>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.10.2012 ( poniedziałek )

Status
Zamknięty.
leito 21

leito

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania, Segunda Division
Spotkanie: Hercules - Real Madryt B
Typ: over2.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: bwin
Analiza:
W poniedziałkowy wieczór na boisko hiszpańskiej Segunda Division wejdą piłkarze Hercules i Real Madryt B. Rozegrają oni spotkanie zamykające dziewiątą kolejkę zaplecza Primiera Division najsilniejszej ligi w Hiszpanii. Hercules zajmują 21 pozycję, przed ostatnią z 4 punktami. Udało im się wygrać zaledwie jedno spotkanie oraz zliczyli jeden remis, wyższość rywala musieli uznać pięciokrotnie, bilans bramkowy 3:9. Rezerwy Realu radzą sobie trochę lepiej w tym sezonie 9 punktów, trzy mecze wygrane i cztery przegrane, bilans bramkowy 14:15. Trudno jest wytypować zwycięzcę spotkania, według mnie powinien wygrać ten mecz Real, ale... Właśnie pozostaje &quot;ale&quot; grają na wyjeździe, rywale mogą złą passę zakończyć w tym meczu wygrać spotkanie i po naszym typie. Bezpieczniejszym typem myślę, że będzie zagranie over2.5 na to spotkanie. Hercules dużo nie strzela, za to dużo strzela Real i w meczach Realu pada dużo bramek. Średnia w poprzednich meczach Realu to 4.1 bramki na mecz. Wysoka średnia i mimo dotychczasowych 1.7 przeciwnika powinno się udać. Jedną bramkę Hercules powinien trafić. Real myślę, że dwie to minimum w tym meczu. W pierwszej połowie powinniśmy zobaczyć może dwie bramki, co by było dobrą wiadomością, brakowało by już tylko jednej bramki do naszego typu. Typ oceniam na wysoce prawdopodobny, który warto zagrać.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +1
trzyha 11

trzyha

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska Ekstraklasa
Spotkanie:Jagiellonia Białystok-Lechia Gdańsk
Typ:2
Kurs:3.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Poniedziałkowy mecz ekstraklasy zapowiada sie bardzo interesująco i zacięcie jagiellonia to drużyna która od początku niema szczęscia w ekstraklasie , mysle jednak ,ze i w tym spotkaniu zespół prowadzony przez byłego reprezentanta Polski szczęścia mieć niebedzie. Co do Lechii grają z meczu na mecz coraz lepszą piłke i nie jest wcale zaskoczeniem wygrana WYJAZDOWA z lechem w poprzedniej kolejce. Nawet mój dzidek wie ze dzis trzeba stawiać na lechie ????
Kiepska analiza = ⛔100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Jagiellonia - Lechia
Typ: X/1 (do przerwy/końcowy)
Kurs: 4.9
Bukmacher: Tobet
Analiza: Trudny mecz.. Jagiellonia robiła jednak na mnie lepsze wrażenie w pucharze polski stąd typ na ich zwycięstwo dzisiaj. Spodziewam się jednak twardej i skomasowanej obrony gości. Myślę, że do przerwy powinni wytrzymać. Jaga raczej też tempa nie narzuci mocnego - Frankowski wraca do składu, grają bez Bandrowskiego więc będą musieli uważać podwójnie w tyłach. No ale to trochę jak wróżenie z fusów..
Dodam tylko, że średnio podoba mi się wyjściowy skład Lechii z Traore na szpicy. Tracą trochę na kreatywności. Poza tym wraca Brożek, ale w jego wypadku nie wiem czy to wzmocnienie. Groźny może być Wiśniewski. Jaga musi opanować mecz i nie pozwolić zbliżyć się Lechii pod własną bramkę. Lechia będzie też groźna ze stałych fragmentów gry. Dlatego no Jaga musi zagrać ostrożnie, ale w drugiej połowie poszukać zwycięstwa.
⛔100

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Data: 8.10.12 (godz: 20:30)
Dyscyplina: Tenis, challenger ATP Tiburon (USA)
Spotkanie: Bryndan Klahn - Samuel Groth
Typ: DW 2:0
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet365
Samuel Groth to wlasciciel najszybszego serwisu na swiecie (263 km/h). Tylko co mu z tego serwisu skoro poza nim nie ma zbyt wielu atutow. A nawet tego serwisu trzymac nie umie skoro bez problemowo odlamuja i ogrywaja go tacy zawodnicy jak Australijczyk Barton czy Wloch Viola. Groth jedyny sukces jaki odniosl w ciagu ostatnich tygodni to dojscie do finalu ITF w Alice Springs grze przegral z wspomnianym Bartonem. Z Australii przeniosl sie do USA ale juz w pierwszej rundzie w Sacramento zastopowal go Viola tylko po to by odpasc samemu dwie rundy pozniej. Jak widac wcale ten Groth nie straszny. A Klahn to duzo lepszy zawodnik niz Barton lub Viola. Amerykanin po udanym wystepie na US Open mial miesiac przerwy i wrocil dopiero na challenger w Sacramento w ktorym doszedl do 3 rundy gdzie przegral z pozniejszym zwyciezca zawodow Jamesem Blake. Klahn przegral z nim 0:2 ale po dwoch tiebreakach 6:7 6:7 i tu widac jak zaciety to byl mecz a Blake to mimo wieku nadal bardzo dobry zawodnik. Klahn bedzie na pewno mocno zmotywowany zeby w Tiburon dojsc dalej niz w Sacramento. W cwiercfinale znowu moze trafic na Blake i bedzie okazja do rewanzu. Blake ostatnio gra duzo i kondycyjnie moze nie wyrobic wiec przed mlodszym Klahnem otwiera sie szansa zeby powalczyc o cos wiecej w Tiburon. Na razie trzeba przejsc Grotha, ale to nie powinno byc dla Amerykanina trudne.
✅100

B 33

bodziorex

Użytkownik
francja 2 pilka nozna
mecz:monaco-chateauoroux
typ: x do przerwy i x na koniec
kurs 5,50
bwin
przed nami dokonczenie 10serii gier francuskiej ligue 2. naprzeciwko siebie stana spadkowicz z monaco oraz ekipa chateauoroux. gospodarze zajmuja aktualnie wysoka 2 lokate z dorobkiem 18 pkt.u siebie jeszcze nie doznali porazki. ich dzsiejsi rywale to typowa druzyna remisowa- ich dotychczasowy bilans to 2-6-1. monaco w ostatnim spotkaniu na wlasnym terenie zremisowalo z ajaccio 2-2 dosc niespodziewanie natomiast wczesniej takze przed wlasna publicznoscia zremisowali z dijon 1-1. chateauoroux z kolei notuje serie 3 kolejnych remisow. na dodatek wszystkie te spotkania konczyly sie wynikiem 1-1. dzis licze na podtrzymanie tej remisowej passy zarowno u jednych jak i u drugich i typyuje remis zarowno do przerwy jak i jako wynik koncowy
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +3
teo1992 55

teo1992

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Segunda
Spotkanie: Hercules - Real Madryt
Typ: Castilla strzeli do 58minuty
Kurs: @1,83
Bukmacher bet365
Dziś postanowiłem przyjrzeć się zapleczu ligi hiszpańskiej , upatrzyłem fajny typ , a dokładniej to , że Real strzeli do 58minuty. Teraz dlaczego :
Castilla 85,7%bramek zdobyła właśnie do 60minuty , dziś do składu powracają zawodnicy pierwszej druzyny : Jesús, Nacho i Morata , co prawda tylko jeden z nich jest zawodnikiem ofensywnym , ale o Jego walorach nie muszę pisać , ma ogromny potencjał , ostatnio w wygranym 8:0 meczu Realu , Morata strzelił dwie bramki. W ataku zagra też zapewne Jese , który błyszczy w Segunda , jest drugim strzelcem ligi z 5bramkami na koncie.W formie jest także Denis , którym juz dziś interesują sie wielkie zespoły.Castilla gra w kratkę , rozegrali siedem meczów , przeplatają zwycięstwo z porażką : PZPZPZP , dziś na pewno powalczą w takim składzie.
Wyjazdy Castlli w tym sezonie to mecze z :
-Villarreal 2:1 Dyscyplina: Piłka nożna , Segunda
Spotkanie: Hercules - Real Madryt
Typ: Castilla strzeli do 58minuty
Kurs: @1,83
Bukmacher bet365
Dziś postanowiłem przyjrzeć się zapleczu ligi hiszpańskiej , upatrzyłem fajny typ , a dokładniej to , że Real strzeli do 58minuty. Teraz dlaczego :
Castilla 85,7%bramek zdobyła właśnie do 60minuty , dziś do składu powracają zawodnicy pierwszej druzyny : Jesús, Nacho i Morata , co prawda tylko jeden z nich jest zawodnikiem ofensywnym , ale o Jego walorach nie muszę pisać , ma ogromny potencjał , ostatnio w wygranym 8:0 meczu Realu , Morata strzelił dwie bramki. W ataku zagra też zapewne Jese , który błyszczy w Segunda , jest drugim strzelcem ligi z 5bramkami na koncie.W formie jest także Denis , którym juz dziś interesują sie wielkie zespoły.Castilla gra w kratkę , rozegrali siedem meczów , przeplatają zwycięstwo z porażką : PZPZPZP , dziś na pewno powalczą w takim składzie.
Wyjazdy Castlli w tym sezonie to mecze z :
-Villarreal 2:1 [ bramka Realu w 18 min)
- Almeria 1:0
- Guadalajara 3:4 ( bramka w 12minucie) i jedyne póki co zwyciestwo Realu na wyjezdzie.
Hercules średnio traci bramkę u siebie w 30minucie , więc statystyki jak najbardziej przemawiają za moim typem.
Kadra Castilli na mecz z Hérculesem:
Bramkarze: Tomás Mejías, Jesús
Obrońcy: Fabinho, Nacho, Mateos, Iván, Casado
Pomocnicy: Juanfran, Denis, Quini, José Rodríguez, Mosquera, Jota, Álex, Borja García
Napastnicy: Óscar Plano, Jesé, Morata
Skład bez jakichkolwiek osłabień powinien sobie poradzić , i powalczyć w Alicante !
✅83

mbmartin 84

mbmartin

Użytkownik
Dyscyplina: CHALLENGER - SINGIEL: San Juan (Argentyna), ziemna
08.10.2012 23:00
Spotkanie: Westerhof B. (Ned) - Olivo R. (Arg)
Typ: Olivo
Kurs: 2.20
Buk: Will Hill
Jedno z ostatnich dzisiejszych spotkań w tenisie. Challenger na nawierzchni ziemnej w San Juan w Argentynie i pierwsza runda , w której zmierzą się Westerhof i Olivo , nie ma w tym meczu wyraźnego faworyta ,ale ja upatruję wygraną w roli Olivo , to on zagra przed własną publicznością , a ostatnie spotkania obu panów to bardzo słabe wyniki. Westerhof wprawdzie wygrał słabo obsadzony turniej w Sierpniu w Moskwie ,ale tam nie ogrywał śmiałych rywali , o Olivo można powiedzieć jedno ,że u siebie gra bardzo dobrze , ostatni turniej w Argentynie w Bell Ville doszedł aż do 5tej rundy i tam dopiero został wyeliminowany. Ja nie widzę tutaj żadnych argumentów dla Westerhofa ,bo to Olivo będzie miał więcej aspektów po swojej korzyści i to on dzisiaj odniesie zwycięstwo. Co ciekawe Olivo ostatnio ućknął seta Seppiemu , bardzo doświadczonemu zawodnikowi , Westerhof nie miał takiego rywala z tak wysokiej półki i nie pokazał się ostatnio z dobrej strony. Według mnie tutaj może być tylko jeden rezultat i będzie to zwycięstwo Argentyńczyka.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom