>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.10.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Piłka Nożna - Champions League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Anderlecht Bruksela - Borussia Dortmund
Typ: Borussia wygra obie połowy
Kurs: 4,33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Juz dzisiaj o godzinie 20;45 odbedzie sie spotkanie pomiedzy klubem belgijskim, a klubem z Niemiec. Faworytem tego spotkania oczywiscie jest Borussia, ktora pewnie wygrala w pierwszej kolejce 2-0 z Arsenalem. Kurs na to zdarzenie jest bardzo fajny. Bukmacherzy wystawili takie kursy ze wzgledu na forme Borussi w lidze (3 ostatnie mecze bez zwyciestwa i 1 zaledwie zdobyty punkt). Jednak uwazam, ze kazda zla passa kiedys sie konczy i jak nie dzisiaj to kiedy? Mysle, ze zawodnicy Borussi beda chcieli wygrac to spotkanie by odbudowac morale. Klopp trener Borussi na pewno zmotywuje zawodnikow i pokaza na co ich stac. W Lidze Mistrzów zawsze Borussia grala lepiej niz w lidze. Dlatego uwazam, ze dzisiaj spokojnie zwycieza goscie, ktorzy sa druzyna zdecydowanie lepsza niz Anderlecht grajacy na codzien w przecietnej belgijskiej lidze.
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +15
P 10

polishking

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - liga mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zenit - Monaco
Typ: Zenit -2 rzuty rozne azjan
Kurs: 2,1
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Witam dzisiaj gra liga mistrzów , więc nie ma co bawić sie w wyniki , jednak znalazłem bardzo ciekawą opcje na mecz Zenitu z Monaco. zenit grający bardzo ofensywną piłkę (z dużą ilością rogów ) gra z Monako drużyną francuską czyli stawiającą przede wszystkim na obrone . Zenit w lidze spisuje się dobrze za to Monako zawodzi na całej lini co jest efektem letniej wyprzedaży . Według mnie to Monaco będzie prowadzić grę i to ono będzie nabijało rr .
Słaba analiza nr 1

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Champions League
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zenit St.Petersburg - Monako
Typ: Zenit [ostatnia bramka w meczu]
Kurs: 1.53
Buk: Betsson !
Mecz, za niecałe dwie godziny a ja sobie dziś wybieram inny wariant na ten cały mecz do stawiania. Dziś do Rosji przylatują zawodnicy z Francji. Monako na papierze wygląda również bardzo solidnie, mają młodych utalentowanych zawodników. Jeszcze z czasów drugiej Ligi Francuskiej pamiętam, że ich mecze w delegacji wyglądały lepiej niż w domu. Mimo wszystko uważam, że mecz do końca spacerkiem nie będzie. Dlaczego? Może dlatego że są to bardzo podobne ekipy, grająca bardzo podobny futbol. Idę w stronę jednak gospodarzy, którzy na swoim boisku grają bardzo poprawnie i nie ustępują na krok. Hulk, jako najlepszy gracz na boisku, potrafi nie tylko dobrze wykonać free kick, ale i potrafi pociągnąć swoją ekipę do zwycięstwa. Mecz, może nie będzie z gradami goli, ale jednak sądzę że ostatnie słowo należy do ekipy gospodarzy. Już przyzwyczaili mnie do tego, że nie zależnie od tego jaki jest rywal, grają swoje 200% a u siebie tylko to potwierdzają.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 Portugalia
Spotkanie: Freamunde - Covilha
Typ: 1
Godzina: 17
Kurs: 2,0
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wczoraj postawiłem po raz ostatni mecze LM, takich cyrków więcej nie chce. Dzisiaj zapraszam do 2 ligi Portugalskiej na spotkanie lidera Freamunde z zajmującą w tabeli 17 miejsce drużyną Covilha. Nie szukam tutaj wyjątkowo żadnej niespodzianki, stawiam czyste zwycięstwo gospodarzy. W lidze mają bilans 6z 1r 1p i bilans bramek 13:2. Goście w lidze legitymują się bilansem 2z 3r 2p i bilans goli 9:12. Bardzo dobra defensywa to wielki atut gospodarzy. Spotkanie H2H wyglądają remisowo, 3 wygrane gospodarzy, 5 remisow i 3 wygrane gości.
Powodzenia;)
⛔ 100

psotnick 960,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów - grupa D
Godzina: 20:45 CET
Spotkanie: RSC Anderlecht - Borussia Dortmund
Typ: Obie drużyny strzelą &amp; Over 2.5
Kurs: 2.15
Bukmacher: comeon
Analiza:
Nie trzeba być znawcą Bundesligi, by wiedzieć, że BVB jest w dołku. Szpital w szatni musiał i odbił się na wynikach zespołu, a chyba najbardziej ucierpiała defensywa. Niemal w każdym meczu w obronie grają inni zawodnicy, często z przymusu (np. przesunięty z pomocy Ginter) i zazwyczaj nie kończy się to dobrze. Tylko w 2 z 9 meczach dortmundczycy zachowywali czyste konto (co ciekawe z teoretycznie najtrudniejszymi rywalami, Bayernem i Arsenalem). Ale trudno się dziwić, skoro jedynymi w miarę stałymi elementami defensywy byli Weidenfeller i Piszczek, rotacja w obronie przeogromna. Z przodu Borussia ma wystarczająco talentu by ograć najlepsze defensywy, ale z tyłu dziurawa defensywa, stąd nie dziwi masa overowych spotkań z ich udziałem, z których obie strony trafiały do siatki. Spodziewam się, że dzisiaj może być podobnie, bo Anderlecht jest chyba najbardziej groźny na własnym stadionie, zwłaszcza po sporym zastrzyku pewności siebie jakim był niespodziewany remis w Stambule w pierwszej kolejce. Scenariusz wymiany ciosów z overowym finałem całkiem prawdopodobny.
⛔ 100

deepred 1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 20.45
Spotkanie: Atletico Madryt - Juventus Turyn
Typ: Atletico Madryt
Kurs: 2.38
Bukmacher: bet365
Analiza:
Panowie, szczerze. Powiedzcie mi, dlaczego większość z was jest pewnym zwycięstwa Juventusu? Wg mnie z Atalantą nie zachwycili, w przeciwieństwie do Atletico, które rozmontowało dobrze funkcjonującą Sevillę. Nie oszukujmy się, Juventus jest póki co dobry na własnym podwórku, a zmiana Conte na Allegriego jeszcze niczego ciekawego nie zmieniła, ale wg mnie tylko dlatego, że jak dotąd Juventus poprostu nie miał z kim przegrać. Mistrz Hiszpanii jest u siebie baaaaaardzo mocny, i nie sądzę, żeby Juventus był w stanie im się postawić. Na ławce zobaczymy Diego Simeone, a co zmienił jego powrót na ławkę z trybun obserwowaliśmy w ostatnim meczu ligowym. Orkiestra wraz ze swoim dyrygentem nie sfałszowała ani razu, więc posługując się cały czas muzycznymi metaforami, dzisiaj &quot;Los Colchoneros&quot; powinni kontynuować swój koncert.

Pozostając dalej w tematyce trenerskiej, to po pierwsze uważam Simeone za zdecydowanie lepszego fachowca, Allegri to trener, który nie musiał nic w Juve budować, właściwie dostał gotowy zespół w schedzie po Antonio Conte, i tylko musi ewentuowalnie dopasować kilka elementów do całej układanki.
Po drugie Simeone to większy autorytet niż Allegri. Włoch jest wg mnie osobą, która w przeciwieństwie do Diego, nie jest dyrygentem orkiestry.
Po trzecie Simeone to kawał potężnego charakteru, Włoch, to bez urazy &quot;facet bez cojones&quot;. Nie daje tego czegoś swojemu zespołowi, co daje Argentyńczyk.
Wiadomo, że to nie trenerzy będą grali, ale Atletico podbudowane wysokim zwycięstwem nad Sevillą i powrotem Simeone powinno gładko rozprawić się ze &quot;Starą Damą&quot;.
✅ 138

