brylant
Użytkownik
Witam w moim temacie, będę tutaj podawał swoje typy. W bukmacherkę bawie się około pół roku ze zmiennym efektem, ale na minusie nie jestem. Prowadzenie tematu pomoże mi, będę widział czy jestem na
czy na
i jakie błędy popełniłem. Statystyki będę się starał podawać raz w tygodniu. Gram w bwin, mam tam 200 zł, a także w bet365, ale tam konto narazie puste ????
Co do typów to gram w różne typy, jak widzę jakiś kurs na jedną i drugą drużynę po około 2.00 to patrzę w statystyki, opinie i wtedy stawiam, jak wiemy dużo razy zdarzyło się tak, że ktoś wtopił na kursie @1.04 ????
Ale na początek zaczniemy spokojnie, przez kilka dni będę podawał suche typy, bez stawek żeby się trochę wczuć. Oby na
:grin:
Cel: na początek 1000 zł, a potem co raz więcej ????
Komentarze mile widziane ????

Co do typów to gram w różne typy, jak widzę jakiś kurs na jedną i drugą drużynę po około 2.00 to patrzę w statystyki, opinie i wtedy stawiam, jak wiemy dużo razy zdarzyło się tak, że ktoś wtopił na kursie @1.04 ????
Ale na początek zaczniemy spokojnie, przez kilka dni będę podawał suche typy, bez stawek żeby się trochę wczuć. Oby na

Cel: na początek 1000 zł, a potem co raz więcej ????
Komentarze mile widziane ????