Miami Marlins - Washington Nationals /@1.86
Typ: Under 7.5
Dziś w oczy rzucił mi się drugi mecz z serii między Marlins a Nats.
Pojedynek dwóch świetnych miotaczy
Toma Koehlera (ERA 3.16, WHIP 1.20) i
Douga Fistera, który w tym sezonie spisuje się jednak poniżej oczekiwań (przeciętne ERA 4.50, WHIP 1.47).
Dziś atakuję under, w oczy rzuciła mi się między innymi ciekawa statystyka Douga:
Fister has an outstanding track record against the Marlins, going 2-0 with a 1.09 ERA in four career appearances.
Imponująca statystyka która wygląda jeszcze lepiej biorąc pod uwagę fakt że ostatnie dwa występy Fistera były bardzo słabe. 10 hitów i 8 runów oddanych w 10 inningów przeciwko Pirates i Dodgers, czyli ofensywach znacznie lepszych od Marlins w dodatku osłabionych stratą swojej największej gwiazdy Giancarlo Stantona. Dziś Doug powinien się przełamać i dać pokaz swoich możliwości.
Co do Koehlera, miotacz ten ma wyjątkowo równy sezon (więcej niż 2 runy oddał ostatnio 10 czerwca przeciwko Blue Jays) i krótko mówiąc mam nadzieję że dziś podtrzyma dobrą passę. Oprócz tego masa trendów mówiących wprost, że under w dzisiejszym meczu jest naprawdę ciekawą opcją:
- Under is 4-0 in Koehlers last 4 home starts vs. a team with a winning record.
- Under is 5-0 in Koehlers last 5 home starts.
- Under is 6-0-1 in Koehlers last 7 starts on grass.
- Under is 5-0 in Marlins last 5 overall.
- Under is 5-0 in Marlins last 5 games vs. a starter with a WHIP greater than 1.30.
- Under is 5-0 in Nationals last 5 vs. a team with a losing record.