>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.01.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
J 33

janekpl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - ANGLIA, PREMIER LEAGUE
Spotkanie: Tottenham - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 1.73
Buk: William Hill
Godz. 18:30
Analiza:

Tottenham zajmuje 7 lokatę z dorobkiem 31 punktów, natomiast lider Chelsea ma tylko 3 punkty przewagi nad Manchesterem City. Oba zespoły w poprzedniej kolejce zremisowali swoje mecze. O ile dla Kogutów remis ten był dobrym wynikiem, to dla ekipy The Blues zremisowane spotkanie z Southamptonem było sporym roczarowaniem. Z pewnością dzisiaj nie popełnią błędu z przed tygodnia i oprócz zdecydowanej przewagi posiadania piłki będą przede wszystkim skuteczniejsi. Tym bardziej, że przeciwko &quot;kogutom&quot; gra im się bardzo dobrze. Na ostatnie 10 spotkań między tymi londyńskimi drużynami pięć razy padały remisy i pięciokrotnie wygrywali gracze Chelsea. Na własnym stadionie gospodarze grają bardzo przeciętnie, na 30 możliwych punktów zdobyli zaledwie 14. Natomiast Chelsea pod względem punktów na wyjazdach zajmuje drugie miejsce z bilansem 5-4-1. Dziś polecam Wam postawić na pewną wygraną podopiecznych Jose Mourinho.
⛔ 100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - ANGLIA: Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Tottenham - Chelsea
Typ: Chelsea -1.5
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Analiza: Zacznę do gospodarzy dzisiejszego spotkania. Oglądałem ich w poprzedniej kolejce przeciwko Manchester United na własnym stadionie i tylko słaba postawa RvP i Falcao, którzy nie wykorzystali 100% sytuacji na gola uchronił Tottenham przed porażką i to wysoką porażką. Gdyby Falcao był w formie, którą prezentował przed kontuzją to mógłby nawet zanotować 2-3 gole w tym meczu, a van Persie mógł dodać kolejne tyle..
Ostatnie dwa spotkania pomiędzy Tottenhamem, a Chelsea w 2014 roku, zakończyły się wysokimi wygranymi dzisiejszych gości i spodziewam się dzisiaj także wygranej The Blues.
Chelsea, która aktualnie zajmuje pierwsze miejsce w tabeli ma już tylko 3 punkty przewagi nad drugim Manchestrem City, który dzisiaj najprawdopodobniej dopisze kolejne 3 punkty do swojego dorobku, które także musi uciekać przed United. Dlatego dzisiejsza wygrana Chelsea umocni ich na pozycji lidera i nadal będą mieli małą, bo małą, ale jednak przewagę nad City.
Tottenham w meczach u siebie nie radzi sobie jakoś wyśmienicie tak naprawdę. Na 10 meczu wygrał 4, 2 zremisował oraz 4 przegrał, a ich bilans bramek to tylko 11 strzelonych oraz 11 straconych.
Chelsea w delegacjach radzi sobie dobrze, bo na 10 meczy wygrali 5, 4 zremisowali oraz 1 przegrali, a w tych meczach strzelili 19 bramek oraz stracili 11.
Totteham od 5 meczy nie zaznał porażki i myślę, że dzisiaj to najwyższa pora, żeby tak było. A jeżeli zagrają tak samo jak z United, a Chelsea na swoim wysokim poziomie to myślę, że Chelsea może pokryć nawet jakiś wyższy handicap.​
⛔ 100

optimusmt06 66

optimusmt06

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 16:00
Spotkanie: Hull-Everton
Typ: BTS TAK
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Troche późno ale...myśle że spotkanie tych drużyn może obfitować w duża ilość goli. Po pierwsze Hull ostatnio porażka w ważnym meczu z Leicester 0:1 choć w zasadzie byli drużyną zdecydowanie lepszą, przez co spadli na 17 pozycję i zrobiło się bardzo ciasno z dołu tabeli. Ostatnie ich 5 meczy to 3 porażki ,1 wygrana i remis i strzelili tylko 3 gola w 5 meczach ! Everton z kolei zanotował 3 porażki z rzędu w tym poległ ostatnio Srokom 2:3, w sumie ostatnie 5 meczy to aż 4 porażki i tylko jedna wygrana, strzelone tylko 3 bramki w 5 meczach, na pewno nie jest to drużyna by tak słabo sobie miała radzić, tym bardziej że w LE wyszli z grupy i wygrali oba mecze b.dobrym Wolfsburgiem. Dziś obie drużyny będą chcieli pokazać się z ofensywnej strony ,tak przynajmniej liczę, życzę powodzenia!
⛔ 100

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - ANGLIA, PREMIER LEAGUE
Spotkanie: Southampton - Arsenal
Typ: typ 2 Arsenal
Kurs: 2,60
Bukmacher: Bet at home
Godzina: 16:00
Analiza:
Witam ponownie w Nowym Roku który mam nadzieje będzie 5 razy lepszy niż poprzedni, a teraz przejdę do Mojego typowania w dzisiejszej kolejce PREMIER LEAGUE wybrałem mecz Arsenalu, który zdziwił mnie wysokim kursem. Niby większość stawia tutaj na remis lub wygraną Gospodarzy, ale Moim zdaniem Arsenal jest o wiele lepszą drużyną i chcąc nie chcąc musi dzisiaj wygrać żeby myśleć w następnym sezonie o Lidze mistrzów. Ostanie spotkanie zakończyło się Wynikiem 1:0 dla Arsenalu przy czym statystyki były ogromne na korzyść dzisiejszych Gości. Arsenal dzisiaj nie odpuści i mam nadzieje, że wygra te spotkanie bez większego problemu.
Pozdrawiam thx for +
fymlymymlym ????
⛔ 100

deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
:hokej: NHL
19:00
Washington Capitals - Chicago Blackhawks
Over 5,5 OT
2.20 / bet365
W dniu dzisiejszym będziemy świadkami Winter Classic, czyli noworocznego spotkania ligi NHL, który jest rozgrywany na odkrytym stadionie. W tym roku spotkanie odbędzie się na baseballowym boisku National Park, na którym występują zawodnicy Washington Nationals. Stadion może pomieścić około 41 tys. widzów i dzisiaj z pewnością wypełni się po brzegi. Co do samego spotkania, warto zaznaczyć, że spotkania pomiędzy tymi ekipami w Waszyngtonie są zazwyczaj mocno overowe, bronią Capitals od zawsze jest gra w ataku, a obrona schodzi na boczny plan. Tego nie można powiedzieć o Jastrzębiach, którzy mają najlepszy atak i najlepszą obronę w w Konferencji Zachodniej. Spotkania Winter Classic są zupełnie inne od spotkań na zakrytym boisku. Przede wszystkim cieszą się niesamowitą popularnością, dużo większą niż codzienne spotkania. Zawodnicy z pewnością będą odczuwali presję, ale będą też chcieli pokazać kibicom, że się starają i będą chcieli stworzyć niesamowite widowisko sportowe.
Dzisiaj wypada zaryzykować, obydwie ekipy z niesamowitym potencjałem w ataku, Caps z Owcą, Backstromem, czy Kuznetsovem, natomiast Hawks z Patrickiem Kanem, Toewsem, czy Versteegiem. Obydwie ekipy mają niesamowity potencjał w ataku i wydaje mi się, że dzisiaj obrona Hawks, pomimo tego, że jest najlepsza nie tylko w Konferencji Zachodniej, ale w całej lidze, może mieć potężne problemy z wyżej wspomnianym tercetem napastników ze stolicy. Kurs zachęcający do zagrania, a ja z pewnością nie przejdę obok niego obojętnie.
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna – Egipt 1 liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: El Geish - Ismaily
Typ: over 1,5
Kurs: 1.42
Bukmacher: Betclick

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 15 kolejki Egipskiej I ligi w którym to zmierzą się sąsiadujące ze sobą zespoły kolejno 7 El Geisha z 6 Ismaily. Gospodarze tego meczu bardzo dobrze prezentują się w tym sezonie na własnym stadionie gdzie w 6 dotychczasowych występach zdołali oni 4x odnieść zwycięstwo a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 15 bramek a stracili 11. Goście natomiast rozegrali jak dotąd 7 pojedynków ligowych na wyjeździe w których zdołali 2x zwyciężyć 4x zremisowali a 1x doznali porażki strzelając przy tym 8 bramek a stracili również 8. Jak widać na w/w statystykach obydwie drużyny sporo strzelają bramek lecz też przy tym sporo ich tracą przez co tak naprawdę trudno tutaj jednoznacznie wskazać faworyta. Warto jednak pobrać typ na 2 bądź więcej bramek w tym spotkaniu i chodź kurs nie wielki to jednak typ wydaje się być warty zaryzykować stąd moja propozycja to over 1,5 po 90 minutach.
✅ 42

anzelmo 304,7K

anzelmo

Użytkownik
01 Sty -21:00 UK Darts » World » PDC World Championship » Peter Wright ₋ Gary Anderson -
typ 1. leg checkout Poniżej (40.5) @ 1.80
willhill
Jeden z moich ulubionych betów na 1 lega -jak na razie wchodzi z bardzo dobra skutecznością...to powinno być bardzo ciekawe, wyrównane spotkanie idealne pod takiego beta . faza ćwierćfinałowa szkocka batalia faworytem Gary Anderson.Wright wygląda bardzo pewnie od początku dobrze skoncentrowany kreci około 100 pkt na dablach solidnie(48.67% w turnieju).Gary robi więcej pkt bo tez grał do tej pory dłużej- dość przeciętnie w 1 spotkaniu zresztą w każdym meczu tracił seta. Na dablach troszkę słabiej od Wright ale tragedii nie ma, można powiedzieć ze im trudniej tym lepiej gra Anderson... wali sporo maksów możliwe ze początek będzie należał do Petera a potem zobaczymy Gary szoł...
⛔ 100

P 71

piotrpawel

Użytkownik
Piłka Nożna Premier Lague
spotkanie Totenham - Chelsea
godzina 18.30
typ remis bramkowy (obie drużyny strzelą + remis )
kurs 5
buk Bet365
Ta dzisiejsza kolejka w Angli obfituje w remisy.Oczywiscie faworytem jest Chelsea , ale to mecz derbowy , na boisku Totenhamu , myślę że Muri nie postawi autobusu , i że będzie otwarty mecz i zobaczymy bramki a nawet jestem prawie pewien.Totencham dawno z Chelsea nie wygrał bo ostatni raz w 2010 , ale w 2013 np remisowali dwa razy.To jest szlagier dzisiejszej kolejki , wszyscy faworyzują Chelsea i rozum podpowiada to samo , ale intuicja o ile mam coś takiego mówi remis :) i to bramkowy .Pilka jest okrągła i myślę że obie drużyny dzisiaj będą podwójnie zmotywowane , chelsea najwyżej w tabeli , Totenham po niżej oczekiwań ale Totenham na własnych śmieciach.Po takim kursie za spokojną stawkę spróbuję.
⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - World Darts Championship
Godzina: 22:00 CET
Spotkanie: Peter Wright - Gary Anderson
Typ: Gary Anderson and Both Players To Win 3 Or More Sets
Kurs: 2.87
Bukmacher: william hill
Analiza:
Zdecydowanie najbardziej wyrównany z ćwierćfinałów. Scenariusz overowy jak najbardziej prawdopodobny włącznie z rozstrzygnięciem w decydującym secie. Obaj Szkoci więcej niż solidna forma w tym turnieju, zwłaszcza w swoich legach dominują, więc i szans na przełamanie seta nie powinno być dużo, a to zawsze idealne warunki do overa. Wprawdzie Anderson lubi czasem przysnąć w którymś secie, ale w takim formacie meczowym będzie miał czas na obudzenia, a akurat on ma narzędzia, by szybko wrócić do meczu. I to właśnie przewaga w punktowaniu powinna przechylić szalę zwycięstwa na stronę Andersona, ale wątpię, żeby stało się to szybko, łatwo i przyjemnie.
⛔ 100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja Puchar
Spotkanie: Manisaspor - Trabzonspor
Typ: 2 HA -2
Kurs: 2.675
Bukmacher: bet365
Godzina: 19:30
Analiza:
Dzisiaj trochę późno się ogarnąłem. Stawiam nie tyle na Trabzon, co przeciwko gospodarzom którzy są po prostu słabi i nie chodzi o różnicę klas rozgrywkowych ale o to, że Manisaspor nie radzi sobie nawet w Lidze A.
Trabzon tydzień temu wygrał z nimi u siebie 9:0. Dzisiaj pewnie takiego pogromu nie będzie, ale biorąc pod uwagę nadal słabe występy w lidze, to zapewne dzisiejszy mecz pucharowy będzie dla trenera kolejną okazją do zgrania zespołu i wyregulowania celowników. Tak jak widziałem realne niespodzianki w meczach Tuzlaspor - Gaziantepspor, które zresztą się potwierdziły, tak dzisiaj szans na chociażby remis Manisasporu nie widzę, no chyba że Trabzon zagra na noworocznych promilach.
ZWROT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom