>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 04.07.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Liga Europejska kwalifikacje
Spotkanie: La Fiorita - Valletta
Typ: Goście zachowają czyste konto? Tak
Kurs: 1,91
Bukmacher: Betfair
Analiza będzie krótka, ale treściwa. Już rok temu na tym etapie eliminacji udało mi się zarobić trochę kasy na podobnych zakładach - grałem, że zespoły z San Marino nie strzelą goli swoim przeciwnikom. Udało się to we wszystkich przypadkach. Maltańskie drużyny nie są tuzami, ale i tak jest przepaść między nimi a klubami z San Marino. Gol dla gospodarzy może paść jedynie przypadkiem, Valletta powinna spokojnie kontrolować spotkanie i zakończyć je z czystym kontem. Polecam
http://serve.williamhill.com/promoRedirect?member=deluge&amp;campaign=DEFAULT&amp;channel=DEFAULT&amp;zone=1471630137&amp;lp=1468866194
✅91

M 6

mentosix

Użytkownik
Dyscyplina ???? arts
Spotkanie:Wade J. (Eng)-Webster M. (Wal)
Typ: Webster +2,5
Kurs: 1,83
Bukmacher: William Hill
Przed nami spotkanie dwóch równych darterów. Dziwi mnie tak wysoki kurs w handicapie na Webstera. Ostatnie spotkanie obu tych panów zakończyło się nieznacznym zwycięstwem Webstera w stosunku 6-5. Nie wierze w to aby Webster mógł przegrać więcej niż 2 gemami. Webster wygrał ostanie 2 spotkanie z Wadem i jest w dobrej dyspozycji czego nie można powiedzieć o jego przeciwniku, który mimo że wygrywał swoje spotkania nie robił tego w przekonujący sposób. Dla nie bojących się ryzyka polecam czystą &quot;dwójkę&quot; w tym spotkaniu.
z/0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom