2011
Zaczynam swój kolejny rok związany z bukmacherką.W tym roku postanowiłem udokumentować swoją całą grę w tym temacie.Znajdą się tutaj wszystkie moje zagrane zakłady tak te normalne przed każdym zdarzeniem jak i te grane na żywo(choć będzie ich niewiele).Wiem że nie powinno się wpisywać kuponów
live lecz ja będę je zaliczał do całych statystyk więc pojawią się tutaj poparte screenem.Rok podzielę sobie na 12 miesięcy(statystyki miesięczne) a każdy miesiąc na tygodnie (również tygodniowe statystyki).W każdym miesiącu postaram się by suma postawiona nie przekraczała 1500 GBP.Poniżej zamieszczam rozpiskę swojego stawkowania.
1-5 GBP - tzw taśmy, kupony na to czy dany zawodnik strzeli bramkę otrzyma zółtą kartkę itp
5 GBP - standardowy kupon z 2-3 zdarzeniami o mniejszej pewności trafienia
10-15 GBP - kupon według mnie wielce prawdopodobny i przeanalizowany 2-3 zdarzenia
20-100 GBP - kupon do którego będę całkowicie przekonany przeanalizowany 1-2 zdarzenia
Ponadto na każdą kolejkę Bundesligi pojawiać się będą tzw prze zemnie kupony overowe.Będą to kupony z blędem 6/9 7/9 lub 8/9 za łączną stawkę nie przekraczającą 10 GBP
Wszystkie zakłady będą zagrane w Betsafe.Zastanawiam się również czy nie zacząć przygody z Tobet.Jeśli tak się stanie poinformuję o tym w temacie.