Witam Panowie !
Dostaje dziesiątki wiadomości na PW co sie ze mną dzieje i co z moimi typami, napisze na początek tak, żyje i mam się dobrze hehe
Nie ukrywam niczego przed wami czyli poprostu obecnie mam przerwe, przerwa ta miała sie zakończyć w zeszły piątek i w ten weekend który własnie wczoraj sie zakończył miały być kupony ale ich nie zrobiłem. Ligi sie kończą, miałem sie skupić na
MLB, bo piłki teraz nie warto obstawiać, no chyba że ktoś musi, ale ja w takiej fazie rozgrywek nie mam zamiaru bawić sie nawet w Overy, a więc
MLB jednak nie będe grał i odpuszczam typy aż do rozpoczęcia sie EURO 2012
wtedy będe bardzo mocno atakował, stawiałem każdą tak wielką impreze piłki nożnej czy to było Euro czy Mistrzostwa Świata i zawsze wychodziłem na tym na ogromny plus, dlatego wole nie grać głupot na siłe jak nie ma w czym teraz wybierać tylko poczekać jeszcze troche do rozpoczęcia się tej wielkiej imprezy i ruszyć ze swoim budżetem 3,000 tysięcy złotych. Co na Euro ? przeglądałem wstępnie oferte i raczej będą to kupony przedewszystkim Overowe, mam tylko jeden kupon wstępnie stworzony z typami 1/x/2 na Euro i prawdopodobnie tylko on zostanie zagrany, reszta spotkań, overy 1,5, 2,5 ; )
A więc.... do usłyszenia na Euro ! ???? Za ten czas mój temat się "przewietrzy"....
Moje pieniądze na Bwin'ie zostają "zamrożone" jest to 3050 zł i 04 grosze i tym zaczniemy....
Ps. Dziękuje za wszystkie wiadomości na PW a raczej za to że o mnie pamiętacie.
Pozdrawiam !