mateo5555
Użytkownik
Kolego, zobacz najpier kiedy post był edytowany, jeszcze przed meczem i dopiero później kogoś oskarżaj.Kolego chyba jakąś lipę odstawiasz. Jeszcze rano postawiłeś na Kit Ho. Po meczu nagle zmieniłeś zdanie ?
Kolego, zobacz najpier kiedy post był edytowany, jeszcze przed meczem i dopiero później kogoś oskarżaj.Kolego chyba jakąś lipę odstawiasz. Jeszcze rano postawiłeś na Kit Ho. Po meczu nagle zmieniłeś zdanie ?
ee kolego..ja tu byłem rano i pograłem ta pierwszą wersję...masz ten zrzut ekranu...przestań kręcićKolego, zobacz najpier kiedy post był edytowany, jeszcze przed meczem i dopiero później kogoś oskarżaj.
Bezczelne kłamstwo !!! Postawiłem na ten typ jak mecz już trwał. Przyznaj się do ściemy i nie próbuj robić z ludzi debiliKolego, zobacz najpier kiedy post był edytowany, jeszcze przed meczem i dopiero później kogoś oskarżaj.
O 7:50 zmieniłem zakład odwrotnie bo Kit Ho miał problem z nadgarstkiem, więc skoncz głupoty wypisywać.ee kolego..ja tu byłem rano i pograłem ta pierwszą wersję...masz ten zrzut ekranu...przestań kręcić
brawo TY!O 7:50 zmieniłem zakład odwrotnie bo Kit Ho miał problem z nadgarstkiem, więc skoncz głupoty wypisywać.