Otrzymane punkty reputacji: +11
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa
Spotkanie: Atl. Madrid v Juventus
Typ: Carlos Tevez (Zdobywca Gola)
Kurs: 3.40
Analiza:
Ze wszystkich spotkań dzisiejszej ligi mistrzów zdecydowanie najciekawszym powinien być mecz mistrza Hiszpanii z mistrzem Włoch. Pojedynek dwóch europejskich potęg będzie obfitował w walkę oraz jak mam nadzieje w gole. W pierwszym grupowym spotkaniu drużyna z Madrytu uznawana za faworyta do zwycięstwa grupy doznała porażki z greckim Olympiakosem i dziś powinni dać z siebie wszystko by nie utrudnić sobie tego celu. Atletico gra ofensywny i agresywny futbol i potrafi wyjść zwycięsko z pojedynków z Realem czy Barceloną. Drużyna &quot;Starej Damy&quot; dość pewnie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa w lidze, w spotkaniu z Malmo wygrał a dwie bramki strzelił Carlos Tevez.
To właśnie Tevez będzie dziś tym którego powinni obawiać się obrońcy Atletico. Trener Simeone powiedział: - &quot;Wiemy, że to wyjątkowy zawodnik. Świetnie porusza się między liniami, ciężko go upilnować. Nie możemy mu dać czasu na myślenie, nie możemy mu pozwolić na przyjęcie piłki.&quot;
Dziś zdecydowałem, że postawię na bramkę napastnika Juventusu. Carlos Tevez ma znakomitą passę: 4 gole w Serie A, 2 gole w Lidze Mistrzów, 3 razy Man of the match:
Carlos Tevez

⛔ 100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na Lodzie - SHL Szwecja
Godzina: 19:00
Spotkanie: Brynas - Modo
Typ: Modo - zwycięzca meczu wliczając dogrywkę i rzuty karne
Kurs: 2.45
Buk: bet365
Analiza : Na dzisiejszy dzień wybrałam sobie spotkanie ze Szwedzkiej ligi hokeja, a dokładniej pojedynek pomiędzy Brynas a Modo. W tym spotkaniu bukmacherzy faworyzują gospodarzy dając na nich kurs 1,95 a na gości 3,30 ( wczoraj późnym wieczorem był 3,70 jeszcze ), ja natomiast się z tym nie zgodzę i według mnie faworytem w tym spotkaniu są goście pomimo gry na tafli przeciwnika. Modo obecnie zajmuje 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 3 zwycięstw i 3 porażek . Na wyjeździe grali do tej pory 3 spotkania i dwa przegrali lecz trzeba spojrzeć jakich mieli przeciwników.. bo grali z silna i zajmująca 2 miejsce w tabeli Skelleftea i zajmująca 4 miejsce Frolunda. Gospodarze natomiast zajmują 11 miejsce w tabeli , na własnej tafli grali 3 razy w tym dwa razy wygrywając lecz było to ze słabym zespołem notującym ostatnie miejsce czyli Leksand i słabym w tym sezonie Linkopings . Ja w tym meczu spodziewam się w miarę wyrównanego spotkania lecz uważam ze zwycięsko z tego spotkania wyjdą goście. Gram ten typ bezpieczniej ale i tak po świetnym kursie 2,45 wliczając dogrywkę i rzuty karne ????
⛔ 100

D 0

dyackon

Użytkownik
Spotkanie: PFC Ludogorets - Real Madryt
Typ: Która drużyna wygra obie połowy? Real Madryt
Kurs: 2.1
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dzisiaj spotykają się drużyny, które dzieli piłkarsko cała galaktyka. Z jednej strony mamy 4 drużynę bułgarskiej ekstraklasy, która w zeszłym tygodniu skazywana na pożarcie na Anfield o mały włos nie wywiozłaby punktu, po drugiej zaś galaktyczny Real Madryt 5 aktualnie w hiszpańskiej ekstraklasie. 3 ostatnie mecze w Primera Division Real wygrał gładko strzelając masę bramek, dodatkowo rozbił Bazyleę 5-1, która bądź co bądź potrafiła już urywać punkty znanym europejskim klubom. Na czy opieram dzisiejszy typ? Otóż w 4 ostatnich zwycięstwach Real w 3 wygrywał obie połowy meczu ( oprócz Villareal). Ludogorets jeszcze do światowych potęg nie należy i szybko się jedną z nich nie stanie, a to że przegrali 1-2 z Liverpoolem &quot;wiosny nie czyni&quot;. Liverpoolowi daleko od zeszłosezonowej formy. Liczę, że Real w tym meczu zdominuje rywala co pozwoli na wygranie obydwu połów. Pozdrawiam
⛔ 100

aman 139

aman

Użytkownik
Po wczorajszej kolejce niespodzianek dzisiaj nie gram na wyniki spotkań.

L.Razgrad - Real Madryt
TYP: więcej żółtych kartek: L.Razgrad kurs: 1.65 eFortuna

Jak wiemy L.Razgrad w poprzedniej kolejce przegrał 2:1 z Liverpoolem, a przy tym zaprezentował się dobrze na tle swojego rywala. Mimo, że liga PL uchodzi za twardą i ostrą, to właśnie gracze Razgradu wyłapali więcej kartek, bo aż 4!
Zdaję sobie sprawę, że Real Madryt może podejść do tego spotkania nieco mniej zmobilizowany, ale mimo to uważam, że będą w skupieniu wykonywać swoją robotę i nie narażą się w takim spotkaniu na kartki, które mogą mieć znaczenie w przyszłych pojedynkach z lepszymi drużynami. Dodatkowo będzie działał czynnik psychologiczny. W końcu gospodarze będą gościć u siebie sam Real Madryt, więc nerwowe zagrania, zwłaszcza na początku będą na tle dziennym. Dodać do tego typu mogę to, że Real bardzo dobrze gra skrzydłami oraz z kontry. Często wtedy faul na kartkę do jedyne wyjście, gdy rywal jest lepiej przygotowany fizycznie.
Anderlecht - Dortmund
TYP: więcej rzutów rożnych: Dortmund kurs: 1.80 eFortuna

Nie ufam formie BVB, ale wiem, że zawsze podchodzą do meczy z sercem. Ich największym atutem jest własne boisko, którego będą pozbawieni w tym przypadku. Mimo to sądzę, że świadomość grania z drużyną słabszą na papierze podziała na nich pozytywnie i z pewnością siebie ruszą do ataków od samego początku. Ich celem jest zdobycie 3 pkt w tym pojedynku, a jak wiemy nie słyną ostatnio ze skuteczności. Atakują głównie skrzydłami i często dużo potrzebują takich prób, by w wreszcie padł gol. Nawet jeśli szybko go strzelą to BVB jest drużyną, która nie cofa się do defensywy. Podoba mi się to, że idą za ciosem. Po drugiej stronie boiska jest Anderlecht. Drużyna, która w Turcji była wystraszona rywala, ale udało jej się strzelić gola i dowieźć remis. Liczę na to, że dzisiaj ich defensywa także mnie nie zawiedzie co wpłynie pozytywnie na typ.
Łączny kurs ako daje nam: 2.97
Jest to jedyny bet na dzisiaj, za który gram grubiej.
Powodzenia!

To ma być jakiś żart??
Nieregulaminowy typ
Nieregulaminowy bukmacher
Zły zapis
⛔100

tlok 50

tlok

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Championship
Spotkanie: Leeds - Reading
Typ: 2
Kurs: 2.62
Analiza:
Na dzisiejszy typ dnia wybrałem spotkanie drugiej ligi angielskiej Leeds - Reading. Drużyna gospodarzy obecnie zajmuje czternaste miejsce w tabeli. Udało im się zdobyć 13 punktów. Wygrali oni 4 mecze, 1 zremisowali i 4 przegrali. Drużyna gości na chwilę obecną ma bardzo podobne rezultaty. Ich bilans to: 4 zwycięstwa, 2 remisy i 3 porażki. Mają oni więc o 1 punkt więcej w tabeli. Jednakże drużyna Reading grała w tym sezonie z mocniejszymi zespołami, niż gracze Leeds, zatem tak na prawdę Reading ma po prostu lepsze wyniki. W poprzednim sezonie zespoły te dzieliło 14 punktów. Gra obu zespołów w porównaniu do zeszłego sezonu niewiele się jednak zmieniła. W bezpośrednich starciach między tymi drużynami, często padał remis, jednakże ostatnie 4 spotkania wygrała właśnie drużyna Reading. Podsumowując, zespół gości nie powinien mieć problemu z wygraniem dzisiejszego spotkania. Są oni mocniejsi i mają dziś korzystne warunki do dokonania tego, dlatego taki też jest mój typ.
⛔ 100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ LM
Godyina: 20:45
Typ: 1X
Spotkanie: Malmo - Olympiakos

Kurs: 1.75
Bukmacher: bet365
Analiza: Nie ma co sie podniecac wygrana z Atletico 3:2 bo naprawde goscie nie zagrali dobrego meczu. A Malmo? To taki egzotyczny klub w tych rozgrywkach. Skazani na pozarcie z Salzburgiem potrafili wygrac z nimi i to oni wlasnie wpedzili ich od ich dwumeczu w dołek ktory sie ciagnie do teraz a Olympiakos? Nie widzi mi sie gra takiego zespolu w mroznej Szwecji ktora jest wielka niewiadoma. Fakt faktem Malmoe nie odpusci sobie tak latwo a Olympiakos bedzie myslal ze to leccy kelnerzy za przeproszeniem ale mam Nadzieje ze Szwedzi pokaza pazur i pokusza sie o wygrana u Siebie. Bo z kim tu wygrac jak nie z kandydatem na 3 miejsce Olympiakosem?
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 112

grohufka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, Szwecja Eliteserien (1 liga)
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hammarby-Alingsas
Typ: Hammarby
Kurs: 3.40
Bukmacher: William Hill
Analiza
O godzinie 19:00 zmierzą się ze sobą drużyny Hammarby oraz Alingsas. Gospodarze dotychczas rozegrali 4 spotkania i w tabeli zajmują 9 miejsce z dorobkiem 4 punktów po 2 zwycięstwach oraz 2 porażkach. Ich bilans bramkowy wynosi 110:111. Goście natomiast to lider tabeli, ale mają za sobą 1 mecz więcej od wicelidera Lugi. W 5 dotychczasowych meczach pięć razy zwyciężyli, zdobywając 134 bramki a tracąc ich 112. W ostatnich ligowych spotkaniach Hammarby wygrało u siebie z zespołem Ricoh HK 27:21, natomiast Alingsas wygrał z Savehof na własnym obiekcie różnicą zaledwie jednej bramki, 26:25. Ważny do odnotowania jest fakt, iż goście w niedzielę grali w Lidze Mistrzów spotkanie z Barceloną, gdzie ulegli 28:38, do tego za 4 dni grają kolejny mecz w fazie grupowej Ligi Mistrzów z zespołem Flensburg. Ostatnie bezpośrednie spotkanie tych zespołów zakończyło się zwycięstwem Hammarby 26:25.
⛔ 100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: LM
Godyina: 20:45
Typ: over 8 Rzuty Rożne
Kurs: 1.40
Malmo to ekipa która już wykonała swój plan w 110 %. Dalsze ewentualne sukcesy to już taki dodatkowy bonusik. Ostatnia porażka z Juventusem nie jest dla nich jakąś większą tragedią. Olymiakos przyjeżdża dzisiaj ze świadomością że musi zdobyć komplet punktów z ekipą która prawdo podobnie odda je również ich ewentualnym rywalom do dalszego etapu LM. Spodziewam się zmasowanych ataków greków ale nie twierdze że Malmo już poddało mecz. Skandynawia teren zawsze trudny dla drużyn z ciepłych krajów, będą dobrze ustawieni defensywnie i świetnie kontrować ( tak było w 2 rundzie przeciwko Sparta Praga). A to daje zawsze dużo rzutów rożnych w meczu. Malmo lubi te stałe fragmenty gry. W Turynie wykonywała ich aż 5 piszę aż bo jest to wyniki naprawdę dobry. Juventus u siebie mało komu pozwala na taką ilość RR co świadczy o dobrej grze z kontry Malmo. Po za tym w Malmo w 75 % meczy jest wykonywanych więcej niż 8 RR.

✅ 40

anzelmo 260,3K

anzelmo

Użytkownik
01 Oct 2014, 20:45 » Soccer » Europe » Champions League » Malmo FF - Olympiakos Piraeus
typ W/M Malmo Wszystkie gole drużyny
Wybierz: Więcej 0.5
1,5 comeon
Nowy miesiąc nowe nadzieje lubię grac na Szwedzki zespól- graja bardzo ambitnie twardo: u siebie zawsze groźni, sporo wrzutek w pole karne maja kilku bardzo ciekawych zawodników-doświadczonych. Moim skromnym zdaniem ciągle sa nie docenianym zespołem.Grecy faworytem ale ten zespól sporo traci na wyjazdach u siebie przy wsparciu fanatycznej publiki sa groźni dla każdego, co nie raz pokazywali- 1 kolejka Atletico.Na pewno maja większe ogranie doświadczenie- piłkarsko tez chyba ciut lepszy zespól, ale uważałbym na granie w ich stronę...ja gram zdecydowanie na gospodarzy bo kursy bardzo fajne: ogrywali juz i to zdecydowanie Sparte, Salzburg. Dramatu na Juve nie było...w lidze forma jest... imo gola u siebie powinni strzelić... taki kurs to... sa bardzo bramkostrzelni zaatakują napewno sa wstanie wygrać, nie przegrać i dla mnie to nie będzie żadna niespodzianka= taka mała perełka na dziś...teren bardzo nie wygodny : Rosenberg, Forsberg ktoś z tego duetu trafi.
✅ 50

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Spotkanie: PFC Ludogorets - Real Madryt
Typ: Real wygra do zera
Kurs: 2.0
Bukmacher: expekt
Analiza: Dzisiejszych gospodarzy i Real Madryt dzieli przepaść jeśli chodzi o poziom gry w piłkę. Królewscy w pierwszej kolejce spokojnie pokonali Basel 5-1, prowadząc juz 4-0 po 37 minutach, bułgarzy natomiast byli blisko sprawienia niespodzianki w meczu z Liverpoolem tracąc gola w na 2-1 w 90minucie. Dzisiaj każda dobra akcja gospodarzy będzie kończyc sie owacjami na trybunach, lecz nie sądzę by jakas zakonczyla sie golem. Wysokie handicapy na Real to tez moim zdaniem przesada, gdyż to dopiero początek sezonu i dla drużyna ważniejsze są spokojne 3 pkt niż forsowanie tempa przez cale spotkanie. Real zapewne załątwi sprawę w pierwszej polowie, a przez resztę spotkania będzie kontrolował wszystko co dzieje się na boisku.
Bułgarzy muszą czekac na 3 kolejkę by tam powalczyć z Basel, bo to z nimi zapewne stoczą bój o 3 pozycje w grupie. Mój typ na dzisiaj to 0-2, 0-3 dla realu. pozdrawiam
⛔ 100

sm1939 103

sm1939

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Typ: Olympiakos
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiaj pierwszy dzień października, i druga kolejka fazy grupowej ligi mistrzów grają dziś bardzo medialne zespoły takie jak Borussia Dortmund Liverpool Arsenal czy Atletico Madryt. Ja dziś zajmę się spotkaniem grupy a a mianowicie meczem malmo - olympiakos faworytem według bukmacherów jest tu zespół z Grecji mimo to że spotkanie odbywa się w Szwecji. Ja również dziś zgadzam się z bukmacherami i typuję dziś zwycięstwo zespołu z Grecji, Olympiakos sprawił już niespodziankę w pierwszym spotkaniu z Atletico Madryt w którym po bardzo ciekawym meczu odniósł zwycięstwo 3:2 a strzelić 3 bramki świetnie spisującej się ekipie z Madryt to nie lada wyzwanie natomiast ekipa z malmo uległa Włoskiemu juventusowi turyn 0:2 i nie pokazująć w tym spotkaniu dobrej piłki właśnie dlatego według mnie będzie drużyna Olympiakosu i tak właśnie stawiam.
⛔ 100

F 428

fudyn

Użytkownik
Spotkanie: Anderlecht- Dortmund
Typ: 2/2 połowa/cały mecz
Kurs: 2.6
Bukmacher: expekt
Analiza:
Idealny mecz dla Borussi na przełamanie, z tego co pamiętam to oni bardzo lubią grac pod presją i wtedy, kiedy dosięga ich już mocna krytyka.
Trener Jurgen Klopp jest jednym z największych motywatorów wśród trenerów( wystarczy popatrzec na jego twarz ???? ), a tak poważnie uważam, że gracze z Dortmundu wyjdą dzisiaj z dołka.
Dwa tgodnie temu wygrali 2:0 z Arsenalem ,a mogło byc więcej, gdyby nie Szczęsny.W lidze mistrzów nie mogą sobie pozwolic na takie wpadki jak w Bundeslidze, jest za mało spotkań, żeby tracic punkty.
Anderlecht, może i na swoim podwórku nie przegrywa i zremisował w Stambule, ale w rozgrywkach międzynarodowych nie odgrywa zbyt dużej roli.
Poza tym, jest dziś szansa by &quot;fiołki&quot; przerwały passę bez porażki, która trwa od kwietnia tego roku.
Nie wierzę jakoś w gospodarzy, zmotywowani goście powinni od początku meczu narzucic swój styl gry i wyjśc na prowadzenie, chocby jak w poprzedniej edycji z realem, w rewanżowym meczu gdy wygrali 2:0 bo musieli gonic wynik 0:3.
Mam taką nadzieję, że zobaczę dzisiaj starą, dobrą i skuteczną Borussię.
Powodzenia!!
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +4
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Kobiet MŚ
Godzina: 20:00
Spotkanie: Bułgaria - Rosja
typ - Bułgaria
Kurs: 5.0
Bukmacher: Unibet
Moim zdaniem kurs zdecydowanie przesadzony. Bułgarki mają asa w rękawie na ławce trenerskiej Władimira Kuzjutkina , ktory pracował ze sborną izdobył mistrzostwo świata w roku 2010. Teraz trenuje Bułgarki i może być ta drużyna czarnym koniem imprezy. Bułgarki w lipcu w pucharze Jelcyna ograły Rosjanki 3-2. Tutaj pierwsza faza spokojnie bez rewelacji wygrane z Kanadą, Kamerunem i Turcją porażki z Brazylią i Serbią bardzo mocna grupa. Natomiast Rosjanki miały jedynie groźne dla nich Amerykanki i poległy 1-3. Forma nie zachwycają Gamowa to już nie to co kiedyś w dobrej formie Koszelewa . Gonczarowa poprawnie jednak moim zdaniem drużyna do ogrania przez Bułgarki , które mają bardzo solidny i wyrównany zespół gwiazda Wasiliewa do tego
Rabadżijewa , Filipowa , Dimitrowa , Nikołowa jest kim postraszyć Rosjanki dlatego proponuję warto zagrać po takim kursie.
⛔ 100

B 42

baltazar3108

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Ludogorets Razgrad-Real Madryt
Typ: over 3.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiaj wieczorem odbędzie sie mecz między Ludogoretsem Razgrad i faworytem do wygrania tej edycji Ligi Mistrzów Realem Madryt.Oczywiście Real jest w tym meczu faworytem i powinien strzelić tutaj przynajmniej 3 bramki bo przeciwnik nie jest z najwyższej pułki. Jednak nie należy go lekceważyć min dlatego że gra na własnym terenie a to w piłce duzy atut. Powinno paść w tym meczu wiele bramek ale nie tylko ze strony Realu bo przecież Ludogorets potrafił strzelic bramke na wyjeździe z Liverpoolem.Jednak postanowiłem postawic na over 3.5 dlatego że oba zespoły graja ofensywny futbol i w lidze strzelaja duzo bramek.Gospodarze na poczatku meczu pewnie beda grać ostrożnie jednak po stracie pierwszej bramki mecz sie otworzy .

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom