>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 07.09.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Eliminacje Mistrzostw Świata 2014
Spotkanie: Czarnogóra – Polska
Typ: 2/2
Kurs: 5.10
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Witam. Dziś o godzinie 20:30 naci kopacze rozpoczynają eliminacje do mistrzostw świata 2014 rozgrywanych na boiskach w Brazylii. Na pierwszy ogień idzie reprezentacja Czarnogóry. Zdania na forum w kwestii faworyta są podzielone. Jednak ja nie podtrzymuję zdania specjalistów tz. bukmacherów które mówi o gospodarzu jako faworyt. Może i Polska jest niżej w rankingu, jednak chyba każdy wie że Polska już kilka razy zaskoczyła. Polska jest nieprzewidywalna. Potrafi przegrać 6:0 z Hiszpanią aby wygrać 2:1 z Portugalią czy 3:1 z dobrą, lub bardzo dobrą afrykańską drużyną. Dużo o tym meczu powiedzieć nie można. Jest to pierwszy mecz dla tych reprezentacji. Wg. mnie warto pograć Polskę. Trochę typ na czuja. Ale nie wyobrażam sobie tytułów jutrzejszych gazet mówiących o blamażu ( bo takim czymś była by porażka ) z Czarnogórą która potentatem nie jest. Polska rozumiem, też nie, jednak jesteśmy polakami, więc przy wyrównanych moim zdaniem stawiam na patriotycznie. Mecz wg. mnie może być na styku jednak ten kurs jest dla mnie promocję, z której mam nadzieję skorzystam. Może ktoś uznać moją analizę za bzdury, bo przyznaję się bez bicia, na najwyższym poziomie ona nie jest, ale nie ma co powiedzieć gdyż to dopiero początek eliminacji, a do nieudanego Euro nie chcę wracać. Dziś zaczynamy nową kartę w polskiej piłce. Podam jeszcze taką ciekawostkę... gdzieś w TV mówili że gdy K.Górski obejmował kadre, nikt nie wróżył mu sukcesów jako trener... A tu proszę trener 100 lecia. Może z Fornalikiem też tak będzie ? Kto wie...
⛔ 100

akade 41

akade

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Kwalifikacje World Cup 2014
Spotkanie: Czarnogóra - Polska
Typ:1 2.35
Czarnogóra wygra to spotkanie, jest zgrana, murawa jest kiepskiej jakości..
W zasadzie wszystko jest napisane już w tym temacie i widze, że wiele osób nadal jest patriotami.. ale nie ja już. U nas prócz 3jki która wielbią Niemcy i Szczęsnego nie ma nikogo.. takie są realia. A nawet za tą trójką ja nie przepadam. Lewandowski w Borussi strzela bramki, ale tam ma zaplecze graczy za sobą. A u nas z tym marnie.
Gdyby przejechać po wsiach i małych miastach i zebrać podstawową 11. To przypuszcza, że na euro z grupy byśmy wyszli.
Przykładem jest jak ślepi są ludzie, na Tytonia, który to nagle okazał się bramkarzem lepszym od Szczęsnego, bo tak ludzie zaczęli gadać.. bo 5karnych obronionych pod rzad, bo tamto i tamto..
Za mało czasu było na zmiany. Jakiegoś spektaklu raczej tu nie będzie, wydaje mi że przegramy wiecej niz 1dna bramką. My moze strzelimy 1.
Raczej bedzie under 2.5/3.5
⛔ 100
powtórzony typ !

F 52

fejser

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis - US Open - Women&#39;s Singles - Semifinals
Spotkanie: Serena Williams - Sara Errani
Typ: powyżej 17 gemów
Kurs: 1,85
Bukmacher: Expekt
Analiza. Za kilka minut rozpocznie się drugi półfinal tegorocznego US open. To, że Serena wygra jest pewne na 100% ale uważam, że Sara urwie jej kilka gemów. To najlepszy sezon w karierze Sary. W tych zawodach gra świetnie. Na tym turnieju odprawiła juz z kwitkiem m.im Radwańska czy Kerber. Dziś musi przeciwstawić się maszynie która stanie na przeciwko niej. Wierze, że Włoszka będzie walczyła o każdą piłkę. Niestety czasu juz nie mam na dluzsza analize. Trzymajcie kciuki za Sare
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom