>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TYPY BUKMACHERSKIE by KECZUP

keczup 0

keczup

Użytkownik
Blackburn - Arsenal / Arsenal albo remis / 1.22
Bayer Leverkusen - FC Köln / Bayern albo remis / 1.07
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach / Borussia albo remis / 1.55
AKO: 2.02 4/10
Ew: 8.04j

keczup 0

keczup

Użytkownik
Manchester United-Chelsea/ Manchester / 1.90
Fulham-Manchester City / Manchester / 1.70
Schalke-Bayern Monachium / Bayern / 1.70
AKO: 5.49 2/10
Ew:10.98j

keczup 0

keczup

Użytkownik
Polska - Russia / Rosja -1.5 / 1.3 ⛔
Manchester Utd - Chelsea / Manchester DNB / 1.35 ✅
Schalke 04 - Bayern München / Bayern albo remis / 1.16 ✅
AKO: 2.02 6/10
Ew:12.12j
⛔6j

Muszę poważnie zastanowić się nad swoją grą bo jeszcze trochę i nie będę miał za co grać. Coś jest nie tak myślę że muszę więcej czasu poświęcać analizą meczy.

keczup 0

keczup

Użytkownik
Chciałbym przetestować jaki rodzaj zakładów łatwiej będzie mi trafić, czy będzie to kupon z kilkoma zdarzeniami czy kupon z 1 zakładem. Kurs na każdy będzie wynosić w granicy 1.45 ~ 1.75. Gram płaską stawką 10 zł u bukmachera Expekt.

keczup 0

keczup

Użytkownik
SYSTEM MULTI

???? Ferrer VS Isner
Typ: Ferrer (1.35) ⛔
⚽ Ukraina VS Niemcy
Typ: Niemcy albo X (1.11) ✅

AKO: 1.5 ⛔10zł

SYSTEM SINGIEL

???? Ferrer VS Isner
Typ: over 9.5 gema w 1 secie ⛔

AKO: 1.5 ⛔10zł

EDIT: No niema co start zaj****** ale nie ma co taka jest bukmacherka Niemcy zaliczyli fantastyczny powrót z 3:1 na 3:3 Ferrer dał ciała z wygraną ale przypuszczam że gdyby to on jako 1 serwował w 1 secie to over byłby formalnością a tak jedno przełamanie i ...

keczup 0

keczup

Użytkownik
SYSTEM MULTI

⚽ Alcorcón - Gimnàstic
Typ: Alcoron strzeli (1.16) ⛔
⚽ Barcelona B - Girona
Typ: Barcelona B strzeli (1.06) ✅
⚽ Hercules - Murcia
Typ: Hercules strzeli (1.25) ⛔

AKO: 1.54 ⛔10zł

SYSTEM SINGIEL

???? Tsonga VS Isner
Typ: over 9.5 w 1 secie ✅

AKO: 1.5 ✅15zł

Edit: Ja nie wiem ale to jest chyba jakis znak że bukmacherka nie jest dla mnie na kazdym kroku pech prześladuje mnie jak tylko może wejdzcie sobie na livesport i zobaczcie jak fajnie ułożyły się wyniku w Seguda Division wszystkie drużyny strzeliłty goła tylko nie te 2 które ja obstawiłem. (Oprócz barcelony co było peffą ) ????

keczup 0

keczup

Użytkownik
Powiem tak po wczorajszych i dzisiejszych nie powodzeniach jutro jeden kupon z dublem o ako 1.8 gram go grubiej gdyż szczególnie je analizowałem i wydaje mi się peffką tak WIĘC polecam zagrania go chociaż za 10zł zawsze to będzie ta ósemka na plusie , ja osobiście gram go za więcej aby trochę odkuć ostatnie niepowodzenia bo kiedy jak nie jutro skoro trafia się taka okazja.

⚽ Recreativo VS Las Palmas
Typ: Las Palmas strzeli (1.40)✅
⚽Villareal VS Almeria
Typ: Almeria strzeli (1.30) ✅

AKO: 1.82 ✅18zł

Edit: Jak ktoś skorzystał może podziękować :cool:

keczup 0

keczup

Użytkownik
Grudzień #1
⚽ Real Sociedad Vs Malaga
Typ: 2DNB / 1.70

⚽ Osasuna Vs Real betis Sevilla
Typ: 1DNB / 1.45
AKO: 2.47 Stawka: 10zł
Jako by można powiedzieć że pierwszy typ jest trochę ryzykowny bo Malaga nie zachwyca na wyjazdach tak 2 zdarzenie jest znacznie pewniejsze Osasuna w tym sezonie nie pokonana u siebie więc dla czego miała by przegrać dzisiaj z drużyną która od 5 spotkań nie potrafi wygrać na wyjezdzie. Na początk sezonu zanotowali 2 wygrane i na tym się skączyło coś się zablokowało. Wybrałem typ DNB ponieważ niema on jakoś niskiego kursu a wrazie czego będzie zwrot. Obie ekipy bez większych osłabień w składzie gospodarzy zabraknie obrońcy Bertrana a po drugiej stronie boiska zabraknie pomocnika Montero. Co do 1 meczu dodam jeszcze fakt że Real Sociedad wygrał usiebie tylko raz z outsiderem Granadą 1:0. Malaga ostatnio jak by się odblokowała strzelając 3 gole Racingowi Santander. Mecz Osasuny rozpoczyna się za kilka minut.

keczup 0

keczup

Użytkownik
Grudzień #1

Real Sociedad Vs Malaga ⛔ 3:2
Typ: 2DNB / 1.70

Osasuna Vs Real betis Sevilla ✅ 2:1
Typ: 1DNB / 1.45

AKO: 2.47 Stawka: 10zł ⛔10zł
Co do pierwszego meczu to niewiem jak można stracić 2 bramki w 3 ostatnich minutach meczu????. Do 89min Malaga prowadziła 2:1 a przegrała 2:3 ????

W drugim meczu Osasuna pomimo małej nerwówki w końcówce wygrała 2:1 :;/:

Do góry Bottom