Anglia,
Premier League, Chelsea - Manchester United 2:2 (5-3 RR)
Manchester United powyżej 4,5 RR, @2,15 Unibet, 5j
5j
Sercem za United, ale obecna forma niestety przemawia za Chelsea, dodatkowo ostatnie 4 wyjazdy do Londynu kończyły się porażkami, ale wypatrzyłem ciekawą zależność w 4 z 5 meczy Czerwone Diabły miały więcej cornerów od godspodarzy, kurs na @3,8, ja jednak postanowiłem zagrać chyba bezpieczniejszą opcję, że goście będę mieli co najmniej 5 rożnych, we wszystkich wspomnianych 4 spotkaniach pokrywali tą linię.
Włochy,
Serie A, Juventus - Genoa 1:1 (Ronaldo, Bessa)
Piątek strzeli, @4,9 Unibet, 3j
3j
Piątek strzeli pierwszy @13,0 Unibet, 2j
2j
Konsekwentnie idę w gole naszego snajpera, który rewelacyjnie odnalazł się na włoskich boiskach, dzisiaj będzie trudno o gola, ponieważ Juve to druga najlepsza defensywa w lidze, ale jak mają stracić gola to kto jak nie Krzysztof ma go strzelić, drugi typ to, że Il Pistolero zdobędzie pierwszego gola w meczu, w wielu meczach tak właśnie było, że Genoa strzelała pierwsza, a następnie przeciwnicy dochodzili do głosu i przechylali szalę na swoją korzyść, dzisiaj liczę, że może być podobnie Piątek wyprowadzi gości na prowadzenie, ale ostatecznie to Juve zgarnie 3 pkt. Stawki oczywiście adekwatne do ryzyka, bo pewniaczki to jednak nie są.