Niemcy, Bundesliga, Mönchengladbach - Bayern 3:2 (3-8 RR)
#30 Bayern powyżej 5,5 RR, @1,90
Unibet, 50j
45j
#31 Bayern powyżej 6,5 RR, @2,70
Unibet, 40j
68j
#32 Bayern powyżej 7,5 RR, @3,50 Betsson, 30j
75j
Spotkanie otwierające 15. kolejkę Bundesligi, do Mönchengladbach przyjeżdża Bayern, goście mimo, że w ostatnich tygodniach nie zachwycali to jednak mimo wszystko większość spotkań przechylali na swoją korzyść i dzisiaj są liderem ligi, inaczej jest u gospodarzy, którzy ostatnio pogubili sporo punktów, szczególnie przez remisy i obsunęli się w tabeli, jednak w ostatniej kolejce wygrali ważne spotkanie w Bielefeld. Patrząc na wyniki bezpośrednie to widać, że Bawarczycy dość często tracą punkty w spotkaniach z Borussią. To tyle tytułem wstępu. Dzisiaj ponownie postanowiłem zagrać rzuty rożne Bayernu, mieli chwilowy zastój, że nie nabijali już tak hurtowo cornerów jak wcześniej, ale ostatnio powoli wracają na właściwe tory, a fakt, że ostatnio wchodzą słabo w mecz i tracą pierwsi gola, taka sytuacja miała miejsce w ich ostatnich 5 spotkaniach ligowych, 2 z nich zremisowali, a 3 wygrali, ale też w tych 5 meczach nabili kolejno 10, 7, 7, 7 i 10 rożnych, dzisiaj liczę, że Borussia postawi twarde warunki i tradycyjnie powalczy, może też pierwsi ukłują i Bayern będzie musiał gonić wynik, taka sytuacja byłaby najlepsza pod mój typ, bo jak powyższe statystyki pokazują Lewy i spólka wtedy nabijają sporą ilość rzutów rożnych. Uważam, że dobrym pomysłem jest tez over ogólny cornerów, bo jednak gospodarze kilka od siebie również powinni dołożyć, ja jednak zostanę tylko przy rożnych Bayernu.