>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy długoterminowe

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tutaj podajemy typy i analizy długoterminowe takie jak zwycięzca ligi, sezonu regularnego, konferencji oraz h2h w sezonie regularnym itp.
Najwyższe kursy na faworytów (wg. portalu oddsportal) :
Miami Heat 3,25
Los Angeles Lakers 6,50
Chicago Bulls 8,00
Oklahoma City Thunder 9,00
Dallas Mavericks 13,00
Boston Celtics 17,00

Typy bez uzasadnienia będą usuwane.

Zapraszam do dyskusji.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ciężko na razie dyskutować, gdy nie znamy pełnych składów...A w kuluarach mówi się, że np Howard czy Paul mieliby iść do L.A.

favago 69

favago

Użytkownik
Howard jest przymierzany także do Clippers&#39;ów. Oj, jak ja bym chciał zobaczyć na parkiecie duet Griffin + Howard ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
Paul ma oficjalny zakaz transferu do LA :eek: ... jako, że Hornets są zarządzani przez ligę, to odrzucono mega trade- Paul do LA, Gasol do Rockets, Lamar Odom do Horntes + Luis Scola, Gordan Dragic i Kevin Martin + pick od Rockets, wow ...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Paul ma oficjalny zakaz transferu do LA ... jako, że Hornets są zarządzani przez ligę, to odrzucono mega trade- Paul do LA, Gasol do Rockets, Lamar Odom do Horntes + Luis Scola, Gordan Dragic i Kevin Martin + pick od Rockets, wow ...
To jest dla mnie czysta głupota. Też to czytałem. Czyli liga może keirowacv transferami z tego wynika. Bezsens. Jakoś wielkiej trójki do Heat nie blokowano.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Na pewno nie Mavs;)

Ja zagłosowałem na Heat. Każdy jechał po nich, że nie zdobyli pierścienia w pierwszym sezonie a dla mnie patrząc z perspektywy jakiego mają trenera ten wynik był jak najbardziej pozytywny. Dodając do tego kontuzje naprawdę nie jest źle. Dlatego właśnie czuje, że ten sezon będzie bezapelacyjnie należał do Heat. Kto z zachodu ? Thunder ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Miami na pewno ma najsilniejszy skład, w wielkie transfery jak Howard w LA nie wierzę, więc moim zdaniem Miami powinno wygrać, ale jak pokazał poprzedni sezon jeden gracz może zatrzymać nawet taki zespół jak Miami.

magiki 42

magiki

Użytkownik
To jest dla mnie czysta głupota. Też to czytałem. Czyli liga może keirowacv transferami z tego wynika. Bezsens. Jakoś wielkiej trójki do Heat nie blokowano.
To się tyczy Hornets, bo nie mają swojego GM-a tylko właścicielem tego klubu jest NBA ... w innych przypadkach jeżeli trade jest &quot;czysty&quot; to liga może się bujać.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
To się tyczy Hornets, bo nie mają swojego GM-a tylko właścicielem tego klubu jest NBA ... w innych przypadkach jeżeli trade jest &quot;czysty&quot; to liga może się bujać.
Tylko że za rok Paul i tak pójdzie do LAL a NOH nic nie dostaną, nawet picków w drafcie.

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
powodem jest chyba to ze sie kasa nie zgadza, a nie nba blokuje trade NO dostaje za paula wiecej niz jego 16M +25%. tak samo lakersi oddaja 30M w kontraktach na ten sezon a dostaja 16M

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Jako fan Sixers uwazam ze moga namieszac w tym sezonie . Zespoly beda grac czasami nawet 3 mecze w 3 dni co znacznie premiuje młode zespoły a Sixers maja fajny młody skład .Juz rok temu mogli cos osiagnac ale trafili na Heat w 1 rundi PO i wcale tak łatwo sie nie poddali a w tym roku licze na Finał konferencji.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Jako fan Sixers uwazam ze moga namieszac w tym sezonie . Zespoly beda grac czasami nawet 3 mecze w 3 dni co znacznie premiuje młode zespoły a Sixers maja fajny młody skład .Juz rok temu mogli cos osiagnac ale trafili na Heat w 1 rundi PO i wcale tak łatwo sie nie poddali a w tym roku licze na Finał konferencji.
Nie róbmy sobie jaj. Jak najbardziej zgadzam się, że do PO powinni się dostać ale finał ? Nie widzę ich w potyczkach z Celtics, Heat, Bulls czy nawet z Hawks.

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Nie róbmy sobie jaj. Jak najbardziej zgadzam się, że do PO powinni się dostać ale finał ? Nie widzę ich w potyczkach z Celtics, Heat, Bulls czy nawet z Hawks.
Cóz jesli Andre Iguodala wywiąże sie z roli lidera Evan Turner jak drugoroczniak zacznie grac na miare swojego talentu bo jako rookie zawiódł do tego niech Brand zacznie grać porządnie . Jrue Holiday który już rok temu grał bardzo dobrze i Thaddeus Young według mnie najlepszy sixthman w lidze i juz mamy ekipe która coś moze ugrać. Boje sie tylko Hawesa na centrze bo niestety gra słabo.Taki skłąd czyli Holiday-Turner-Iguodala-Brand-Hawes napewno łatwo sie nie podda. Napisałem ze licze na Finał konferencji w którym przegrają z Heat reszta w ich zasięgu. Bulls rok temu w regularnym byli ciągnieci przez Rose&#39;a który w PO zawiódł . W tym sezonie juz takiego bilansu nie będą mieli . Z Hawks sobie poradza a dziadki z Bostonu coraz słabiej graja .

.kb 31

.kb

Użytkownik
Również jestem fanem Sixers, również uważam że maja bardzo ciekawy skład, znakomitego trenera i właściwie tylko jeden, ale baaardzo poważny problem- nie mają centra. Spencer Hawes jest najsłabszym startującym centrem w lidze. Najgorsze jest to, że nic nie zapowiada zmiany tej sytuacji, bo jedyne nazwiska jakie są dzisiaj kojarzone z Filadelfią to Kwame Brown i Eric Dampier. Wcześniej narzekałem na Dalemberta, ale dzisiaj wolałbym żeby jednak grał w 6ers (oczywiście jest to teraz niemożliwe, mimo że Sam jest obecnie wolnym agentem).
Po cichu liczę na mały trade z... albo nie, nie powiem z kim ????
(...) reszta w ich zasięgu. Bulls rok temu w regularnym byli ciągnieci przez Rose&#39;a który w PO zawiódł . W tym sezonie juz takiego bilansu nie będą mieli . Z Hawks sobie poradza a dziadki z Bostonu coraz słabiej graja .
Bulls w tym sezonie zanotują jeszcze lepszy bilans niż w poprzednim sezonie ???? Przede wszystkim od samego początku będzie grał zdrowy Boozer, co znacznie zwiększa ich możliwości ofensywne. Zdrowy powinien już być także Noah, który poprzednie PO grał z niewyleczoną kontuzją stopy. Za chwile Byki załatają swoją największą dziurę, czyli podpiszą kontrakt z Ripem Hamiltonem (chyba tylko Aaron Afflalo byłby lepszym rozwiązaniem dla nich, ale on jest poza zasięgiem), a następnym krokiem będzie zmiennik Rose&#39;a. Bardzo liczę na Bulls w tym sezonie i mam nadzieje, że to oni wygrają w tym roku mistrzostwo (ewentualnie Thunder ???? ), nie lubię sztucznych tworów takich jak Heat.
Zapomniałeś o Knicks, oni też będą groźni w tym sezonie. A u dziadków z Bostonu szykuje się coś wielkiego, nie wierzę że człowiek który zbudował pierwszą (no dobra, drugą ???? ) wielką trójkę w NBA sprowadza teraz hurtowo silnych skrzydłowych bez żadnego pomysłu na przyszłość ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Zapomniałeś o Knicks, oni też będą groźni w tym sezonie.
Fajnie by było, ale ciężko mi w to uwierzyć.Jest Amare i Melo i dołączył do tej dwójki Chandler dzisiaj bodajże, ponadto czytałem, że zaklepany miał być/ już jest Bibby i z tego co się znam na NBA [ a nie znam się tak jak Wy, staram się śledzić i czytać ] to miałby być rozgrywającym, gdzieś też czytałem, że Jamal Crawford miałby trafić do Nowego Jorku, wiadomo świetny zawodnik, ale w sumie jakby zestawić tych, których wymieniłem i resztę ekipy to znów wychodzi team bez obrony i można spodziewać się wyników overowych co niekoniecznie może przynieść wymierne wyniki, takie o których marzą w Nowym Jorku.Moim zdaniem nadal będzie ciężko walczyć z Bulls, Heat, Celtics, Magic [ o ile Howard zostanie ].Mnie średnio przypadała do gustu taka wizja zespołu, ale może dlatego, że się mało znam nie mniej jednak życzyłbym sobie dobrych wyników NYK.

Co do pytania w ankiecie, zagłosowałem na Heat, podzielam opinię Easy&#39;ego bo sam twierdziłem, że w pierwszym sezonie z dwoma gwiazdami i resztą &#39;&#39;taką sobie&#39;&#39; będzie ciężko o sukces, ale rozkręcili się w trakcie i wyszło bardzo fajnie bo finał jak na ten etap budowy zespołu to i tak duże osiągniecie.

PS. Proszę nie besztać mnie za tą &#39;&#39;analizę&#39;&#39; na razie znawcą nie jestem, staram się edukować, czytać o koszykówce za Oceanem, a jeszcze nie jest to ten etap abym mógł używać tak swobodnie jak Wy tej nomenklatury koszykarskiej ;).

PS. Przepraszam, że tutaj - czy można do yahho fantasy dołączyć czy może trzeba jakieś warunki spełnić ? Posiada ktoś resume na czym ta zabawa polega [ super jakby było po polsku ].Z góry dzięki.

Obecnie mamy parzystą liczbę osób więc musiałbyś znaleźć jeszcze kogoś
Baqu

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Knicks raczej nie namieszają w lidze.Pierwsza piątka OK, na papierze mocna.Chociaż Bibby to nadaje się do tarcia chrzanu w lidze rozgrywających.Ale brak wartościowych zmienników skreśla jakiekolwiek szanse na walkę o mistrzostwo.Melo i Stoudemire pokazali w serii z Bostonem,że jeśli jeden z nich ma kontuzję to jest 0-4.
Ciekawe kto przechwyci Billupsa.Notował dobre staty i powinien być bardzo dobrym wzmocnieniem większości zespołów walczących o mistrzostwo.
Jeszcze okienko transferowe się nie skończyło,ale na chwilę obecną jestem skłonny skreślić Orlando i Lakersów z walki o mistrzostwo.Nie wiem jaki mają plan w LA ale pozyskanie Howarda za Bynuma+(chyba) Gasola jest bezsensowne,a wydaje mi się,że innej opcji nie mają.Już teraz oddali Odoma za darmo co nie było zbyt mądre.

.kb 31

.kb

Użytkownik
Ja uważam, że Knicks będą mocni :p Co prawda tylko w sezonie regularnym, tak jak to było z Suns za D&#39;Antoniego, ale będą. Krótka ławka nie będzie aż tak wielkim problemem- D&#39;Antoni często gra 8 zawodnikami, nie zawsze &quot;z konieczności&quot;. Jamala Crawforda już prawie zaklepali i będzie to właściwy człowiek na właściwym miejscu (słabszy poprzedni sezon jest raczej efektem nowego stylu gry Hawks niż gorszej formy JC). Z rozgrywającym rzeczywiście będzie spory problem, Mike Bibby (chociaż akurat on nie jest jeszcze potwierdzony) nie sprawdził się nawet w Heat obok Jamesa i Wade&#39;a i poprostu nie nadaje się już do gry... Nie oceniajmy ich jeszcze zbyt krytycznie, Donnie Walsh (jeden z najlepszych GM w lidze) nie skończył jeszcze swojego dzieła i napewno coś wymyśli (być może okaże się, że plotka o wysłaniu Amar&#39;e do Hornets wcale nie była plotką ???? ) Nie rozumiem tylko czemu zaoferował aż tak wielkie pieniądze Chandlerowi, któremu po raz pierwszy od dłuższego czasu udało się uniknąć kontuzji (wiadomo, że środkowi zarabiają o wiele więcej, a wg mnie Knicks znacznie przesadzili). Poza tym jeden człowiek nie sprawi, że nagle Knicks zaczną bronić ????
W PO oczywiście odpadną z Bulls/Heat/Celtics (jeśli ci znajdą w końcu centra), nawet jeśli Walsh sprowadzi do NY Chrisa Paula, Dwighta Howarda i Micheala Jordana, bo problem moim zdaniem stoi przy ławce rezerwowych, a jego akurat tak szybko się nie pozbędzie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom