>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Łukaszx

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Nie załamuje się, a to, że by wałek, powie ci każdy.

Sumann v Landertinger
AKO. 1.75
50j.

Peiffer - M.Fourcade
AKO. 1.50
50j.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Lopez Feliciano - Del Potro Juan-Martin
AKO. 1.53
50j.​

A ja się skuszę na Del Potro. Przecież to jest zawodnika na top5, albo nawet top3. Wiadomo zeszły sezon kompletnie stracony przez kontuzje. Ale nie trzeba się już tym martwić, wygląda, że już jest wszystko w porządku ze zdrowiem, a więc i forma powinna powrócić. Zacząć martwić będzie się można jeśli i w tym sezonie nie będzie szło, ale myślę, że do tego nie dojdzie i Del Potro pokarze na co go stać. W zeszłym tygodniu Lopez został rozbity przez Andersona, gracza o dużo mniejszym potencjale od Argentyńczyka i jeśli Del Potro zagra dzisiaj w w miarę przyzwoicie to powinien odnieść 1 zwycięstwo w tym roku.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Hanescu Victor - Anderson Kevin
AKO. 1.55
65j.​

Hanescu to niespełniony gracz. Ma potencjał, ale nie potrafił go wykorzystać. Ma dobra technikę, ale z głową ewidentnie jest coś nie tak i właśnie przez marną psychikę nie potrafił wejść na szczyt. No i zdecydowanie woli korty ziemne. Anderson bardzo udany start w Brisbane, gdzie awansował do półfinału. W Auckland powinien potwierdzić wysoką formę jaką ma na początku sezonu. W zeszłym tygodniu grałem na niego 3 razy i ani razu nie zawiódł, teraz tez nie powinien.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Berdych Tomas - Davydenko Nikolay
AKO. 1.60
60j.​

Mecz z pokazowego turnieju w Kooyong. H2H 9:1 na korzyść Davydenki, co pokazuje jak styl Berdycha leży Rosjaninowi. Forma na początku sezonu też zupełnie różna u obu panów. Mimo,że obaj osiągneli niezłe wyniki w poprzednich turniejach, bo Berdych był w półfinale, a Davydenko w finale, to styl w jakim to osiągnęli był całkowicie odmienny. Berdych grał bardzo słabo, popełnia bardzo dużo prostych błędów, nie wyglądał na dobrze przygotowanego do sezonu. Półfinał osiągnął tylko dlatego, że miał słabiutkich rywali, a gdy przyszło zmierzyć się z lepszym Wawrinką, to Czech został zmieciony z kortu. Davydenko świetnie zaprezentował się w Doha. Pokonał takich zawodników jak Nieminen, Karlovic czy Nadal(co prawda chory), i co najważniejsze zrobił to w bardzo dobrym stylu. Agresywna gra z końca kortu, jak za najlepszych lat, piękne winnersy z trudnych pozycji, widać było tą pewność siebie. Jeśli Rosjanin na poważnie podejdzie do tego meczu to powinien zbić Czecha.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
W życiu czegoś takiego nie widziałem. King wstał w trakcie meczu i powiedział. &quot;Witam sprzedałem mecz i g***o możecie mi zrobić.&quot; Ostro. No ale taka prawda nic mu nie możemy zrobić ????

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Nalbandian David - Almagro Nicolas +3,5 gema
AKO. 2.13
40j.​

Już wcześniej pisałem o tym w dziale i teraz zdecydowałem się zagrać.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Lacko Lukas +9,5 gema - Federer Roger
AKO. 1.85
40j.​

Lacko ostatnio wygrał z Nadalem seta do 0, to chyba wystarczy za rekomendacje ;) A tak serio to Lukas rozegrał wtedy bardzo dobre zawody. Mimo, że Nadal był trochę chory(na pewno nie tak jak w meczu z Davydenko), to nie często zdarza mu się przegrywać sety do 0. Słowak dobrze serwował, świetnie grał z głębi kortu i rozrzucał Nadala po korcie jak chciał. W 3 secie trochę nie wytrzymał psychicznie i minimalnie przegrał, ale z taką grą na pewno nie będzie łatwym rywalem dla Rogera. Federer nie jest killerem, szczególnie w pierwszych rundach szlemów, gdzie lubi sobie trochę poprzebijać i spokojnie wejść w turniej. Lacko będzie chciał się pokazać z dobrej strony i według mnie hindi spokojnie zostanie pokryte.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Wozniacki Caroline - Dulko Gisela +6,5 gema
AKO. 1.95
40j.​

Wozniacki się sprzedała i od początku sezonu dostaje za swoje. A dokładnie chodzi o zmianę rakiety. Wymieniła swojego Babolata, jedną z najlepszych rakiet, (choć oczywiście zależy co kto lubi), ale właśnie Wozniackiej ta rakieta świetnie leżała, na dużo mniej renomowanego Yonexa. Oczywiście chodzi o duże pieniądze, jakie Dunka dostała za podpisanie kontraktu z Japońską firmą. Jednak za pieniędzmi nie koniecznie muszą iść wyniki sportowe. Sporo czasu minie zanim Caroline przystosuje się do nowej rakiety. Sezon rozpoczęła od zwycięstwa nad Na Li, lecz potem przyszły 2 porażki, najpierw z Zvonarevą, nie chodzi o samą porażkę z Rosjanką, bo to przecież 2 rakieta świata, lecz o styl w jakim Dunka ten mecz przegrała, a był on katastrofalny. Wozniacki zdołała ugrać tylko 1 gema. A za chwilę przyszła 2 porażka, tym razem z Cibulkovą, młodą utalentowaną Słowaczką, ale dla Wozniackiej w formie to nie była by żadna przeciwniczka, a tu szybka porażka Dunki 2:0. Znacznej poprawy z dnia na dzień trudno się w tym przypadku spodziewać i myślę, że można Wozniacką z głownych faworytek do końcowego triumfu wykreślić. Dulko jak na razie tylko 1 mecz rozegrany w tym sezonie, porażka z Hradecką, ale tutaj ze słabo dysponowaną Wozniacką na pewno może powalczyć.

Do góry Bottom