>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by navent

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #60
Miami Heat - Dallas Mavericks Jason Terry (Dallas Mavericks) Points✅
Typ: Over 14,5 Kurs: 1,85
Bukmacher: Tobet
AKO: 1,85
Stawka: 50,42zł
Zakładana wygrana: 93,28 zł​
Myślę, że jest to dość ciekawy typ na drugi mecz pomiędzy Miami i Dallas. Terry w pierwszym meczu nie zagrał na wysokim poziomi, a mimo to zdobył 12 punktów, więc do wygrania tego zakładu potrzebna byłaby jeszcze jedna trójka, a na to zapewne Jason&#39;a stać. Kolejnym faktem przemawiającym za takim typem jest kontuzja palca lewej dłoni Nowitzkiego. Terry może chcieć wziąć ciężar zdobywania punktów na swoje barki, odciążając trochę w ten sposób lidera swojej drużyny. Miami w pierwszym meczu pozwalało graczom Mavericks oddawać rzuty dystansowe i nie wydaje mi się żeby miało się to zmienić w kolejnym meczu finałowym. Trener Dallas powinien dać Terry&#39;emu pograć około 35 minut, a w tym czasie ten zawodnik będzie w stanie moim zdaniem zdobyć co najmniej 15 punktów. Oby trójki go nie zawodziły, a będzie dobrze. Liczę również na to, że Dallas uda się zwyciężyć w drugim meczu finałów, by rywalizacja stała się ciekawsza. Ale ewentualny typ na ich zwycięstwo zagram za mniejsze pieniądze, bo siła Big 3 Miami, a w szczególności Lebrona jest niesamowita. GO TERRY! GO MAVS! Pozdrawiam
E: Terry nie zagrał tak dobrze jak przewidywałem przed meczem. O dziwo nie trafił żadnego rzutu dystansowego. Jednak w czwartej kwarcie dobrze grał z kontry oraz rzucał z półdystansu, co zaowocowało zdobyciem 16 punktów. Typ na plus oraz zwycięstwo Dallas, które sprawia, że seria będzie jeszcze ciekawsza i gwarantuje wszystkim fanom NBA ogromne emocje

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #62
:siata:portugalia - Argentyna ✅
Typ: 2 Kurs: 1,75
AKO: 1,75
Stawka: 100,00 zł
Zakładana wygrana: 175,00 zł​
Na koniec dnia singiel z Ligi Światowej. Argentyna w dobrej dyspozycji grając z silną Serbią. Myślę, że poradzą sobie z Portugalia. Są moim zdaniem zespołem lepszym i mam nadzieję, że pokażą to w dzisiejszym spotkaniu.

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #63
:siata:portoryko - USA (Handicap Punktowy) H(8.5 - 0)✅
Typ: 2 Kurs: 1,85
:siata:Korea - Francja⛔
Typ: 2 Kurs: 1,85
AKO: 3,42
Stawka: 25,00 zł
Zakładana wygrana: 85,56 zł​
Co do pierwszego typu. Widziałem drugi mecz Portoryko z Brazylią i poza pierwszym secie grali na bardzo wysokim poziomie. Niemniej jednak w małych punktach przegrali 10 oczkami. W pierwszym starciu przegrali z mistrzami świata aż 25 punktami. Wydaje mi się, że Amerykanie złapali już jako taki rytm i powinni spokojnie pokonać miejscowych minimum 9 małymi punktami. Mimo porażki w pierwszym meczu z Polską, w drugim pokazali, że stać ich na dobrą grę.
Drugi mecz to duża niewiadoma. Korea pokonała przecież Kubę w miniony weekend, a Trójkolorowi ulegli w dwóch meczach Włochom. Myślę, że Francuzi nie mogą zagrać ponownie takiego słabego meczu i po wyrównanej walce wygrają ten pojedynek. Chociaż drużyny azjatyckie są bardzo nieprzewidywalne, to takie nazwiska jak Rouzier czy Samica są w stanie zrobić różnice. Licze na to, że doświadczenie jakie jest niewątpliwie po stronie Trójkolorowych zwycięży. Czy tak się stanie? Przekonamy się o 7 rano

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #64
Na Li - Francesca Schiavone (Most games won) H(0 - 0.5)✅
Typ: 1 Kurs: 1,85
Brazylia - Polska (Poniżej/powyżej: 160.5)✅
Typ: poniżej Kurs: 1,85
Portugalia - Argentyna✅
Typ: 2 Kurs: 1,50
AKO: 5,13
Stawka: 50,00 zł
Zakładana wygrana: 256,69 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #64 Freebet Tobet na Eliminacje Euro ZWROT
:siata:portugalia - Argentyna✅
Typ: 2 Kurs: 1,50
⚽Islandia - Dania✅
Typ: 2 Kurs: 1,70
:siata:Belgia - Wielka Brytania (Handicap Setowy) H(0 - 1.5)⛔
Typ: 1 Kurs: 1,35
:siata:Serbia - Finlandia (Poniżej/powyżej: 185.5)✅
Typ: poniżej Kurs: 1,72
:siata:Słowenia - Chorwacja (Handicap Setowy) H(0 - 1.5)✅
Typ: 1 Kurs: 1,30
:siata:Rosja - Niemcy (Handicap Setowy) H(0 - 1.5)✅
Typ: 1 Kurs: 1,40
AKO: 10,78
Stawka: 20,00 zł
Zakładana wygrana: 215,53 zł​
Było blisko. Ale freebet, więc jest dobrze

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #67
Rafael Nadal - Roger Federer (Total sets)✅
Typ: Over 3,5 Kurs: 1,50
Polska - Argentyna (Both teams to score)✅
Typ: TAK Kurs: 1,75
Jarota Jarocin - Zawisza Bydgoszcz⛔ A jednak ewentualne świętowanie za tydzień...
Typ: 2 Kurs: 2,05
AKO: 5,38
Stawka: 27,75 zł
Zakładana wygrana: 149,33 zł​
Roger powienien moim zdaniem ugrać przynajmniej seta w pojedynku z Nadalem. Hiszpan jest niewątpliwie faworytem tego spotkania, ale myślę, że będzie ono w miarę zacięte i obejrzymy minimum czterosetowy pojedynek.
Polska zagra dzisiaj z rezerwami Argentyny. Oglądałem mecz drużyny z Południowej Ameryki z Nigerią. Ich obrona była tragiczna, więc jeśli nasi zawodnicy zagrają na poziomie uda im się coś ustrzelić. Liczę na bramkę Lewandowskiego, by potwierdził, że mamy klasowego napastnika na Euro 2012. Argentynę niewątpliwie również stać na zdobycie bramki w meczu z naszą reprezentacją. Nie od dziś wiadomo, że nasza obrona jest dziurawa, a Argentyna nie może zagrać w ataku tak słabego meczu jak z Nigerią. Myślę, że BTS to w wypadku tego meczu dobry typ
Ostatni mecz to walka Zawiszy o pewny awans do I ligi przed ostatnią kolejką. Myślę, że mają do tego wszelkie predyspozycje. Mają bardzo dobry skład jak na drugą ligę, Jarota ma pewne utrzymanie i nie walczy już o nic w lidze oraz piłkarze ze stadionu przy ulicy Gdańskiej będą chcieli się zrehabilitować po ostatnim remisie ze słabym Turem Turek. Niebiesko-czarni będą chcieli za wszelką cenę zdobyć w tym meczu 3 punkty, by nie dopuścić do walki o awans i nerwów w ostatnim meczu z Czarnymi Żagań. Liczę więc na to, że odniosą dzisiaj zwycięstwo

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #68

Włochy - Kuba (Handicap Setowy) H(0 - 1.5)⛔
Typ: 1 Kurs: 1,50
Unibax Toruń - Caelum Stal Gorzów: Chris Holder -1 vs Adrian Miedziński +1✅
Typ: Chris Holder -1 Kurs: 1,85
PSŻ Lechma Poznań - Polonia Bydgoszcz (Emil Sajfutdinov)✅
Typ: powyżej 11,5 punktów Kurs: 1,65
Brazylia - Polska (Poniżej/powyżej: 160.5)⛔
Typ: poniżej Kurs: 1,72
AKO: 7,88
Stawka: 40,00 zł
Zakładana wygrana: 315,02 zł​
Włochy są w dobrej formie w tej edycji ligi światowej. Kuba może moim zdaniem ugrać maksymalnie jednego seta. Lecz wydaje się, że ponownie przegra do zera.
Chris Holder jeździ w tym sezonie równiej niż Miedziński. W ostatnim meczu między Toruniem i Gorzowem Australijczyk zdobył 7 punktów przy tylko 3 oczkach Polaka. Myślę, że Chris powinien bez problemów pokryć ten handicap.
Natomiast Emila stać jak najbardziej by zaliczyć ten typ w czterech startach. Jak pojedzie pięć razy ten typ wejdzie na pewno. Jest w formie i powinien poprowadzić ekipę z Bydgoszczy do zwycięstwa.
Co do meczu Brazylii z Polską myślę, że nasi reprezentanci pokazali wszystko, co umieją w pierwszych dwóch setach wczorajszego pojedynku. Dzisiaj natomiast zobaczymy gładkie 3:0 i popis gry mistrzów świata.

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #69
Dallas Mavericks - Miami Heat (Shawn Marion (Dallas Mavericks) Points)⛔
Typ: Over 12,5 points Kurs: 1,80
AKO: 1,80
Stawka: 42,09 zł
Zakładana wygrana: 75,76 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #71
Dallas Mavericks - Miami Heat: LeBron James vs Dwyane Wade (punkty)✅ 8 - 32
Typ: Dwyane Wade Kurs: 1,95
AKO: 1,95
Stawka: 57,25 zł
Zakładana wygrana: 111,64 zł​
Dwyane pokazał w tych finałach, że to on jest siłą napędową Heat jeśli chodzi o zdobywanie punktów. Ktoś na forum napisał nawet, że chce on pokazać James&#39;owi, że ekipa z Miami jest jego i to on jest jej prawdziwym liderem. Nie mogę się jednak w tym w pełni zgodzić. Myślę, że obaj są równie ważni dla Heat. LeBron zmienił swój styl po przenosinach na Florydę. Niewątpliwie bierze na siebie ciężar gry w ważnych momentach, jednak w trakcie meczu gra bardziej dla drużyny. Często dzieli się piłką, notuje dużą liczbę asyst. Wade natomiast nastawiony jest w finale na zdobywanie punktów, by moim zdaniem zdobyć tytuł MVP finałów. Dwyane jest w tych finałach w niesamowitej formie. Trafia rzuty z niesamowitych pozycji. LeBron pozwala mu błyszczeć, nieraz świetnie asystując przy jego trafieniach. Spoglądając na statystyki finałów widać, że James był skuteczniejszy tylko w pierwszym meczu: 24 punkty przy 22 Wade&#39;a, natomiast w pozostałych odpowiednio: 36 - 20 oraz 29 - 17 na korzyść gracza z numerem 3 na koszulce. Wade wykonuje więcej prób rzutów: 19, 20 i 21, przy 16, 15 i 14 LeBron&#39;a w trzech pierwszych meczach finałów. Myślę, że również w dzisiejszym meczu liczba zdobytych punktów będzie większa u Dwyane&#39;a Wade&#39;a niż u James&#39;a. Pozdrawiam

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #72
King’s Lynn - Belle Vue (Kenneth Bjerre Total points)✅
Typ: powyżej 11,5 Kurs: 1,72
Austria - Niemcy✅
Typ: 2 Kurs: 1,55
AKO: 2,67
Stawka: 31,64 zł
Zakładana wygrana: 84,35 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #73
Boston Bruins - Vancouver Canucks✅
Typ: 1 Kurs: 2,30
AKO: 2,30
Stawka: 14,35 zł
Zakładana wygrana: 33,01 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #75
Swindon - Coventry (Scott Nicholls Total points)⛔
Typ: powyżej 11,5 Kurs: 1,60
Birmingham - Lakeside H(0 - 6.5) Przerwane, a zapowiadało się na plus
Typ 2 Kurs: 1,95
AKO: 3,12
Stawka: 30,00 zł
Zakładana wygrana: 93,60 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #76
Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) Points✅
Typ: Over 26,5 Kurs: 1,80
AKO: 1,80
Stawka: 70,00 zł
Zakładana wygrana: 126,00 zł​
Analiza w dziale.

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #77
Rafael Nadal - Jo-Wilfried Tsonga⛔
Typ: 1 Kurs: 1,30
Rosja - Bułgaria (Handicap Setowy) H(0 - 1.5)✅
Typ 1 Kurs: 1,55
AKO: 2,02
Stawka: 26,00 zł
Zakładana wygrana: 52,39 zł​

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #78

Miami Heat - Dallas Mavericks
Typ: 2 Kurs: 3,15

AKO: 3,15
Stawka: 70,00 zł
Zakładana wygrana: 220,50 zł​

Moim zdaniem duże value. Po takim kursie warto zaryzykować. Stawiam już teraz, bo kursy mogą lecieć w dół. Analiza później w dziale NBA.

navent 4,8K

navent

Użytkownik
Kupon #79
Portoryko - Polska (Handicap Setowy) H(1.5 - 0)
Typ: 2 Kurs: 1,60
Coventry - Swindon (Scott Nicholls Total points)⛔
Typ over 11 Kurs: 1,80
AKO: 2,88
Stawka: 30,00 zł
Zakładana wygrana: 86,40 zł​

Do góry Bottom