tytka
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje LM
Spotkanie: FC Zurich - St.Liege
Typ : 2
Kurs : 3.4
Bukmacher : bet 365
Dziś o godzinie 20:15 dojdzie do ciekawie zapowiadajacego sie spotkania FC Zurich na własnym stadionie zagra z Standardem Liege . W pierwszym meczu rozegranym we Francji padl remis 1:1 . Zurich w tym spotkaniu "niby" jest faworytem lecz ja się z tym do konca nie zgadzam druzyna gospodarzy ostatnio gra w katkę nie wygrywajac 4 ostatnich swoich meczów . Druzyna gości choć przed własna publicznością zagrała nie tak jak chciała meczu łatwo nie oddadzą Francuzi przy odrobinie szcześcia mogli wygrać pierwsze spotkanie . Niżej zobaczmy po kilka ostatnich meczów obu druzyn
5 ostatnich spotkań FC Zurich
1. liga Szwajcaria Lausanne vs. FC Zurich 2:1
Kwalif. Ligi Mistrzów St.Liege vs. FC Zurich 1:1
1. liga Szwajcaria FC Zurich vs. Servette 2:3
1. liga Szwajcaria Sion vs. FC Zurich 1:0
1. liga Szwajcaria FC Zurich vs. Thun 1:0
5 ostatnich spotkań St.Liege
1. liga Belgia Mons vs. St.Liege 1:1
Superpuchar Genk vs. St.Liege 1:0
Puchar St.Liege vs. Westerlo 2:0
Jupiler Pro League, Runda Mistrzowska Genk vs. St.Liege 1:1
Jak widzimy obie druzyny w ostatnich meczach formą nie błyszczą St.Liege z mojego punktu widzenia jest druzyna lepsza po cichu liczę na wygraja gosci w tym spotkaniu 0:2
100
Spotkanie: FC Zurich - St.Liege
Typ : 2
Kurs : 3.4
Bukmacher : bet 365
Dziś o godzinie 20:15 dojdzie do ciekawie zapowiadajacego sie spotkania FC Zurich na własnym stadionie zagra z Standardem Liege . W pierwszym meczu rozegranym we Francji padl remis 1:1 . Zurich w tym spotkaniu "niby" jest faworytem lecz ja się z tym do konca nie zgadzam druzyna gospodarzy ostatnio gra w katkę nie wygrywajac 4 ostatnich swoich meczów . Druzyna gości choć przed własna publicznością zagrała nie tak jak chciała meczu łatwo nie oddadzą Francuzi przy odrobinie szcześcia mogli wygrać pierwsze spotkanie . Niżej zobaczmy po kilka ostatnich meczów obu druzyn
5 ostatnich spotkań FC Zurich
1. liga Szwajcaria Lausanne vs. FC Zurich 2:1
1. liga Szwajcaria FC Zurich vs. Servette 2:3
1. liga Szwajcaria Sion vs. FC Zurich 1:0
1. liga Szwajcaria FC Zurich vs. Thun 1:0
5 ostatnich spotkań St.Liege
1. liga Belgia Mons vs. St.Liege 1:1
Superpuchar Genk vs. St.Liege 1:0
Puchar St.Liege vs. Westerlo 2:0
Jupiler Pro League, Runda Mistrzowska Genk vs. St.Liege 1:1
Jak widzimy obie druzyny w ostatnich meczach formą nie błyszczą St.Liege z mojego punktu widzenia jest druzyna lepsza po cichu liczę na wygraja gosci w tym spotkaniu 0:2
100