Witam .
Popatrzyłem sobie twoj temat i ....szczerze , załamałem rece
Typujesz od roku , z tego co mowisz , wiec powinniens miec troche doswiadczenia , a bez obrazy grasz jak byś był w jakims roku 2000 , gdzie peffki wchodziły pieknie .
Ale teraz.... grasz jakieś kursy 1.10 , czasem wtapia ci niższy kurs .Grasz jakies akumulatory 5 zdarzeniowe gdzie ako amsz 1.60 ....szok .
Jesteś na minusie sporym , w temacie , czy grasz naprawde i za ile nie wiem , wole nie wiedziec .
Nie pisze tego , żeby ci pocisnać , ale chciałbym poradzić , poszukaj może jednaego meczuz tem kursem 1.6-1.7 napewno bedzie to opłacalne .Poczytaj coś może o prawdopodobienstwie , chyba latwiej żeby wszedł jeden mecz 1.6 niż , 6 meczy po 1.07 .Tak przynajmniej mi sie zdaje .
Były by miło , jak byś zaczoł może coś zmieniac w grze , bo jak widzisz to nie jest dobra metoda.
Pamietaj że jak coś idzie zle i dalej idziemy tą samą droga to dalej nam bedzie sżło , podobnie , tylko jak coś znieminimy w swoim zyciu , a w tym wypadku w typowaniu to coś możs sie zmienic , z pewnoscia na lepsze.
Nie miałem na mysli urazenie ciebie w jakis sposó , chciałbym ci tylko otworzyc oczy , jak wyglada ogolny sport/bukmacherka.
poZdrawiam białas