>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 03.06.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
W 7

wawel

Użytkownik
Dyscyplina: French Open, tenis ziemny, nawierzchnia Clay
Spotkanie: Sharapova - S. Stephens
Typ: liczba gemów w meczu powyżej 16,5
Kurs: 1,4
Bukmacher: Bwin
Analiza: Krótka analiza. Sharapova gra z Stephens i wydaje mi się, iż mecz nie zakończy się łatwym zwycięstwem Sharapovej. Moim zdaniem będzie miała spore problemy z amerykańską , czarnoskórą tenisistką. W zakladzie wystarczy tylko żeby Stephens urwała rosjance 5 pkt. W tym roku na Clayu Sharapova ma świetny bilans (14-2). Przegrała tylko z Errani i z S. Williams. Stephens z kolei 7-4 na clayu w tym roku, poniosła porażki z Peng, Mattek Sands, Hantuchową i właśnie z Sharapovą. Ma ona dopiero 17 lat i myślę że dzisiaj zagra bez żadnych kompleksów i blokad, gdyż gra ze zdecydowaną faworytką i jest skazana przez wszystkich na porażkę. Sharapova z kolei już w drugiej i trzeciej rundzie French Open traciła sporo gemów z zawodniczkami słabszymi od S. Stephens (po 6 straconyc gemów z Bouchard i Zheng), a także są takie dni że traci sporo pktów po własnych prostych stratach. Myślę , że własnie dziś tak będzie, co w połączeniu z niezłą grą Stephens powinno dać te conajmniej 5 gemów
✅40

omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis-Roland Garros
Spotkanie: Hamton-Jankovic
Typ: 0:2 w setach
Kurs: 2
Bukmacher: Bwin
Analiza:Jankovic gra w tym turniej dość pewnie. Może nie gromi jakoś specjalnie rywalek ale jest to równa gra na przyzwoitym poziomie. Jej przeciwniczka w pierwszy meczu męczyła się z Safarovą. Nie jest za pewna. Często męczy się w setach i gra tie breaki. Jankovic pokonała utytułowaną Stosur która była w przyzwoitej formie. Myślę że to będzie pewna ale nie jakaś ogromna wygrana. Myślę że spokojnie wygrane 6:3 6:4 w setach to coś czego możemy się tutaj spodziewać. Jankovic to doświadczona zawodniczka i z pewnością nie spali się psychicznie.
✅100

sztacheta 42

sztacheta

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Jankovic J./Paes L. - Huber L./Melo M.
Typ: 2
Kurs: 1,83
Godz: 18.00
Bukmacher: bet365
Analiza: Nie bede owijał w bawełne dlaczego postawie na tą pare. Jankovic wlasnie za chwile zaczyna mecz singlowy , wierze że poprostu będzie zmęczona, a gra z Hampton a więc nie musi to być krótki i wygrany mecz. Znając jeszcze do tego nastawienie serbki , ona może poprostu tego mixa ,,olać&quot; (tym bardziej jeśli wygra z Hampton).
po drugiej stronie siatki Huber Melo , świetny deblista i deblistka. z tego co pamiętam to już kiedyś razem występowali w mixie. Do tego Huber odpadła już z debla kobiet , i na pewno chociaż w pocieszenie będzie chciała się pokazać jak najlepiej w mixie. w 1 rundzie Huber Melo pokonali francuską pare gospodarzy po przegraniu 1 seta , a więc pokazali że chyba jednak im zależy. wierze w taki scenariusz , a kurs przyzwoity ????
✅83

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
dyscyplina: p. nożna
spotkanie: szwecja- macedonia
typ: drużyna 1 powyżej 1,5 gola
kurs: 1,4
Sportingbet
ANALIZA, witam, dzisiaj krótko, bo zaraz uciekam. wahałem się pomiędzy tym typem a overem na rożne (powyżej 9,5 za @1,85 na bet365) i dałem i to i to, jednak to tylko przeczucie i nie mam ciekawej analizy na ten typ, natomiast na 2 bramki Szwedów już mam, a mianowicie Zlatek. podejrzewam, że zawodnik ten będzie przez większość spotkania na boisku i o ile będzie dobrze pilnowany, a podejrzewam, że będzie to jego koledzy będą mieli więcej miejsca, a jeżeli nie dopilnują Ibry to on samosobiście strzeli i to nie jednego gola. estonia nie jest jakąś rewelacyjną ekipą (nie mówię, że grają źle) ale Szwedzi to trochę wyższa półka i przed meczami o punkty w eliminacjach będą chcieli się zgrać i pokazać, że są gotowi, więc dzisiaj szykuje się strzelanie i 2 bramki szwedom powinny wpaść, a jak wspomniałem na rogi też licze. pozdrawiam. ????
⛔100

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Włochy , Lega A - Play offy
Spotkanie: Varese - Siena
Typ: Siena
Kurs: 2,74
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Póki co w rywalizacji tych dwóch drużyn jest 3:1 dla Sieny a pojedynek toczy się do 4 zwycięstw, od początku pojedynków tych dwóch drużyn stawiam systematycznie na tą drużynę i nie inaczej jest dziś. Pomimo tego że Varese wygrało runde zasadniczą Ligi a Siena zajęła piąte miejsce drużyny te są na wyrównanym poziomie , z czego drużyna gości zdaje sobie sprawę i nie będzie chciała odłożyć awansu żeby uzyskać go na swoim podwórku . Natomiast koszykarze Varese są pod ogromną presją , wszyscy oczekują od nich zwycięstwa i awansowania do finału i obawiam się że mogą temu nie sprostać. I tak jescze dla przykładu w ciągu ostanich dwóch/trzech seoznów Varese ze Sieną wygrywało u siebie 4 razy natomiast Siena w na boisku Varese pięciokrotnie , dlatego myśle że warto zaryzykować. Kurs wysoki kusi : ))
⛔100

S 3

salo

Użytkownik
dyscyplina: p. nożna
spotkanie: Szwecja - Macedonia
typ: Szwecja -1.5
kurs: 1,893
bukmacher: Pinnacle
Szykuje się ostre strzelanie w Malmoe, tym bardziej, że w ataku desygnowani do gry są Ibra z Elmanderem. Zresztą najlepiej wkleić całą 11:
Isaksson; Lustig, Olsson, Granqvist, Wendt; Larsson, Källström, Ekdal, Kačaniklić; Ibrahimović, Elmander.
W składzie Macedończyków zabraknie natomiast największej ich gwiazdy, czyli Gorana Pandeva. Z przodu będą straszyć Jahoviciem, zawodnikiem grającym w FC Zurich, który do tej pory zagrał zaledwie w trzech spotkaniach kadry. Myślę, że odbije się to na ich sile ofensywnej i będę mocno zdziwiony jeśli uda im się dzisiaj strzelić choć jedną bramkę, a nawet jeśli im się to uda to gospodarze spokojnie są w stanie zaaplikować rywalom minimum 3 bramki. Warto również zauważyć, że Szwedów czeka bardzo ważny mecz w piątek w eliminacjach MŚ w Wiedniu przeciwko Austrii i myślę, że to dzisiejsze spotkanie będzie fajną okazją do podniesienia morale zespołu, a patrząc na skład o żadnej taryfie ulgowej nie może być mowy.
⛔100

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mecze towarzyskie
Spotkanie: Szwecja - Macedonia
Typ: Ilośc goli - I połowa - Poniżej 1,5
Kurs: 1,50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Tak na szybko bo za chwilę mecz. Dla mnie to świetny bet. Niedoceniana przez wszystkich Macedonia zagra w Malmoe z faworyzowaną Szwecją. Czy w pierwszej połowie ujrzymy już 2 bramki?? Szczerze wątpię, nie wiem czy wg zobaczymy bramki. A to za sprawą dobrze zorganizowanej w obronie drużyny z Macedonii. W ramach eliminacji MŚ Belgowie, Szkoci i Chorwaci strzelali im u siebie tylko po 1 bramce. Wcześniej Macedończycy towarzysko zremisowali bezbramkowo wyjazd z Portugalią. Te wyniki + to że jest to mecz towarzyski przekonują mnie do grania undera w pierwszej połowie po dość dobrym kursie jak na takie zdarzenie. Powodzenia !
✅50

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 2

studenciq

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel Anglia
Spotkanie: Lakeside Hammers-Coventry Bees(+11,5)
Typ: Coventry Bees
Kurs: 1,9
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jest to spotkanie sąsiadów w tabeli. Pszczoły mimo nieudanego początku sezonu z czasem nabierają wiatru w żagle i radzą sobie coraz lepiej.W meczu tym nie pojedzie Scott Nicholls. Stosowane będzie zastępstwo zawodnika. Myślę więc, że 7 biegów które powinien pojechać Kasprzak(przypominam, że w Angli punkty Jokera liczone są podwójnie) nie pozwoli odskoczyć Młotom na więcej niż 10 punktów w tym spotkaniu.
⛔100

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Dyscyplina: KOLUMBIA: Liga Postobon - Apertura
Spotkanie: Millonarios - Petrolera
Typ: 1
Kurs: 1,61
Bukmacher: Pinnacle
Na dziś wybrałem spotkanie między drużynami Millonarios, a Petrolera. Różnica między tymi drużynami jest kolosalna - na korzyść rzecz jasna gospodarzy, którzy klasyfikują się obecnie na 6 pozycji w tabeli. Przyjezdny zespół raczej nie wiąże przyszłości z czołówką tabeli tak jak gospodarze, obecenie zajmują odległe 15 miejsce z większym bilansem przegranych. Millonarios u siebie dość dobre pogrywają, od 20 kwietnia nie przegrali jeszcze u siebie żadnego spotkania - 6 wygranych/5 remisów. Dlatego dziś liczę, że podejmą się dogonienia w tabeli i awansują tym samym na wyższą pozycję. Wątpie aby Petrolera dziś wygrała, bądź nawet zremisowała w Bogocie.
⛔100

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Argentyna,Primera Division
Spotkanie: Tigre-San Martin
Typ: bts
Kurs: 1,91
Bukmacher: william hill
Analiza: Na dzisiejszy wieczor wybralem sobie argentynski futbol, a mianowicie mecz pomiedzy Tigre a San Martin. Obie druzyny nie sa absolutnie nastawione na defensywe o czym swiadcza duza strata bramek szczegolnie san martin na wyjazdach, gdzie radza sobie bardzo kiepsko. Ale w ofensywie jest zupelnie inna sprawa. Strzelaja na miare oczekiwan, dzisiaj rowniez powinni trafic do siatki. Krotko mowiac spodziewam sie fajnego i jednoczesnie szybkiego meczu. Tigre i San Martin licza na pozostanie w lidze, poki co im sie to udaje i dlatego graja na wiekszym luzie. Tigre ma dobrze zbudowany kolektyw, podobnie jak rywal nieco gorsza obrone. Mysle, ze zobaczymy otwarty mecz, druzyny nie maja nic do stracenia i a over jak widac w historii spotkan padal bardzo czesto. Jezeli spojrzymy takze na ostatnie wyniki, to nie pozostaje nam nic innego jak grac na over. Ja wole bezpieczniejsza opcje , ekipy na zblizonym do siebie poziomie i jestem pewien, ze przynajmniej jedna z druzyn strzeli gola.
✅91

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Kosyzkówka; WŁOCHY: Lega A - Play Offy
Spotkanie:Varese - Siena
03.06.2013 20:45
Typ: handicap +2.5
Typ: 2
Kurs: 3.28
Bukmacher: bet365
Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w ligdze włoskiej koszykówki
pomiędzy zespołami Varese i Sieny. Bukmacherzy stawiają jako faworyta zespół gospdoarzy
który na własnej hali wydaje się być groźny. Historia pojedynków między tymi zespołami
jest jednak nieubłagalna dla gospdoarzy. Siena wygrała 23 spotkania w histroii, przy tylko
8 zwycięstwach Varese. Do całkowietego zwycięstwa w tym playoffie drużyna Sieny potrzebuje jednego zwycięstwa, które może spokojnie w dniu dzisiejszym odnieść.
Moim zdaniem mecz będzie stał na bardzo wysokim poziomie, jednak presja tego,iż
w przypadku porażki dla gospodarzy będzie to koniec walki o awans sprawi, że będzie
to dla nich bardzo trudne spotkanie i oczekiwania kibiców mogą ich przerosnąć.
Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi zespołami to niemalże całkowita dominacja SIeny.
Odnieśli oni 4 zwycięstwa i tylko raz zaznali goryczy porażki, przegrywajać 2 punktami
Moim zdnaiem dzisiaj wygra Siena po bardzo wyrównanym meczu 68:72
⛔100

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka n. Argentyna, Primera Division
Spotkanie: Tigre - San Martin S. J.
Typ: over 2.5
Kurs: 2,10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dlaczego over? Ponieważ San Martin to najbardziej overowa drużyna w Argentyńskiej Division, na 15 meczy 10 over 2.5 i 5 razy nie, Tigre troszke gorzej, poza tym lokuja się w końcówce tabeli ale na 8 spotkań u siebie 6 było over 2.5 także super. H2H obu tych drużyn również overowy bo nie pamiętam juz kiedy byl ostatni under haha napewno dalej jak 6 spotkań do tyłu miedzy tymi drużynami. Każda seria musi zostać kiedyś przerwana ale może jeszcze nie dzisiaj. powodzenia

✅110

baniol10 78

baniol10

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,
Spotkanie:Tigre - San Martin S.J.
Typ: Obie drużyny strzelą TAK
Kurs: 1.91
Bukmacher: William Hill
Data (i godz):3.06 23:00
Analiza:
Wieczorem w Argentynskiej lidze dojdzie do zaległedo meczu pomiędzy Tigre - San Martin S.J. są to jedne z bardziej grających druzyn defensywnie . W Clausurze do konca zostały 3 kolejki obie druzyny mają po 17 pkt zajmują odpowiednio Tigre 14,
San Martin 13 miejsce w bramkach lepsi sa San Martin 23:24 , Tigre 18:24 i tu własnie o te 24 bramki mi chodzi , tracą po 24 bramki w 15 meczach , to jest 1,6 bramek na mecz .
W statestykach na 10 meczy między sobą 8 razy było powyżej 2,5 bramki , 6 razy obie druzyny strzelali bramki w tym 4 krotnie ostatnio każda drużyna strzelała bramkę. San Martin ostatnio w lidze na 3 ostatnie wyjazdy strzelali bramki , a w tym roku na 7 meczy tylko nie trafili do siatki 2 razy.Gożej wiodło się u siebie gospodarzą 3 razy nie strzelili bramki , 2 razy remisując 0:0 i raz przegrywając 0:2
✅91

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom