>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 03.09.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Niemcy
Spotkanie: Union Berlin - Hertha Berlin
Typ: X/X
Kurs: 5,0
Buk: Bet-at-home
Stołeczne derby Niemiec. Jak większość meczy derbowych , zapowiada się walka o każdy centymetr boiska. Historycznie ostatnie spotkanie tych drużyn na boisku gospodarzy padł remis i tak się spodziewam i dziś. Obie drużyny nie błyszczą w lidze i puchary też kiepsko. Potrzeba punktów , dodatkowo lokalne animozje , wpłyną na zawodników i pewnie jakość gry , kto psychicznie się nie spali może wygrać to spotkanie. Ale jak dla mnie będzie to trudne dla obydwu drużyn. Gospodarze w lidze na 3 spotkania 1 remis 3-3 , potem dwa mecze bez bramek - trochę brakuje skuteczności i wykończenia akcji , dziś przy podwójnej i zaangażowanej obronie będzie jeszcze trudniej.
Goście radzą sobie w zdobywaniu bramek, plus jedno zwycięstwo w 3 meczach w lidze, ale sporo tracą i tu trzeba poprawić szczególnie swoją grę. Obie drużyny czeka ciężkie ligowe - prognozuję scenariusz na remis w pierwszej i drugiej połowie i o ile padną bramki to możliwe że będzie to 1-1 . Typ ryzykowny ale można spróbować w takich spotkaniach remisy nie są rzadkością..
⛔ 100

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Dyscyplina: krykiet
Spotkanie: Pakistan - Australia
Typ: 2
Kurs: 1.86
Buk: pinnacle
Analiza: Dzisiaj 3 ODI tych drużyn. 28.08 wygrali Australijczycy zdobywając 199 runów w 48.2 overach. Nie jest to zbyt dużo ale pozwoliło im to wygrać dzieki temu ze wyeliminowali wszystkich batsmanów z Pakistanu którzy zdazyli odbijać jedynie w 45.1 overa i zdobyli jedynie 198 runów.. W drugim meczu rozegranym 31.08 dosyć przekonywujące zwycięstwo odnieśli Pakistańczycy którzy w 43.4 overach zdobyli aż 249 runów. W 2 dotychczasowych meczach meczach Australijczycy grali słabo trzeba to przyznać ale jest to klasowa drużyna i na pewno 3 raz tak słabo nie zagrają.W ekipie Australijskiej zabraknie głównie Bretta Lee jednego z 3 bowlerów na świecie którzy potrafią narzucić piłkę z prędkością ponad 160 km/h. Po za tym zagrają wszyscy najlepsi zawodnicy.
Mecz rozpocznie sie o godzinie 16 polskiego czasu a odbędzie się w Sharjah w ZEA.
✅ 86

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, US OPEN 3.09.2012 21:00
Agnieszka Radwanska - Roberta Vinci (Ile gemów wygra Agnieszka Radwańska (POL) w meczu?)
typ: mniej niz 10,5
4,75
Bwin
Analiza
Dzis w spotkaniu czwartej rundy turnieju wielkoszlemowego pan, rozstawiona z numerem drugim, nasza rodaczka, Agnieszka Radwanska spotka sie z Wloszka, Roberta Vinci. Zdecydowana faworytka bukmacherow jest Polka, tylko dlaczego ?!? Ogladalem spotkania w wykonaniu Polki na tym turnieju z Jelena Jankovic oraz Carla Suarez Navarro. W pojedynku z Hiszpanka, to defensywnie nastawiona Hiszpanka czesto miala przewage w wymianach, byla bliska wygrania pojedynku. Polka grala slabo, juz od dluzszego czasu nie prezentuje gry adekwatnej do jej rankingu. Wloszka natomiast wydaje sie byc w zyciowej dyspozycji. Gra ostatnimi czasy swietnie. Vinci wygrala turniej w Dallas, wygrywajac po drodze m.in. z Jankovic i z Jovanovski 6:0 6:0, w takim samym stosunku w Montrealu odprawila Ane Ivanovic. Wloszka gra bardzo madrze, czesto zmienia rytm gry, Agnieszka potrafi grac z takimi zawodniczkami, nasza rodaczka jest jednak w slabej dyspozycji i to Wloszke upatruje jako faworytke tego pojedynku. Jesli tylko Vinci zaprezentuje sie tak jak w ostatnich pojedynkach moze byc swiadkami bardzo jednostronnego pojedynku na korzysc Vinci.
✅ 375

Otrzymane punkty reputacji: +1
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis, ATP, US Open
Spotkanie: Marin Cilic - Martin Klizan
Typ: dokładny wynik 3-0
Kurs: 2,76
Bukmacher: BetFair
Analiza:
Przecież ten Klizan to trochę Rosol alert. Tamten również nie miał żadnych wyników na trawie, a ograł Rafę na Wimbledonie. Czemu? Wykorzystał &quot;słabości&quot; Rafy, który zresztą na trawie takim geniuszem nie jest, a po drugie zagrał mecz życia, wyszło mu po prostu. Podobnie jest z Klizanem, z tym, że mowa o innej nawierzchni. Jego bilans na hardzie (przez całą karierę) wynosi 32/23. Miałem pecha (nie okazję, bo wtedy by to było coś przyjemnego, a nie stracony czat) oglądać jego spotkanie drugiej rundy w Winston Salem, w którym przegrał z Isnerem w trzech setach. Pierwszego wytargał, a potem w dwóch nawet do tie-breaka nie mógł dotrwać, miał duże problemy z utrzymaniem serwisu, co z Big Johnem chyba tak trudnym zadaniem nie jest. Przejdźmy do US Open, w pierwszej rundzie łatwo się uporał z Fallą, a potem była wielka niespodzianka, jaką niewątpliwie jest wygranie z Tsongą. Nie zapominajmy, że Francuz zagrał tragiczny mecz, UE gonił UE, pierwsze podanie nie funkcjonowało - z nim by wtedy większość wygrała, więc nie ma co się z tym zbytnio sugerować. Meczu z Chardym nie komentuję, bo to fajka na hardzie.
Cilic miał trudnych rywali, groźny Matosevic, Brands i przede wszystkim Nishikori. Wczoraj bardzo dobry mecz w jego wykonaniu z Japończykiem. Moim zdaniem Chorwat dzisiaj pokaże Słowakowi swoje miejsce wygrywając ten mecz i to na 80% w trzech setach.
✅ 176

broda90 337

broda90

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Polska, T- mobile Ekstraklasa
Spotkanie:Legia Warszawa- Podbeskidzie Bielsko- Biała
Typ: Poł./Koniec spotkania: Legia/Legia
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Ostatni mecz tej kolejki naszej T- mobile. Legia na własnym stadionie podejmuje Podbeskidzie, które jeszcze w tym sezonie nie zdobyło kompletu punktów i wydaje się, że w tym spotkaniu będzie tak samo. Mój typ na ten mecz popieram faktem, iż z ostatnich 6 meczy jakie rozegrała Legia 5 zostało wygranych przez Legię w pierwszej połowie, potem jak wiadomo nie zawsze kończyło się zwycięstwem Legii lecz w tym spotkaniu wydaje mi się, że będzie zupełnie inaczej. Kurs na zwycięstwo jest malutki a ten całkiem zachęca i zdaje mi się, że się dzisiaj może pokryć.
⛔ 100

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis US OPEN
Spotkanie: Martin Klizan - Marin Cilic
Typ: Klizan
Kurs: 4.00
Bukmacher: WillHill
Analiza: Nie zgadzam sie z poprzednikami, ze Klizan przypomina Rosola. Ostatnio Klizan gra bardzo dobra pilke, dal rade nawet z swietnie dysponowanym J. Chardym, ktory ostatnio niszczy wszystkich na hardzie, takich graczy jak Murray, Volandri, Roddick, Istomin, jak widac Klizan musi byc w jeszcze lepszej dyspozycji kiedy wygral z nim az 3-0 teraz pewnie uskrzydlony po tej wygranej z Chardym powinien pokonac Cilica, on jest jakis swietny gra regularnie dobrze, czasami odpuszcza, Klizan po wygranym turnieju w San Marino jak widac ma duzo jeszcze sil i porazki sie jego nie trzymaja jedynie przegral z Isnerem lecz to nie bylo jakies wielkie zwyciestwo Pierwsza runda tie-break druga do 4 a 3cia do 5 wiec to rowniez swiadczy dobrze o Klizanie i na dzisiaj typ na Klizana i mysle ze powalczy do konca i uda mu sie wygrac ????
⛔ 100

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
yscyplina: Piłka Nożna -Polska, T- mobile Ekstraklasa
Spotkanie:Legia Warszawa- Podbeskidzie Bielsko- Biała
Typ: (Handicap 0:1) X (Legia wygra różnicą 1 bramki)
Kurs: 3,60
Dawno nie typowalem tu na forum. Dzis polecam postawienie na wygrana Legi rozniaca jednej bramki. Mysle, ze Legia jest wystarczajaco zmotywowana i mocna aby wygrac to spotkanie. Watpie natomiast w pogrom. Bwin mi podaje, ze te zespoly spotykaly sie dotad dwukrotnie. Raz wygrala Legia 1:0, a raz Podbeskidzie 2:1. Obie druzyny wygrywaly co ciekawe na wyjazdach. Na pewno faworytem sa wojskowi, ale powinien byc to mecz walki ktory zakonczy sie skromnym (bo jednobramkowym) zwyciestwem Legi. Pozdrawiam ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Dania 2 liga)
Spotkanie: Koge - Lyngby
Typ: 2/2 (połowa/koniec)
Kurs: 3.40
Buk: bet365

Druga liga duńska i pojedynek ostatniej drużyny Koge z drugą ekipą w tabeli - Lyngby. Po 6 kolejkach humory w obu ekipach z goła odmienne. Koge wystartowało fatalnie, nie notując ani jednego zwycięstwa. Stosunek punktowy dzisiejszych gospodarzy nie powala - 4 pkt po 4 remisach. Dziś rywal z wyższej półki. Lyngby ma ochotę na awans do duńskiej ekstraklasy i dziś powinni bez większych problemów ograć Koge. Goście dzisiejszego pojedynku grają bardzo dobrze. Ostatnią porażkę (i jedyną) zanotowali 11 sierpnia, ulegając na wyjeździe nieobliczalnemu Vestsjaelland 4-1. Poza tym wyniki bardzo obiecujące. 4 zwycięstwa i jeden remis. Chłopaki mają o co grać - zwycięstwo w tym meczu da im pozycję samodzielnego lidera. Rywal pod formą, więc wydaje mi się, że gol w pierwszej połowie dla gości ustawi to spotkanie. Nie ma co owijać w bawełnę, trzeba brać, bo kurs naprawdę zadowalający. Początek spotkania o godzinie 19.
✅ 240

buko111 12

buko111

Użytkownik
dyscyplina:piłka nozna Szwecja
spotkanie:Hammarby - Angelholms
Typ:1
kurs:1,83
Bukmacher:William Hill
witam na dzis wybrałem spotkanie 6 z 5 druzyna 1 ligi szwedzkiej gdzie na stadionie w Mammarby gospodarze podejmować będą sąsiada z tabeli druzynę Angelholms.Obie druzyny dzieli raptem róznica 2 oczek zatem gospodarze będąć obecnie o jedno miejsce niżej wygrywajac ten mecz przeskoczą sąsiada w tabeli i będą mieć nie 2 punkty straty a 1 przewagi oba zespoły ostatnie mecze zakończyly zwycięstwami zatem zanośi się na całkiem wyrównany mecz również dlatego że ostatni mecz pomiędzy tymi zespołami zakończył się remisowo 1-1ale to było na stadionie gości
polecam bardzo ten typ bo według mnie jak i bukmacherów kurs na gospodarzy jest warty zagrania Gospodarze nie przegrali od 4 spotkań natomiast goście na ostatnich pięc meczy ponieśli aż 2 porażki 1 remis i 1wygrana
✅ 83

L 32

lorakkk11

Użytkownik
dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
spotkanie: Legia - Podbeskidzie
Typ: powyżej 3,5 gola w meczu
kurs: 2,90
Na dzisiejszy wieczór wybrałem mecz mojej Legii. Eliminacje Ligi Europejskiej przyniosły rozczarowanie zarówno dla kibiców jak i samych piłkarzy. Teraz gra toczy się już tylko o mistrzostwo, które w tym sezonie Legia poprostu musi zdobyć. Na Łazienkowską przyjeżdża nieobliczalne Podbeskidzie ale moim zdaniem nie grające już tak solidnie jak w poprzednim sezonie. Myśle, że Legia podrażniona porażką z Rosenborgiem będzie chciała koniecznie zrehabilitować się. Na statystyki liczbowe jeszcze za wcześnie, za mało spotkań zostało rozegranych. Przewiduje wynik 3:1. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam.
✅ 190

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis Ziemny US OPEN - twarda
Spotkanie: Nicolas Almagro - Tomas Berdych
Typ: Berdych wygra 3-0
Kurs: 2,62
Buk: Pinnacle
Analiza:
Dziś o godz 17 rozpocznie sie spotkanie 1/8 finału wielkoszlemowego US Open pomiędzy Hiszpanem Nicolasem Almagro a Czechem Tomasem Berdychem , faworytem tego spotkania jest Berdych , nie bez powodu , po pierwsze : obaj panowie spotkali się dotychczas aż 9 razy 6 razy górą był Czech, zerkajac na ranking (choć to nie jest za bardzo istotne) 12 jest Nicolas a 7 Tomas, drugą sprawą jest to że hard nie jest ulubioną nawierzchnią Almagro. Berdych ostatnio wrócił do formy po kiepskim okresie. Nie tak dawno bo tydzień temu grał w fianle w Winstom-Salem gdzie uległ Isnerowi po zaciętym meczu 2:1.
Wiele argumentów przemawia za Czechem choć Almagro zawsze groźny, mimo to kurs ciekawy wiec stawiam 3-0 dla Berdycha.
✅ 162

mcsavi 0

mcsavi

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis; WTA; US OPEN
Spotkanie: 21:00; Agnieszka Radwańska (POL) - Roberta Vinci (ITA)
Typ: Agnieszka Radwańska 2:0
Kurs: 2.11
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Kurs jest jak najbardziej odpowiedni, Włoszka jest o klasę słabszą zawodniczką niż Aga. Co z tego, że ostatnio wygrywała wiele meczów? 90% z nich to zawodniczki słabe, spoza pierwszej czterdziestki WTA. Jedynie zwycięstwa w tym turnieju z Cibulkovą (przemęczona, gra praktycznie w każdym turnieju) i Jankovic (nigdy nie wróci do dawnej dyspozycji, gra w kratkę) mogą budzić pewne uznanie.
Tegoroczne osiągnięcia Włoszki w starciach z zawodniczkami z TOP 10 przed US OPEN:
Sara Errani (10 m.): 0:2 (4:6) (1:6)
Maria Sharapova (3 m.): 0:2 (2:6) (1:6)
Serena Williams (4 m.): 0:2 (1:6) (2:6)
Angelique Kerber (6 m.): 0:2 (2:6) (3:6)
Agnieszka Radwańska (2 m.): 0:2 (6:7) (4:6)
Angelique Kerber (6 m.): 2:0 (6:2) (7:6)
Włoszka pewnej bariery nie przeskoczy i w starciu ze światowym nr 2 jest bez szans. Radwańska powoli wraca do stabilnej formy, rozegrała ostatnio bardzo dobry mecz z Jankovic. Jak wiemy, Agnieszka nie radzi sobie tylko z zawodniczkami grającymi siłowo i z bardzo mocnym serwisem (Azarenka, S. Williams, problemy ze Stephens). Errani jest przeciwieństwem takiej tenisistki, ma słaby serwis, zaledwie 1,63 wzrostu, jest już u schyłku kariery, najlepsze lata ma za sobą. Szykuje się łatwe przetarcie dla Polki.
Agnieszka Radwańska 2:0 @ 2.11
⛔ 100

borntofight 98

borntofight

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Legia-Podbeskidzie
typ: Podbeskidzie +1,5
Kurs: 1.9
bukmacher: bet365
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór postanowiłem ulokować swoje pieniądze w spotkaniu Legii z Podbeskidziem. Długo analizowałem i zastanawiałem się co pograć w tym meczu i jeśli mam grać na Legię po śmiesznym kursie 1,28 to szukam czegoś innego. I to właśnie handicap w stronę Podbeskidzia myślę za najodpowiedniejszy typ na ten mecz.Jak wiadomo w Legii mamy dzisiaj szeroką listę nieobecnych Kucharczyk,Vrdoljak,Wolski,Kosecki co w rezultacie daje nam solidne osłabienie ofensywnej siły rażenia Legii.Co prawda do składu wraca na dzisiejszy mecz Miro Radović jednak ten piłkarz mnie nie przekonuje. W zespole gości na dzisiejsze spotkanie również nie obędzie się bez braków Marka Sokołowskiego oraz Bartłomieja Koniecznego. Jednak w porównaniu do zespołu Legii te absencje są o wiele mniej poważniejsze.Podbeskidzie kadrowo ma o klasę słabszych zawodników jednak liczę na ich podstawowy atut waleczność i kolektyw jaki stanowi ta drużyna. Liczę na powtórke z poprzedniego sezonu,gdy to właśnie Podbeskidzie wygrało na Łazienkowskiej 2;1 .
Myślę,że wystarczająco was przekonałem co do swojego typu i wam i sobie życzę powodzenia.
⛔ 100

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Doxa Katokopias - AEL Limassol
Typ: AEL Limassol
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Sprawa jest prosta. Pojedynek beniaminka z ubiegłoroczny mistrzem. Mecz inauguracyjny, ale AEL rozgrywał już spotkania o stawkę w eliminacjach do LM. Wyeliminowali w dwumeczu zespół z Irlandi Północnej - Linfield (3-0, 0-0), następnie Partizan Belgrad (1-0, 1-0). Dopiero w 4 rundzie eliminacji ulegli mistrzowi Belgi - Anderlechtowi (2-1, 0-2). Rozegrali także spotkanie o Superpuchar Cypru, przegrali 3-5 z Omonią, ale w tamtym spotkaniu dali odpocząć kluczowym zawodnikom, grał praktycznie rezerwowy skład. A myślę, że siłe bieniaminków ligi cypryjskiej doskonale pokazało spotkanie właśnie Omoni Nikozja z Ayia Napa, Ayia Napa które w poprzednim sezonie 3 krotnie pokonało Doxa i zaliczyło z nimi 1 remis. Wracając do pojedynku z Omonią, to przegrali aż 0-5. Nie sądzę, że aż tyle bramek AEL zaaplikuje drugiemu z beniaminków, ale wydaje mi się iż skończy to się 2 lub 3 bramkową wygraną gości.
✅ 65

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Dania 2 liga)
Spotkanie: Koge - Lyngby
Typ: 2
Kurs: 2.38
Buk: Pinnacle
Analiza:
Analiza: Witam w 3 dniu września. Dziś pod lupę weźmy spotkanie z drugiej ligi Duńskiej. O godzinie 19:00 czasu polskiego rozpocznie się ciekawie zapowiadające się spotkanie po między Koge a Lyngby. Fawofytem tego meczu są niewątpliwie goście. Jak na razie zajmują oni drugie miejsce i mają na swoim koncie tyle samo bo 13 punktów co lider oraz zajmująca trzecie miejsce Vestsjaelland. Jednak jest małe ale... Drużyna dzisiejszych gości ma od wszystkich innych drużyn z wyjątkiem oczywiście Koge... o jeden mecz mniej. Można więc powiedzieć że jest to spotkanie kończące 7 serie spotkań. Tak więc jeśli gospodarze stracą dziś punkty ( przegrają bądź zremisują ) co w mojej opinii jest bardzo prawdopodobne... goście przesuną się na pozycje lidera. Koge jak na razie zawodzi swoich kibiców. W tabeli zajmują ostatnie miejsce z 4 oczkami w 6 meczach. Tak więc 2.38 w Pinnacle to wg. mnie ogromna promocja. W każdym bądź razie warto spróbować. Spotkanie rozpocznie się już za nieco ponad godzinkę. Ostatni mecz po między tymi drużynami zakończył się wynikiem 1:4 ... dla dzisiejszego faworyta spotkania.
✅ 138

M 3

mon3ster

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Francja - Ligue 2
Spotkanie: Lens - Angers
Typ: Lens
Kurs: 2,05
Bukmacher: Tobet
Analiza:
O 20:30 dojdzie do meczu kończącego kolejke ligue 2, w którym znajdujące się na 11 miejscu Lens podejmie 15 Angers. Oba zespoły słabo prezentują się na wyjazdach, punkty zdobywają głównie na własnym boisku. Między innymi w tym upatruję przewagi Lens w dzisiejszym spotkaniu. Lens to drużyna, która w tym sezonie jeszcze nie przegrała ale na 5 meczy zanotowali aż 4 remisy. Gospodarze z pewnością mają świadomość, że jeśli dziś nie wygrają ich strata do czołówki będzie już duża. Angers bardzo dobrze zaczęli sezon od dwóch zwycięstw jednak ostatnie 3 mecze to 3 porażki, a więc wyraźny spadek formy. Myślę, że dzisiaj gospodarze nie zawiodą i zdobędą komplet punktów, który jest im bardzo potrzebny jeśli nie chcą już na początku rozgrywek stracić szans na awans do ligue one. Lens jest również zespołem zdecydowanie bardziej doświadczonym i mam nadzieje, że piłkarze udowodnią to na placu.
⛔ 100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis; WTA; US OPEN
Spotkanie: Agnieszka Radwańska (POL) - Roberta Vinci (ITA)
Typ: Roberta Vinci +4,5 gema
Kurs: 1.74
Bukmacher: Betfair
Analiza: Spotkanie jak widać w temacie wałkowane kilka razy i to i w jedną i drugą stronę. Ja przychylam się do większości i także widzę raczej Włoszkę w kolejnej rundzie. Radwańska to niby nr 2 rankingu WTA i turnieju, ale jej tenis w ogóle nie przystoi do takiego rozstawienia. Zdecydowaną faworytka bukmacherów jest Polka, tylko że Vinci ostatnie mece gra naprawdę dobrze i może zdarzyć się wszystko w tym meczu. Radwańska ani nie ma serwisu, ani przyśpieszenia, ani siły do posłania winnera, a jej gra opiera się na tym, że ona robi 10 niewymuszonych błedów, a rywalki 25-30. W turnieju pokonała Jankovic, Suarez Navarro oraz Bratchikową. Z Navarro przegrała pierwszego seta i potem miała stratęprzełamania w 2 secie, jednak Navarro oddała 11 gemów z rzędu i przegrałą mecz. Z Jankovic też przeciętny mecz. Wloszka natomiast wydaje sie byc w zyciowej dyspozycji. Vinci wygrala turniej w Dallas, wygrywajac po drodze m.in. z Jankovic, a z Jovanovski 6:0 6:0. Wloszka często zmienia rytm gry, czyli podobnie do naszej zawodniczki. W US Open wygrała z Ulą Radwańską, oddając jej 2 gemy, z bardzo solidną Shvedovą 2:1 i z Cibulkovą 2:0. Według mnie Vinci może pokusić się o niespodziankę, a już na pewno będzie to wyrownany mecz. Handicap na Vinci to dobry wybór.
✅ 74

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Ligue 2, Francja
spotkanie: Lens- Angers
typ: Lens(-1)
kurs; 4.05
bukmacher: expekt
analiza:
Kolega wyżej uprzedził mnie o kilka minut, ale to nic. Spróbuję zatem zagrać na Lens handicapem, a kurs jak najbardziej zachęca. Z jednej strony warto by było zagrać na , tzw. przełamanie dla Angers, ligę rozpoczęli jak marzenie, zwycięstwem u siebie 1:0 z Sedanem, następnie 2:1 z Clermont na terenie rywala. Potem było już gorzej, gorzej i gorzej, dosłownie, bowiem przegrali trzy razy, w tym dwa razy jako gospodarz. Z drugiej strony, tej która mnie bardziej przekonuje , tzn. gra handi na Lens. Po pięciu ligowych meczach w tym sezonie mają na koncie 7 pkt. Co prawda nie było to na pewno marzenie, ani specjalny powód do dumy, ale cieszy fakt, że żaden rywal nie znalazł na nich jeszcze sposobu, a kibice mogą nazywać swoich podopiecznych niepokonanymi. Tylko oni oraz aktualny lider Ligue 2 mogą się pochwalić takim osiągnięciem. Na każdego przyjdzie czas, ale myślę, że walczaków z Lens zatrzyma dopiero w następnej kolejce Chateauroux, który świetnie gra na swoim terenie. Mój wynik to 2:0.
⛔ 100

P 18

pablozur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Irlandia - Premier League
Spotkanie: St. Patricks - Derry City Typ: Derry City
Kurs: 4,67
Bukmacher: Pinnacle
Godz: 20:45
Analiza:

Dzisiaj bardzo ciekawie (z punktu widzenia kursu ???? ) przedstawia mecz w irlandzkiej pierwszej lidze. Obie drużyny są sąsiadami w lidze, St. Patricks zajmuje 4 miejsce a Derry City 5 miejsce. Obie drużyny spisują się podobnie w całym sezonie, jak i w przekroju ostatnich 5-8 meczy.
Jednak jeżeli spojrzymy tylko na ostatnie mecze to St. Patricks przegrana u siebie 0-1, wygrana na wyjeżdzie 1-0 i remis w ostatniej kolejce 0-0. Bardzo mało skuteczna drużyna. Dodatkowo w 3 ostatnich meczach u siebie drużyna ta zdobyła tylko 1 punkt, nie strzeliła bramki i straciła 3.
Jeżeli chodzi o drużyne gości to ostatnie mecze na wyjeżdzie dla tej drużyny są bardzo dobre. Nie przegrała na wyjeżdzie już od 8 meczy, remisując między innymi z liderem i drużyną zajmującą 3 miejsce. W 3 ostatnich meczach druzyna zdobyła 4 bramki, a straciła 0. W tych meczach zwyciężyła 2 razy i raz zremisowała.
Ciężko jest prognozować mecz na podstawie bezpośrednich meczy. 5 ostatnich meczy to 1 wygrana St. Patricks, 1 wygrana Derry City i 3 remisy. Jeśli chodzi o mecze tylko na stadionie w Dublinie, to na 10 ostatnich meczy, 3 wygrane gospodarza, 2 remisy i 5 wygranych właśnie drużyny Derry City.
Podsumowując, jeżeli wziąć pod uwagę wszystkie aspekty, które wymieniłem oraz kurs na dane wydarzenie, grzechem jest nie zagrac ????
Pozdrawiam
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 2 Bundesliga
Spotkanie - Union : Hertha
Typ - over 3.5 gola
Kurs - 2.75
Buk - Bet365
Analiza :
Czwarta kolejka, 2.Bundesligi jest bardzo wyjątkowa dla berlińskich fanów jest to jedno z najważniejszych spotkań roku no bo to DERBY ! Wiadomo że w każdym kraju są to inne mecze niż normalny mecz ligowy , tutaj chodzi o honor . Może to zabrzmi śmiesznie ale drużyny te dopiero spotkały się ze sobą tylko 3 razy i bilans to 1-1-1 i 6:7 . Union okupuje na razie 16 miejsce z dorobkiem zaledwie 1 pkt , a goście nie za duzo lepsi bo 4 pkt i 13 miejsce . Trener Herthy, Jos Luhukay musi zrezygnować z niektórych graczy. Obok dłużej pauzującego Christopha Jankera, Shervina R.Fardi, Pierra Lasoggi i zawieszonego Levana Kobishvilli, zabraknie także Austriaka Daniela Beichlera . Piłkarze Unionu jeszcze nie wygrali u siebie z lokalnym rywalem , natomiast wygrali na Herthcie , Hertha natomiast wygrała na terenie Unionu , jak będzie dzisiaj trudno powiedzieć jedynie możemy być pewni że piłkarze zostawią na boisku trochę zdrowia i sił , jak dotąd obie ekipy są nie zbyt bramkostrzelne bo gospodarze mają bilans 3:6 a goście 5:6 jedno jednak widać że formacje obronne są niezbyt pewnymi punktami drużyn dlatego liczę właśnie że może być sporo goli jak np. w wygranym przez Herthę meczu w Pucharze Niemiec 3:5 . No i statystyka też nam podpowiada że w 3 spotkaniach padło 13 goli . Na to dziś liczę . Pozdrawiam !
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom