>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 06.03.2012 (wtorek)

Status
Zamknięty.
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Arsenal - Milan
Typ: Over 1,5 bramek w pierwszej połowie
Kurs: 2,63
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Arsenal stoi przed arcyważnym zadaniem i myślę, że większość kibiców angielskiej piłki straciła nadzieje na awans Kanonierów. Trudno im się nie dziwić - w końcu niejeden fan jest w stanie sobie wyobrazić, aby zespół potrafił odrobić czterobramkową i to z takim rywalem jakim jest Milan. Ale nie takie rzeczy zdarzały się w piłce i mam nadzieję, że Londyńczycy sprawią wielką niespodziankę. Oczywiście należy również patrzyć obiektywnie i na ten moment nie widzę, żeby Milan stracił aż cztery bramki, no ale cuda się zdarzają i być może dzisiaj będziemy świadkami takiej sytuacji. Jak zwykle przy tak świetne zapowiadających się spotkaniach jest wiele ciekawych typów. Generalnie najpierw miałem zamiar zagrać na bramkę van Persiego, lecz standardowo został on już podany. Pomimo tego, znalazłem równie ciekawy zakład, a dokładnie na over bramkowy w pierwszej połowie. Jeżeli Kanonierzy chcą awansować, to muszą strzelić przynajmniej dwie lub trzy bramki w pierwszej połowie. Milan to jedna z najlepszych drużyn w Europie, która posiada świetną obronę, ale przy odrobinie szczęście i nie tylko może zdobyć kilka goli. Ale jest szansa na zupełną odwrotność - podopieczni Wengera będą cały czas atakowali, a to drużyna z Mediolanu wbije Kanonierom kilka bramek z kontr. Z kolei Arsenal grając u siebie potrafi się zmotywować i odrobić straty. Ostatnie mecze The Gunners to jedyne potwierdzenie moich słów. Mimo dwubramkowej przewagi Kogutów, zespół z Emirates wziął się w garść i zaaplikował gościom dwie bramki w pierwszej połowie i potem kolejne trzy. Nie ma co jednak porównywać obrony Milanu do Tottenhamu, a w derbach północnego Londynu zawsze padało wiele goli. Jednakże Liga Mistrzów rządzi się innymi prawami i jestem niemal pewny, że Kanonierzy rzucą się do walki i zdobędą chociaż jedną bramkę w pierwszej połowie. Co do formy obu zespołów, to trudno się do czegoś przyczepić. Milan wygrywa mecz za meczem w Serie A i obecnie jest liderem. Arsenal natomiast po druzgocącej porażce na San Siro pozbierał się do kupy i od tamtego momentu potrafił wygrać pod rząd z takimi drużynami jak Tottenham 5-2, a także na twierdzy Liverpoolu - Anfield Road. To z pewnością ogromne osiągnięcie Kanonierów, bo mało co zespołów z górnej półki zdołało wygrać na stadionie The Reds. Rewanż z Milanem otwiera wielkie nadzieje dla Kanonierów, ale czy są w stanie strzelić im cztery bramki lub więcej? Wszystko jest możliwe, Wenger na pewno ustawi ultra-ofensywne ustawienie, bo nie ma już nic do stracenia. Jedynie Włosi mogą coś stracić, priorytetem dla Kanonierów będzie odzyskanie choć części utraconej dumy po meczu na San Siro, a jeżeli jakimś cudem uda im się awansować, to będę ogromnie szczęśliwy. Jeszcze raz polecam typ, bo kursy na bramki drastycznie spadają, over 3,5 był wczoraj w okolicach 3,30-3,10, a teraz wynosi 2,80. Tak jak powiedziałem wcześniej - jeśli Arsenal chce coś ugrać, musi przede wszystkim strzelić ze dwie bramki w pierwszej części, bo inaczej mogą w ogóle nie wychodzić na boisko.
✅163

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Arsenal - Milan
Typ: X
Kurs: 3,81
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: No więc widzę, że dzisiaj sporo osób uderza na Arsenal. Moim zdaniem błędnie. Przed tym dwumeczem miałem nadzieję, źe potwierdzi się zasada iż Włochom angielskie drużyny nie leżą. Jednak pierwszy mecz definitywnie zniszczył moje przewidywania. Arsenal na tę chwilę jest drużyną, która angielskiego stylu nie rpezentuje. Delikatni, słabi fizycznie i bez charakteru obrońcy i grajaco dosyć wolno ofensywa. Trochę przesadzam, niemniej spodziewałem się po nich dużo więcej już w Mediolanie.
Dzisiaj więc nie spodziewam się, że przytłoczą Milan, tak jak kiedyś Arsenal czy Liverpool robili to z Juventusem. Poza tym Milan jest w tej chwili w REWELACYJNEJ formie. Szybcy, wybiegani. Grali dobrze bez Ibry, jeszcze lepiej grają kiedy Szwed wrócił do składu. Roznieśli w marny pył zawsze groźne u siebie Palermo.
Nawet jeśli Wenger zapowiada, że &quot;dają spektakl&quot; to chyba zapomina o sile Milanu, szczególnie w zestawieniu z Kanonierami. Według mnie nie ma mowy o wysokim zwycięstwie Arsenalu, jesli już to skromnie, jedną bramką. Ale bardziej spodziewałbym się, że to Milan zagra swoje i postawiłbym na remis. Piłkarze z Włoch zrelaksowani wyjdą na piękny stadion i niektórzy mając jeszcze w pamięci blamaż swego czasu z Deportivo, na pewno nie odpuszczą meczu.
Arsenal na własnym terenie nie remisował od 27 grudnia. Milan na wyjeździe od 11 grudnia. Pora na remis? ;)
⛔100

G 0

gieral

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Benfica - Zenit
Typ: 1pX
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj w Lidze Mistrzów zapowiada się ciekawy mecz. Benfica zagra z Zenitem. To jest jeden z niewielu meczów w 1/8 finału LM w którym wszystko może się wydarzyć. Mimo że Benfica przegrała pierwszy mecz jedną bramką może zagwarantować se awans do następnej rundy. Myślę ,że Benfica przez dłuższą cześć meczu będzie nacierać ale nieskutecznie ,ponieważ Benfica zagra poważnie osłabiona. Z powodu kontuzji odniesionej w ostatnim spotkaniu z FC Porto nie będzie mógł zagrać Ezequiel Garay. Z kartki pauzować musi natomiast Pablo Aimar. Ich miejsce w wyjściowym składzie zajmą prawdopodobnie Miguel Vitor i Rodrigo. Dlatego typuje że do pierwszej połowy będzie remis.
⛔100

B 71

bartus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nozna,Szkocja Second Division
Spotkanie: Dumbarton-Cowdenbeath
Typ: X
Kurs: 3.50
Bukmacher: Bet365

Analiza: O godz 20:30 zostanie rozegrany mecz w ramach 27 kolejki Szkocja Second Division pomiedzy Dumbarton-Cowdenbeath.Będzie to bardzo ciekawe spotkanie , ponieważ zemierzą sie ze sobą dwa zespoły , które cały czas walczą o awans do Premier League.Gospodarze zespół Dumbarton zajmuje aktualnie 3 miejsce w ligowej tabeli i mają na swoim koncie 45 punktów.Natomiast goscie zespół Cowdenbeath zajmuje aktualnie 1 miejsce w ligowej tabeli i mają na swoim koncie 53 punkty.Dumbarton na własnym stadionie mają bilans 7-2-3 natomiast w bramkach 23:19.Natomiast Cowdenbeath na wyjezdzie maja bilans 4-6-3 natomiast w bramkach 24:16.W ostatnich spotkaniach obie druzyny zremisowali w ostatniej kolejce. Nie ma w tym spotkaniu zdecydowanego faworyta.Stawiam w tym spotkaniu na remis i obie druzyny beda zadowolone z 1 punktu. Myślę, że możemy liczyć na ciekawy mecz, a podział punktów będzie dobrym wynikiem zarówno dla gospodarzy jak i gości.Pozdrawiam ????
⛔100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Piłka nożna, Anglia Championship

Reading FC - Portsmouth FC
handicap (0-1)
Typ: Reading
Kurs: 2,75
bwin
Dzisiaj czas na typ o niskim kursie. Choć niema stuprocentowych pewniaków to moim zdaniem Reading ma dzisiaj wielkie szanse na zwycięstwo w tym pojedynku. Gospodarze są ostatnio w znakomitej formie, wygrali sześć ostatnich spotkań ligowych i dzięki temu skoczyli na trzecie miejsce w tabeli. Na swoim obiekcie grają dobrze wygrali dziewięć z siedemnastu spotkań i strzelili rywalom aż dwadzieścia cztery bramki. Ich dzisiejszy rywal z Portsmouth znajduje się obecnie na drugim końcu tabeli a konkretnie na miejscu dwudziestym trzecim. Ostatni mecz wygrali pod koniec stycznia z Peterborough w następnych sześciu zgromadzili ledwie dwa punkty. Jeśli spojrzeć na wyjazdowe spotkania tej ekipy to widzimy tylko dwa zwycięstwa własnie z Peterborough trzy do zera i z Burnley jeden zero. Ja w tym meczu niewidzę innej opcji jak zwycięstwo gospodarzy.
⛔100

S 318

soren

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna League Two
06.03.2012 20:45
Swindon - Dagenham &amp; Red.
typ: Paul Benson dwie lub więcej
kurs: 4.00
buk: WilliamHill
Spotkanie 34 kolejki League Two pomiędzy Swindon a Dagenham &amp; Redbridge. Faworytem i to znaczącym są gospodarze tego spotkania. Ja jednak zdecydowałem się postawić na to, że Paul Benson strzeli co najmniej dwie bramki.
Swindon to lider 4 ligi angielskiej i zdecydowanym faworyt do awansu. Do tej pory zanotowali oni 21 zwycięstw, 4 remisy i 8 porażek. Warto zaznaczyć, że strzelili już 56 bramek z czego aż 35 na własnym boisku. Zajmują oni pod tym względem 3 miejsce za Gillingham i Southend. Siłę ofensywną tego zespołu znacznie zwiększyło przybycie z Charlton Paula Bensona. Zagrał on zaledwie 10 meczy, a już na swoim koncie ma 6 bramek. Dzisiaj będzie miał doskonałą okazję do polepszenia swojego dorobku strzeleckiego, gdyż grają z drużyną Dagenham, która zajmuje dopiero 22 miejsce i stracili aż 57 goli i pod tym względem są lepsi tylko od ostatniego Northampton i Barnet. Wprawdzie ostatnie ich 3 spotkania to 2 zwycięstwa i 1 remis, ale wcześniej Cheltenham pokazał jak są oni słabi w obronie strzelając im 5 bramek. Na pewno gospodarze będą chcieli zmazać plamę za przegrany mecz w ostatniej kolejce z Oxford Utd 3:0, a główna armata czyli Benson strzeli te dwie bramki.
⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Anglia
Spotkanie - Nottingham - Doncaster
Typ - II połowa gole ? powyżej 2.5
Kurs - 5.00
Buk - Bet365
Analiza:
Wydaje mi się że zapowiada się całkiem ciekawe spotkanie w Angielskiej Championschip pomiędzy Nottingham a Doncaster . Gospodarze zajmują 20 pozycję w lidze z dorobkiem 32 pkt i zaledwie 4 punktową przewagą nad grupą spadkową , no a w grupie spadkowej na ostatnim miejscu są dzisiejsi rywale drużyna Doncaster których dorobek jest 26 pkt ale z jednym spotkaniem zaległym . Obie 11 nie zachwycają w ostatnich 10 spotkaniach Nottingham ma bilans 3-2-5 i 11:14 w bramkach a Doncaster 1-4-5 i 9:17 . Dosyć ciekawie też jest w ich bezpośrednich pojedynkach goście już na stadionie Nottingham wygrywali m.in. 4:2 ale i przegrywali 4:1 , dlatego liczę w dzisiejszym spotkaniu a przede wszystkim w drugiej połowie na bardzo otwarte spotkanie i przynajmniej 3 gole . Jak będzie zobaczymy . Pozdrawiam !
⛔100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Liga Mistrzow
Spotkanie: Arsenal - AC Milan Match Action ( yellow card 3 pts, Red Card 10 Pts, Corner 3 pts, Penalty 10 pts, goal 10 pts )
Typ: Suma punktow powyzej 100
Kurs: 5,5
Bukmacher: Williamhill
Analiza: W drugim spotkanie 1/8 finalu lidze mistrzow spotykaja sie Arsenal i AC Milan. Pierwsze spotkanie jak wiadomo zakonczylo sie wynikiem 4-0 dla Rossoneri. Napewno druzyna z Mediolano jest blisko awansu do najlepszej 8 w tej edycji. Jednak mysle ze dzis gospodarze beda bronic swoj honor i latwo sie nie poddaza. Moim zdanim pilkarze z Londynu zrobia wszystko zeby w to spotkanie pokazac sie z jaknajlepszej stronie i jesli juz to godnie sie pozegnac z rgrywkach LM. Goscie dzis zagraja tak aby pokozac ze wynik w pierwszym spotkanie nie bylo przepadkiem i zeby ptwierdzic ich wietna forma jak w ostanim wyjazdowym wygranym spotkanie w Palermo 4-0. Pilkarze Arsenal po tej wspomnianej porazke, zdolali sie pozbierac i pokonali po tym jak przegrywali zarowno Totenham 5-2 oraz Livrpool 2-1. Mysle ze ty dwa wyniki daza dzis sile gospodarzom zeby walczyc z wielka determinacja o dobry wynik. Licze wiec ze w to spotkanie nie zabraknie emocje pod bramki rywale, wiele sytuacje i wybicie poza linii bramek stad duza liczba rzutow roznych. Napewno w to spotkanie ne zabraknie ostrej gry co zmusi sedzia zeby nie raz pokazac zioltych kartek i byc moze w konsekwencje czerwona kartka. Uwazam ze gospodarze chcac szybko zdobyc pierwszego gola ostro zaatakuja bramka rywale co druzyna z Wloch sprubuje umietnie wykorzestac grajac z kontry. Licze rownierz i conajwaznie ze w to spotkanie pilkarze obie druzyn zagraja skutecznie i nie raz uda im sie pokonac bramkarza rywale co doda wiecej emocje i zaostrze atmosfere podczas tego spotkanie. Dlateg na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Arsenalem i AC Milanem liczba punktow bedzie powyzej 100.
⛔100

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Birmingham City - Chelsea
powyżej 3 kartek
1.85
Bet365
Sędzią jest Pan Taylor, niestety nie mam dostępu do tego jak kartkuje zawodników, niemniej jednak dla mnie to mecz walki. Birmingham ma o co walczyć poza tym Chelsea nie wygrało u nich od stycznia 2008 roku. Znamy już obie jedenastki obie mocne ale zdecydowanie agresywniej wyszli gracze z Birmingham bowiem od 1&#39; zagra i Zigic, Rooney i Redmond. W Chelsea nieciekawa atmosfera poleciał Boas, dziś Roberto di Mateo desygnował do gry w ataku Torresa i Kalou, w obronie Cahill, Luiz, Ivanovic i Bertrand ... każdy z tych obrońców lubi kartki, dokładając do tego zadziorę Meireles czy zawsze waleczne Birmngham z Spectorem i Ibanezem na czele, uważam ten typ za dość pewny. Obie ekipy mają o co walczyć i prawda taka wygrany bierze wszystko ... w najgorszym wypadku liczę chociażby na zwrot.
Powodzonka!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom