navent
Użytkownik
Kupon #60
Miami Heat - Dallas Mavericks Jason Terry (Dallas Mavericks) Points
Typ: Over 14,5 Kurs: 1,85
Bukmacher: Tobet
AKO: 1,85
Stawka: 50,42zł
Zakładana wygrana: 93,28 zł
Myślę, że jest to dość ciekawy typ na drugi mecz pomiędzy Miami i Dallas. Terry w pierwszym meczu nie zagrał na wysokim poziomi, a mimo to zdobył 12 punktów, więc do wygrania tego zakładu potrzebna byłaby jeszcze jedna trójka, a na to zapewne Jason'a stać. Kolejnym faktem przemawiającym za takim typem jest kontuzja palca lewej dłoni Nowitzkiego. Terry może chcieć wziąć ciężar zdobywania punktów na swoje barki, odciążając trochę w ten sposób lidera swojej drużyny. Miami w pierwszym meczu pozwalało graczom Mavericks oddawać rzuty dystansowe i nie wydaje mi się żeby miało się to zmienić w kolejnym meczu finałowym. Trener Dallas powinien dać Terry'emu pograć około 35 minut, a w tym czasie ten zawodnik będzie w stanie moim zdaniem zdobyć co najmniej 15 punktów. Oby trójki go nie zawodziły, a będzie dobrze. Liczę również na to, że Dallas uda się zwyciężyć w drugim meczu finałów, by rywalizacja stała się ciekawsza. Ale ewentualny typ na ich zwycięstwo zagram za mniejsze pieniądze, bo siła Big 3 Miami, a w szczególności Lebrona jest niesamowita. GO TERRY! GO MAVS! PozdrawiamMiami Heat - Dallas Mavericks Jason Terry (Dallas Mavericks) Points

Typ: Over 14,5 Kurs: 1,85
Bukmacher: Tobet
AKO: 1,85
Stawka: 50,42zł
Zakładana wygrana: 93,28 zł
E: Terry nie zagrał tak dobrze jak przewidywałem przed meczem. O dziwo nie trafił żadnego rzutu dystansowego. Jednak w czwartej kwarcie dobrze grał z kontry oraz rzucał z półdystansu, co zaowocowało zdobyciem 16 punktów. Typ na plus oraz zwycięstwo Dallas, które sprawia, że seria będzie jeszcze ciekawsza i gwarantuje wszystkim fanom NBA ogromne emocje