>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.09.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / Towarzyskie /
Godz. 16:00
Spotkanie: Uzbekistan vs. Nowa Zelandia
Typ: X
Kurs: 3.50
Bukmacher: Bet365
Jednym z dzisiejszych spotkań międzypaństwowych jest pojedynek Uzbekistanu z Nową Zelandią.
Będzie to spotkanie azjatyckiego średniaka z najlepszą drużyną Oceanii - także potencjał obu zespołów jest zbliżony. &quot;Białe Wilki&quot; wydają się faworytem tego pojedynku, szczególnie po ostatniej dosyć pewnej wygranej z Jordanią. Nowa Zelandia nie jest już tym samym zespołem który awansował do MŚ w RPA, a jego kadra jest głównie oparta na zawodnikach występujących w lidze australijskiej jak i rodzimej nowozelandzkiej. Goście ostatni mecz towarzyski rozegrali jeszcze przed mistrzostwami świata w Brazylii, gdzie zremisowali z RPA 0:0, wcześniej przegrywając z Japonią i odpadając w barażu z Meksykiem. Myślę że daleka podróż wda się we znaki przyjezdnym, którzy skupią się na grze defensywnej i szukaniu kontr. Gospodarze natomiast nie wydają się aż tak pewni swej gry, by w pełni kontrolować wydarzenia na boisku. Najbezpieczniejszym typem na dziś jest moim zdaniem remis.
⛔ 100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dundalk - Derry City
Typ: 1 (-1ah)
Kurs: 1,95
Bukmacher: bet365
Analiza:
Derry tu podobno ma rotować dość mocno składem, gdyż 4 dni po tym meczu mają pucharowe spotoanie z Shamrock (wyjazdowy). To już ćwierćfinał, także trzeba się postarać, a że w lidze nie mają już na nic szans zbytnio to przydałoby się wziąć za puchar. Tak też trener zamierza zrobić. Dobre posunięcie! Jeśli chodzi o ligę to są w środku tabeli. 6 miejsce na 12 drużyn. Do Ligi Europejskiej 12 punktów straty, nad strefą spadkową jest 17 punktów przewagi. Do końca ligi 6 kolejek. Tak jak pisałem, nie ma już gry w lidze o żadne cele.
Mają za to walkę w pucharze Irlandii i w Pucharze ligi. W pucharze ligi są w finale i żeby było śmieszniej, tam też mają za rywala Shamrock. Oni natomiast mają o co walczyć w lidze. Ale mniejsza o to, bo nie o nich miałem pisać ????
W spotkaniu Dundalk - Derry City, gospodarze bez większych absencji.
Dundal to lider Irlandzkiej ligi, z uzbieranymi 60 punktami. Mają 3 punkty przewagi i nie ma tu miejsca na jakikolwiek błąd w tym momencie! Ostatnio im się przydażył, ale to w meczu wyjazdowym. U siebie nie mogą po prostu przegrywać, remisować, jeśli chcą zdobyć mistrza!! Póki co u siebie 10 wygranych, 3 remisy i 0 porażek przy 38 zdobytych, a tylko 9 straconych golach. Oby tak dalej!
Tak nawiasem to Derry ma ciekawą statystykę, 9 wygranych, 9 remisów, 9 porażek ????
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +9
jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna, Euro U21 Eliminacje
Godzina: 21:00
Spotkanie: Francja U21 - Islandia U21
Typ: Over 5.5
Kurs: 5.0
Bukmacher: Expekt
Ryzyko musi być! W 3 z 7 spotkań Francji taki over został pokryty, a w kolejnych 2 padło tylko 5 bramek... i jedynie w 2 wygranych spotkaniach z Białorusią nie osiągnęli wysokiego overa wyniki to 1:0 u siebie i 2:1 na wyjeździe. Islandczycy taki over pokryli tylko raz właśnie z Francuzami gdzie przegrali z nimi na własnym podwórku 3:4, ale to nie oznacza, że reszta spotkań kończyła się niskimi wynikami. Do spotkania w którym padło 7 goli dorzućmy 2x po 5 goli 1x 4 gole 2x po 3 gole i tylko w jednym meczu padły 2 gole oczywiście strzelone przez Islandię co pokazuje, że gra defensywna ich zbytnio nie obchodzi. Jest to ostatnie spotkanie tych drużyn w eliminacjach i obydwie ekipy mają zapewniony awans oczywiście Francja z 1 miejsca, a Islandia z 2 i nic już złego stać im się nie może więc wątpię, aby Islandia jakoś mega się broniła. Powinno to być ciekawe spotkanie pełne bramek skoro młodziaki są pewni miejsc i awansu, preferują ofensywną grę i nie muszą za wszelką cenę się bronić.
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4
⛔ 100

M 13

maniek1906

Użytkownik
Spotkanie: Szwajcaria - Anglia
Typ: x2
Kurs: 1.50
Analiza:
Na rozpoczęcie eliminacje już mamy starcie jednych z uczestników ostatnich Mistrzostw świata. Szwajcarzy mają za sobą lepszy turniej,w którym odpadli dopiero z Argentyną w 1/8 finału. Zmienił się trener przez co zawodnicy będą potrzebować trochę czasu na przyswojenie nowej taktyki. Gospodarze grają swoje mecze zawsze na granicy ,tzn. wygrywają głównie 1 bramką,zachowując czyste konto. Trudno będzie im to czyste konto zachować z Anglią. &quot;Synowie Albionu&quot; w ataku mają na prawdę dobrych zawodników. Rooney,Sturridge,czy będący w świetnej formie Sterling. Anglicy w ostatnich 10 meczach wyjazdowych zanotowali aż 6 remisów. Dlatego wydaje mi się,że w tym spotkaniu będą zadowoleni z 1 pkt,gdyż Szwajcarzy grają u siebie bardzo dobrze. Goście są doświadczeni ,dlatego nie pozwolą sobie na stratę 3 pkt. Typ: 0:0.
✅ 50

Otrzymane punkty reputacji: +1
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Dania liga rezerwowa
Spotkanie: Midtjylland Rezerwa - Esbjerg Rezerwa
Typ: over3,3.5 (azjatycka suma goli)
Kurs: 1.95
Godzina: 15:00
Machete długo analizował ten mecz bo wydaje się że to dzisiejszy typ dnia.
Spotkanie w lidze rezerwowej pomiędzy jednym z faworytów grupy a ostatnią drużyną.
Jak w pierwszej lidze tak i w rezerwach wszystko się odbija jak w lustrze, Midtjylland pierwsze miejsce a w Esbjerg kryzys...
W zeszłym tygodniu:
Esbjerg Rezerwa - Midtjylland Rezerwa 0:4
co ciekawe w drużynie Esbjerg zagrało sporo zawodników którzy na co dzień trenują z pierwsza drużyną i graja w niej nawet regularnie:
Jonas Jensen (0/0) GK, Jerry Lucena (1/0) D, Jens Berthel Askou (0/0) D, Daniel Stenderup (1/0) D, Jeppe Brinch (1/0) D, Emil Lyng (2/0) F, Martin Bergvold (0/0) M, Casper Nielsen (5/0) M, Jesper Rasmussen (3/0) M, Mick van Buren (2/0) F, Lasse Rise (3/0) M.
Midtjylland spokojnie z nimi wygrali! Bramki strzelali zawodnicy którzy nie trenują z pierwszym składem:
14: 0-1 Frederik Møller
21: 0-2 David Akintola
35: 0-3 David Akintola
70: 0-4 Musefiu Ashiru
W składzie z kadry pierwszego zespołu zagrali tylko trzeci bramkarz L. Heinze (0/0) oraz obrońca E. Sviatchenko (2/0).
Dzisiaj w składzie gospodarzy zobaczymy graczy z pierwszej drużyny:
L. Heinze (0/0) GK
E. Sviatchenko (2/0) D
O. Ajilore (0/0) M
E. Onuachu (5/1) F
Największe wydarzenie tego meczu -&gt; Do składu po kontuzji wraca środkowy pomocnik pierwszej drużyny Oluwafemi Ajilore, w poprzednim sezonie zagrał w 10 spotkaniach strzelając 2 bramki, trener chce go odbudować w rezerwach.
Midtjylland rezerwy w tym sezonie zagrali tylko dwa mecze, do 4-0 z dzisiejszym rywalem dorzucili wygraną 2-1 u siebie z OB.
Goście totalny outsider 3 porażki w 3 meczach, 0-4 1-3 i 1-2.
W poprzednim sezonie:
Midtjylland Rezerwa - Esbjerg Rezerwa 4:2
Kurs i linia piękna jak na możliwość kolejnego wpierdolu!
⛔ 50

M 165

mirohandel

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
spotkanie: San Marino-Litwa
godzina: 20:45
typ: gość wygra do (0)
stawka: 1,67
bukmacher: milenium

Witam ,ja gram podobnie jak kolega wyżej z tym ,ze stawiam na to ,że Litwini wygrają ten mecz do zera stawka też niczego sobie ,pozdrawiam
KIEPSKA ANALIZA -100

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: Szczecin challenger, 1. round, clay
Godzina: 17:00
Spotkanie: Ignatik Uladzimir-Arguello Facundo
Typ: Ignatik
Kurs: 2,11
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Białorusin Ignatik (199 ATP) w tym roku na ziemi 30/17 .
Ostatnio w Genui w 1R ograł Volandriego (148 ATP) w dwóch setach , później w R16 musiał przelknąć porażke z Kublerem (197 ATP) w 3 setach .
W Pradze odpadł w QF z Schwartzmanem (79 ATP) 7-6,6-2 , w tym roku jeszcze zaliczył ćwierćfinał w Libercu przegrywająć z Zeballosem (112 ATP) oraz półinał w Koszycach przegrywając z Gombosem(129 ATP).
Arguello(120 ATP) na ziemi w tym roku 19/17 .
Ostatnio w Brasov odpadniecie w 1R z Bourgue (260 ATP) .
W Como odpadł w QF z Troickim (408 ATP) , w Libercu znów odpadniecie w 1R z Jebavym (481 ATP) , odnotowac jedynie należy wygrany finał w brazylijskim Itajai .
Obaj grają Challengery i jak dota nigdy ze sobą nie grali .
Licze tutaj na minimalne zwycięstwo Białorusina bo sądze ze jest ostatnio stabilniejszy i lepiej u niego nieco z formą .
⛔ 100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Spotkanie: Luksemburg - Białoruś
Typ: 2 HA -2
Kurs: 4.40
Analiza:

Kusi mnie ten mecz od rana i zdecydowałem się obstawić właśnie tak. Reprezentacja Białorusi oparta jest na zawodnikach BATE, które poradziło sobie w eliminacjach Ligi Mistrzów i zagra w fazie grupowej tych rozgrywek. Oglądałem ich mecz ze Slovanem i 3:0 to był najniższy wymiar kary. Są zgrani i dobrze wyszkoleni technicznie. Skład uzupełniają zawodnicy Dinama Mińsk i drużyn rosyjskiej ekstraklasy. Na przeciw nich stanie dzisiaj drużyna, która jest... słaba. Kilku zawodników gra w lidze belgijskiej, jeden nawet we Francji, tyle że w rezerwach Metz ;) Nie są to ogórki takie jak Gibraltar czy San Marino, bo jednak każdy z nich gdzieś piłkę kopie, ale dzisiaj wszystkie atuty są po stronie Białorusi, która ostatnio rozegrała dwa towarzyskie mecze z Lichtensteinem i Tadżykistanem, żeby nabrać rozpędu i przyzwyczaić się do gry przeciwko autobusom w bramce. Białoruś oba sparingi wygrała wysoko 5:1 i 6:1. Dzisiaj pewnie takiego pogromu nie będzie, ale liczę na skromne 3:0.
Tak wiem, że Luksemburg zremisował ostatnio towarzysko z Włochami. Ale nie zmieniam zdania na temat rezultatu dzisiejszego spotkania.
⛔ 100

R 0

ryzykowny

Użytkownik
Witam mój pierwszy post nie będę się rozpisywał a wklejał moje propozycje. Zakład postawiłem na kwotę £28.00 do wyciągnięcia ok £1500 w William Hill

1 Standard Russia v Liechtenstein – Match Betting Russia @ 1/20 –
2 Standard San Marino v Lithuania – Match Betting Lithuania @ 1/5 –
3 Standard Spain v FYR Macedonia – Match Betting Spain @ 1/12 –
4 Standard Montenegro v Moldova – Match Betting Montenegro @ 1/2 –
5 Standard Luxembourg v Belarus – Match Betting Belarus @ 8/15 –
6 Standard Ukraine v Slovakia – Match Betting Ukraine @ 7/10 –
7 Standard Croatia v Malta – Match Betting Croatia @ 1/33 –
8 Standard Andorra v Wales – Match Betting Wales @ 1/12 –
9 Standard Bosnia v Cyprus – Match Betting Bosnia @ 1/5 –
10 Standard Norway v Italy – Match Betting Italy @ 8/11 –
11 Standard Chile v Haiti – Match Betting Chile @ 1/12 –
12 Standard Bolivia v Mexico – Match Betting Mexico @ 2/5 –
13 Standard Switzerland v England – Match Betting England @ 2/1 –

Czekam na opinnie i pozdrawiam!

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Arabia Saudyjska - Australia
Typ: over 2.5
Kurs: 2.30
Analiza:
Po wczorajszym wygranym typie ide za ciosem i gramy dalej. Na dzisiaj wybralem mecz towarzyski pomiedzy Arabia Saudyjska a Australia. Na poczatku myslalem, zeby stawiac po prostu na remis lub 1X, ale gdy zobaczylem historie spotkan obu druzyn zmienilem zdanie. Wyglada na to, ze Australia jest tu faworytem. Jednak jest to mecz towarzyski i wszystko sie moze zdarzyc. Istotnym faktem jest to, ze mecz odbedzie sie na neutralnym terenie. Polecam wiec zagrac po prostu na ilosc bramek, ktorych powinno byc powyzej 2.5. Typ ten popieram tym, ze w ostatnich 2 pojedynkach Australijczycy wygrali kolejno 3:1 i 4:2. Szykuje nam sie grad bramek, a przeciez wystarcza tylko 3 zeby meczyk wszedl. Polecam.
✅ 130

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje
Godzina: 20.45
Typ: X
Kurs: 3.20
Dzisiaj myślę, że warto się przyjrzeć chyba najciekawszemu spotkaniowi w eliminacjach. Buki trochę idą w stronę szwajcarów, Anglia jak gra w ostatnim czasie wiadomo, kompromitacja na MŚ, ostatnio ledwo wygrali z Norwegią po karnym Rooneya ale to jest drużyna gdzie jest dużo indywidualności, zawodników którzy mając dzień konia mogą rozstrzygnąć losy meczu a w wybornej formie jest od zeszłego sezonu Sterling.
Jednak do rzeczy, Szwajcarzy to nie byle leszcze, wyszli z grupy na MŚ co prawda dostali spory łomot 2-5 od francji ale w meczu z Argentyną dopiero w dogrywce wyeliminował ich Di Maria.
Na pewno Anglicy nie będą mieli dzisiaj łatwego meczu ale ciężko mi tutaj wytypować zwycięzcę, myślę, że Szwajcaria postawi trudne warunki ale nie wygra tego meczu a Anglicy mimo fatalnej formy, mając w składzie kilka gwiazd nie przegrają dlatego stawiam na remis a co będzie zobaczymy już za kilka godzin ????
⛔ 100

engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna, Euro Eliminacje
Godzina: 21:45
Spotkanie: Hiszpania - Mecedonia
Typ: Hiszpania - 3,5 Handicap
Kurs: 2.75
Bukmacher: bet 365
Analiza :
Zaczne od tego, że Hiszpanie mają wiele do udowodnienia swoim kibicom. Przeciwnik na dziś nie jest jakoś specjalnie wymagający, więc co za tym idzie drużyna Hiszpani powinna sobie tutaj u siebie urządzić trening strzelecki. Coś jak Polacy wczoraj z tym, że Hiszpanie grają na własnym terenie i co za tym idzie uważam, że nawsadzają bardzo dużą ilość goli. Wszyscy wiemy jak Hiszpanie wypadli na tym Mundialu. Tragedia to jest mało powiedziane. Jedynie w meczu z Australią jako tako się zaprezentowali i t tylko dlatego, że wyszedł rezerwowy skład, który by o wiele wiele lepiej wypadł na tym Mundialu jak by gral od początku. Macedończycy nie są jakimś specjalnie wymagającym rywalem. Najlepiej pokazują to statystyki, ostatni mecz jaki wygrała druzyna Macedoni na wyjeździe odbył się 8.10.10 w Azerbejdżanie, gdzie udało im się wygrać 0-1. I to by bylo na tyle grania w meczach wyjazdowych Macedończyków. Na ostatnie dziesięć wyjazdów Macedonia wywalczyła dwa remisy. Z drużyną Kataru i Chinami. Reszta wszystko porządny łomot. Hiszpania od mundialu zagrała tylko raz. Cztery dni temu w Paryżu przegrała z Francją 0-1, ale umówmy się.....gdzie Francja, a gdzie Macedonia. Porażka z Francją to kolejny punkt do złości kibiców wobec Hiszpanów. A więc najlepiej będzie zmazać te porażki grubym zwycięstwem z Macedonią.
✅ 175

engelos 352

engelos

Użytkownik
Spotkanie: Hiszpania - Mecedonia
Typ: Hiszpania - 3,5 Handicap
Kurs: 2.75
Bukmacher:
Analiza :
bet365Zaczne od tego, że Hiszpanie mają wiele do udowodnienia swoim kibicom. Przeciwnik na dziś nie jest jakoś specjalnie wymagający, więc co za tym idzie drużyna Hiszpani powinna sobie tutaj u siebie urządzić trening strzelecki. Coś jak Polacy wczoraj z tym, że Hiszpanie grają na własnym terenie i co za tym idzie uważam, że nawsadzają bardzo dużą ilość goli. Wszyscy wiemy jak Hiszpanie wypadli na tym Mundialu. Tragedia to jest mało powiedziane. Jedynie w meczu z Australią jako tako się zaprezentowali i t tylko dlatego, że wyszedł rezerwowy skład, który by o wiele wiele lepiej wypadł na tym Mundialu jak by gral od początku. Macedończycy nie są jakimś specjalnie wymagającym rywalem. Najlepiej pokazują to statystyki, ostatni mecz jaki wygrała druzyna Macedoni na wyjeździe odbył się 8.10.10 w Azerbejdżanie, gdzie udało im się wygrać 0-1. I to by bylo na tyle grania w meczach wyjazdowych Macedończyków. Na ostatnie dziesięć wyjazdów Macedonia wywalczyła dwa remisy. Z drużyną Kataru i Chinami. Reszta wszystko porządny łomot. Hiszpania od mundialu zagrała tylko raz. Cztery dni temu w Paryżu przegrała z Francją 0-1, ale umówmy się.....gdzie Francja, a gdzie Macedonia. Porażka z Francją to kolejny punkt do złości kibiców wobec Hiszpanów. A więc najlepiej będzie zmazać te porażki grubym zwycięstwem z Macedonią. PROSZĘ O USUNIĘCIE POPRZEDNIEGO MOJEGO POSTA ABY NIE MYLIĆ GRACZY. ZŁĄ GODZINĘ DAŁEM 20:45!!!!!

f1sheer 20

f1sheer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - El. EURO 2016
Spotkanie: Austria - Szwecja
Typ: Oba zespoły strzelą gole : Tak
Kurs: 1,8
Bukmacher: BetClic
Analiza:

1 kolejka w grupie D. Grupa dość ciekawa w składzie z Rosją, Szwecją, Austrią, Mołdawią, Czarnogórą i Liechtensteinem. Faworyta można upatrywać w drużynie Capello, ale wydaje mi się że będzie sporo niespodzianek jeśli chodzi o wyniki, dlatego już w pierwszym meczu nie chce wskazywać kto wygra, chodź coś mi podpowiada że Szwedzi to wygrają. Nie trzeba przypominać kogo mają w składzie (Ibrahimović przyp. red), także bramka może być wyczarowana i nie obawiam się o ofensywę jednego ani drugiego zespołu chodź z tym drugim miałbym problem żeby wymienić kilku ofensywnych graczy. Myślę, że dość ciekawe spotkanie,chyba najciekawsze w tej grupie,jeśli chodzi o 1 kolejkę. Ostatnie 3 mecze Austrii pokazują,że mój typ może się sprawdzić dlatego też zachęcam do zaryzykowania!
✅ 80

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, el. EURO 2016
Spotkanie: Austria vs Szwecja
Typ: Zlatan Ibrahimovic strzeli bramkę
Kurs: 2,50
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Austria dzięki temu że jest gospodarzem tego meczu jest tutaj faworytem ale na papierze na pewno nie jest to silniejsza ekipa. Mimo że jest to pierwszy mecz w tej grupie to bardzo ważny patrząc jak wyrównana jest to grupa. Nie wiem kompletnie kto tutaj wygra ale buki, a przynajmniej niektóre ostro nie doceniają jednego z najlepszych napastników świata bo jak inaczej można powiedzieć o tym że wystawia się kurs 2,50 na gola strzelonego przez Zlatana Ibrahimovicia przeciętnej Austrii? Jest to jeden z najlepszych napastników świata, w reprezentacji gra świetnie, potrafił strzelić Anglikom cztery bramki i często w pojedynkę wygrywał mecze. W reprezentacji ma bilans 98 meczów w których strzelił aż 48 bramek co pokazuje jak gra w reprezentacji. Pięć dni temu Szwecja grała towarzysko z Estonią gdzie wygrała 2:0, Ibrahimovic grał nieco ponad godzinę i strzelił dwie bramki. W lidze francuskiej rozegrano 4 kolejki a na swoim koncie ma już 5 bramek z 9 strzelonych przez PSG. W formie jest więc dlaczego nie miałby dzisiaj poprowadzić Szwedów do wygranej? Jest to pewnie jego ostatni turniej na którym może zagrać więc motywacji mu nie zabraknie a jedna bramka strzelona w tym meczu oceniam znacznie wyżej niż wskazują na to kursy. Również polecam na ten mecz zakład że Ibra strzeli a Szwecja wygra. Na papierze jest to na pewno lepszy zespół a jeśli wygrają to kto jak nie Ibrahimovic miałby poprowadzić ten zespół do zwycięstwa...? W Betsson/Betsafe jest znacznie za wysoki kurs bo aż 6,90.
⛔ 100

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje Euro 2016
Typ: under 2,5
Kurs: 1,55
Bukmacher: Bwin
Analiza:
W dzisiejszym meczu zgadzam się z przedmówcami, że stawianie na Anglików kompletnie mija się z celem. Typy na czystą jedynkę, jak i na remis rozumiem, zwłaszcza ten X wygląda smakowicie, ja ze swojej strony dołożę chyba najpewniejsze rozwiązanie - under 2,5.
Do undera raczej nie trzeba przekonywać, bo wskazują na niego wszelkie znaki na niebie i ziemi. Zaczynając od Szwajcarii, defensywny styl Ottmara Hitzfelda nie zostanie wykorzeniony w ciągu pięciu minut. Nowy trener miał zbyt mało czasu, by zmienić filozofię gry Helwetów, o ile w ogóle będzie chciał ją zmieniać. Spójrzmy na wyniki Szwajcarii w oficjalnych meczach: w ostatnim mundialu na cztery mecze aż w trzech padł over, ale każdy kto je widział ten wie, że każdy z tych meczy to osobna historia i zbieg okoliczności: doliczony czas i akcja rozpaczy z Ekwadorem, koszmar ze wspaniale grającą Francją oraz słabiutki Honduras sam strzelający sobie trzecią bramkę. W eliminacjach do tego mundialu na 10 meczy, 8 kończyło się underami (w tych dwóch jeden to wynik 2:1 z Albanią). Wcześniejszy mundial (na Euro Helwetów nie było): same undery.
Obecnie jedyną ofensywną postacią Szwajcarii jest Xherdan Shaqiri, który mnie osobiście średnio przekonuje, i nie uważam go za gracza gotowego decydować o losach meczu. Poza nim, atak oparty jest o bardzo chimerycznych Josipa Drmicia oraz Harisa Seferovicia. Natomiast dobrze wygląda linia obrony (jak zwykle) z Ricardo Rodriguezem na boku, i zaskakująco dobrze grającymi ostatnio Djourou i Senderosem. Do tego doświadczony Benaglio w bramce.
Anglia przechodzi kryzys i o tym wiadomo nie od dziś. Podstawowym argumentem za underem jest absencja Daniela Sturridge&#39;a, który ostatnimi czasy wyrastał na czołowego strzelca kadry Hodgsona. Rooney w reprezentacji jakoś nigdy nie potrafił wznieść się na swój szczytowy poziom. Na skrzydłach niesamowicie nieprzewidywalny Sterling który równie dobrze może zagrać fantastycznie, jak koszmarnie, oraz Townsend, który ostatnio w Tottenhamie zdegradowany jest do roli rezerwowego. W ostatnim meczu w pierwszej swojej akcji po wejściu stracił piłkę i doprowadził do utraty bramki - słowem, nie jest w najwyższej dyspozycji. Na uraz narzekał też Jordan Henderson, w kadrze nie ma oczywiście Stevena Gerrarda i Franka Lamparda - słowem potencjał ofensywny baaaardzo kuleje. Zdobycie więcej niż jednej bramki będzie dla mnie zdziwieniem. Szwajcaria też raczej atakować nie ma zamiaru, myślę, że remis z nadal na papierze groźną Anglią im wystarczy. Spodziewam się nudnego meczu i niskiego wyniku. Może to być nawet mecz do pierwszej bramki. Gradu goli się nie spodziewam.
✅ 55

ebi85 212

ebi85

Użytkownik
Spotkanie: Czarnogora - Moldawia
Typ: Czarnogora
Kurs: 1.50
Bukmacher: bwin
Analiza :
Na dzisiaj proponuje moim zdaniem pewny typ po dobrym kursie. Czarnogora, dosyc mloda federacja gra spotkanie na wlasnym boisku z Moldawia. Zespolo z Balkanow znamy dosyc dobrze, poniewaz grali z nami w poprzednich eliminacjach do Mistrzostw Swiata. Druzyna majaca dobrych zawodnikow i grajaca u siebie bardzo dobrze. Kadra Czrnogorcow na spotkanie z Moldawia w linku: http://www.eurofutbol.pl/news/789219-Kadra-Czarnogory-na-mecz-z-Moldawia/ a tutuaj kadra Moldawii http://www.eurofutbol.pl/news/789226-Kadra-Moldawii-na-mecze-z-Ukraina-i-Czarnogora/ Jak widac lepsza kadre posiada zespol z Czarnogory. Mecze towarzyskie nie ma co analizowac, tylko eliminacje. W poprzednich grali rowniez w jednej grupie i Czarnogorcy zajeli 3 miejsce, a Moldawianie drugie od konca czyli 5. W bezposrednich meczach tych druzyn Czarnogorcy wygrali w Moldawii 1-0 i przegrali u siebie 2-5 w ostatnim spotkaniu w grupie o przyslowiowa pietruszke. W sumie to jest moj glowny powod dlaczego stawiam na Czarnogore, poniewaz napewno beda chcieli sie zrewanzowac za tak dotkliwa porazke niecaly rok temu. Kursy rosna w strone Czarnogory, ale tym sie nie martwie bo Moldawia to nie jest az tak slaby zespol i nepewno powalczy ale stawiam pewne zwyciestwo Czarnogorcow! Powodzenia
✅ 50

L 47

logan13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna eliminacje od mistrzostw europy
Typ: Kto zdobędzie więcej rożnych? Anglia
Kurs: 2.05
Godz: 20;45
Bukmacher: (bet365
Analiza:
Tego typu na anglików po takim kursie nie można odpuścić. Anglicy są w dołku odpadli z grupy na mistrzostwach świata i z pewnością się załamali. Grajabardzo dużo w atakulecz ich skutecznośc jest po prostu słąba. Anglia to zespół który zdobywa przeważnie około 7-8 rzutów rożnych na mecz nawet jeśli nie uda im siezdobyć tylu rożnych to zawsze dominują w tym stałym fragmencie gry. Rooney to mistrz strzałów z dystansu oddaje mocne strzały mało precyzyjne często odbijajać piłke od rywala zdobywajać rzut rożny. Brytyjczycy to nie ten zespół co kilka lat temu, ogólnie grajadobrą angielskąpiłke lecz brakuje im świeżosći zespół praktycznie nie zmienił sieod kilku turniejów i ich rywalem są przyzwyczajeni do ich stylu gry .Szwajcaria gra u siebie i sąfaworytami tego spotkania możliwe że wygrają lecz to zespół z pólłnocnej europy ze swoim sporym doświadczeniem powinien wyznaczać tempo gry i dominować w ataku . Szwajcaria gra słąbo w europie można zauważyć słabe zgranie i brak komunikacji co mógł pokazać mecz z Francuzami, myślę że Anglicy są w stanie ot wykorzystać.
✅ 105

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eliminacje ME
Typ: Anglia strzeli w obydwu połowach
Kurs: 5,00
Godz: 20;45
Analiza: Anglia nie jest faworytem w tym starciu i to własnie w tym upatruje ich szansy. Już od dłuższego czasu zespół ten jest w wyraźnym dołku i ciągle wszyscy czekamy na jakieś przełamanie. Mistrzostwa świata w ich wykonaniu były rozczarowujące, zaledwie jeden punkt i tylko dwie strzelone bramki. Dzisiaj zaczynają się dla nich eliminacje do Mistrzostw Europy, kolejne podejście by nawiązać do najlepszych czasów reprezentacji Anglii. Dzisiejszy rywal - Szwajcaria, raczej w odmiennej sytuacji bardzo udane Mistrzostwa i wielkie nadzieje przed następną dużą imprezą. To własnie idealny przeciwnik dla &quot;Synów Albionu&quot; by przypomnieć o swojej obecności w Europie. Spotkania między tymi drużynami zawsze obfitowały w bramki. Co warto zauważyć w czterech ostatnich spotkaniach między Szwajcarią a Anglią, Ci drudzy strzelali bramki w obydwu połowach. Jako, że ostatnio Anglicy nie rozpieszczają ilością strzelanych bramek , mam nadzieje, że dzisiaj przełamią ten zwyczaj. Nie ma nic lepszego dla drużyny w kryzysie, niż trzy punkty na początek eliminacji.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom