>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by (L)egionista87

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 68

Stuttgart
- Bayern Monachium 2 |1,85| ✅
Bordeaux - Lens over 1,5 |1,41| ✅

AKO : 2,61
Stawka : 20 GBP
✅ 32,20 GBP

Ostatni kupon przed przerwą.Po tym kuponie wpiszę podsumowanie grudnia i całej działalności w dziale KZS.Wracam równo w nowy rok.Czas się sprawdzić w kontekście całego następnego roku oraz przy-atakować Typy Dnia.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
PODSUMOWANIE GRUDZIEŃ 1-68
Kupony postawione : 68
Kupony trafione : 29
Typy oddane : 146
Typy trafione : 93
Kwota postawiona : 1063,65 GBP
Kwota wygrana : 1159,71 GBP
✅ 96,06 GBP :smile:

YIELD :
9,03 %

Podsumowanie od początku w dziale &quot;Kupony ze statystykami&quot;

Kupony postawione : 127
Kupony trafione : 55
Typy oddane : 260
Typy trafione : 161
Kwota postawiona : 1348,52 GBP
Kwota wygrana : 1496,59 GBP
✅ 148,07 GBP :smile:
YIELD : 10,98 %

Jak widać z 10 GBP wpłaconych tez da zrobić się jakiś zysk​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Do końca roku jeszcze 7 dni lecz nie widzę aby było cokolwiek ciekawego do grania.Zatem robimy przerwę i startujemy z nowym rokiem i nowymi celami.Teraz jestem w trakcie obmyślania dwóch strategii grania jednocześnie.Wszystko przedstawię w poście witającym nowy rok.Wszystkim odwiedzającym mój temat życzę wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku oraz skutecznej walki z bukami ????

PRZERWA ŚWIĄTECZNA 23/12/2010 - 01/01/2011

A dla prawdziwych Ultrasów i fanatyków dedykuję ten oto teledysk z youtuba by nie zapomnieli podczas przerwy pomiędzy rundami o naszej kopanej ????​

http://www.youtube.com/watch?v=Wmn-fJTsN7k

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
2011

Zaczynam swój kolejny rok związany z bukmacherką.W tym roku postanowiłem udokumentować swoją całą grę w tym temacie.Znajdą się tutaj wszystkie moje zagrane zakłady tak te normalne przed każdym zdarzeniem jak i te grane na żywo(choć będzie ich niewiele).Wiem że nie powinno się wpisywać kuponów live lecz ja będę je zaliczał do całych statystyk więc pojawią się tutaj poparte screenem.Rok podzielę sobie na 12 miesięcy(statystyki miesięczne) a każdy miesiąc na tygodnie (również tygodniowe statystyki).W każdym miesiącu postaram się by suma postawiona nie przekraczała 1500 GBP.Poniżej zamieszczam rozpiskę swojego stawkowania.
1-5 GBP - tzw taśmy, kupony na to czy dany zawodnik strzeli bramkę otrzyma zółtą kartkę itp
5 GBP - standardowy kupon z 2-3 zdarzeniami o mniejszej pewności trafienia
10-15 GBP - kupon według mnie wielce prawdopodobny i przeanalizowany 2-3 zdarzenia
20-100 GBP - kupon do którego będę całkowicie przekonany przeanalizowany 1-2 zdarzenia
Ponadto na każdą kolejkę Bundesligi pojawiać się będą tzw prze zemnie kupony overowe.Będą to kupony z blędem 6/9 7/9 lub 8/9 za łączną stawkę nie przekraczającą 10 GBP
Wszystkie zakłady będą zagrane w Betsafe.Zastanawiam się również czy nie zacząć przygody z Tobet.Jeśli tak się stanie poinformuję o tym w temacie.​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
STYCZEŃ

Chociaż do nowego roku jeszcze kilka dni ja już dzisiaj postanowiłem zamieścić pierwszy nowo roczny kupon.Kupon który zacznie się jeszcze w starym roku ale zakończy już w nowym.Miejmy nadzieję że zakończy się powodzeniem

Kupon 1

Ville Larinto w Top 5(overall) NIE |1,40|
Andreas Kofler w TOP 3(overall) TAK |1,45|
Justyna Kowalczyk wygra Tour de Ski TAK |1,43|

AKO : 2,90
Stawka : 10 GBP
⛔ 10 GBP

Edit : Pierwszy typ wydaję mi się już wyjaśniony po pierwszym konkursie.W drugim oczekuję walki bo przewaga po pierwszym konkursie pomiędzy 2 a 5 zawodnikiem nie jest duża.Co do Justyny to oby skończyła jak zaczęła ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
W pierwszym dniu nowego roku lider Premiership drużyna Manchesteru United zmierzy się w spotkaniu wyjazdowym z West Bromwich.Najlepszym prezentem dla Alexa Fergusona który dzisiaj świętuje swoje urodziny będą trzy punkty Czerwonych Diabłów.United są niepokonanym zespołem w Premiership.Jeśli chodzi natomiast o mecze wyjazdowe również nie przegrali meczu ale też odnieśli dotąd tylko jedno zwycięstwo.Zespół z Birmingham w ostatnich 3 spotkaniach zanotował 3 porażki.Wydaję mi się że w meczu z United dopiszą kolejną porażkę na swoje konto.
Beniaminek do tej pory w meczach przed własna publicznością 4x wygrał 2x zremisował i 3x przegrał.W ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi zespołami w Manchesterze United prowadzili już 2-0 by ostatecznie zremisować 2-2.Manchester nie wygrał w wyjazdowym spotkaniu Premiership od październikowej potyczki ze Stoke City.Czas na przełamanie.Gospodarze przystąpią do sobotniej konfrontacji osłabieni. Zabraknie Gabriela Tamasa, Gonzalo Jara oraz Paula Scharnera. Po jednym meczu zawieszenia powraca Chris Brunt. W szeregach przyjezdnych powinniśmy zobaczyć Naniego. Na pewno nie ujrzymy jednak Park Ji-Sunga, który wyjechał na Puchar Azji.
Wydaję mi się że United odniosą pewne zwycięstwo które pozwoli im przynajmniej utrzymać przewagę nad resztą stawki a kto wie może uda się ją powiększyć.
Relacje live z tego spotkania przeprowadzi Canal+ Sport o godzinie 13:40 czasu polskiego. Kupon 2
West Bromwich(2) - Manchester United(0) handicap x |4,50| AKO : 4,50 Stawka : 5 GBP
⛔ 5 GBP​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 3
West Ham - Wolverhampton 1 |1,92|
Stoke City - Everton Liverpool Stoke strzeli |1,28|
Manchester City - Blackpool 1 |1,28|
Tottenham Londyn - Fulham Londyn over 2,5 |1,72|
AKO : 5,41
Stawka : 3 GBP
⛔ 3 GBP​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 5

FC Liverpool - Bolton over 2,5 |1,94|
Tottenham Londyn - Fulham Londyn obie strzelą |1,77|

AKO : 3,43
⛔ 10 GBP​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 6
Manchester City(0) - Blackpool(2) handicap 2 |1,85|
Birmingham City - Arsenal Londyn 2 |1,60|
AKO : 2,96
Stawka : 5 GBP
✅9,80 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 7(live)
FC Liverpool - Bolton 1 |4,00|
AKO : 4,00
✅ 30 GBP

Zagrane live w 41 minucie po kursie 4,00 przy wyniku 0-0 ???? nawet w przypadku niepowodzenia takiego kursu ominąć nie można było ????
EDIT : długo się nie nacieszyłem kursem ???? ale teraz przy wyniku 0-1 kurs na win Liverpool jest mniejszy niż przy stanie 0-0.Coś mi się wydaje że Ci z Betsafe mocno pobalowali w sylwestrową noc ????

Do góry Bottom