Dyscyplina: Piłka Nożna: Liga Europejska
Spotkanie: Chelsea - Basel
Typ: Powyżej 12 rzutów rożnych i powyżej 6ciu kartek.
Kurs: 9,00 => 5,00
Bukmacher: WilliamHill
Data (i godz): 02.05 21:05
Analiza:
Rewanżowe spotkanie Ligi Europejskiej pomiędzy Chelsea a Basel. Liczę na podobny scenariusz jak w 1 meczu. Było w nim 16 rzutów rożnych, dzisiaj także nie będę bał się o rzuty rożne. Zastanawiałem się jednak nad żółtymi kartkami. W pierwszym meczu było ich 6. Myślę jednak że dzisiaj będzie dokładnie 7 kartek, Basel ma szanse na awans ogromne w porównaniu z Barceloną czy Realem, więc i na pewno będą bardziej walczyć. Mój typ na Chelsea to co najmniej 3 kartki, w końcu to faworyci rozgrywek, a Basel na pewno będzie chciał zdetronizować faworyta i tych kartek nałapie więcej. Jeśli chodzi o rzuty rożne to np. Basel w ostatnim ich meczu było 20 rzutów rożnych
Przegrali ten mecz ale nie zagrali pełnym składem ze względu właśnie na dzisiejszy pojedynek. Ostatnie 2 mecze ligowe Chelsea to 9 i 13 rzutów rożnych. Jak dla mnie jest to również dobry prognostyk. Dzisiaj liczę na głupotę zawodników, odkopywanie piłki, granie na czas, symulki. I na uzbieranie co najmniej 7miu kartek , żółto-czerwonych. Pozdrawiam
100
Spotkanie: Chelsea - Basel
Typ: Powyżej 12 rzutów rożnych i powyżej 6ciu kartek.
Kurs: 9,00 => 5,00
Bukmacher: WilliamHill
Data (i godz): 02.05 21:05
Analiza:
Rewanżowe spotkanie Ligi Europejskiej pomiędzy Chelsea a Basel. Liczę na podobny scenariusz jak w 1 meczu. Było w nim 16 rzutów rożnych, dzisiaj także nie będę bał się o rzuty rożne. Zastanawiałem się jednak nad żółtymi kartkami. W pierwszym meczu było ich 6. Myślę jednak że dzisiaj będzie dokładnie 7 kartek, Basel ma szanse na awans ogromne w porównaniu z Barceloną czy Realem, więc i na pewno będą bardziej walczyć. Mój typ na Chelsea to co najmniej 3 kartki, w końcu to faworyci rozgrywek, a Basel na pewno będzie chciał zdetronizować faworyta i tych kartek nałapie więcej. Jeśli chodzi o rzuty rożne to np. Basel w ostatnim ich meczu było 20 rzutów rożnych
100