Na dziś kolejna porcja typów z lig angielskich, zanalizowałem dokładnie kazdy typ od 2 do 5 ligi głównie pod kątem formy, meczy bezpośrednich, z kim grali ostatnie mecze (bo samo patrzenia na formę jak wiadomo bywa zwodnicze) oraz jak zmienia się ich pozycja w tabeli, od razu zaznaczam że nie jestem jakimś mega ekspertem i nie składów tych drużyn więc jakieś osłabienia czy coś nie brałem pod uwagę.
Wszystkie typy pochodzą z Marathonbet, w nawiasie pozycja w tabeli
System 2 z 6
1. Blackpool(14) - Barnsley(22) x2 2,05 (w czwartek 2,18) (2 liga)
1:2
Blackpool gra bardzo słabo u siebie znacznie lepiej idzie im na wyjeździe. Ponadto obecna forma: Blackpool nie licząc pucharów i ostatniego meczu 6 meczy bez zwycięstwa, ostatnio wygrana na wyjeździe ze słabym Wolves 2:1, natomiast Barnsley 5 meczy bez porażki (4 zwycięstwa) z lepszymi od Blackpool Leeds i Millwall
2. Peterbourough(24) - Burnley(8) 2 2,35 (w czwartek 2,5) (2 liga)
2:2
Burnley idzie zdecydowanie po słabym początku w górę, przez ostatnich 7 kolejek awansowali z miejsca 17 na 8, ostatnio porażka niespodziewana z Birmingham 1:2 pozostałe mecze nie licząc planowanej porażki z wiceliderem wygrane. Peterbourough najgorsza drużyna ligi, czerwona latarnia. Dodatkowo warto podkreślić że jest to najgorsza drużyna jeżeli chodzi o mecze u siebie (na 14 mecze aż 9 porażek).
3. Bury(22) - Doncaster(2) 2 2,30 (w czwartek 2,38) (3 liga)
2:0
To jest zdecydowanie najpewniejszy typ, przemawiają za nim:
- pozycja w tabeli: 22-2
- ostatnia forma: Bury 9 meczy bez zwycięstwa w lidze, 12 we wszystkich rozgrywkach; Doncaster przeciwnie 6 meczy bez porażki (5 zwycięstw)
- mecze bezpośrednie 0-0-3 na korzyść gości
- Bury trzecia od końca drużyna jeżeli chodzi o mecze u siebie, natomiast Doncaster przeciwnie, jest to najlepsza ekipa wyjazdowa z bilansem 10-3-1 (25:9)
4. Hartlepool(24) - Notts County(9) 2 2,22 (w czwartek 2,15) (3 liga)
2:1
Teraz trochę mniej pisania bo czasu mało ???? Po prostu pozycja w tabeli i ostatnia forma przemawiają za tym typem. Hartlepool najgorsza drużyna grająca u siebie a Notts w czołówce ekip wyjazdowych
5. Barrow(23) - Luton(6) 2 1,73 (5 liga)
1:0
Pozycja w tabeli + bilans spotkań bezpośrednich 1-1-5, myślę że zagwarantują powodzenie tego typu. Dodam że 3 kolejki temu Luton wygrał u siebie 6:1 z Barrow.
6. Telford(21) - Cambridge(10) 2 2,1 (5 liga)
1:2
Telford od kilkunastu kolejek stacza się w dół i wątpię by przełamanie nastąpiło w tym spotkaniu, z Cambridge które nie licząc wpadki z Nuneaton potrafiło zremisować z liderem. Telford 11 meczy bez zwycięstwa
Stawka 12 zł (po 1 zł na każdą kombinację)
Wygrana 4,3 zł
AF 4,3 zł
e. Dziś nie było tak różowo, ale cieszy że wyczułem kurs ponad 5 szkoda że zagrałem X2 bo sięgo przestraszyłem za tydzień może będzie lepiej, choć naprawdę nie rozumiem jakim cudem Doncaster przegrał z Bury...
72,69 zł