unibet

Analiza:

Nie ma co się specjalnie rozpisywać nad tym typem. Barcelona ostatnio w niezłej formie a szczególnie Messi, który strzela jak na zawołanie. Sporo pracy będą mieli dzisiaj zawodnicy MU odpowiedzialni za destrukcję. Tylko powstrzymanie Messiego da im jakąś nadzieje na korzystny wynik aby rewanż nie był tylko formalnością. Stąd przewiduję sporo fauli po strone zawodników gospodarzy. Obrońcy Barcy często włączją się do akcji ofensywnych a potem nie nadążają za kontrami rywali i przytrafiają im się głupie faule. MU ma do wyrównania stare porachunki z Barceloną, dwa przegrane finały LM także motywacji napewno im nie zabraknie tym bardziej przy szczelnie wypełnionym Old Trafford. Do tego moim zdaniem dobry zakład jest na faule popełnione na Messim, na powyżej 2,5 kurs wynosi 2,4 ale ostatecznie wybieram sume fauli popełnionych przez obie drużyny.

✅ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom