Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis WTA US Open
Godzina: 20.05
Spotkanie: Gauff Osaka
Typ Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy? TAK
Kurs: 1,50
Bukmacher: fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Zapowiada się fajne meczycho między Coco a Naomi. Lekką faworytką jest Coco, ale Osaka pod wodzą Wiktorowskiego na prawdę solidnie gra i wraca do wysokiej dyspozycji. Gauff nigdy nie jest pewna. Może grać kosmicznie, ale może też i tragicznie. Moją propozycją jest to, że Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy. Naomi w 3 spotkaniach zawsze wygrywała pierwsze podanie. Coco tylko naszą Madzię zdołała przełamać w pierwszym gemie. Naomi dobrze wygląda na serwisie. Potrafi posłać sporo asów a jej procent wygranych piłek po pierwszym serwisie to 70%. Może u kobiet i jest to typ trochę loteryjny niemniej spróbuję.
150
Godzina: 20.05
Spotkanie: Gauff Osaka
Typ Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy? TAK
Kurs: 1,50
Bukmacher: fortuna
Post w dziale:
WTA Tour - US Open (24.08.2025 - 07.09.2025)
Fernandez- Sabalenka Typ: Fernandez Kurs: 5.4 Fortuna Dziwią mnie te kursy, i nie chodzi o pozycje czy osiągnięcia, wiemy kto ma większe, ale wiadomo że Sabalenka bazuje na siłę uderzen, nie ma za dużo technicznych zagran, a głównie forhendzie, tylko problem w tym że naprzeciwko mamy...
forum.bukmacherskie.com
Zapowiada się fajne meczycho między Coco a Naomi. Lekką faworytką jest Coco, ale Osaka pod wodzą Wiktorowskiego na prawdę solidnie gra i wraca do wysokiej dyspozycji. Gauff nigdy nie jest pewna. Może grać kosmicznie, ale może też i tragicznie. Moją propozycją jest to, że Osaka wygra swój pierwszy gem serwisowy. Naomi w 3 spotkaniach zawsze wygrywała pierwsze podanie. Coco tylko naszą Madzię zdołała przełamać w pierwszym gemie. Naomi dobrze wygląda na serwisie. Potrafi posłać sporo asów a jej procent wygranych piłek po pierwszym serwisie to 70%. Może u kobiet i jest to typ trochę loteryjny niemniej spróbuję.
150
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: