>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.08.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
kijoz 9

kijoz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja Superettan
Spotkanie: Orebro - Jonkopings
Typ: 1
Kurs: 1,42
Bukmacher: Expekt

Analiza:
Witam, to mój pierwszy post na forum, ale w bukmacherce siedzę ładne parę lat. Mecz który polecam nie jest po jakimś kosmicznym kursie, ale myślę, że jest w sam raz do AKO. Przewodzące w lidze Orebro zmierzy się dzisiaj z 3 od końca drużyną znajdującą się w strefie spadkowej. Lider nie może sobie pozwolić na porażkę, gdyż wicelider ma tyle samo punktów a 3 drużyna jedynie dwa oczka mniej, także o motywację można być spokojnym. Kolejna sprawa to fantastyczna gra Orebro u siebie, 8 meczów i bilans 8-0-0, Jonkopings na obcych stadionach może się &quot;pochwalić&quot; bilansem 2-0-5. Gospodarze w dotychczasowych meczach u siebie stracili tylko jedną bramkę przy 16 zdobytych, a przy tym wygrali ostatni mecz wyjazdowy 5-0. Co prawda Orebro przegrało całkiem niedawno z Jonkopings na wyjeździe stąd też taki kurs, lecz historia pokazuje, że potrafią grać na swoim stadionie z tą drużyną. Dla odważniejszych polecam h-1 po kursie 2,20.
✅42

Otrzymane punkty reputacji: +5
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Baseball , MLB
Baltimore Orioles @ San Diego Padres [21:40]
San Diego Padres
2.11 @ Pinnacle

Miguel Gonzalez vs Eric Stults.
Stults w tym sezonie jest typowym domowym miotaczem.
W domu gra dobrze , na wyjazdach o wiele gorzej.
Dla porównania [5-2 dom , wyjazd 3-8 , ERA 2.35 vs 4.62 , OBP .244 vs .338 , WHIP 0.94 vs 1.47]
Podobne IP , więc ogółem bilans wychodzi około średniej.
Ktoś napiszę - PETCO Park sprzyja miotaczom.
Tak to prawda , ale jego ekipa ma bilans 8-2 w jego domowych grach i potrafi wykorzystać świetne domowe spotkania , gdy Eric narzuca.
Ostatnie 8 startów zaliczył Quality Starts , a w 7 startach oddając 1 ER w 6 IP lub więcej inningach.
Tylko z SFG w połowie Czerwca narzucił 7 IP z 2 ER.
W ostatnim spotkaniu rozegrał dobry mecz z Reds , ale po błędzie defensora - Chase&#39;a Headley&#39;a - Padres straciło 3 Runs i przegrało mecz 1-4
Domowe liczby znacie - 5-2 , ERA 2.35 , 54 H , 11 BB w 69 IP , OBP .244 , WHIP 0.94
2 z 3 ostatnich meczów grał na wyjeździe , więc moim zdaniem nie ma co podawać tych liczb wiedząc o dysproporcji dom vs wyjazd.
Miguel Gonzalez - miotacz Orioles
Na wyjazdach ma ERE 3.60 , bilans 3-4 , OBP .316 i WHIP 1.28
Ostatnio zanotował wtope wyjazdową w Kansas , wygraną z Texasem i dwie porażki kolejno przez brak supportu z ofensywy.
Pomijam wysoką porażkę w domu z Astros w ostatnim meczu.
Last 3 to bilans 1-2 , ERA 6.60 , 25 H i 3 BB w 15 IP , OBP .397 i WHIP 1.87
Czemu ryzykowany typ ?
Rozgrzana ofensywa Orioles gra z przeciętną ofensywą Padres.
Chociaż tutaj plus dla Padres , bo Orioles w tym sezonie gorzej sobie radzi z lefties.
4 ostatnie mecze , gdy narzucał lefties - Orioles przegrywało , pomimo ze starterzy porywający nie byli - Saunders z SEA , Oberholtzer z HOU , Lester z BOS i Chen z KC.
Po taki kursie sądzę , że warto zagrać na Erica i San Diego.
Jak trzeba to ma kto odbijać.
Poza Adamem Jones reszta ofensywy dość przeciętnie gra w ostatnich 12 grach u Orioles.
W SD poziom utrzymują Venable , Alonso , Denorfia i Headley.
⛔100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplia Tenis WTA
Spotkanie: Li Na - Pavluchenkova
Typ 2
kurs 4.54
Pinnacle
Mecz turnieju W Toronto n akortach twardych spotykają się Li Na która nie grała od Wimbledonu zajmująca 5 miejsce w rankingu jednak sezon rowny ale bez rewelacji. Dziś przeciwniczką Chinki będzie Rosjanka Pavluchenkova , kytóra po dobrych sezonach ostatnio wyraźnie zgubiła formę. W Toronto zagrała jeden mecz wygrywając z malo znaną zawodniczką Zhao w dwóch setach. Obie zawodniczki grały ze sobą trzy razy dwa razy góra była Chinka Li Na jednak grał trzy zacięte sety na hardzie. Natomiast Rosjanka wygrała w Wimbledonie n atrawie jedna dość dawno w 2008 roku. Moim zdaniem dzis lekka przewaga powina być wbrew kursom po stronie Pavluchenkovej gdyz juz grała w Toront onatomiast dla Chinki to pierwszy mecz od Wimbledonu.
⛔100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Rosja 2 liga
Spotkanie:Yaroslavl-M. Saransk
Typ:2/2 HT/FT
Kurs:3,75
Bukmacher:bet365
Mecz siódmej kolejki drugiej ligi rosyjskiej i spotkanie pomiędzy ekipą z Jarosławia a drużyna z Sarańska.Mecz patrząc z punktu widzenia przeciętnego kibica zapowiada się dość ciekawie a forma jaką prezentują goście skłania do tego aby to ich stawiać w roli zdecydowanego faworyta.Gospodarze po 6 kolejkach zanotowali bilans 2-2-2 i 4:8 w bramkach natomiast goście są obecnie na drugim miejscu a ich bilans to 5-0-1 i 14-5 w bramkach.Co ciekawe i warte odnotowania goście w ostatnich latach mają patent na piłkarzy z Jarosławia bo nie przegrali z nimi od 2007 roku a mało tego nie dali im strzelić nawet bramki.Analizując mój dzisiejszy typ czyli prowadzenie do przerwy gości oraz zwycięstwo w całym meczu wszystko raczej przemawia za tym że tak właśnie będzie a 4 z 6 meczy które goście kończyli zwycięstwem prowadząc już po pierwszej połowie i H2H w którym Sarańsk we wszystkich meczach od wspomnianego 2007 roku wygrywał z piłkarzami Jarosławia na ich boisku prowadząc już do przerwy przemawiają za tym że dziś także warto spróbować tego zakładu.Polecam
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna &gt; kwalifikacje
Spotkanie: Legia-Molde
Typ: X/1 HT/FT
Kurs:4.50
Bukmacher:william hill
Analiza: Dziś o godzinie 20:45 odbędzie się rewanżowe spotkanie pomiędzy ekipami Polskiej Legii Warszawa oraz Norweskiego Molde . Faworytem w tej rywalizacji była ekipa Warszawskiej Legii,ale po porażce 1:0 w pierwszym spotkaniu sytuacja wojskowych stała się nieciekawa. Teraz Legia będzie musiała u siebie wygrac różnica 2 goli, co na pewno nie bedzie łatwym zadaniem patrzac na przebieg i wynik pierwszego meczu. Legia tam wcale nie przeważała i to gospodarze stworzyli sobie więcej sytuacji do strzelenia gola . W tym spotkaniu to gospodarze mają większe szanse na wygranie tego meczu, a co za tym idzie na awans do kolejnej rundy. Jednak patrzac na pierwsze spotkanie postawiłbym na remis do połowy i wygranie 2 połowy przez gospodarzy dzisiejszego spotkania, stawiam 1:1 do przerwy i 3:1 na koniec meczu
⛔100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna &gt; kwalifikacje
Spotkanie: Legia-Molde
Typ: 2 polowa: Legia (-1) EH
Kurs: 4.70
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Co tu duzo mowic, wszystko zostalo juz powiedziane o tym meczu. Legia tragicznie rozpoczyna kazdy mecz. Wiekszosc goli strzela po przerwie. Pierwsze 20-30 minut graja mizernie, cofaja sie, nie wiedzac jak &quot;ugryzc&quot; rywala, mieszaja sie nikt nie wie jak maja grac. W ostatnich 5 spotkaniach w tym z TNS, Molde, Pogonia itd Legionisci zawsze o niebo lepiej wygladali w 2 polowie strzelajac kilka bramek. Molde tez zapewne bedzie sie skutecznie bronic od poczatku meczu. Po pierwszej bramce dla Legii worek pewnie sie otworzy, choc trzeba powiedziec, ze to Molde musi strzelic by awansowac, wiec mysle, ze nie beda sie w 100% koncentrowac na obronie. Legia ma dobrych zawodnikow ofensywnych na lawce ktorzy tez moga wniesc w 2polowie wiele do pozytywow do zespolu wiec sila ataku raczej nie zmaleje. Mysle, ze Molde bedzie w stanie cos strzelic wiec Legia nie moze grac asekuracyjnie. W drugiej polowie Legionisci powinni pokazac swoj caly potencjal w ataku. Powodzenia
⛔100

anzelmo 262,4K

anzelmo

Użytkownik
Legia Warszawa ₋ Molde - 19:45 UK 7.8 2013 Liga Mistrzów 2013/2014 - eliminacje
Ostatnia bramka LEGIA
kurs 1,5
William Hill
Bardzo ważny mecz dla Legii ,myślę ze wielkiego meczu nie będziemy oglądać. Legia ma bardzo dobry wynik przywieziony z Norwegi lepszy niż gra.Forma wojskowych wolno ale idzie w gore.Dzisiaj można próbować grac na over rożnych- kartek bo myślę ze walki nie zabraknie .Sami piłkarze mówią ze idą na wojnę a trener Urban ze wszystko rozstrzygnie sie w głowach...tutaj może być rożnie wojskowi lubią robić nerwówki w tym sezonie, ale jest to na tyle dobry zespól- doświadczony, ograny zęby na tle przeciętnego Molde nie wygrać- awansować . Dla mnie Legia jest w każdym elemencie piłkarskim lepszym zespołem, ma mimo problemów z kontuzjami lepszy zespól. Musi grac dołem, spokojnie technicznie nie wdawać sie w jakieś nie potrzebne wrzutki i walkę typowo fizyczna- bo w tym elemencie Molde jest na pewno zespołem groźnym.Legia powinna to spotkanie wygrać i spokojnie awansować ale patrząc na przestoje Legionistów ten zakład jest bardzo ciekawy. Jeśli coś wydarzy sie nie pomyśli wojskowych.To Urban ma kogo wpuścić żeby odwrócić losy meczu, plus publika która będzie niosła... Dzisiaj zobaczymy awans- Legia coś strzeli Molde nie koniecznie.Norwegowie graja bardzo przyzwoicie taktycznie, ale bez fajerwerków średnio w lidze. Podobno w 1 meczu zagrali mecz życia w pierwszej połowie za OLE GUNARA ... wiec myślę ze dzisiaj będzie zwycięstwo
⛔100

sheller92 7

sheller92

Użytkownik
Dyscyplina:ATP-Singiel-Montreal(Kanada)-twarda
Paire-Wawrinka
typ.Wawrinka
kurs.1.44
Bukmacher:William Hill
Zaczynamy kolejną kolejkę ATP w Kanadzie, dziś wybrałem mecz Paire-Wawrinka i obstawiam na wygraną Wawrinki.Dlaczego?
A więc po pierwsze Paire nie jest wielbicielem kortów twardych, jego najmocniejszą stroną są korty ziemne co udowodnił min. w Rzymie gdzie doszedł aż do półfinału pokonując min. Del Potro,Benneteau czy Monaco i przegrywając z Rogerem Federerem.
Wawrinka nie pokazał się na Wimbledonie, przegrywając z Hewittem czy z Lopezem w Szwajcarii ale pamiętajmy że były to korty trawiaste i ziemne.
Oglądałem mecz Paire z niemcem Kohlschreiber i muszę przyznać ze po prostu francuz miał dużo szczęścia, Paire jest zawodnikiem który tylko straci nad sobą kontrolę przegrywa najłatwiejsze piłki i to przeważnie z własnej winy.
Wydaje mi się że francuz bd już zmęczony ponieważ pierwsze grał singla 1.30 h i w deblu akurat z Wawrinką z którym przegrał z naszymi polakami Frystenberg/Matkowski i grali tam 1.09h.
Dlatego też stawiam na Wawrinkę który jest wypoczęty, lubi korty twarde w którym doszedł do 1/8 finału w Australian Open przegrywając z samym Djokovicem w 5 setach, mecz był jednym z najlepszych Wawrinki który trwał aż 5h. Dlatego stawiam na Wawrinke w skrócie:
Paire zmęczony, wybuchowy nie idzie mu na kortach twardych
Wawrinka doświadczony gra w stylu R.Federera, miał dłuższą przerwę żeby poćwiczyć i wydaje mi się że napewno wygra!
Pomogłem? Daj dzięki ????
⛔100

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Dancevic - Janowicz
Typ: 0:2
Kurs: 2.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam. Dziś odpuszczam wszelkie granie w stronę kopanej. Może Legia wygra, może zremisuje, może awansuje a może nie. Jeden pan Bóg wie co tam się zdarzy. Wybieram mecz z tenisa który planowo ma się rozpocząć o godzinie 21:00. Jednak jak to w tenisie bywa pewnie się wszystko poprzesuwa i zaczną później. Nie ważne. Ważne jest to że nasz rodak - Jerzy Janowicz mierzy się w drugiej rundzie turnieju ATP w Montrealu z Kanadyjczykiem nijakim Frankiem Dancevicem. Faworytem w tym spotkaniu jest oczywiście Jerzy a kurs na jego zwycięstwo 2:0 jest dość konkretny. Janowicz to aktualnie 18 siła w męskim tenisie, jego dzisiejszy rywal dość słabiej się prezentuje patrząc na ranking - 169 miejsce jak na dwudziestoośmioletniego gracze nie napawa jakimkolwiek optymizmem. Wiadomo że w tenisie ranking a raczej pozycje poszczegolnych zawodników większej roli nie odgrywają, jednak mi ta statystyka dużo pomaga w wypatrywaniu skutecznych tenisowych typów. W pierwszej rundzie Jerzyk wygrał 2:1 z 34 w rankingu Benneteau, tak więc jak dla mnie dziś powinno być bez niespodzianki i pewne 2:0 w stronę Janowicza.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom