>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.03.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
mirakle 45

mirakle

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Legia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko Biała
Typ: Orlando Sa strzeli bramkę
Kurs: 2,2
Buk: Betsafe
Godz: 18:00
Analiza:
Po dwóch słabych meczach ligowych i odpadnięciu z europejskich pucharów Legia podejmuje u siebie ekipę z Bielska jest to szansa na odskoczenie pozostałym rywalom oraz zrewanżowanie za poprzednie słabe występy. Wreszcie Legioniści zaczną mecz w podstawowym składzie. Jedyną wyróżniającą się postacią w ofensywie stołecznej drużyny jest Orlando Sa, który jest najskuteczniejszy w obecnym sezonie z własnej drużyny. Kucharczyk oraz Żyro są bez formy, a Masłowski nie wkomponował się jeszcze do drużyny. W ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami jedyną bramkę dla Legii strzelił Orlando Sa. Myślę, że mecz zakończy mała wygraną Legii, a bramkę strzeli Portugalczyk.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +4
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna; NIEMCY: Bundesliga - Kolejka 23
Spotkanie: Bremen - Wolfsburg
01.03.2015 17:30
Typ: 2
Kurs: 1.93
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Dzisiaj o godzinie 17.30 odbędzie sięspotkanie w niemieckiej Bundeslidze pomiędzy zespołami Werderu Brema i Wolfsburga. Gospdoarze z dorobkiem 30 punktów plasują się na 9 miejscu w ligowej tabeli, natomiast dzisiejsi goście to wicelider tabeli i mają oni zgromadzone jak do tej pory 47 punktów. Dzisiejsze spotkanie będzie ciężką przeprawą dla Wolfsburga, ponieważ Brema w ostatnich 5 spotkaniach nie zaliczyła porażki, ponadto wygrali oni 4 spotkania,. Remisując tylko jedno. Taki sam bilans mają gracze Wolfsburga, co nadaje temu spotkaniu wyjątkowego smaku. W niedzielnym meczu po stronie gospodarzy nie zagrają Busch, Galvez, Zander, Bargfrede, Bartels, Öz. Yildirim i Lorenzen natomiast u gości nie ma większych absencji kadrowych. W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi zespołami górą był Wolfsburg, który wygrał 2:1 na własnym obiekcie. Moim zdaniem goście, którzy posiadają bardzo mocny skład, szczególnie w ofensywie: De Bruyne, Schürrle – Dost są w stanie namieszać dzisiaj w polu karym gospodarzy. W mojej opinii mecz będzie trzymał do ostatniej minuty w napięciu, jednak będzie on szczęśliwszy dla gości. Mój typ 1:2
✅ 93

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, Primera Divison
Spotkanie: Sevilla – Atletico
Typ: over 3.5
Kurs: 3.85
Buk: unibet
Godz. 19:00
Analiza:
Hitem 25-ej kolejki na boiskach hiszpańskiej Primera Division będzie starcie na Ramon Sanchez Pizjuan gdzie miejscowa ekipa Sevilli będzie podejmować aktualnego mistrza kraju Atletico Madryt. Zaoferowano nam bardzo ciekawą opcję kursową na bramki i w ten rodzaj zakładu idziemy, a to kilka powodów. Zacznijmy od tego że obie ekipy mają jasny sprecyzowany cel na sezon, dla ekipy gospodarzy jest to minimum czwarte miejsce dające szanse gry w Lidze Mistrzów, dla przyjezdnych cel jest wiadomy czyli obrona tytuł. W obu przypadkach realizacja z realizacją założeń nie jest za dobrze. Sevilla do czwartej ekipy Valencii traci już osiem oczek, strata Atletico do lidera wynosi siedem oczek. Tak więc remis nikomu nic tu nie będzie dawała w żadnym wypadku. Druga sprawa gospodarze bardzo blado wyglądają ostatnio w defensywie zresztą z czołowej siódemki jako jedyni przekroczyli granicę 30 bramek straconych. Jednak pewność w defensywie przed własną publicznością jest znacznie lepsza jako jedyni jeszcze nie przegrali w domu tracą tylko siedem bramek. Jest ale bo jeszcze z nikim z czołówki nie grali a warto wspomnieć że w Barcelonie przegrali aż 5:1, na Calderon 4:0 a z liderem 2:1. Atletico przeżywa ostatnio ciężki okres bo tak trzeba nazwać dwie ostatnie porażki wyjazdowe bez strzelonej bramki. Zresztą podopieczni Simeone w delegacji stracili już sporo punktów, a powód dla mnie jest prosty ogólnie widać że tak doskonale w defensywie jak przed rokiem nie grają a już w szczególności na wyjazdach gdzie fragmentami tracą głowę. Druga strona medalu według mnie jest taka że po odejściu Costy zyskali jeszcze więcej wariantów w grze ofensywnej. Przyjezdni będą musieli poradzić sobie w niedzielę bez Saula Nigueza i Guillherme Siqueiry. W składzie gospodarzy zabraknie natomiast prawdopodobnie Beto, Coke, M&#39;Bii i Iago Aspasa. Co tu dużo pisać widziałem ostatnie spotkania tych ekip – takiej podejście, nastawienie moim zdaniem zwiastuje nam tutaj starcie z bramkami w tle.
⛔ 100

S 9

slodka26

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Capital One
Spotkanie: Chelsea - Totenham
Typ: 1,75
Kurs: 3.85
Buk: Bet365
Godz. 17:00
Analiza:
Witam wszystkich typerów w dniu dzisiejszym . Mam Wam do zaproponowania niezły kurs 1.70 na mecz finałowy w Capital One Cup w Anglii . W meczu tym zmierzą się lider angielskiej Premier League , czyli zespół Chelsea oraz zajmująca 7 miejsce ekipa Tottenhamu . Pomimo ,że najwyższy kurs na to wydarzenie daje William Hill oraz Bet365 , to polecam zagrać bezpieczny typ u betssona , ponieważ jeśli zakład nie wejdzie gwarantuje on zwrot postawionych pieniędzy aż do 60 pln ! Faworytem tego spotkania jest ekipa Chelsea i mam nadzieję ,że to oni dziś zwyciężą w regulaminowym czasie gry . Co prawda ostatnio ekipa &quot; The Blues &quot; notuje mały spadek formy , co potwierdza ostatni mecz u siebie ze słabym zespołem Burnley , który to Chelsea zremisowało . Mam jednak nadzieję ,że będą chcieli zrehabilitować się wygrywając Capital One Cup . Tym bardziej ,że piłkarze Tottenhamu rozdrażnili lidera ekstraklasy angielskiej wygrywając z nimi na własnym terenie aż 5 do 3 . Mecz ten odbył się jednak dosyć dawno , bo 2 miesiące temu i od tej pory piłkarze Chelsea już nauczyli się grać z &quot; Kogutami &quot; . Mecz finałowy odbędzie się na neutralnym terenie więc żadna z drużyn nie będzie bardziej uprzywilejowana . Mimo wszystko trzymam kciuki za niebieskich i mam nadzieję ,że zdobędą to trofeum
⛔ 100 zły zapis

adero 182

adero

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Czechy, Extraliga
Godzina: 18:20
Spotkanie: HC Kometa Brno - Mountfield HK
Typ: 1
Kurs: 1.66
Bukmacher:BetAtHome
Dzisiejszy mecz zapowiada sie dosc ciekawie ,poniewaz dojdzie do starcia ekip z gory tabeli.Kometa zajmuje obecnie 3 miejsce a rywale plasuja sie na 5 pozycji.Postaniwilem zagrac na Komete bo widze progres w ich grze a szczegolnie przed wlasna publicznoscia wygrali ostatnie 4 spotkania.W ostatnich 5 meczach obu ekip były nastepujace wyniki:
18.01.15EXTMountfield HKKometa Brno0 : 730.11.14EXTKometa BrnoMountfield HK2 : 117.10.14EXTMountfield HKKometa Brno3 : 206.02.14EXTKometa BrnoMountfield HK2 : 130.12.13EXTMountfield HKKometa Brno2 : 3
Bilans tych ostatnich spotkan jest zdecydowanie dla Komety i mam nadzieje,ze dzis takze uda im sie pokonac ekipe Mountfield HK i utrzymac 3 miejsce w tabeli.
✅ 66

A 448

abes1

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -&gt; Włochy -&gt; Lega A
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Milano - Reggiana
Typ: Reggiana (+6.5)
Kurs: 2.58
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Początek marca, początek także i mojej aktywności jeśli chodzi o zabawę w typy dnia. ???? Na udane rozpoczęcie miesiąca wybrałem typ z włoskiej koszykówki, gdzie Milano podejmie u siebie zespół Reggiana. Gospodarze przodują w tabeli i są w naprawdę niezłym gazie, notując serię kilkunastu zwycięstw, rozpoczętych po...porażce z Reggianą. ???? Ich przewaga nad drugim i trzecim w tabeli zespołem gości wynosi bezpieczne 6 punktów, przy czym druga Sassari ma mecz więcej niż autorzy dzisiejszego spektaklu. Patrząc na historię spotkań h2h ewidentnie widać, że drużyny są ze sobą w dobrych stosunkach, a ewentualne zwycięstwo Reggiany uplasuje te drużyny kolejno na fotelu lidera i wicelidera. Cóż, w dodatku wzrosty kursów na ekipę gości potraktowałbym jako miły prezent od buka, przy czym asekuracyjnie zamiast ogólnego zwycięstwa gości (kurs w okolicach 5) stawiam na zabezpieczenie w postaci handicapu 6,5 punktów po jakże zjadliwym do akceptacji kursie 2.58 w bet365. :cool:
⛔ 100

kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja
Godzina: 21:00
Spotkanie: Monaco - PSG
Typ: PSG i under 2,5
Kurs: 4
Bukmacher: expekt
Analiza:
Juz dzisiaj o godzinie 21:00 dojdzie do hitu w lidze francuskiej. Faworyta w tym meczu ciezko stwierdzic, poniewaz w ostatnich 5 meczach tych druzyn padaly same remisy. Jednak ja dzisiaj decyduje sie zagrac na PSG. Monaco po srodowym meczu z Arsenalem na pewno czuje trudy tamtego spotkania. Wlozyli wiele serca i walki by wywiez z Londynu zwyciestwo. Dlatego w dzisiejszym meczu postawia na defensywe tak jak i zrobili to z Arsenalem. Zawodnicy PSG sa wypoczeci ostatni swoj mecz grali rowno tydzien temu. Mieli spokojnie duzo czasu by przygotowac sie na to spotkanie. Monaco zas w tygodniu gralo z Arsenalem jak wczesniej wspominalem. Uwazam, ze w tym meczu nie zobaczymy wielu bramek. Jednak mysle, ze PSG wyjdzie zwyciesko z tego spotkania strzelajac 1, max 2 bramki.
⛔ 100

makaveli23 702,3K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Chile
Godzina: 19:30
Spotkanie: Palestino - Deportes Iqiuque
Kurs: 3.60
Bukmacher: bet365
Analiza:
Obie druzyny lecą lekko 3za3, przynajmniej ostatnie 3 mecze tak wyglkadaja i wizualnie ladnie to wyglada na wygraną gosci. Na papierze rowniez nie wyglada to zle, bo goscie ostatnio graja dobrze ale w kratke jak to w Chile bywa ale kto tam nie gra w kratke. Glownym powodem dlaczego tak typuje bedzie jednak to ze palestino wygralo mecz na wyyjeździe w Copa libertadores gdzie pewnie zostawili duzo serca i sily na boisku wiec sadze ze beda zmeczeni i to Deportes wykorzystaja.
⛔ 100

G 0

gadziel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Divison: clausura, Bolivia
Spotkanie: Bolivar-The Strongest
Kurs: 3,180
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dobry wieczór wszystkim.
To mój pierwszy post, a zarazem pierwsza analiza w konkursie typów miesiąca na tym forum. Chciałbym przedstawić mój typ na ten niedIelny wieczór. Pod lupę wziąłem dziś mecz rozgrywany w ramach najwyższego szczebla rozgrywek w Boliwi, mianowicie primera Divison ligii boliwijskiej. O 21:00 naszego czasu rozegra się tam &quot;spotkanie na szczycie&quot; , czyli mecz pomiędzy obecnym liderem, i jednocześnie gospodarzem tego spotkania, czyli drużyną Bolivar, a zajmującą obecnie 3 miejsce w tabeli drużyną The Strongest. upatruję tutaj bardzo wyrównanego spotkania, ponieważ obie drużyny spisują się w obecnym sezonie bardzo dobrze, wręcz wyśmienicie, bilans drużyny gospodarzy to 6-1-1 a drużyny przyjezdnych 4-2-0, w ligowej tabeli dzieli je 5 punktów, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że zespół The Strongest rozegrał o 2 mecze mniej od obecnego lidera, drużyny Bolivar. Z obecną formą obu drużyn, spodziewam się bardzo zaciętego meczu, typ jest na granicy ryzyka i myślę, że można zagrać typ na The Strongest lub remis, ja jednak pokuszę się o &quot;czystą&quot; dwójeczkę, myślę, że przyjezdni jak najbardziej są w stanie wywieźć z trudnego terenu cenne 3 punkty. Polecam zagrać na the Strongest, którzy sprawują się bardzo solidnie w tym roku, proszę jednak nie przesadzać ze stawkami bo jest to jednak mecz na styku, 50/50. Choć dla mnie, śledząc poczynania obu ekip jest to 40/60. Dziś wszedł mi typ PSV-Ajax, oczywiście typowałem na wygraną gości po kursie 5,20 i mam nadzieję, że za sprawą the Strongest oraz drużyny Monaco na która rów ileż postawiłem pokaźna sumkę, ten weekend będzie należał do udanych.
Życzę wysokich wygranych, szczęścia i &quot;zimnej głowy&quot;.
Pozdrawiam.
⛔ 100

S 15

slam7

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka- USA, NBA
Godzina: 21:30
Spotkanie: Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers
Typ: James Harden zdobędzie mniej niż 26,5 punktów
Kurs: 1,85
Bukmacher: bwin
Analiza: James Harden to najlepszy strzelec ligi, lecz w ostatnich meczach miewa problemy ze skutecznością, a także oddaje mniej rzutów niż we wcześniejszych meczach tego sezonu. W ciągu ostatnich 6 spotkań tylko 1raz oddał więcej niż 15 rzutów z gry i tym samym tylko 1raz zdobył powyżej 26,5 punktów. Ostatnie 3 mecze popularna &quot;Broda&quot; zakończyła z dorobkiem 10 lub więcej asyst. Wychodzi na to, że ostatnio bardziej niż dotychczas skupia sie na dograniach do partnerów. przeciwnikiem będą będący ostatnio na fali Cavaliers. Do krycia Hardena najprawdopodobniej delegowani będą LeBron James - jeden z najlepszych defensorów w lidze, Iman Shumpert - wychodzący z ławki specjalista od defensywy oraz J.R Smith.
⛔ 100

A 5

adrian95

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja
Spotkanie: Real Madryt - Villareal
Typ: BTTS
Kurs: 1,84
Bukmacher: Unibet
Analiza: Po wczorajszym udanym typie gdzie udalo mi sie wytypowac poprawnie wygrana labedzi nadszedl czas na kolejna probe i pojscie za ciosem. Dzis o godzinie 21:00 odbedzie sie mecz pomiedzy liderem Realem Madryt a Villareal. W ostatnich dziesieciu starciach pomiedzy tymi druzynami az siedem razy padlo BTTS. Dla mnie pewny typ choc Real nie traci ostatnio duzo bramek to wiemy ze taki klub jak Villareal czesto strzela bramki takim druzynom jak Real czy Barcelona dla mnie pewniak. Powodzenia !
⛔ 100 był już taki typ :!:

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 57

statystyk66

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Chile
Godzina: 22:00
Spotkanie: Antofagasta - U. Espanola
Typ: wygra Espanola / obie strzelą gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
No cóż, wczoraj nadszedł koniec mojej świetnej passy w typach dnia. Ale wraz z początkiem nowego miesiąca liczę na początek nowej ;) dzisiaj zagramy trochę egzotycznie bo na celownik wziąłem ligę chilijską. Typ ryzykowny, kieruję się wyłącznie statystykami. Antofagasta to drużyna która ma najgorszy bilans meczy u siebie spośród wszystkich w lidze. Gospodarze sporo tracą goli, u siebie jak do tej pory stracili 11 goli, jednakże ostatnie mecze które przegrali u siebie były minimalne, jedną bramką, zacięte. Z kolei drużyna Espanoli strzelała przynajmniej jednego gola w 4 ostatnich meczach, w dodatku nie z &quot;ogórkami&quot;(Colo Colo, o&#39;Higgins). Liczę że typ będzie poprawny. Jak zaczynać, to z wysokiego pułapu ;)
✅ 400

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom