>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Sheva - podejście drugie

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Tipsarevic - Gasquet over 39,5g 1,952 Pinnacle ⛔ 3/6 3/6 1/6 (Żałosny Tipsar, trzeba było grać na Gasqueta ???? )
Miałem grać na Gasqueta, ale znając jego &quot;talent&quot; do przegrywania praktycznie wygranych spotkań zdecydowałem się zagrać w tym meczu over.

Stawka: 25 zł
Do wygrania: 48,81 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Kukushkin - Monfils over 32,5g 2,03 Pinnacle ✅ 6/2 7/5 5/7 1/6 6/4

Monfils jest faworytem bez dwóch zdań, ale jest to tenisista tak chimeryczny i rozlegulowany, że nie spodziewam się zbyt łatwego zwycięstwa Francuza. O Kukushkinie już pisałem, że ma papiery na duże granie i uważam, że postawi Gaelowi twarde warunki.

Stawka: 25 zł
Do wygrania: 50,75 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Djokovic - Ferrer Czas trwania meczu powyżej 148,5 min. 1,87 Unibet ✅

Bardzo ciekawy zakład. Mecz powinien być długi, obaj stawiają na grę z linii końcowej, na długie wymiany. To nie będzie taki spacerek dla Djokovicia jak mecze z Mahutem czy Lorenzim. Ferrer po słabym meczu ze Sweetingiem zaczyna się rozkręcać, jest tenisistą niewygodnym dla każdego ze względu na swój styl. Jeżeli Novak zagra dziś tak jak z Hewittem to może mieć duże problemy z walecznym Hiszpanem. Oczekuję długiego meczu, trwającego napewno dłużej niż proponowane przez Unibet niecałe 2,5h.

30 zł
56,10 zł

Do góry Bottom