>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 1.09.2025 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis WTA US Open
Godzina: 20.05
Spotkanie: Gauff Osaka
Typ Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy? TAK
Kurs: 1,50
Bukmacher: fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Zapowiada się fajne meczycho między Coco a Naomi. Lekką faworytką jest Coco, ale Osaka pod wodzą Wiktorowskiego na prawdę solidnie gra i wraca do wysokiej dyspozycji. Gauff nigdy nie jest pewna. Może grać kosmicznie, ale może też i tragicznie. Moją propozycją jest to, że Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy. Naomi w 3 spotkaniach zawsze wygrywała pierwsze podanie. Coco tylko naszą Madzię zdołała przełamać w pierwszym gemie. Naomi dobrze wygląda na serwisie. Potrafi posłać sporo asów a jej procent wygranych piłek po pierwszym serwisie to 70%. Może u kobiet i jest to typ trochę loteryjny niemniej spróbuję.

150

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +4474
maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga 2
Godzina: 21:30
Spotkanie: Leganes - Deportivo La Coruna
Typ: X2
Kurs: 1.61
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/segunda-division-niższe-ligi-piłka-kobieca-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.159943/page-8#post-7356067
Analiza:

Witam, o 21:30 zostanie rozegrany mecz w drugiej lidze hiszpańskiej, zagrają Leganes oraz Deportiva La Coruna. Uważam, że goście mają spore szanse na punkty dzisiaj i dlatego typuję X2. Jest to mecz trzeciej kolejki La Liga 2, Leganes dotychczas zdobył 2 punkty po dwóch remisach 1:1 z Huescą i Cadiz. Deportivo La Coruna zaczęła sezon lepiej, po dwóch meczach mają 4 punkty, pokonali 3:1 Granadę na inaugurację sezonu, a w drugiej kolejce bezbramkowo zremisowali z Burgos. Już w sparingach Deportivo La Coruna grała dobrze i osiągała niezłe wyniki, wygrali 4 z 6 sparingów, 1 zremisowali i 1 przegrali. Leganes sporo meczy remisuje, to pokazuje że ich mecze są zazwyczaj wyrównane i myślę że tak będzie i dziś, goście są w dobrej formie i dlatego typuję X2.

161

Otrzymane punkty reputacji: +2798
husarz22 232,5K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: Counter-Strike 2
Godzina: 20:30
Spotkanie: Spirit - G2
Typ: Spirit wygra z hanci map (-1,5)
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Krótko, bo mecz niedługo a spóźniłem się trochę ze wstawieniem typu. No cóż. Spirit mega faworyt. Mieli niedawno wpadkę z FURIA ale szybko się w następnym meczu zrehabilitowali wygrając na Liquid. Dzisiaj mecz z G2, które wciąż szuka formy, kombinują ze składem. Według mnie są dużo słabi na ten moment od Spirit i wygrana mapa będzie niespodzianką dlatego stawiam na 2:0 dla ekipy donka.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom