>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy długoterminowe

Status
Zamknięty.
oki 270

oki

Użytkownik
Co sądzicie o typie na Ricky&#39;iego Rubio że zostanie najlepszym debiutantem, kurs w WH 8,00?
wg mnie zero szans...
Wystarczy popatrzec na to kto zdobywal nagrode ROTY w poprzednich sezonach. Roy, Durant, Rose, Evans i Griffin.
Wszyscy oni konczyli swoj debiutancji sezon ze srednia conajmnie 16pkt/mecz. Rubio nawet jesli bedzie w starting5 Minnesoty, to nie ma szans na osiagniecie takiej sredniej punktowej.
Wedlug mnie jego statystyki beda wygladaly mniej wiecej 10p, 7as, 4 zb na mecz, a to za malo zeby zostac najlepszym debiutantem ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kilka terminówek na NBA ;)

Western Conference 2011/2012 - L.A Lakers vs Any Other team
Any other 1.32
Unibet
9/10

Przed Lalkami powinna być spokojniutko Oklahoma. Możliwe, że Dallas również, a jeszcze są Clippers i Spurs. Clippers oczywiście potencjał mega i pytanie jak go wykorzystają. A Spurs nadal będą grali swój nudny basket i pewnie nadal będzie im to dobrze szło.
Dokładając do tego słabą ławkę Lalków, brak Bynuma przez 4 mecze i kontuzje Bryanta to początek może być trudny i mogą tu stracić trochę do czołówki.

Minnesota over 22.5 win games in regular season 1.85
Bwin
6/10

Minnesota zanotuje progres w porównaniu z zeszłym sezonem, tego jestem pewien. Barea, Rubio i Williams wniosą niemało do tej ekipy. Tak na szybko przeleciałem terminarz i tak:
- po 3 mecze z GSW, Phx, Utah, Sacramento, NOH,
- po 2 z Charlotte, Pistons,
- po 1 z Bucks, Cavs, Wizzards, Raptors, Nets.
Oczywiście nie wygrają wszystkich spotkań, ale na bank zanotują jakieś wygrane też z mocniejszymi ekipami. Sezon ciężki, czasem 3 mecze dzień w dzień, więc i z ekipami typu Miami czy Chicago mogą wygrać. Dla mnie ten próg spokojnie przekroczą.

Phila over 35.5 win games in regular season 1.85
Bwin
6/10

Phila ma mega fajny terminarz.
Po 4 mecze z:
- Nets,
- Washington,
- Indianą,
- Detroit.
Zwłaszcza Washington i Detroit powinni być łatwymi rywalami. Z Nets grają później, a wtedy oni mogą już mieć Howarda przypadkiem.
Po 3 mecze z:
- Bobcats,
- Toronto,
- Bucks,
- Cavs.
Z Toronto powinny być 3 winy, z resztą z tych ekip po 2 najmniej.
Po 2 mecze z:
- Utah,
- GSW.
Czyli drużyny spokojnie w zasięgu Phili, podobnie jak Minnesota, Kings, Suns czy Hornets, z którymi grają po 1 spotkaniu.
A nie należy zapominać, że Phila będzie groźna również dla ekip typu Denver, Portland, Atlanta, Rockets. No i urwą pewnie jakieś wygrane najmocniejszym.

Best in Pacific Division
Clippers 2.80
Bwin
2/10

To tak naprawdę H2H między Lalkami, a Clippersami. Terminarz mają lepszy Clippersi wg mnie. Obie ekipy po meczu z Chicago. Lalki już teraz, a teraz przegrają. Lalki 4 z Dallas, Clippers 3, odwrotnie z OKC. Tutaj może być plus dla Lalek. Clippers raz Miami, Lakers 2, podobnie jak z Bostonem i NY, minus Lalek. Clippers mają mniej takich &quot;trudnych spotkań&quot;. Jeżeli chodzi o słabszych to po 4 mecze z Wolves, Suns, Warriors. Lalki jeszcze 4 z Utah, Clippers 3. No już nie będę tak leciał po kolei. Generalnie Clippers po takim kursie to value wg mnie.

B 14

bethelper

Użytkownik
Siema, witam po przerwie. Przygotowałem małą zapowiedź sezonu, z prognozami dla obu konferencji. Najpierw Zachód:
1. Oklahoma City Thunder
Krótszy sezon, większa intensywność. Kto wytrzyma to lepiej niż młody zespół, pełen głodnych koszykówki zawodników? Plus Perkins chudszy o jakieś 15 kilo, Harden, czyli najlepszy rezerwowy nadchodzącego sezonu i Kevin Durant, czyli nadchodzący MVP. Jedynym problemem wydawać może się gorąca głowa Russella Westbrooka i z ciekawością będę śledził jego poczynania i ewentualne ruchy managementu Thunder.

2. Los Angeles Clippers
Jeszcze po przyjściu C. Butlera byli moim numerem 8 po sezonie zasadniczym. Po przyjściu CP3 numerem 4. Zapisałem sobie: Potrzebują jakiegoś twardego zadaniowca pod kosz, który wspomoże młody talent DeAndre Jordana. Po tym jak zatrudnili R. Evansa, a kontuzja wykluczyła z gry na cały sezon Darrella Arthura z Memphis, zostali moim nr 2. Myślę, że naprawdę dobrze zaczną grać po meczu gwiazd. Finał konferencji?

3. Dallas Mavericks
Hospicjum czy tylko sanatorium? Jak dla mnie to drużyna w stylu Boston’08. Spokojnie przez sezon regularny, bez pardonu w play offach. Początek mogą mieć kiepski, ale trzeba mieć na nich oko. Plus Dirk i Odom w crunch na pozycjach 4-5. Ciekawe co na to Bosh i Anthony?

4. Memphis Grizzlies
Idzie nowe, idzie nowe! Organizacja, która wydała na kontrakty w najbliższych latach ćwierć miliarda dolarów, nie będzie dłużej czekać na zwrot inwestycji. Przed kontuzją Arthura byli jeszcze moim numerem 2. Zdrowy Rudy Gay i najlepszy frontcourt NBA, plus solidna porcja krwistego mięsa z ławki. Już w zeszłym sezonie byli moim czarnym koniem, teraz są jednym z contenderów. Lepiej wyposażcie się w League Pass. Rock’n&#39;roll wrócił do Memphis!

5. Los Angeles Lakers
Serio. Kobe i jego w 90% bardziej sprawne kolana pewnie wyrwą kilka meczów dla Lakersów. Nadgarstek i kilka innych kontuzji pewnie przegrają. Nowy trener, nowa taktyka, wciąż brak rozgrywającego (sorry Steve). Plus odejście Odoma i brak wzmocnień. Może tam wciąż wierzą, że Dwight trafi do nich jeszcze w tym sezonie?

6. Portland Trail Blazers
Drużyna pełna nieszczęść i pełna talentu. To zadziwiające, że gdy ich najlepsi zawodnicy kończą, lub są bliscy zakończenia kariery, drużyna wciąż liczy się w walce o play offy i co jakiś czas będzie w stanie utrzeć nosa faworytom. Miejcie oko na LaMarcusa Aldridge’a. To będzie sezon, po którym blask jego gwiazdy rozbłyśnie jaśniej niż kiedykolwiek (edit: o ile nie przeszkodzą mu problemy z sercem).

7. San Antonio Spurs
Czas na przebudowę. W tym składzie Spurs nie są już faworytem do mistrzostwa. Duncan 36, Parker 30, Jefferson 32, Ginobili 35. Warto śledzić rozwój Splittera w NBA, no i brawo za: najlepszy przechwyt draftu.

8. Denver Nuggets
Na miejscach 8-13 będzie ciasno. Stawiam na Denver. Mają młody, perspektywiczny zespół napędzany dobrym paliwem. Podoba mi się gra Gallinariego, uważam, że będzie jeszcze lepszy. Rudy Fernandez powinien się dobrze odnaleźć w taktyce George’a Karla, ale miejcie oko na Arrona Afflalo – pieniądze jakie Nuggets wyłożyli na niego, to dobra inwestycja.

9. Phoenix Suns
Ostatnia szansa dla Marcina Gortata, by wykorzystywać fantastyczne dogrania Steve’a Nasha. Po sezonie zleci duży kontrakt kanadyjskiego rozgrywającego, skończą się także umowy Granta Hilla i Mikaela Pietrusa. Suns będą mieli wtedy tylko 30 mln w puli zarobków i amnestię do wykorzystania. Mocno wierzę, że wrócą do fazy play off już w przyszłym sezonie. Warto obserwować rozwój pierwszoroczniaka Markieffa Morrisa.

10. Houston Rockets
Po zablokowanej przez Davida Sterna wymianie, której Rakiety miały być częścią, drużyna z Houston dryfuje w nieznanym kierunku. Kevin McHale będzie miał ciężki orzech do zgryzienia – szukać jakieś wymiany czy szlifować narybek. Stosunkowo silny obwód i wyrwa pod obręczą. Rakiety nie będą w tym sezonie zbyt atrakcyjną drużyną do oglądania.

11. Utah Jazz
Dzięki pozbyciu się D-Willa w zeszłym sezonie, Jazz mogą myśleć o powolnym powrocie do czołówki, jednak jeszcze nie w tym sezonie. Na plus – elektryzująca rotacja podkoszowych. Na minus – słabiutki obwód. Podobnie jak Suns będą się liczyć już w przyszłym sezonie.

12. Golden State Warriors
GSW za wszelką cenę starali się wyrwać jakiegoś centra, ale wszystkie ich oferty zostały wyrównane. I jakoś nie ma chętnych na Biedrinsa i jego 27 mln za następne 3 sezony. Dodaj do tego kostkę Curry’ego, dłonie Kwame Browna i 50 rzutów w meczu Ellisa. Good luck with that, mr. Jackson!
13. Minnesota Timberwolves
Kevin Love zgarnie pewnie tytuł Mr. Universe i wygra klasyfikację celnych trójek i zbiórek, Ricky pokaże kilka efektownych zagrań i … to wszystko. Hej, w końcu udało im się być wyżej niż na 15.!
PS miejcie oko na Wesa Johnsona, chłopak naprawdę się rozwija.

14. Sacramento Kings
Warto będzie zajrzeć do Sacramento od czasu do czasu – przyjemnie ogląda się czyste szaleństwo Jimmera Fredette. Jeśli ktoś jeszcze ogarnie zdolnych podkoszowych, Tyreke Evans ustabilizuje formę wagę a Marcus Thornton faktycznie pokaże, że potrafi ukłuć (moim zdaniem na zadatki być w top10 strzelców), to kto wie, może Anaheim Kings zagrają wreszcie więcej, niż 82 mecze.

15. New Orleans Hornets
Największy regres tego sezonu. Najbardziej szkoda mi mojej ulubionej młodej dwójki w lidze, Erica Gordona. Dodatkowo Chris Kaman wchodzący w kontraktowy rok w drużynie, w której znaleźć się wcale nie chciał.

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 14

bethelper

Użytkownik
No i Wschód:
1. Chicago Bulls
Jeszcze lepsza obrona i wreszcie to, na co wszyscy w Chicago czekali od dawna – dwójka, strzelec z prawdziwego zdarzenia. Jeśli Derrick Rose ma komu oddać na obwód, to wiedz, że coś się dzieje! Boozer wreszcie musi pokazać, że należy mu się ten max i wierzę, że zagra o wiele lepszy sezon niż ten poprzedni. Plus Gibson i Asik, czyli najlepszy rezerwowy frontcourt ligi. Pierwsze miejsce.

2. Miami Heat
Wszyscy zachwycali się, że Bosh nabrał masy i wreszcie może zagrać jako center. Ja tego wciąż nie widzę. Na korzyść Heat dłuższa przerwa i zdrowsze ciało Wade’a, a także Shane Battier, czyli mój ulubiony obrońca. Na minus – szklarz Mike Miller i brak centra. W play off pokażą jednak siłę.

3. Atlanta Hawks
W tym składzie Atlanta zacznie kolejny sezon, nie potrzebują więc oni czasu by się ogrywać. Powinni więc zacząć mocno. Trzymam kciuki za Ala Horforda. J-Smoove J-Slim też prezentuje się imponująco. Dokąd dolecą jednak Jastrzębie po sezonie zasadniczym?

4. Boston Celtics
Ostatni ich taniec. Po sezonie Garnett i Allen pewnie odejdą. Boston nie przeprowadził znaczących wzmocnień, dodatkowo stracił Jeffa Greena. Wciąż jednak powinien liczyć się w walce o wysokie cele. Na co ich stać dowiemy się dopiero po Meczu Gwiazd.

5. New York Knicks
3 graczy zjada prawie cały budżet płacowy klubu. W dodatku jeden tylko zawodnik ma być lekiem na całe zło. Ja tego nie widzę. Jeśli Amar’e i Melo nie zaczną grać w obronie, nic z tego.

6. Orlando Magic
Właściwie to nie wiem, co z nimi. Dwight niby póki co zostaje. Z nim w składzie nie będą mieli problemów z wejściem do play off. Ale co później?

7. Philadelphia 76ers
Podobnie jak w przypadku Atlanty. Ograny skład + trener, który potrafi wykrzesać z zawodników trochę więcej, czyli takie Arsene Wenger koszykówki. Brakuje im prawdziwej pierwszej opcji, ale naprawdę miło ogląda się Lou Williamsa i Jrue Holidaya w akcji.

8. Indiana Pacers
Drużyna z potencjałem. Będą niebezpieczni, ale póki co tylko 8 pozycja. Będę czasem zaglądał do Conseco Fieldhouse, aby pooglądać mojego faworyta, Psycho-T.

9. Milwaukee Bucks
Zbilansowany skład, fajny rozgrywający i kilku solidnych, inteligentnych graczy. Jak dla mnie przepis na drużynę środka tabeli.

10. Detroit Pistons
Joe Dumars musi odejść. Póki co, Tłoki wyglądają tylko trochę lepiej niż ich miasto. Uważajcie na Grega Monroe, bo to jeden z moich kandydatów do nagrody MIP.

11. Washington Wizards
Drużyna akrobatów, dowodzona przez niezłego zwrotniczego plus egzotyka europejska zza naszej południowej granicy. Jeśli tylko Flip Saunders nauczy ich obrony i wygrywania na własnym parkiecie, to będzie mi się podobało tam coś więcej niż tylko ich nowe stroje.

12. New Jersey Nets
Złamana stopa drugiego najlepszego gracze, mnóstwo przepłaconych grajków i rozwodnik. Deron Williams marzy o powrocie do Turcji. Może za rok. Brooklyn’s coming, baby!
13. Cleveland Cavaliers
Kyrie Irving nie będzie następnym LeBronem Jamesem, ale i tak może być ciekawie. Plus Alonzo Gee. Dzień dobry Cleveland!

14. Toronto Raptors
Trójwymiarowe reklamy dają radę. Jednowymiarowa gra nie bardzo. Fani Toronto, naprawdę myślicie, że Dwane Casey nauczy tego Włocha zbierać?

15. Charlotte Bobcats
Michael Jordan wielkim koszykarzem był. Kropka.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Popieram typ na Duranta, kolejne postępy zrobił, lepiej atakuje kosz, rzut z jednej nogi z odchylenia a la Nowitzki, do tego jego ekipa będzie jeszcze lepsza. Jak dla mnie 1. Durant, 2. Rose, 3. James (jezeli Miami będzie miało jakiś kosmiczny bilans co jest mozliwe), 4. Wade, to samo co przy Jamesie plus oczywiście musi być lepszy od Jamesa. Howard raczej odpada bo za duzo zawirowań wokół niego, nie ma takiej stabilizacji jak Durant czy Rose. Co do Rondo to taki ogromny kurs ma duze value bo widac, ze Rajon poprawił rzut i ręka Pierca czy Allena nie będzie juz taka pewna więc powinna mu skoczyć średnia pkt. Jak dla mnie to nawet za 5zł mozna zagrac.

misha12 72

misha12

Użytkownik
oczywiście panowie nie mówię tutaj o graniu za duże pieniądze ale upatruje właśnie w tym typie spore value
Rondo poprawił rzut,częściej w tym sezonie będzie próbował wjazdów pod kosz co za tym pójdzie częściej będzie stawał na linii rzutów osobistych, że zawodnikiem jest nieprzeciętnym nie ulega wątpliwości, gra Celtics w tym sezonie będzie opierac sie głównie na nim. To byc moze ostatni sezon dziadków z bostonu i może jeszcze będą chcieli coś ugrac w czym pomoc może właśnie Rondo
za drobne na pewno pogram

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
rondo nie ma szans wg mnie na mvp. Nie widze tego zeby boston mial lepszy bilans na koniec sezonu niz Miami Chicago czy Oklahoma a w kazdej z tych druzyn jest kandydat na mvp i uwazam ze mvp dostanie gracz z druzyny ktora bedzie miala najlepszy bilans chyba ze ktos z trojki James Rose Durant bedzie gral jakos zdecydowanie najlepiej. Jak bym mial szukac niespodzianki to moze Paul albo Melo ale napewno nie Rondo. Za te 5zl to lepiej bylo zagrac tasme na caly sezon, Olo dawal bardzo ciekawe typy.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Z Rookie można przyglądać się młodemu z Miami - Norris Cole, kolejny super występ, widać że przy takich partnerach lepiej się gra.

L 51

legionista880

Użytkownik
zaczal sie sezon nie wiem czy nie za pozno ale powiem co pogralem

Spurs dywizja kurs 4
Clippers dywizja 3,5
Knicks dywizja 1,9
Rose MVP kurs 5

z poczatku sezonu widze ze ciezko bedzie o Rosa bralem pod uwage ze wystarczy grac jak rok temu a MVP przyjdzie samo toc najlepszy D w lidze jesli chodzi o zespol, jednak Rose opuscil loty niby trafial wazne rzuty z LAL i Hawks ale sama gra bardziej rozklada sie na zespol w tym momencie (Deng Rip Boozer) a co do Duranta ktory wydawal mi sie naturalnym kandydatem, ani nie gra lepiej ani gorzej niz w poprzednich latach, ten sam niezly poziom czyli dobry rzut, slaba obrona goscia na glinianych nogach, do tego allstar przy boku. Wszystko zacznie sie kreowac od weekendu all-star jak co roku tych pierwszych meczow sezonu kompletnie nikt nie bedzie pozniej pamietal

w Knicksach postawilem na atletyzm Melo i Stoudemire&#39;a oraz szybki powrot Barona i D Chandlera przeciwko starym Celtom, ktorzy sami sie wykoncza trudami sezonu

Spurs gralem troche przypadkiem, mialem grac Memphis ale kontuzja Henrego (nie wiedzialem jeszcze o pozniejszych kontuzjach Randolpha i Manu Gino) waznego role playera dala mi na mysl ze jednak Spurs maja duzo lepsza lawke mimo pozbycia sie Hilla, sa przeciez TJ Ford, Splitter Bonner czy Neal. Dallas tak oslabionego nie bralem pod uwage.

Clippers z takim dream teamem gralem pod value zrobienie tak mocnego obwodu na niespelnionym mistrzu(?) ligi czyli Butlerze, swietnym strzelcu i rozgrywajacym zarazem Billupsie i oczywiscie najlepszym rozgrywajacym ligi czyli CP3 musi stawiac wlasnie CLippersow jako najsilniejsza obecnie druzyne w LA. Myslalem ze Lakers sklocone beda tracic wiecej chociaz jak narazie poza Staples nic nie pokazali chyba wciaz wygrywaja spotkania sama hala, gdzie przeciwnikom trzesa sie nogi juz na samo ich logo. Chociaz to wciaz oczywiscie Bynum Gasol i Bryant wiec to wciaz oczywiscie kandydat na wysokie lokaty

Heat i Bulls odpuscilem na dywizje (kursy po 1,05) a w Thunder wciaz ciezko bylo byc pewnym ze wygraja z Portland skladu jak dla mnie wcale lepszego nie maja a kurs 1,4 nie powalal, mozna bylo grac Portland ale niech sie ktos posypie to tam juz prawie nie ma lawki

tak na sucho:

konferencje - Heat i Thunder (Clippers)
mistrz Heat (mvp finalow James)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Winner of the Western Conference
Clippers 8.00
Betsson, Panbet, WillHill
3/10

Clippers póki co mają 13-7, zajmują 3 miejsce na Zachodzie. Przed nimi OKC - 17-4 oraz Denver z bilansem 15-7.

Co do terminarza to tak:

Clippers:
- 1 mecz z:
Orlando
Cleveland
76ers
Bobcats
Nets
Celtics
Pistons
Pacers
Jazz
Lakers
Knicks
- 2 mecze z:
Dallas
Blazers
SAS
Denver
Rockets
Wizzards
Hawks
Memphis
- 3 mecze z:
Warriors
Wolves
Kings
Thunder
Hornets
- 4 mecze z:
Suns

Nie grają już z Miami, Chicago, Toronto i Bucks.

Thunder
- 1 mecz z:
Orlando
Cleveland
76ers
Dallas
Bobcats
Celtics
Hawks
Pacers
Hornets
Bulls
Toronto
Bucks
- 2 mecze z:
SAS
Warriors
Rockets
Wolves
Suns
Memphis
Miami
- 3 mecze z:
Blazers
Denver
Clippers
Jazz
Lakers
- 4 mecze z:
Kings

Nie grają już z Wizzards, Nets, Pistons, Knicks.

Denver
- 1 mecz z:
Cleveland
Bobcats
Kings
Celtics
Pistons
Pacers
Jazz
Bulls
Toronto
- 2 mecze z:
Blazers
SAS
Clippers
Orlando
Hornets
Lakers
Memphis
- 3 mecze z:
Dallas
Warriors
Suns
Thunder
- 4 mecze z:
Wolves
Rockets

Nie grają już z Wizzards, 76ers, Nets, Knicks, Miami, Bucks.

Z ekipami 0.500 i więcej:
Clippers - 22 mecze,
Thunder - 30 meczów,
Denver - 27 meczów,

Z ekipami 0.600 i więcej:
Clippers - 13 meczów,
Thunder - 15 meczów,
Denver - 13 meczów,

Z ekipami 0.700 i więcej wszyscy po 5 spotkań, jednak Denver i Clippers mają po 3 z 5 spotkań z OKC, więc jeżeli je liczyć to OKC ma 11 takich spotkań.

Z ekipami 0.200 i mniej:
Clippers - 7 meczów,
Thunder - 2 mecze,
Denver - 4 mecze,

Z ekipami 0.300 i mniej to samo.

Z ekipami 0.400 i mniej:
Clippers - 20 meczów,
Thunder - 12 meczów,
Denver - 13 meczów,

Wszystkie te liczby pokazują tak naprawdę jakich rywali mają jakie ekipy do końca. Najsłabszych mają Clippers, a bilans wcale nie tak dużo gorszy od Thunder i Denver. Wg mnie warto spróbować po takim kursie, zwłaszcza wobec tej informacji:

Kenyon Martin has agreed to a contract with the Clippers.
Martin won&#39;t be eligible to sign the deal until he passes a physical and is cleared to play, but the Clippers are shoring up the frontcourt with the addition of Martin. He immediately becomes the third-best big man on the roster behind DeAndre Jordan and Blake Griffin. As for his fantasy outlook, owners in standard sized leagues should be able to do better, as Martin averaged just 8.6 points, 6.2 rebounds and 0.7 blocks in 26 minutes per game.

Kenyon naprawdę bardzo, ale to bardzo się przyda jako backup dla duetu Griffin - Jordan.

host3234 85

host3234

Użytkownik
Kolego... bardzo szanuje Twoje typy - zwłaszcza od czasu &quot;dyskusji&quot; na temat Toronto vs Nets,ale teraz zaliczyłeś niezła wpadkę ????

Zakład o którym mówisz to przecież zwycięzca konferencji ..ale włączając Play-Offy.. ; ) Twoje statystyki są więc niewiele warte,a LAC raczej może mieć problemy ze zwycięstwem na całym zachodzie,gdzie nie oszukujmy się - faworytem sa jednak zawodnicy z Oklahomy i to prawdopodobnie oni będą w tym roku stawiali opór Heat w finałach.

@Wiem o czym mówie ,bo w zeszłym sezonie przejechałem sie identycznie ,tracąc prawie 200 stówki na bodajże Bulls&#39;ach i Spurs ; ))

Olo

łożesz Ty, no faktycznie, to lipa. No, ale w sumie to nie wycofuję się, po takim kursie wzmocnieni Martinem są w stanie wg mnie wygrać i PO. A 1 miejsce na Zachodzie tylko im pomoże, bo to przewaga parkietu w każdej serii.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
MVP meczu gwiazd
Howard
Kurs:8
Unibet

Myślę,że trochę zawyżony kurs na Dwighta.Wiadomo,że jako gospodarz będzie troszkę &quot;faworyzowany&quot; do MVP.Howard gra w meczu gwiazd dość serio,robi dużo wsadów,a w obronie nie odpuszcza i skacze do bloków,a efektowność ma duże znaczenie przy wyborze.Jesli Dwight zaliczy double double,i kilka bloków to ma duże szanse na MVP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom