Zapomniałeś o Knicks, oni też będą groźni w tym sezonie.
Fajnie by było, ale ciężko mi w to uwierzyć.Jest Amare i Melo i dołączył do tej dwójki Chandler dzisiaj bodajże, ponadto czytałem, że zaklepany miał być/ już jest Bibby i z tego co się znam na NBA [ a nie znam się tak jak Wy, staram się śledzić i czytać ] to miałby być rozgrywającym, gdzieś też czytałem, że Jamal Crawford miałby trafić do Nowego Jorku, wiadomo świetny zawodnik, ale w sumie jakby zestawić tych, których wymieniłem i resztę ekipy to znów wychodzi team bez obrony i można spodziewać się wyników overowych co niekoniecznie może przynieść wymierne wyniki, takie o których marzą w Nowym Jorku.Moim zdaniem nadal będzie ciężko walczyć z Bulls, Heat, Celtics, Magic [ o ile Howard zostanie ].Mnie średnio przypadała do gustu taka wizja zespołu, ale może dlatego, że się mało znam nie mniej jednak życzyłbym sobie dobrych wyników NYK.
Co do pytania w ankiecie, zagłosowałem na Heat, podzielam opinię Easy'ego bo sam twierdziłem, że w pierwszym sezonie z dwoma gwiazdami i resztą ''taką sobie'' będzie ciężko o sukces, ale rozkręcili się w trakcie i wyszło bardzo fajnie bo finał jak na ten etap budowy zespołu to i tak duże osiągniecie.
PS. Proszę nie besztać mnie za tą ''analizę'' na razie znawcą nie jestem, staram się edukować, czytać o koszykówce za Oceanem, a jeszcze nie jest to ten etap abym mógł używać tak swobodnie jak Wy tej nomenklatury koszykarskiej

.
PS. Przepraszam, że tutaj - czy można do yahho fantasy dołączyć czy może trzeba jakieś warunki spełnić ? Posiada ktoś resume na czym ta zabawa polega [ super jakby było po polsku ].Z góry dzięki.
Obecnie mamy parzystą liczbę osób więc musiałbyś znaleźć jeszcze kogoś
Baqu