>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Sheva - podejście drugie

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Brisbane
Alexandr Dolgopolov - Gilles Simon Simon -2,5g 2,00 Bwin ⛔ 6/3 6/4

Simon narazie w Bris jest nie do ruszenia, Jest skałą. którą nie można skruszyć, znakomicie porusza się na linii końcowej, a dodatkowo gdy trzeba to rusza do siatki i wygrywa tam punkty.
Dolgopolov do tej pory nie zachwycił. Wygrał pewnie z Fallą, ale potem był blisko porażki z Andreevem, w QF pokonał w trzech partiach Stepanka, ale grę znacznie ułatwiła mu kontuzja przeciwnika, której Czech nabawił się w połowie trzeciego seta.
H2H 1-0 na korzyść Francuza, grali ze sobą rok temu w Sydney i Gilles wygrał 6-4 6-3,
Mimo, że gra Simona przyprawia mnie o stan totalnego znużenia, a Ukraińca bardzo lubię to spodziewam się dziś podobnego rezultatu.

Stawka: 15 zł
Do wygrania: 30 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney Q
Stebe 1,47 + Kukushkin 1,45 @ 2,13 Bwin ⛔ 4/6 3/6 ; 1/6 7/6(5) 6/2 saved M.P.
O Stebe pisałem już na tym forum, że jest to mój kandydat na duży rankingowy skok w tym sezonie. W Brisbane przegrał w 1R z Nishikorim po bardzo rwanym pojedynku nie wykorzystując prowadzenia 4-1 w deciderze.
Reynolds to typowy produkt szkoły amerykańskiej tenisista już prawie 30-letni, bez jakiegoś błysku w ubiegłym sezonie praktycznie nie wychylający nosa poza challe w których w przeciwieństwie do Niemca gwiazdą nie był.
Kukushkin - Rosjanin grający w barwach Kazachstanu papiery na granie napewno ma. Jednak jest to tenisista chimeryczny i nierówny, potrafiący grać wspaniale, by po parunastu minutach przeistoczyć się w gracza rodem z ITF-ów.
Matosevic kiedyś kreowany był na czołowego australijskiego tenisista, jednak to były płonne nadzieje. Jest to gracz bardzo przeciętny, który poza określony poziom nie wyjdzie. I myślę, że Kukushkin to jest ta półka spoza zasięgu Australijczyka.
Do wygrania: 31,97 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney Q
Łukasz Kubot - Alex Kuznetsov 1,60 Bwin ZWROT Kubot w/o
Tak, wiem, że Kubot zagrał fatalny mecz z Seppim w 1R Doha, ale Kuznetsov to tenisista z którym Polak musi sobie poradzić. Alex to gracz, który praktycznie sezon gra w amerykańskich challach i gdy wyściubi nos poza rodzinny kraj to przeważnie zbiera baty od kogo popadnie.
Do wygrania: 24 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney Q
Victor Hanescu - Nicolas Mahut 2,03 Bwin ⛔ 6/4 7/5

Mahut bardzo nie lubi grac z tenisistami opierającymi swoja grę na silnych uderzeniach z głębi kortu i poteżnym serwisie. Nie lubi także grać z przebijaczami okopanymi parę metrów za linią końcową i przebijającymi z tamtąd każdą piłkę.
Hanescu nie pasuję do żadnej z tych grup, dla mnie jest to taki nijaki tenisista bez żadnego stylu, czy znaku rozpoznawczego. Poprzedni był dla Rumuna katastrofalny i niewiele wskazuję na to, by ten trend miał ulec zmianie.
Dlatego też z chęcią pobieram dość kuszący kurs na Francuza.

Do wygrania: 30,45 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Będę ograniczał się teraz do podawania &quot;suchych&quot; typów w temacie, bo jak podaję typ z analizą, to przeważnie nie wchodzi. :razz:

Hopman Cup
Tomas Berdych - Richard Gasquet Gasquet +2,5 g 1,85 Bwin ⛔ 7/6(0) 6/4

Stawka: 24,78 zł
Do wygrania: 45,84 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
WTA Auckland
Flavia Pennetta - Jie Zheng 3,05 Bwin ✅ 6/2 2/6 0/2 Pennetta ret.

Rzadko gram WTA, ale tym razem widząc masówkę na Pennettę postanowiłem się skusić. Jak kończą się masówki na tym forum pokazał m.in. dzisiejszy mecz deblowy i przegrana pary Bopanna/Bhupathi.
Zgodzę się, że wyniki Pennetty robią wrażenie. Ale spójrzmy bliżej kogo pokonała: w 1R wciąż zagubioną Cirsteę, w 2R słabą Baltachę, w QF i SF odpowiednio Vesninę i Kerber, a więc tenisistki grające na zasadzie &quot;wejdzie albo nie&quot; sądząc po wynikach nie za bardzo wchodziło.
Większe wrażenie robią na mnie wyniki Chinki w Auckland, która w 1R pokonała niewygodną dla niej Moritę, w 2R zawsze niewygodną ze względu na nietypowy styl (dużo slajsu, fh i bh grany oburącz) Niculescu, w QF Jie nie miała problemów z Hradecką, która gra bardzo agresywnie jak na deblistkę przystało, a w SF Zheng uporała się z Kuznetsovą, której przedstawiać chyba nie trzeba.
Zgodzę się, że to Włoszka jest faworytką, ale Zheng lekceważyć nie można w końcu to była półfinalistka Wimbledonu i AO. Kurs świetny więc z chęcią go pobieram.
Kto miał rację w obstawianiu tego meczu przekonam sie późnym wieczorem. ????

Do wygrania: 76,25 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Nie podałem tego typu wcześniej na forum, ale w istocie go zagrałem
Tipsarevic - Raonic 2,10 Bwin
Stawka: 20 zł
Wygrana: 42 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney
Radek Stepanek - Xavier Malisse Stepanek win 2-0 1,91 Bwin ⛔ 6/7(4) 6/4 6/4

Radek dobrze czuję się w Australii i nie powinien mieć problemów z &quot;bardzo brzydko starzejącym się&quot; tenisowo X-Manem. Odnoszę wrażenie, że Belg zatracił gdzieś motywację do gry.

Do wygrania: 38,20 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney
Marcos Baghdatis - Dmitry Tursunov over 21,5g 1,85 Bwin ✅ 6/4 6/4

Dima kompletnie zagubiony, fatalna końcówka ubiegłego sezonu, początek tego równie fatalny. Skoro taki Ramos przełamał go 4 razy to Baghdatis też powinien to uczynić. Miałem grać Baghdatis win 2-0, ale kurs 1,65 jest dla mnie za mały.

Do wygrania: 37 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Auckland
Philipp Kohlschreiber - Stephane Bohli under 20,5g 2,00 Bwin ⛔ 6/4 4/6 6/4

Kohli bardzo lubi takie małe eventy jak ten w Auckland, gdzie praktycznie nie ma presji. Bohli ledwo co przeszedł kwale, jego serwis jest łatwy do przełamania i spodziewałem się łatwej przeprawy dla Niemca.

Do wygrania: 40 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Auckland
Philipp Kohlschreiber - Ryan Harrison 2,00 Bwin ⛔ 4/6 6/4 6/4

Bardzo podoba mi sie na początku tego sezonu Amerykanin, a Kohli wczoraj zagrał bardzo przeciętny mecz z Bohlim, dlatego też gram po dobrym kursie 2,00 na Harrisona.

Stawka: 25 zł
Do wygrania: 50 zł

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Auckland
Santiago Giraldo - Nicolas Almagro 1,87 Bwin ✅ 4/6 2/6

Buki w meczu Giraldo - Almagro nie widzą faworyta, ale ja widzę i to dość wyraźnego jakim jest Almagro.

Stawka: 25 zł
Do wygrania: 46,75 zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 10,5K

sheva91

Użytkownik
ATP Sydney
Ryan Sweeting - Denis Istomin over 22,5g 1,85 Bwin ⛔ 2/6 1/6

Dwaj przeciętniacy, nie wyróżniający się za bardzo, myślę, że over jest tu bardzo prawdopodobny.

Stawka: 20,69 zł
Do wygrania: 38,28 zł

Do góry Bottom