>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 08.08.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
dominikx 22

dominikx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja - Premier League
Godzina:
18:30
Spotkanie: Kuban Krasnodar - Rostov
Typ: 1
Kurs: 1.72
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Kuban i Rostov mają już za sobą 1 kolejkę ligi. Kuban wygrał swój mecz 2:0, a Rostov przegrał 7:3 z mocnym Dyn. Moskwa.
Drużyny te znają się bardzo dobrze, w meczach pomiędzy nimi często podały remisy i zwycięstwa Kuban-u. Rostov ostatni swój mecz z drużyną z Krasnodaru wygrał w 2008 roku, a od tego czasu obie ekipy mierzyły się ze sobą 8 razy.
Kolejną sprawą, która przeważa na korzyść Kuban-u jest okres przygotowawczy, w którym wygrali oni 2/2 mecze, a Rostov zaledwie 1/4.
Jestem spokojny o ten typ.

⛔ 100

krysztal94 19

krysztal94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ligue 2
Spotkanie: Troyes-Tours
Typ: over 2,5
Kurs: 1,95
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Na dziś wybrałem mecz pomiędzy Troyes-drużyną, która chce wrócić do pierwszej ligi i która jest uważana za jedną z trzech najsilniejszych drużyn w tej lidze. I zespół Tours, która należy do tych niewygodnych. Obie drużyny prawie takie same jak w poprzednim sezonie, nie ma wśród nich wielkich wyróżniających się nazwisk. Troyes: Mory Kone (Obr/ z Parmy), Thomas Ayasse (Pom/Nancy), Jessy Pi (Pom/Monaco); Tours: Esteban Sales (Br/Tours B), Jonathan Gradit (Obr/Tours B), Lenda Bundu (Obr/Tours B), Haris Belkelba (Pom/Valenciennes B), Baptiste Santamaria (Pom/Tours B), Saif-Eddine Khaoui (N/Tours B).
W meczu otwarcia sezonu Troyes wygrało w wyjazdowym meczu z Chateauroux 1:0, nie zagrali najlepiej ale udało się zgarnąć komplet punktów. Ale z każdym kolejnym meczem ta gra na pewno będzie wyglądała lepiej. Są naprawdę mocni na każdej pozycji, ich atak będą napędzali Darbion, Yean i doświadczony Ben Khalfallah.
Tours jest trudnym przeciwnikiem, grają twardo w obronie i nie boją się atakować, nowy sezon rozpoczęli od zwycięstwa na własnym podwórku z Creteil 4:2. Ich ofensywa to: Katkeophomphone, Delort, Kouakou i Adnane. Powiedziałbym, że mają nawet lepszych napastników od Troyes. Oznacza to tylko, że bramkę lub dwie powinniśmy zobaczyć w ich wykonaniu.
Wnioski: oba zespoły swoje pierwsze mecze rozpoczęły od wygranych, zapewne obie będą ponownie dążyły do zwycięstwa, Troyes z wielkimi oczekiwaniami a Tours bez żadnej presji, więc możemy tu zobaczyć otwarty mecz z wieloma bramkami. Mój typ na ten mecz może być tylko jeden: over 2,5.
⛔ 100 / brak godziny

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Reims - PSG
TYP : PSG over 1,5 gola
1,50 Bet365

Zamierzam dzisiaj pograć ten typ dość grubo.
Jestem zdania, że milionerzy z Paryża od samego początku zaczną gromić w lidze.
Na inaugurację mecz z bardzo przeciętną ekipą w Ligue 1.
W zeszłym sezonie dwa mecze PSG wygrał po 3:0.
Myśle, że dzisiaj będzie podobnie i dwie bramki wpakuje być może sam Ibra :smile:
⛔ 100 / co to jest ? brak wzoru

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Piłka nożna 1 liga polska
Godz: 20:00
Spotkanie: Wigry - Bytovia
Typ: 2
Kurs: 3,0
Bukmacher: bet365
Dla mnie ten kurs to mega value. Wigry to zespół, który będzie okopywał dolne części tabeli, natomiast Bytovia ma spore szanse na to by w tej lidze sporo namieszać. Drużyna z Bytowa mimo, że debiutuje na arenie 1 ligowej to skład ma na czołówke tabeli. Duże doświadczenie ekipy Pawła Janasa może sprawić, że dzisiaj Wigry będą miały problem z przedostaniem się pod bramkę rywala. O sile rywala przekonała się już Wisła Płock, która uległa w Bytowie 3:2. Główną siłą Bytovi jest obrona, którą tworzą doświadczeni i ograni na 1 ligowym oraz ekstraklasowym poziomie Juraszek, Bąk i Wilczyński. Alternatywą pozostaje Kikut, który dziś może zacząć spotkanie na boku pomocy. Jak dla mnie 3,0 to ogromne value i pobieram to bez wahania
⛔100

n0n 30

n0n

Użytkownik
Piłka nożna 1 liga polska
Godz: 20:00
Spotkanie: Wigry - Bytovia
Typ: x2
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Bardzo interesujący mecz 2-giej kolejki 1 ligi w którym zmierzą się beniaminkowie.
Drużyna Bytovii zrobiła na mnie spore wrażenie w pierwszej kolejce pokonując Wisłe Płock która w ambicjach ma awans do ekstraklasy.
Uważam, że goście nie przegrają tego spotkania. Spojrzałem sobie na transfery i skład tej drużyny i widać tam naprawde kilku bardzo dobrych piłkarzy jak na 1 ligowe warunki, m.in: Krzysztof Bąk, Marcin Kikut, Daniel Gołąbiewski, Daniel Mąka, Janusz Surdykowski. Dużym atutem tej drużyny jest trener Paweł Janas który akurat 1 lige zna od potrzewki i wie jak w niej grać i wygrywać, co potwierdził jakiś czas temu z Widzewem, dwukrotnie wygrywając tą ligę z rzędu. Uważam ze ta drużyna może sporo namieszać w tej lidze, a drużynie gospodarzy nie pomoże nawet transfer Sernasa (nawiasem mówiac, jaka piłka nożna jest nieprzewidywalna. Jeszcze niedawno zarabiał około 100 tys złotych miesięcznie w Zagłębiu a dzisiaj jest w 1 lidze). W drużynie gospodarzy z doświadczonych zawodników mozna zobaczyć Bartkowskiego (ostatnio Widzew), Tomasz Jarzębowski i wspomniany Sernas.
✅70

ledwozipiesz 54

ledwozipiesz

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Elite League
Godzina:
21:00
Spotkanie: Lakeside Hammers - Poole Pirates
Typ: Lewis Bridger (+1) - Przemysław Pawlicki
Kurs: 1.75
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Szukałem, szukałem i znalazłem.
Anglik na swoim torze rządzi i dzieli. Nie pamiętam kiedy ostatni raz zdobył mniej niż 8 punktów, do tego zwykle dokłada jakiś bonus. Często jeździ tylko w 4 biegach, ale nie przeszkadza mu to w wyniku punktowym pomimo defektów. Do tej pory na arenie w Thurrock osiągnął bardzo dobrą średnią biegową: 2,280, która daje mu 9 miejsce w kategorii &quot;u siebie&quot;.
Przemo jak to Przemo, lubi się przewrócić, zakręcić, coś tam zawalić. Obecny sezon wyjazdowy nie jest dla niego udany, od jakiegoś czasu jeździ słabo i bez pomysłu. Nawet z jokerem jego punkty potrafią wyglądać mizernie.
Dziś spotkają się minimum dwukrotnie, jeśli za któregoś nie będzie RT. Jeśli miałaby być to raczej tylko za Polaka bo to gospodarze są faworytem tego spotkania. Liczę, że dziś to Bridger okaże się lepszy, ogólnie i w bezpośrednich pojedynkach. Dostaję jeszcze handicap +1 na Angola więc stawiam.
zwrot 0jk

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka plażowa - CEV Vaduz Kobiety
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lehtonen/Lahti v Lobato/Soria
Typ: Lehtonen/Lahti
Kurs: 2.25
Analiza:

Spotkanie o awans do półfinału.
Hiszpanki to dwie młode 22 letnie dziewczyny. Prze ostatnie lata nie odnosiły żadnych sukcesów,ale ten rok jest przełomowy. Zajęły 5 miejsce na MŚ U23,wygrały turniej w Montpellier,a teraz dzielnie sobie poczynają w Vaduz. Na pewno posiadają niebywały talent. Jak na swój wiek są bardzo fajnie zorganizowane i dobrze się uzupełniają na boisku. W tym turnieju grają jednak dosyć nierówno. Często przeplatają znakomite momenty z dużo słabszą grą. W ostatnim czasie rozegrały sporo spotkań i powoli zaczyna być to widoczne. W tym turnieju 4 mecze i 4 rozegrane na pełnym dystansie.
Rywalki to Finki,które stanowią duet mieszanki doświadczenia z młodością. Młodsza Taru Lahti to kolejna zawodniczka,która w niedalekiej przyszłości może wskoczyć na szczyt. Bardzo dobrze wyszkolona technicznie, z szybką ręką w ataku. Z kolei Rikka to przede wszystkim ogromne doświadczenie nabyte także w siatkówce halowej.
Obie pary są na zbliżonym poziomie i obie grają bardzo dobry turniej. Jednak oglądając spotkania, w grze Finek można dostrzec większą lekkośc i jakość gry. Prezentują się lepiej i nie zaliczają zbyt dużo przestojów co akurat Hiszpankom zdarza się dosyć często. Finki są na pewno bardziej wypoczęte i ta świeżość powinna być widoczna w dzisiejszym spotkaniu. Po tak wysokim kursie na pewno lekko zaatakować.
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +13
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Irlandia First League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Shelbourne - Cobh Ramblers
Typ: 1 HA -2
Kurs: 2.375
Analiza:
Decyzja UEFA odebrała mi dzisiaj chęć do zajmowania się tą dyscypliną sportu, ale to spotkanie samo wpadło mi w oczy.
Wicelider irlandzkiego zaplecza gra z ostatnią drużyną w tabeli. Nie będę tu dorabiał jakiś filozofii. Cobh na wyjeździe 10 spotkań, zero wygranych, jeden remis i dziewięć porażek. Bramki 5-29, czyli niemal 3 bramki w plecy w każdym z wyjazdowych spotkań.
Shelbourne u siebie z drużynami które Cobh odsyłały z bagażem bramek wygrywał ostatnio u siebie 3:0 i 3:1, czyli teoretycznie powinna być dzisiaj deklasacja. Jednak ostatnie spotkanie tych drużyn to zwycięstwo Shelbourne ledwie 2:0, więc stawiam mocno asekuracyjnie. Na pewno jednak pogram za drobne wyższe HA.
zwrot 0jk

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom