>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.09.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna, eliminacje MŚ 2014
Spotkanie: Czarnogóra - Polska
Typ: Polska strzeli gola w obydwu połowach
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Wszyscy skazują nas zespół na porażkę, a jak to często bywa w takich przypadkach nasi jak na złość grają dobry mecz. Tak było chociażby w meczu z Rosją podczas Euro 2012, gdzie zremisowaliśmy 1:1, ale graliśmy lepiej od naszych rywali, tylko skuteczności zabrakło. Tak było kiedyś w meczach z Portugalią, gdzie wygraliśmy u siebie i zremisowaliśmy na wyjeździe. Polacy po prostu grają lepiej, gdy grają bez presji, tzn. gdy nikt na nich nie liczy.Nasza reprezentacja ma potencjał, mamy przecież dobry skład: Lewandowski, Błaszczykowski i wielu innych świetnie sobie radzą w swoich klubach, jednak w reprezentacji zawodzą. Najwyższa pora to zmienić, a okazja dobra, bo nie oszukujmy się- kim jest Czarnogóra? Moim zdaniem są w naszym zasięgu. Spodziewam się też, że Polska zagra odważniej, bo piłkarskie &quot;szachy&quot; nam nie służą, stąd typ na to, że strzelimy gole w obu połowach.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +1
junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Na rozpoczynające się dziś, kwalifikacje do MŚ 2014, mecz Finlandii z Francją zapowiada się bardzo ciekawie, jeśli chodzi o typowanie. Po porażce na Ukrainie podczas Euro 2012, ekipa Francji z nowym trenerem DD, z przebudowaną kadrą jedzie do Skandynawii, gdzie według mnie, spokojnie zainkasuje 3pkt. Po &#39;aferze ukraińskiej&#39; dalej nie ma w składzie Nasriego, M&#39;Villi, Hatema Ben Arfy. Wraca natomiast Jeremy Menez, co jeśli patrząc na jego formę z meczu Lille - PSG wróży bardzo dobrze. Deschamps postanowił trochę namieszać, wprowadził do kadry 33-letniego bramkarza Lille, Landreau, ktory co prawda, będzie dopiero 3-ecim bramkarzem, ale dzięki swojemu doświadczeniu, będzie mógł pomóc w trzymaniu porządku w szatni, gdzie nie brakuje chimerycznych gwiazdeczek. Na prawej stronie zobaczymy wreszcie Jalleta, któremu według mnie to powołanie należało się jak psu buda. Poza nim do repre wracają Diaby i mózg zespołu Marsylii - Valbuena (którą z resztą prowadził Didier D.) Jeśli chodzi o ostatnie spotkanie, to Francja zremisowała bezbramkowo z Urugwajem, ale wynik nie odzwierciedla gry, oglądałem ten mecz na Orange sport i jeśli dobrze pamiętam, Francja dokonała tam wielu zmian, a sytuacji mieli ogrom.
Ich dzisiejszy rywal - Finlandia, europejski słabiak.. Mi zawsze ten team kojarzył się z 3ema gwiazdami - Litmanen, Hyppia, Jääskeläinen. Dwóch pierwszych dziś zabraknie, bo już po prostu nie grają. Z rozpoznawalnych postaci, to potrafię wymienić braci Jeremenko z Rubina Kazań oraz Pukkiego z Schalke. Z tego co wyczytałem, trener kadry Finów, Mixa Paatelainen, za piorytet uznaje eliminacje do mistrzowstw europy, właśnie we Francji, dlatego też podchodzą do tego meczu bez większej presji z bardzo młodą kadrą, co według mnie może, a i powinno się skończyć laniem od repry Francji. Tylko dodam, że w ostatnim spotkaniu Finlandia zremisowała 3-3 z Irl. Pólnocną, pomimo, że przegrywała już 0-2.
Finlandia - Francja 1.53 b365
✅ 53

pamiętaj o formie w jakiej podajemy typy !
Następnym razem będzie ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
leito 21

leito

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. MS 2014
Spotkanie: Azerbejdżan - Izrael
Typ: 2
Kurs: 1.99
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś interesujący mecz rozegrają reprezentacje Azerbejdżanu i Izraela w eliminacjach do Mistrzostw Świata w 2014 roku. Obie drużyny nie powinny sprawić sensacji i na grze w eliminacjach zakończą swój udział w turnieju. Jednak jeśli chodzi o te dwie drużyny to lepszą jest reprezentacja Izraela. Ostatni swój mecz zremisowała z Węgrami grając na wyjeździe 1:1, dwa wcześniejsze również na wyjeździe wygrane z Maltą 0:2 i Łotwą 1:2. Przed tymi spotkaniami dwa zwycięstwa u siebie z Gruzją i ponownie Łotwą. Azerbejdżan ostatnio wygrał z Bahrajnem u siebie 3:0 wcześniejsze cztery mecze przegrał u siebie z Austrią 1:4, na wyjazdach z Turcją 1:0, z Kazachstanem 2:1 i z Belgią 4:1. Jak można zauważyć Azerbejdżan w każdych eliminacjach był dostawca punktów dla lepszych drużyn przez losowanie z najsłabszego koszyka muszą mierzyć się z lepszymi zespołami. Izrael jest o szczebel wyżej nie jest drużyną, która ma wielkie szanse na awans, ale na pewno drużyną z ambicjami trudniejszą i lepszą niż Azerbejdżan. Typ na ten mecz to zwycięstwo Izraela.
⛔ 100

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
⚽ Niemcy - Wyspy Owcze ⚽
⚽ typ: Wyspy Owcze + 4.5 @2.25 Expekt
Ja na pierwszy dzień eliminacji propnonowalbym taki typ z kilku powodów po pierwsze wyspy Owcze przegraly z Niemcami co najwyzej 2&#39;ma golami i to bylo pare dobrych lat temu. Drugim powodem bedzie zapewne fakt &#39;olania&#39; przeciwnika i trener Niemiec nie bedzie wypuszczal &#39;elity&#39; druzyny, wypusci zapewne rezerwowych, bo nie ma co ryzykowac kontuzji na tak slabym przeciwniku. Wyspy Owcze zapewne skupia sie bardziej na defensywie i próbowaniu kontrowania. Nie wydaje mi sie, zeby niemcy prowadzili AZ TAK BARDZO przewiduje wynik 2-1 ewt 2-0 handicap jest za duzy, wg mnie, a kurs naprawde zacheca i uwazam ze wlasnie wyspy owcze z takim handi sobie poradzą.
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +4
aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje do ms 2014
Spotkanie: Azerbejdżan - Izrael, godzina 18:00
Kurs: 1.99
Bukmacher: Betfair
Analiza:

Z dzisiejszych meczy eliminacyjnych wybrałem właśnie ten. Kurs sympatyczny, a prawdopodobieństwo że typ będzie trafny jest dość spore. Izrael to ogólnie lepsza drużyna, lepiej ukształtowana, mająca dużo lepszych zawodników, którzy grają w dobrych europejskich klubach: Rafaelov, Benayoun, Cohen, Aouate, Kayal czy Barda - są po prostu lepsi. Oprócz tego w el. do ME Azery zajęły 5 miejsce wyprzedzając tylko słabiutki Kazachstan w przeciwieństwie do Izraela, który do samego końca walczył o awans (skończył na 3 miejscu z dorobkiem 16 pkt - Azerowie zdobyli tylko 7). Następnie warto spojrzeć jeszcze na historie, otóż Izrael nigdy nie przegrał meczu z dzisiejszym rywalem. Mało tego... nie stracili ani jednej bramki. Ostatni mecz miedzy tymi druzynami został rozegrany w 2004 roku, kiedy to Izrael wygrał 6:0. Na koniec mojej analizy przedstawie forme tych drużyn:
Azerbejdżan na ostatnie 5 spotkan wygrał tylko 1 (z Bahrajnem). Zremiswali z Andora (0:0) oraz przegrali mecze z Palestyna, Palestyna U16 i Japonia (wszystko 2:0).
Jeżeli chodzi natomiast o Izrael, to również bilans taki sam 1-1-3, jednak gdy spojrzymy na rywali z jakimi się mierzyli, oraz na wyniki tych spotkań to wnioski same się nasuwają. Remis z solidnymi Wegrami (1:1), prazki z Niemcami (0:2) Czechami (1:2) i Ukraina (2:3). Tak więc widać że stawiali opór drużynom, które były dobrych formach, ponieważ lada dzień zaczynało się euro.
⛔ 100
powtórzony typ !

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (2 dywizja duńska)
Spotkanie: Hrvidovre IF - Avarta
Typ: 1 (-1.5)
Kurs: 1.975
Buk: bet365

2 dywizja duńska i spotkanie pomiędzy Hrvidovre i Avarta. Gospodarze tego meczu są w kapitalnej formie. Wygrywają mecz za meczem czy to w lidze czy w pucharze Danii. Ostatnią porażkę zanotowali 16 czerwca(!) w ligowym spotkaniu przeciwko Rishoj (1-2). Żeby było zabawniej, porażka ta miała miejsce jeszcze w poprzednim sezonie. W tym zaś Hrvidovre zdecydowanie lideruje w tabeli z kompletem zwycięstw. Dziś nie powinni mieć żadnych kłopotów z Avartą. Goście nie zachwycają, 9 pozycja w lidze. Historia spotkań pomiędzy tymi zespołami nie pozostawia złudzeń (3 pewne zwycięstwa dzisiejszych gospodarzy na 4 mecze). Hrvidovre dziś pokrywa handicap i pewnie sięga po 3 pkt. Innej opcji nie ma. Początek meczu o godzinie 18.30.
⛔ 100

lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje MŚ 2014
Spotkanie: Holandia - Turcja
Typ: powyżej 3,5 bramki
Kurs: 3,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: Dzisiaj swoje eliminacje do Mistrzostw Świata w Brazylii rozpoczną Holendrzy, Holendrzy, którym Mistrzostwa Europy na naszych boiskach totalnie nie wyszły. Nowym szkoleniowcem został Luis van Gaal, jest kilka zmian personalnych w składzie, brakuje między innymi Van der Vaarta, Van Bommela czy Van der Wiela. Swoje szanse za to mogą otrzymać młodzi, utalentowani zawodnicy, tacy jak Fer czy Lens, ostatnio świetnie spisujący się w swoich klubach. Turcy na Mistrzostwach Europy nie grali. Jest to jednak bardzo groźna ekipa, ze swoim liderem Ardą Turanem na czele. Oczywiście atutem Turcji jest także, co wynika z charakterów, zaciekłość w grze, gra do upadłego. Dużej liczby bramek w tym meczu upatruję dlatego, że linia obrony Holendrów dzisiaj będzie dość eksperymentalna i nie zgrana jeszcze: Van Rhijn, Vlaar, Mathijsen, Willems, zaś Turcy zagrają bez swojego postawowego bramkarza Volkana. O możliwościach ofensywnych Holandii wiele rozpisywać się nie trzeba: Robben, Huntelaar, Sneijder, Lens, a na ławce między innymi Robin Van Persie. Turcy także powinni kilka razy rozmontować defensywę holenderską i może uda im się coś strzelić, a kurs bardzo kuszący.
⛔ 100

voriax 12

voriax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -El. MS 2014
Spotkanie: Kuba - Honduras
Kurs: 1,5
Analiza:
Spotkaja się dwie drużyny które jeszcze w tych eliminacjach nie zdobyły kompletu. Na dzien dzisiejszy lepszą drużyna jest Honduras, na IO (choć to nie do końca ten Honduras) wyszli z grupy a nie byli z byle kim w niej bo z Maroko, Hiszpanią i Japonią ,odpadli dopiero z Brazylia po zaciętym boju 3:2 czyli jest to zespoół majacy ambicje. W eliminacjach przegrali z Panamą i remis z Kanadą na wyjeździe ,jak chcą dalej coś walczyć to zwyczajnie ten dzisiejszy mecz trzeba wygrać. Kuba gra póki co tragicznie ostatni mecz jaki wygrali odbył się ponad rok temu ,na własnym terenie z drużyną Nikaragua dalej same porażki były i jeden remis ostatnia potyczka z Hondurase sprzed kilku lat skończyła się porazką Kuby 5;0 licze na łatwy bet.
✅ 50

nara88 2

nara88

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nozna
Spotkanie : Niemcy - Wyspy Owcze (HC 0:4 )
Typ : 1
Kurs : 1,60
Bukmacher : bwin
Analiza :
Niemcy po rozczarowaniu jakim byl zaledwie ( mierzac niemiecka miarka) polfinal Euro, licza na sukces za 2 lata w Brazylii. Napewno efektowne zwyciestwo na inauguracje eliminacji ucieszy trenera Löwa, ktory pomimo krytyki po ME utrzymal posade. W dzisiejszym meczu bedzie sobie musial poradzic bez kontuzjowanych Gomeza, Schweinsteigera i Krossa. Zreszta Löw chce troche poeksperymentowac ze skladem i poki co pewna jest tylko pozycja goalkeepera ( Neuer). Lahm ma przeniesc sie na prawa strone obrony czyli tam gdzie na codzien gra w Bayernie. Szanse wystepu ma dostac lewy obronca BVB - Schmelzer. Do pierwszego skladu raczej przebije sie w koncu Reus. Po slabym wystepie na Euro ze skladu moze wypasc za to Podolski. Nie biore pod uwage innego rozstrzygniecia jak demolka druzyny gosci...
Ktos wyzej podawal przypuszczalne sklady. Ja podam za &quot; Bildem&quot; bo troche sie roznia : Neuer - Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer - Khedira, Müller, Özil, Goetze, Reus - Klose. Pozdro
⛔ 100

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkani: Andora - Węgry
Typ: 2 (EH -2)
Kurs: 2,05
Analiza
Andora w zasadzie nie istnieje na piłkarskiej mapie Europy. Ostatni oficjalny mecz wygrany przez ten zespół odbył się w... 2004 roku! Od tego czasu Andora zaledwie dwukrotnie zremisowała w oficjalnych meczach, wszystkie pozostałe spotkania zakończyły się ich porażką. Stawianie przeciwno Andorze przynosi zatem niemal stuprocentową skuteczność. Węgry aspirują do awansu do MŚ, nie trzeba nikomu mówić iż jest to silna, ale nierówna reprezentacja. Eliminacyjna grupa D jest naprawdę silnie obsadzona i naszym bratankom przyjdzie walczyć o bilet do Brazylii m.in. z Holandią, Rumunią czy Turcją. Żaden z wymienionych zespołów nie może sobie pozwolić na wpadkę jaką byłby z pewnością brak kompletu punktów w starciach z outsiderem - Andorą. Węgry, myśląc o awansie, także powinny rozpocząć eliminacje od przekonującego zwycięstwa. W ostatecznym rozrachunku w tak wyrównanej grupie o wyjeździe do Brazylii decydować mogą detale, być może nawet bilans bramkowy, to zatem argument przemawiający za faktem, iż Węgrzy nie powinni poprzestawać na minimalnym zwycięstwie.
✅ 105

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Spotkanie : Niemcy - Wyspy Owcze
Typ : Który zawodnik strzeli 2 lub więcej bramek? Thomas Muller (GER)
Kurs : 3.25
Bukmacher : Bwin
Analiza:
Pozno dzis sie obudzilem i zajety bylem. Typow duzo zajetych i w ogole. No ale cos tam zawsze mozna znalezc po ciekawym kursie. Moim zdaniem typ posiada duze prawdopodobienstwo trafienia. Co prawda Niemcy z WO nie maja jakis szlaonych roznic bramek ale roznie to moze byc. Muller jest aktualnie w formie niczym sprzed dwoch lat kiedy to czarowal zarowno w Bayernie jak i na MŚ w ktorych to zdobyl korone krola strzelcow. Mysle, ze warto obstawiac jego i Reusa do zdobycia bramki. Ja stawiam na Tomka M. poniewaz jest na fali. 3 bramki i chyba 3 asysty w dwoch meczach Bundesligi aktualnego sezonu daja mu fotel lidera klasyfikacji krola strzelcow u naszych zachodnich sasiadow. Warte jest tez przypomnienia, ze ten pilkarz nie jest moze wirtuozem pilki noznej ale na pewno dobrze sie ustawia, jest pracowity na boisku, duzo widzi, dobrze gra na jeden kontakt i ma ten instynk ktory pozwala mu byc niezwykle skutecznym. Moim zdaniem typ na jakies 70-75%. Robcie jak chcecie, moim zdnaiem warto;)Pozdro 600.
⛔ 100

buko111 12

buko111

Użytkownik
DYSCYPLINA;Piłka Nożna
SPOTKANIE; CZARNOGÓRA-POLSKA
TYP:LEWANDOWSKI ROBERT STRZELI BRAMKĘ
KURS:3,6
BUKMACHER:EXPEKT
witam
na dziś mecz w eliminacjach Mistrzostw Świata w Brazylii a mianowicie naszej drużyny narodowej w Czarnogórze.Nie ma co się za bardzo rozwodzić nad grą Polaków bo sami wszyscy widzieliśmy co zrobili w ostatnim meczu sparingowym gra &quot;BIEDRONY&quot;wyglądała gorzej niż żle ale ja na dziś wybrałem typ na strzelca bramki dla Polaków.Uważam że druzyna może zagrać żle, ale Lewandowski zapewne się przełamie i trafi chociaż jedną bramkę bo od dłuższego czasu nic mu nie wpadało do bramki bo kto jak nie Lewy może zagrozić bramce Czarnogórców.Szkoda tylko że prawie żaden Polak tego nie zobaczy ale kto ma internet to ma lżej bo zapewne ktoś to pokaże
A wynik czy udało się trafić Mi i Lewemu zobaczymy po meczu
Początek meczu dziś o 20:30
Zapraszam
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna El.MŚ
Spotkanie - Holandia : Turcja
Typ - strzelą obydwie drużyny gola w 1 połowie ? TAK
Kurs - 4.20
Buk - Bwin
Analiza :
No mamy dzisiaj w czym wybierać jeżeli chodzi o piłkę , ja zdecydowałem się na spotkanie pomiędzy Holandią a Turcją , no według buków faworytem w tym spotkaniu są gospodarze ale czy to takie pewne w/g mnie Turcy nie przyjechali tutaj w roli chłopców do bicia no bo to oni razem z Holendrami są w tej grupie głównymi kandydatami w walce o pierwsze miejsce w tabeli grupy D. Liczę na bramkę w ich wykonaniu no może już w pierwszej połowie . Co u Holendrów ! po dziesięciu latach przerwy na ławkę trenerską powraca Luis van Gaal który nie boi się zaryzykować i tak za Gregory&#39;ego van der Wiela, podstawowego prawego obrońcy powołał na mecze z Turchą i Węgrami Daryla Janmaata z Feyenoordu Rotterdam , powołania doczekali się również Jordy Clasie czy Bas Dost, a debiuty za sobą mają Bruno Martins Indi, Ricardo van Rhijn, Nick Viergever czy Leroy Fer.
No oczywiście zmiana trenera to efekt między innymi bardzo słabego ( słabszego niż naszych orłów ) występu pomarańczowych na Euro2012 pod wodzą Berta van Marwijka chłopaki przegrali wszystkie spotkania fazy grupowej na mistrzostwach Europy.
Zespół Turecki natomiast nie brał udziału w Euro2012 a ostatni raz na mundialu Turcja grała w 2002 roku w Korei i Japonii - wówczas pokonała w meczu o trzecie miejsce gospodarza Koreę Południową. Drużyna głodna sukcesu no oni także są w przebudowie , dlatego wygląda mi ten pojedynek na jeden z ciekawszych w dzisiejszej ofercie no i liczę na duże emocje i bramki myślę że może obu drużynom uda się zdobyć gola juz w pierwszej połowie . No ale to są przypuszczenia co będzie zobaczymy . Pozdrawiam !
⛔ 100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 3 liga
Spotkanie - Baltyk Gdynia Drawa Drawsko Pom
Typ - 1
Kurs - 1.8
Buk - betsafe
Analiza :
Baltyk to jeden z glownych kandydatow do awansu , druzyna która spadla w zeszlym sezonie z 2 ligi i chce tam jak najszybciej wrocic. Poczatek sezonu mają sredni lecz trzeba przyznac iz w kilku meczach zabraklo im szczescia, Drawa to natomiast główny kandydat do spadku który ma na razie całkiem udany poczatek sezonu i jeszce nie przegrał dlatego kursy na ten mecz są tak wysokie , ja jednak sadze ze oba sezpoły dzieli przepaść i w dodatku atut własnego boiska przeważy poza tym nie wiem czy goscie grali kiedykolwiek oficjalny mecz przy sztucznym oswietleniu.
⛔ 100

P 907

pawel-1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Kwalifikacje World Cup 2014
Spotkanie: Chorwacja - Macedonia
Typ: Chorwacja -1.5
Kurs: 1.877
Analiza:
Biorąc pod uwagę, że te ekipy dzieli różnica klas to mamy całkiem spoko kurs. Chorwacja 9 miejsce w rankingu FIFA, Macedonia 97. Widać co jest grane. Hrvastka bardzo pozytywne wrażenie po EURO 2012. Włochy i Hiszpania to były za wysokie progi jednak w ciepłych słowach można było się wypowiadać o podopiecznych, jeszcze, Bilicia. Dzisiaj wszystkie gwiazdy ofensywy są gotowe by walczyć o awans na Mundial. Mandzukic rozstrzelany, Olic w koncu więcej czasu spędza na boisku niż na ławie, nie można zapomnieć o Eduardo i Jelaviciu. Na dobrym występie najbardziej zależeć będzie Modriciowi. Na trybunach zasiądzie Mourinho. O zaangażowanie motoru napędowego Chorwatów jestem więc spokojny. Do tego dodajmy żywiołową, bałkańską publikę i wychodzi nam pewne zwycięstwo podopiecznych Stimaca. Macedonia zwyczjanie nie ma argumentów by tu powalczyć. Nawet Pandev na którym od lat opiera się ta reprezentacja już powoli gaśnie.
⛔ 100

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Spotkanie : Czarnogóra - Polska
Typ : Polska powyżej 1,5 bramki
Kurs : 3,25
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dziś o godz 20:45 zostanie rozegrane spotkanie pomiędzy Czarnogórą a Polska w ramach eliminacji do Finałow Mistrzostw Swiata 2014 w Brazylii.Trudno w tym spotkaniu wskazać jednoznacznego faworyta, ale ja sadze ze minimalnie tym faworytem jest Polska byc może dla niektórych to jest zaskoczenie,ale ja tak właśnie uważam, przecież mamy kilku naprawdę światowej klasy ... no dobra europejskiej klasy zawodników ( trio z Dortmundu + bramkarzy Tyton,Szczesny), Czarnogora w swoich szeregach tez oczywiscie ma kilka ciekawych zawodników, napewno wyróżniającą się postacią jest Jovetić który jest obecnie graczem Włoskiej Fiorentiny , znaną osobistoscią jest również Vucinić ale ten z kolei w dzisiejszym meczu prawdopodobnie nie zagra z powodu urazu mięśniowego .
Kurcze zastanawiałem sie czy pograć przeciwko naszym czy na naszych, doszedłem do wniosku że zagram over 1,5 goli Polaków , kurs ciekawy czemu niby Polska miala by nie strzelic 2 goli :p ? a nóż.. przeciez nie graja z Niemcami czy Hiszpanią tylko z europejskim średniakiem . Jestem optymista i wierze w naszych , szkoda tylko że sobie meczyka nie oglądnę bo gamonie z telewizji tak zadecydowały , a 20 zł za huhu nie zapłace .
✅ 225

D 0

donelek

Użytkownik
Spotkanie : Bray Wanderers - Drogheda United
Typ : 2
Kurs : 2.47
Bukmacher : PinnacleSports
Analiza:
No panowie witam bardzo serdecznie, i chociaż jestem jeszcze troche zmęczony podrózą a najbardziej aklimatyzacją , specjalnie dla was poświęciłem trochę czasu i atakuje dwa spotkania Irlandzkiej Premier League . Jak dla mnie oba spotkania wybrane na dzisiaj to zdecydowanie spotkania 5v5 .
A więc dzisiaj , tj 9 września o godzinie 21 45 rozegrane zostanie spotkanie w ramach 26 kolejki Irlandzkiej Premier League pomiędzy ekipami Bray Wanderers a Drogheda United . Jak dla mnie zdecydowanymi faworytami tej ligowej potyczki jest ekipa przyjezdnych . według mojej opini tylko katastrofa mogłaby odebrać dzisiaj jakiekolwiek punkty drużynie Droghedy . Przeanalizujmy sobię teraz jak obie ekipy spisują się do tej pory w sezonie . W rozegranych jak do tej pory 23 ligowych kolejkach ekipa gospodarzy zdołała zdobyć 23 ligowe punkty co pozwala im na ten moment na zajmowanie 9 lokaty w ligowej tabeli . Jak do tej pory nie pokazali oni tak naprawdę nic ciekawego w swojej grze , i uważam że nie mają szans w spotkaniu z dużo lepiej spisującym się rywalem . W meczach na własnym boisku ekipa gospodarzy gra fatalnie . W rozegranych 11-tu spotkaniach u siebię Bray potrawiło zdobyć zaledwie 10 punktów co jest praktycznie najgorszym wynikiem w lidze . Tylko Dundalk w tabeli u siebię zdobył mniej punktów .
Z drugiej strony mamy natomiast ekipę Drogheda United . Jak do tej pory w sezonie spisują się wyśmienicie . Napewno nikt przed sezonem nie myślał w klubie nad zajęciem aż tak dobrej pozycji w tabeli . W 23 spotkaniach potrafili zdobyć oni 41 punktów co jest naprawdę bardzo dobrym wynikiem . Tylko ekipa Sligo Rovers jak do tej pory może poszczycić się lepszym wynikiem . Kolejnym elementem przemawiającym za ekipą gości jest to że , jeżeli chodzi o mecze na boisku rywala zdobyli 20 punktów w 11 rozegranych spotkaniach co pokazuje moc ekipy w tym sezonie ligowym . Musimy także wspomnieć o tym że ostatnie 2 spotkania dosyć spokojnie wygrali goście i uważam że w tym spotkaniu będzie podobnie . Do tego w ekipie gospodarzy w tym spotkaniu nie zagrają : Jason Byrne ( napastnik - strzelec jak do tej pory 20 bramek dla ekipy Bray ) a także David Webster ( 18 spotkań w lidze jak do tej pory - 1 strzelona bramka ) . Widzimy więc że gospodarze zagrają bez jedynego zawodnika który tak naprawdę mógłby coś zdziałać w walce przeciwko bardzo dobrej defensywie gości . Jeżeli chodzi natomiast o gości nie zagrają Allan McNally ( 21 spotkań w lidze - 2 bramki w sezonie ) , Gavin Brennan ( 17 meczy w lidze - 4 bramki w sezonie ) i rezerwowy Shane Grimes .
Reasumując jestem przekonany w 120 % że w dzisiejszym spotkaniu ekipa gości udowodni że jest jedną z najlepszych ekip w lidze i spokojnie rozprawią się ze swoimi dzisiejszymi rywalami .
✅ 147

luqash 38

luqash

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Kwalifikacje World Cup 2014
Spotkanie: Chorwacja - Macedonia
Typ: Chorwacja
Kurs: 1.29
Analiza:
Co tu dużo mówić. Stawiam zdecydowanie na faworytów. To co ostatnimi czasy widzę w grze Luki Modrica w Realu Madryt to ręce same się składają do oklasków. Jestem pełen podziwu co do zagrań tego gracza i jestem też pewien, że dziś ten zawodnik będzie zaskakiwał obrońców Macedonii wspaniałymi zagraniami w uliczkę. Ogólnie Chorwacja wydaje się lepszym zespołem w każdym aspekcie na boisku. Również patrząc na nazwiska to w Chorwacji grają lepsi zawodnicy. Jest to pierwszy mecz eliminacji do Mistrzostw Świata i na pewno Chorwacja będzie chciała wyrwać te 3 pkt w takim meczu. Mały kurs bo mały, ale można zawsze tym typem podbić sobie AKO.
⛔ 100
Kurs minimalny na zdarzenie to 1,40 !

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
St. Niklaas vs Brussels (PN - Belgia 2 liga)
o2.5,
1.95
bet365
Do pogrania na live w razie W.
Gospodarze wyjątkowo dobrze rozpoczęli sezon od trzech remisów z rzędu. Wręcz przeciwnie zagrali goście, 2 porażki i remis. Póki co ekipa ze stolicy spisuje się na tyle źle w grze jak i widać po wynikach, że są pierwsi do spadku. Beniaminkowie byli skazywani, a grają o niebo lepiej niż przewidywano. Chciałem dzisiaj postawić na wygraną gospodarzy, ale jeszcze jest za wcześnie by ryzykować 1x2 (spójrzcie wyżej). Gospodarze w przerwie zrobili dużo ciekawych transferów, pozbyli się słabych ogniw, a zyskali nieco świeżości i jak widać na razie są to dobre rozwiązania. Molenbeek wręcz przeciwnie. Stracili wiele talentów, którzy poszli m. in. do Dundee czy Anderlechtu, a sprowadzili mnóstwo innych zbędnych grajków. W ubiegłym sezonie St. Niklaas wygrał u siebie 1:0, potem padł remis 2:2. Dzisiaj imo gospodarze wygrają, bo sprawili dużo lepsze wrażenie, poza tym mają naprawdę silniejszą kadrę. A dlaczego over :?: Bo goście tracą niepotrzebne gole w głupi sposób. Przewiduję tutaj ze 2/3:1 dla St. Niklaas.
Tylko tyle, bo zaraz mecz.
✅ 95

G 7

garrincha

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA US Open
Spotkanie: V. Azarenka - M. Sharapova
Data: 7.09.12 20:30
Typ: M. Sharapova (-1.5 Sets)
Kurs: 5.72
Pierwsze spotkanie półfinałowe na tegorocznym US Open zapowiada sie na bardzo interesujące pod względem sportowym i nie tylko. Obie zawodniczki spotkały sie ostatnio pod koniec Kwietnia w Stuttgarcie na nawierzchni ziemnej, Maria nie miała wiekszych problemów z pokonaniem Wiktorii i ostatecznie triumfowała w dwóch setach 6:1 6:4. W obecnym turnieju z dotychczasowych spotkan lepsze wrażenie sprawiała Wiktoria, ale do ostatniego spotkania gdzie juz łatwo nie było, Stosur postawiła wysoko poprzeczkę i trzeba było trzech setów do odniesienia zwycięstwa, w poprzednich spotkaniach trzeba zaznaczyć nie miała zbyt wymagających przeciwniczek. Maria podobny przebieg w drabince, ale w ostatnich dwoch spotkaniach rywalki Pietrowa i Bartoli sprawiły kłopoty Szarapowej, ale zaznacze że obie w ostatnim czasie prezentowały sie bardzo solidnie. Dzis podejrzewam Szarapowa odniesie zwyciestwo nad Wika, zahartowana po dwoch ciezkich bojach i wyciągnięciu wniosków ze swojej gry. Wika już osiągnęła swoj najlepszy wystep na US Open dochodząc do półfinału, podejrzewam wiecej juz nie ugra w obecnej edycji i spotkanie możliwe skończy sie w dwóch setach, tak jak w ostatnim pojedynku pomiędzy paniami.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom