>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by Majkel

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Parę typów na dzisiejsze US Open
#20 Tobet
Igor Sijsling - Daniel Gimeno-Traver 1 1,22 ✅ 7:5, 6:3, 6:4
Tommy Robredo - Andreas Seppi 2 1,35 ⛔ 6:1, 7:5, 6:3
Brian Baker - Jan Hajek 1 1,15 ✅ 6:3, 6:4, 6:2
Benjamin Becker - Ryan Harrison 2 1,45 ✅ 5:7, 4:6, 2:6
Stawka 10zł
AKO 2,74
EWK 27,45zł
✅ 57,4 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Wracam bo dłuższej nieobecności, mam nadzieję że te typy będą tak udane albo nawet lepiej jak poprzednie ????
:siata: #20 Tobet
Halkbank Ankara - Delecta Bydgoszcz 1 1,57 ✅ 3:2
Nazwiska + &quot;gorąca&quot; hala w Ankarze powinny dać gospodarzom zwycięstwo
Stawka 20 zł
EWK 31,4 zł
✅ 68,8 zł
:siata: #21 Tobet
Rabita Baku - Asystel Carnaghi Villa Cortese H(0 - 1.5) 1 1,35 ✅ 3:1
Macerata - Volley Bled Lublana (0 - 2.5) 1 1,85 ✅ 3:0
Stawka 15 zł
AKO 2,5
EWK 37,5 zł
Zastanawiam się czy nie dać jeszcze Skry i Trentino ale myślę że na wyjazdach te ekipy mogą stracić seta np. w 3 partii gdy po łatwym zwycięstwie w dwóch wcześniejszych wprowadzą nierozgrzanych rezerwowych
✅ 91,3 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Dzisiaj gram w systemie, ponieważ jest parę meczy po ładnych kursach wartych uwagi jednak granie ich w AKO jest zbyt ryzykowne, ponieważ nie są to typowe pewniaki ????
# 22 Tobet
System 2 z 4
1) Besiktas - CSKA Moscow 1 2,74 ⛔ 58:85 nie wiem co mi odbiło grając na nich ????
CSKA nie weszło dobrze w ten sezon co potwierdzają ostatnie wyniki, myślę że Besiktas w swojej &quot;niegościnnej&quot; hali spróbuje pokonać faworyzowanych Rosjan, CSKA jak na razie wymęczone zwycięstwo po dogrywce na wyjeździe z młodzieżą Partizanu (podobnie jak być może dziś kluczową rolę zapewne odegrała hala w Belgradzie wypełniona po brzegi 20 tys.kibiców), także wymęczone zwycięstwo 2 punktami z Lietuvosem i wygrana 76:67 z jedną z najsłabszych drużyn w Eurolidze Brose Basketem. A Besiktas powalczył a Barcelonie (12 punktowa porażka) wygrała u siebie 81:65 z Partizanem oraz 86:71 na wyjeździe z Bambergiem. Ja na CSKA będące w kryzysie grające na wyjeździe dałbym kurs około 2,2 więc 2,74 to niezłe value ;)
2) Jerzy Janowicz - Janko Tipsarevic 1 2,5 ZWROT kurde zabrakło 2 gemów i byłby win ????
Po wczorajszym meczu nie mogę postawić inaczej, choć wiem że w 80% takich przypadkach gdy Dawid wygrał z Goliatem to w następnym meczu &quot;Dawid&quot; odpadał, ale Janowicz nie wygrał tutaj tylko z Murrayem wcześniej jak wiemy pokonał Kohlschreinera i Cilica, więc to nie jest jednorazowy wyczyn tylko świetna forma w tym turnieju. Tipsarević jest solidnym zawodnikiem grającym świetnie w defensywie, jednak myślę że Jurek asami i grą z forhendu pod końcową linię wybije mu z głowy półfinał, szczególnie że Janko ma podobno zapewniony awans do Mastersa więc może tutaj nie dawać z siebie wszystkiego.
3) Michael Llodra - Sam Querrey 1 1,95 ✅ 7:6, 6:3
Llodra idzie przez turniej jak burza, jest niesamowicie zdeterminowany, chociażby w tiebreaku z Isnerem gdzie przegrywał 2:5 serwował 2 razy Isner a Francuz odebrał mu serwis wygrał swoje i wygrał 5 piłek z rzędu po kolei. Querrey poza serwisem nie gra niczego specjalnego, liczę że nie będzie trafiał pierwszego a wtedy Llodra z gry już ma przewagę, jego bajeczne backhandy powinny załatwić sprawę
4) SKA Saint Petersburg - Donbass Donetsk H(0-2.5) 1 2,2 ✅ 9:2 Petersburg na fali !
Ten typ argumentuje głównie typ że SKA ostatnio sensacyjnie przegrało z Dinamo Ryga i dzisiaj nie może pozwolić sobie na porażkę z kolejną słabą drużyną Donnbass Donieck, sądzę że wygrają ten mecz co najmniej 3 bramkami i odzyskają zaufanie kibiców bo ewentualna porażka może zwiększyć ich stratę do lidera
AKO 29,39
AB ⛔
AC ⛔
AD ⛔
BC ✅ 1,95 x 3 zł
BD ✅ 2,2 x 3 zł
CD ✅ 4,29 x 3 zł
Stawka 18 zł (3 zł na pojedynczy zakład systemowy)
Wygrana 25,32 zł
✅ 98,62 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
I liga siatkówki M - Polska

WKS Czarni Radom - AZS Stal Nysa 1 1,45 Tobet

Wszedłem z ciekawości w Tobet i taka oto niespodzianka, kurs na Czarnych 1,45, moim zdaniem powinien być to max 1,2. Na stronie Nyskiej drużyny spojrzałem na składy i jedynie dwa nazwiska przykuły moją uwagę: Piotr Łuka grający przez wiele lat w Resovii, później w coraz słabszych klubach no i teraz wrócił na stare śmieci do Nysy i Jarosław Stancelewski legenda polskiej siatkówki który co ciekawe kilka sezonów grał w Czarnych (lata 98-01). Reszty zawodników nie znam to też nie będę się o nich wypowiadał, skupię się na zawodnikach Czarnych. Na rozegraniu Bartek Neroj i Kacper Gonciarz, przeciętny kibic siatkówki od razu stwierdziłby że Bartek ma zapewnione miejsce w pierwszym składzie, co jednak jest nieprawdą bo Kacper to świetny sypacz, uczestnik ME juniorów 2010 i MP juniorów z Czarnymi, więc kto zagra wie tylko sam trener Stępień, ostatnio Gonciarz grał częściej a Neroj wchodził na zmiany. W ataku legenda polskiej siatkówki Robert Prygiel, grający II trener, jednak tu też mimo klasy Roberta jego wiek nie pozwala mu na taką grę jak za dawnych lat dlatego też najczęściej na tej pozycji gra Krzysiek Ferek, bardzo dobry zawodnik wyróżniający się w I lidze. Za przyjęcie najczęściej odpowiadają Kamil Gutkowski - zawodnik obdarzony potężnym serwisem chyba najsilniejszym w drużynie Czarnych i Jakub Wachnik, reprezentant Polski juniorów. W odwodzie są też Kuba Radomski (znany z występów w AZS Pol.W-wskiej) i Marcin Kocik doświadczony siatkarz brązowy medalista ME juniorów, więc skoro tacy zawodnicy zaczynają mecz na ławce to już samo to świadczy o potencjale Czarnych w przyjęciu. Środek to najczęściej para Grzechnik - Kałasz, jednak czasami zastępują ich Ostrowski (młody MP juniorów) lub Janusz Gałązka, pewnie kojarzy z warszawskiej Polibudy. Na libero też MP juniorów Pszenny i Filipowicz. To tyle o składach, pisałem słowo &quot;najczęściej wystąpią&quot; ponieważ Czarni mają tak wyrównany skład że ciężko przed wskazać żelazną &quot;6&quot; co jest oczywiście dużym plusem tej drużyny. Pomijając składy Czarni mają dodatkowy mega atut w postaci włąsnej hali, nie jest może ona za duża (ok.1500 miejsc) ale atmosfera jaka w niej panuje zbliżona jest do atmosfery z najlepszych gdy Czarni grali w najwyższej klasie rozgrywkowej było to jakąś dekadę temu. Drużyny które tu przyjeżdżają potrzebują kilkunastu punktów żeby przyzwyczaić do tej atmosfery jaką fundują wszystkim kibice WKS-u. Dodatkowo przed tym meczem w szeregach Czarnych, zarówno kibiców jak i zawodników jest podwójna mobilizacja, wszak rywal to legenda polskiej siatkówki Nysa kiedyś była bardzo ważnym punktem na siatkarskiej mapie Polski. Zatem inne rozwiązanie niż gładkie 3:0 nie wchodzi w grę. Ostatnie mecze Czarnych to porażka na wyjeździe ze słabym Kęczaninem 3:2, podobno przez fatalne błędy sędziów, wcześniej gładkie zwycięstwa. Dodatkowo w ekipie gospodarzy panują bojowe nastroje po wyeliminowaniu ekipy Ślepska Suwałki z rozgrywek PP i możliwość zagrania z Treflem Gdańsk w kolejnej rundzie PP. Na koniec dodam że Czarni u siebie w tym sezonie mają bilans 4-0-0 i w setach 12:1 (licząc ten mecz pucharowy 5-0-0 15:2). Poniżej wrzucam link do zapowiedzi meczu na który szykuje się cały Radom :smile:
http://www.youtube.com/watch?v=-KB5GYX-ZII&amp;amp;feature=player_embedded
Stawka 40 zł
EWK 58 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Czarni Radom - MOS Będzin 1 1,45 Tobet ✅ 3:2
Pisze z telefonu później zedytuje,patrzyłem na rozgrzewkę i rozgrywający Będzina nawet na rozgrzewce fatalnie sypią,bardzo niedokładnie,ponadto sędziowie nie dojechali więc będą sędziować sędziowie z Radomia,co ciekawe nie będzie liniowych.
Stawka 30 zł
EWK 43,5 zł
edit: jednak nie było tak easy jak myślałem, szkoda tego rozprężenia w 3 secie bo można było wygrać za 3 punkty a tak są 2 i teraz na 2 dni święta w Radomiu - mecze z Kędzierzynem 29 i 30 grudnia ????
✅ 72,12 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
I liga siatkówki M - Polska

WKS Czarni Radom - AZS Stal Nysa 1 1,45 Tobet

Wszedłem z ciekawości w Tobet i taka oto niespodzianka, kurs na Czarnych 1,45, moim zdaniem powinien być to max 1,2. Na stronie Nyskiej drużyny spojrzałem na składy i jedynie dwa nazwiska przykuły moją uwagę: Piotr Łuka grający przez wiele lat w Resovii, później w coraz słabszych klubach no i teraz wrócił na stare śmieci do Nysy i Jarosław Stancelewski legenda polskiej siatkówki który co ciekawe kilka sezonów grał w Czarnych (lata 98-01). Reszty zawodników nie znam to też nie będę się o nich wypowiadał, skupię się na zawodnikach Czarnych. Na rozegraniu Bartek Neroj i Kacper Gonciarz, przeciętny kibic siatkówki od razu stwierdziłby że Bartek ma zapewnione miejsce w pierwszym składzie, co jednak jest nieprawdą bo Kacper to świetny sypacz, uczestnik ME juniorów 2010 i MP juniorów z Czarnymi, więc kto zagra wie tylko sam trener Stępień, ostatnio Gonciarz grał częściej a Neroj wchodził na zmiany. W ataku legenda polskiej siatkówki Robert Prygiel, grający II trener, jednak tu też mimo klasy Roberta jego wiek nie pozwala mu na taką grę jak za dawnych lat dlatego też najczęściej na tej pozycji gra Krzysiek Ferek, bardzo dobry zawodnik wyróżniający się w I lidze. Za przyjęcie najczęściej odpowiadają Kamil Gutkowski - zawodnik obdarzony potężnym serwisem chyba najsilniejszym w drużynie Czarnych i Jakub Wachnik, reprezentant Polski juniorów. W odwodzie są też Kuba Radomski (znany z występów w AZS Pol.W-wskiej) i Marcin Kocik doświadczony siatkarz brązowy medalista ME juniorów, więc skoro tacy zawodnicy zaczynają mecz na ławce to już samo to świadczy o potencjale Czarnych w przyjęciu. Środek to najczęściej para Grzechnik - Kałasz, jednak czasami zastępują ich Ostrowski (młody MP juniorów) lub Janusz Gałązka, pewnie kojarzy z warszawskiej Polibudy. Na libero też MP juniorów Pszenny i Filipowicz. To tyle o składach, pisałem słowo &quot;najczęściej wystąpią&quot; ponieważ Czarni mają tak wyrównany skład że ciężko przed wskazać żelazną &quot;6&quot; co jest oczywiście dużym plusem tej drużyny. Pomijając składy Czarni mają dodatkowy mega atut w postaci włąsnej hali, nie jest może ona za duża (ok.1500 miejsc) ale atmosfera jaka w niej panuje zbliżona jest do atmosfery z najlepszych gdy Czarni grali w najwyższej klasie rozgrywkowej było to jakąś dekadę temu. Drużyny które tu przyjeżdżają potrzebują kilkunastu punktów żeby przyzwyczaić do tej atmosfery jaką fundują wszystkim kibice WKS-u. Dodatkowo przed tym meczem w szeregach Czarnych, zarówno kibiców jak i zawodników jest podwójna mobilizacja, wszak rywal to legenda polskiej siatkówki Nysa kiedyś była bardzo ważnym punktem na siatkarskiej mapie Polski. Zatem inne rozwiązanie niż gładkie 3:0 nie wchodzi w grę. Ostatnie mecze Czarnych to porażka na wyjeździe ze słabym Kęczaninem 3:2, podobno przez fatalne błędy sędziów, wcześniej gładkie zwycięstwa. Dodatkowo w ekipie gospodarzy panują bojowe nastroje po wyeliminowaniu ekipy Ślepska Suwałki z rozgrywek PP i możliwość zagrania z Treflem Gdańsk w kolejnej rundzie PP. Na koniec dodam że Czarni u siebie w tym sezonie mają bilans 4-0-0 i w setach 12:1 (licząc ten mecz pucharowy 5-0-0 15:2). Poniżej wrzucam link do zapowiedzi meczu na który szykuje się cały Radom :smile:
http://www.youtube.com/watch?v=-KB5GYX-ZII&amp;amp;feature=player_embedded
Stawka 40 zł
EWK 58 zł
⛔ 1:3, klęska w 4 secie do 10 :-(

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Ostatnio zainteresowałem się niższymi ligami angielskimi. Dlaczego? Zauważyłem że tam często oddsmakerzy przesadzają z kursami i na zdecydowanego faworyta na wyjeździe kursy są czasami około 2,0 a on wygrywa spokojnie 1:3. Gram w systemie 2z6 jak wejdzie 3 spotkania to będzie ok, jak 4 to będzie super. Do każdego typu spróbuje podać parę słów wyjaśnienia
Wszystkie typy pochodzą z Marathonbet, w nawiasie przy drużynie pozycja w tabeli
1.Nottingham(8) - Crystal Palace(4) (2 liga) 1 2,34 ⛔ 2:2
Bilans ostatnich 10 meczy między tymi drużynami 6-2-2, Crystal P. ostatnio forma spadkowa, 4 mecze bez zwycięstwa a Nottingham podbudowany zwycięstwem z Leeds
2. Bournemouth(7) - Crawley Town(8) (3 liga) 1 1,85 ✅ 3:0
Gospodarz 4 mecze z rzędu zwyciężone bardzo pewnie idą systematycznie w górę, przez ostatnie 10 kolejek zanotowali awans z 19 na 7 pozycję,a Crawley spadł z 4 na 8 w tym samym okresie, Bournemouth dobrze grają u siebie, póki co 1 porażka
3. Leyton(15) - Walsall(16) (3 liga) 2 3,20 ⛔ 2:1
Leyton albo wygrywa albo przegrywa mecze - 10 zw. 1 remis i 11 por., ostatnio przerwana seria zwycięstw ze słabiutkim Scuthorpe, czy to był wypadek przy pracy? Zobaczymy, sąsiedzi w tabeli więc może być różnie, wierzę w gości którzy pną się w górę po ostatnich dobrych wynikach
4. Milton Keynes (6) - Coventry(11) (3 liga) 2 3,75 ✅ 2:3
Wyczuwam niezłe value, tu kieruje się głównie h2h, na 10 meczy bilans prezentuje się 0-3-7 na korzyść gości, wiadomo że to było dawno, ale skoro wtedy nie potrafili z nimi grać to może teraz będzie podobnie, ponadto Coventry idzie jak burza w 8 kolejce byli na miejscu 23!, w 17 na 20 a obecnie awansowali na 11, Milton gra ostatnio w kratkę a Coventry ładnie ciśnie: 1:3 ze Stevenage, 1:4 z Doncaster czy 5:1 z Walsall
5. Wimbledon(23) - Oxford(16) (4 liga) 2 2,38 ✅ 0:3
To chyba najpewniejszy typ, przemawia za nim: h2h na 5 meczy wszystkie wygrywa Oxford; forma, Wimbledon 6 meczy bez zwycięstwa, a Oxford 8 meczy bez porażki, jedyne co mnie martwi to słaba postawa Oxfordu na wyjazdach ale jak z nimi nie wygrają to z kim ????
6. Dartford(7) - Cambridge(10) (5 liga) 2 2,16 ⛔ 1:1
Tutaj Cambridge może pochwycić się kapitalną formą i awansem z 19 na 9 pozycję w 4 kolejki! Dlatego na nich gram
Stawka: 12 zł (po 1 zł na każdą kombinację)
Wygrana: 20,27 zł
BD 6,94 zł
BE 4,4 zł
DE 8,93 zł
e. myślę że warto dopracować tą Anglię, bo dziś było to co zamierzałem ????
✅
80,39 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Na dziś kolejna porcja typów z lig angielskich, zanalizowałem dokładnie kazdy typ od 2 do 5 ligi głównie pod kątem formy, meczy bezpośrednich, z kim grali ostatnie mecze (bo samo patrzenia na formę jak wiadomo bywa zwodnicze) oraz jak zmienia się ich pozycja w tabeli, od razu zaznaczam że nie jestem jakimś mega ekspertem i nie składów tych drużyn więc jakieś osłabienia czy coś nie brałem pod uwagę.
Wszystkie typy pochodzą z Marathonbet, w nawiasie pozycja w tabeli
System 2 z 6
1. Blackpool(14) - Barnsley(22) x2 2,05 (w czwartek 2,18) (2 liga) ✅ 1:2
Blackpool gra bardzo słabo u siebie znacznie lepiej idzie im na wyjeździe. Ponadto obecna forma: Blackpool nie licząc pucharów i ostatniego meczu 6 meczy bez zwycięstwa, ostatnio wygrana na wyjeździe ze słabym Wolves 2:1, natomiast Barnsley 5 meczy bez porażki (4 zwycięstwa) z lepszymi od Blackpool Leeds i Millwall
2. Peterbourough(24) - Burnley(8) 2 2,35 (w czwartek 2,5) (2 liga) ⛔ 2:2
Burnley idzie zdecydowanie po słabym początku w górę, przez ostatnich 7 kolejek awansowali z miejsca 17 na 8, ostatnio porażka niespodziewana z Birmingham 1:2 pozostałe mecze nie licząc planowanej porażki z wiceliderem wygrane. Peterbourough najgorsza drużyna ligi, czerwona latarnia. Dodatkowo warto podkreślić że jest to najgorsza drużyna jeżeli chodzi o mecze u siebie (na 14 mecze aż 9 porażek).
3. Bury(22) - Doncaster(2) 2 2,30 (w czwartek 2,38) (3 liga) ⛔ 2:0
To jest zdecydowanie najpewniejszy typ, przemawiają za nim:
- pozycja w tabeli: 22-2
- ostatnia forma: Bury 9 meczy bez zwycięstwa w lidze, 12 we wszystkich rozgrywkach; Doncaster przeciwnie 6 meczy bez porażki (5 zwycięstw)
- mecze bezpośrednie 0-0-3 na korzyść gości
- Bury trzecia od końca drużyna jeżeli chodzi o mecze u siebie, natomiast Doncaster przeciwnie, jest to najlepsza ekipa wyjazdowa z bilansem 10-3-1 (25:9)
4. Hartlepool(24) - Notts County(9) 2 2,22 (w czwartek 2,15) (3 liga) ⛔ 2:1
Teraz trochę mniej pisania bo czasu mało ???? Po prostu pozycja w tabeli i ostatnia forma przemawiają za tym typem. Hartlepool najgorsza drużyna grająca u siebie a Notts w czołówce ekip wyjazdowych
5. Barrow(23) - Luton(6) 2 1,73 (5 liga) ⛔ 1:0
Pozycja w tabeli + bilans spotkań bezpośrednich 1-1-5, myślę że zagwarantują powodzenie tego typu. Dodam że 3 kolejki temu Luton wygrał u siebie 6:1 z Barrow.
6. Telford(21) - Cambridge(10) 2 2,1 (5 liga) ✅ 1:2
Telford od kilkunastu kolejek stacza się w dół i wątpię by przełamanie nastąpiło w tym spotkaniu, z Cambridge które nie licząc wpadki z Nuneaton potrafiło zremisować z liderem. Telford 11 meczy bez zwycięstwa
Stawka 12 zł (po 1 zł na każdą kombinację)
Wygrana 4,3 zł
AF 4,3 zł
e. Dziś nie było tak różowo, ale cieszy że wyczułem kurs ponad 5 szkoda że zagrałem X2 bo sięgo przestraszyłem za tydzień może będzie lepiej, choć naprawdę nie rozumiem jakim cudem Doncaster przegrał z Bury...
✅ 72,69 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 27 Tobet
Na dziś taki dubel z włoskiej siatkówki w którym gram na zdecydowanych faworytów, dodatkowo Modenę z handicapem, wątpię że najgorsza Ravenna ugra 2 sety
Ravenna - Modena (1.5-0) 2 1,4 ✅ 0:3
Perugia - Macerata 2 1,28 ✅ 0:3
Stawka 15 zł
AKO 1,79
EWK 26,85 zł
✅ 84,54 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
2 dubelki i rozpiska 2 z 6 to dzisiejsze propozycje, przeanalizowana cała oferta pod kątem wydobycia meczy o wysokim kursie i dużym prawdopodobieństwie sukcesu, dziś bez opisu bo czasu mało
# 28 Marathonbet
Villareal - Las Palmas 1 1,75 ⛔ 1:1
Slavia - Trinec 1 2,00 ⛔ 1:3
Stawka 5 zł
AKO 3,5
EWK 17,5 zł
# 29 Marathonbet
Aranas - Malmoe (piłka ręczna, SWE) 2 1,65 ⛔ 26:24
Florida - Boston 2 2,04 ✅ 1:4
Stawka 5 zł
AKO 3,37 zł
EWK 16,85 zł
# 30 Marathonbet
A Celta Vigo - Granada X2 2,02 ⛔ 2:1
B Betis - Malaga DNB 2 2,48 ⛔ 3:0
C Xerez - Sabadell DNB 2 2,44 ✅ 0:1
D Girona - Cordoba DNB 2 2,30 ⛔ 2:0
E Lev Praga - CSKA Moskwa (wynik z ew. dogrywką i karnymi) 2 2,15 ✅ 1:3
F Slovan Bratyslava - Dynamo Moskwa (wynik z ew. dogrywką i karnymi) 2 1,87 ✅ 2:4
Stawka 12 zł (po 1 zł na każdą kombinację)
CE 5,25 zł
CF 4,56 zł
EF 4,02 zł
Wygrana 13,83 zł
✅ 76,37 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 31 Marathonbet
System 2 z 6
West Ham - Tottenham 2 2,12 ✅ 2:3
Volendam - Dordrecht 1 1,85 ✅ 6:1
Top Oss - Mastricht 2 1,90 ✅ 0:2
Fortuna Sittard - Cambuur 2 2,3 ZWROT
FC Eindhoven - Veendam 2 2,20 ZWROT
Academica - Maritimo 2 2,85 ✅ 2:3
Stawka 12 zł
AB 3,92 zł
AC 4,03 zł
AD 2,12 zł
AE 2,12 zł
AF 6,04 zł
BC 3,52 zł
BD 1,85 zł
BE 1,85 zł
BF 5,27 zł
CD 1,90 zł
CE 1,90 zł
CF 5,42 zł
DE 0 zł
DF 2,85 zł
EF 2,85 zł
Wygrana 45,64 zł
e. czy tak nie może być zawsze ????
✅
110,01 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 32 Marathonbet (szukania value ciąg dalszy ???? )
Oby dziś było choć trochę podobnie jak ostatnio ????
System 2 z 6
A Hartlepool - Crewe 2 2,78 ⛔ 3:0
B Crawley - Brentford 1 3,15 ⛔ 1:2
C Colchester - Yeovil 2 2,38 ⛔ 2:0
D Rochdale - Accrington 1 1,83 ⛔ 0:3
E Northampton - Bristol Rov. 1 2,08 ✅ 1:0
F Burton - Morecambe 1 1,98 ✅ 3:2
Stawka 15 zł
EF 4,12 zł
EWK 4,12 zł
System 2 z 6
A Nuneaton - Kidderminster 2 1,75 ✅ 0:1
B Lincoln - Mansfield 2 1,78 ✅ 0:1
C Braintree - Luton 1 2,92 ✅ 2:0
D Tamworth - Cambridge 1 2,50 ⛔ 1:2
E Moroka Swallows - Orlando 2 1,95 ⛔ 3:2
F Sedan - Auxerre 2 2,88 ⛔ 1:0
Stawka 15 zł
AB 3,12 zł
AC 5,11 zł
BC 5,20 zł
EWK 13,43 zł
✅ 85,56 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 33 Marathonbet
System 2 z 6
1. Mouscron(3) - Tubize(8) 1 1,84 ✅ 1:0
Mouscron świetna gra u siebie, 9-1-1 24-8 w bramkach, ostatnio nie zdobyli kompletu punktów u siebie w...październiku, dodatkowo to bardzo ważny mecz dla gospodarzy, jeśli wygrają zachowają szanse na awans, wtedy będą tracić tylko 4 punkty do lidera, Tubize ani awans ani spadek nie &quot;grozi&quot;
2. Bari(20) - Verona(3) 2 2,62 ✅ 0:2
Zupełnie nie rozumiem kursu, drużyny dzieli w tabeli przepaść, 5 ostatnich meczy między tymi drużynami kończyło się zwycięstwami klubu z miasta Romea i Julii, chyba że są jakieś osłabienia o których nie wiem, no i jak wiadomo to zawsze wyjazd.
3. Braga(4) - Benfica(2) 2 2,00 ⛔ 0:0 ech gdybym wiedział że to puchar a nie liga...
Buki chyba patrzą na nazwę nie na formę, Braga w tym sezonie gra kompletne dno, 4 miejsce w tabeli, wyprzedza ich nawet Pacos Ferreira. Benfica w rewelacyjnej formie, odprawiła w LE Leverkusen, grają za tydzień więc odpuszczania nie może być bo to dużo czasu no i nie będą odpuszczać z takim rywalem, dla Bragi sezon już się skończył oni powalczą jedynie o 3 miejsce a Benfica ma szanse by odebrać tytuł Porto, jak wygrają będą wyprzedzać hegemona portugalskiej piłki o 3 punkty. Benfica w tym sezonie jest mistrzem gry na wyjazdach na 10 meczy 8 zw. i 2 rem.
4. FC Dundee(12) - St. Johnstone(5) 2 1,89 ⛔ 2:2 89 minuta ;(
FC Dundee już dawno pogodziło się ze spadkiem, tracą do przedostatniego miejsca...15 punktów.St. Johnstone ostatnio potrafiło grać ze znacznie lepszymi rywalami o czym świadczą wyniki 1:1 u siebie z Celtikiem czy 3:1 na wyjeździe z Hibernian. Więc tym bardziej wygrają z outsiderem ligi.
5. BSK(8) - Follo(4) 1 1,54 ✅ 32:27
Pozycja w tabeli bardzo mylna w tym typie, BSK odbija się od dna notując ostatnio świetne wyniki, 5 meczy wygranych z rzędu w tym z viceliderem czy 5 drużyną ligi. Jedyne co mnie martwi to świetna gra Follo na wyjazdach (5-1-2) ale skoro gospodarze są w takiej formie to myślę że to nie będzie miało znaczenia
6. Vasteras(14) - Skanela(13) 1 1,60 ⛔ 13:27 jednak widać kto jest najgorszą drużyną ligi
Dwie najgorsze drużyny w szwedzkiej elicie, ale ta druga Skanela mimo że przedostatnia tak naprawdę powinna być ostatnia, 7 porażek z rzędu, to wszystko wyjaśnia, godpodarze na 7 meczy 2 wygrane z 6 i 12 drużyną ligi, sądzę że będą mocno zmobilizowani bo słabszego przeciwnika już nie znajdą
Stawka 15 zł
EWK 11,69 zł
szkoda bo blisko było z tym St.Johnstone no ale tragedii nie ma
✅ 82,25 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 34 Marathonbet
Arsenal Londyn - Torres (LM kobiet) 1 1,27 ✅ 3:1
Lyon - Malmo (LM kobiet) 1 1,26 ✅ 5:0
Stawka 20zł
AKO 1,6
EWK 32 zł
✅ 94,25 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 35 Marathonbet
Start Gdynia - AZS Koszalin 2 1,44 ⛔ 81:54 na przyszłość nigdy nie brać meczu gdzie grają dwie słabe drużyny bo może się wydarzyć wszystko
Start ostatnio fatalna skuteczność w meczu z Rosą, warto wspomnieć że Rosa wygrała ten mecz 72:60 mając...25 % skuteczności z gry, to świadczy o &#39;&#39;potencjalne&#39;&#39; drużyny znad morza. AZS pewne zwycięstwo 84:69 z Kotwicą Kołobrzeg
Stawka 20 zł
EWK 28,88 zł
✅ 74,25 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Podsumowanie po 35 kuponach
Ilość kuponów zagranych: 35
Ilość kuponów wygranych: 19
Ilość kuponów przegranych: 16
Ogólna liczba zagranych spotkań: 35
Liczba wygranych spotkań: 79
Liczba przegranych spotkań: 38
Stawki zainwestowane: 581 zł
Stawki wygrane: 655,25 zł
Czysty zysk:✅ 74,25 zł
Yield: 12,78 %
dla systemów jako kupon wygrany liczyłem jeżeli z tego kuponu choćby minimalny zysk

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 36 STS
III liga łódzko-mazowiecka
Broń Radom - Żyrardowianka Żyrardów 1 1,60 ⛔ 0:0

Jak to się mówi, to powinna być lokata. Broniarze rewelacyjnie zaczęli sezon wygrywając pewnie ze słabym Huraganem Wołomin (1:3), zawsze solidnym Startem Otwock (1:2) i równie niezłym MKS Kutno 3:1, zanotowali też dwa remisy, jeden na własne życzenie z Wartą Sieradz (prowadzili 2:0 i zamiast dążyć do zdobycia kolejnych bramek, zaczęli jak większość polskich drużyn &quot;bronić wyniku&quot;, skończyło się to przypadkową bramką w doliczonym czasie gry dającej remis gościom), i ostatnio na wyjeździe z liderem Lechią Tomaszów Maz. 0:0, co jest bardzo dobrym wynikiem. Wyróżniającymi postaciami w ekipie z Radomia jest młody 18-letni napastnik Jakub Chrzanowski strzelec 5 goli w obecnym sezonie (póki co najwięcej w III lidze łódz-maz., na drugim miejscu zawodnicy mające po 3 gole) oraz doświadczony 30 letni Mariusz Marczak były zawodnik Jagielloni Białystok z którą w sezonie 2007/2008 rozegrał 11 spotkań w Ekstraklasie, strzelec 3 goli w obecnym sezonie, warto wspomnieć także o bramkarzu z USA Kevinie McMullenie, zagrał w ostatnim spotkaniu wielokrotnie ratując swój zespół przed utratą gola zebrał świetne recenzje (wcześniej nie mógł grac bo czekał na certyfikaty ze Stanów). Żyrardowianka to beniaminek, która awansował po barażu z IV ligi mazowieckiej południowej, póki co gra mówiąc krótko przeciętnie, jedyna wygrana 0:5!, ale z ekipą GKP Targówek która z bilnasem 3:15 i zerowym dorobkiem punktowym zamyka stawkę, to było jedyne zwycięstwo ekipy z Żyrardowa, dalej zremisowali ze słabą w tym sezonie Omegą Kleszczów 3:3 i z rezerwami Widzewa zajmującymi 3 miejsce od końca 0:0, ponadto zanotowali 2 porażki ze wspomnianym liderem Lechią Tomaszów Mazowiecki 4:1 oraz 4:0 z 4 w tabeli Sokołem Aleksandrów Łódzki. Wszystkie mecze ekipa z Żyrardowa póki co rozgrywa na wyjeździe, być może przez problemy z dostosowaniem swojego obiektu do warunków III-ligowych. Podsumowując, ostatnia forma, pozycja w tabeli, doświadczenie na tym poziomie rozgrywek, oraz indywidualności jakie posiada Broń przekonują mnie aby uznać ten mecz na bardzo pewny
Stawka 30 zł
EWK 48 zł
⛔
Parę poprzeczek, akcje sam na sam i rewelacyjny mecz bramkarza gości, no cóż nic dwa razy się nie zdarza kolejny mecz Żyrardowianka nie wygra

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Takie kuponiki oparte na analizach III ligowych zmagań ;)
# 37 STS ⛔
WKS Wieluń - Pilica Białobrzegi 1 2,00 0:2
Stawka 5 zł
EWK 10 zł
# 38 STS ✅
Omega Kleszczów - GKP Targówek 1 1,65 2:0
Stawka 10 zł
EWK 16,5 zł
# 39 STS ⛔
Widzew II Łódź - Sokół Aleksandrów Łódzki 2 2,46 0:0
Stawka 5 zł
EWK 12,3 zł
# 40 STS ✅
Legia II Warszawa - Mechanik Radomsko 1 1,45 4:0
Stawka 10 zł
EWK 14,5 zł
# 41 STS ⛔
Zawisza Rzgów - Huragan Wołomin 1 2,00 1:1
Stawka 5 zł
EWK 10 zł
# 42 STS ✅
Mazur Karczew - Lechia Tomaszów Mazowiecki 2 2,00 1:2
Stawka 7 zł
EWK 14 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
# 43 Marathonbet ⛔
Tripel z koszykówki który powinien wejść na lajcie, eh bez komentarza co to się dzisiaj wyprawiało z tymi wynikami
Gruzja - Polska 2 1,47 ⛔ 84:67
Izrael - Wielka Brytania 1 1,10 ⛔ 71:75 p.d.
Turcja - Finlandia 1 1,166 ⛔ 55:61
Stawka 9,1 zł
AKO 1,89
EWK 17,2 zł
# 44 Bet365 ⛔
Każdy wie jak Hiszpania zaczyna turnieje, a tu dodatkowo mocna Chorwacja, kandydat na 2 miejsce tej grupy, nie sądzę że tu może być pogrom
Hiszpania - Chorwacja (+12,5) 2 1,90 ⛔
Stawka 3,9 zł
EWK 7,41 zł
# 45 Pinnacle ⛔
To też w moim odczucie pewny typ, Turcja lała w sparingach Chorwację, Belgię, Polskę czy Czechy, przegrała tylko z Serbią, natomiast Finlandia nie licząc zwycięstwa z Czechami to same porażki z ekipami gorszymi od Turcji: dwa razy z Łotwą, Rosją i Litwą
Turcja - Finlandia (-10) 1 1,98 ⛔ 55:61
Stawka 6,5 zł
EWK 12,87 zł
Ogółem po zsumowaniu III ligi i koszykówek wychodzi:
✅ 27,75 zł

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Szkoda że dziś nie dałem typów bo byłoby ładnie, ale w sumie lepsze to niż podanie typów i ich nie zagranie ???? W załączniku dowód czemu takie stwierdzenie. Co do jutra, mam kilka propozycji:
# 46 Marathonbet ⛔
Biegi narciarskie, Teresa Johaug NIE WYGRA 5 km C, 7/10 (uwaga teraz stawkowanie będzie zmienione, oznacza procent prawdopodobieństwa danego typu)
Tu analiza ---&gt; forum.bukmacherskie.com/f45/biegi-narciarskie-2013-2014-a-99904-4.html#post4139238
# 47 Marathonbet ✅ 3:0 (25:19, 27:25, 25:21)
Teraz czas na siatkę, tu jest analiza http://forum.bukmacherskie.com/f32/pozostale-rozgrywki-2013-a-91909-11.html#post4139498
Bułgaria - Holandia 1 1,3 8/10
# 48 Marathonbet ✅ 75-55
Czechy - Cypr (+21) 2 1,94 2/10
# 49 Marathonbet ✅ 126
Francja - Hiszpania under 160,5 vel 3:0 1,60 6/10
# 50 Marathonbet ✅ 3:2
Turcja - Chorwacja 1 1,66 7/10
# 51 Marathonbet ⛔ 75-43
Polska - Hiszpania (+29,5) 2 1,94 8/10
# 52 Marathonbet ⛔
i wszystko razem za 1/10 wychodzi kurs 12,99
# 53 Marathonbet ⛔ 26 punktów różnicy, szkoda bo 1 i 2 set szły pomyślnie
Estonia - Azerbejdżan (+22) 2 1,94 4/10
Mecz meczowi nie równy, ale skoro Estonia przegrała z Serbią 21 pukntami to wątpię że większą liczbą punktów przegrają z Azerkami które mają przestoje, tracą koncentrację i potrafią w głupi sposób stracić seta
# 54 Marathonbet ✅ 115
Turcja - Ukraina under 157,5 1,3 10/10
Tu w zasadzie nie może być innego wyniku, Turcja jest pod każdym względem lepsza od grającym w rezerwowym składzie Ukrainy
⛔ 4,5j
e. myślałem że będzie lepiej, ale pechowa końcówka u Polek przesadziła, za szybko rozliczyłem Turcję jak przegrywali w 4 secie 24:22 a tu proszę jaka niespodzianka ???? jeszcze kolejna edycja, kolega Andvari1x2 zauważył że błędnie rozliczyłem mecz Cypru z Czechami

Do góry Bottom