>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Brylant'a :) Zapraszam

brylant 66

brylant

Użytkownik
Witam w moim temacie, będę tutaj podawał swoje typy. W bukmacherkę bawie się około pół roku ze zmiennym efektem, ale na minusie nie jestem. Prowadzenie tematu pomoże mi, będę widział czy jestem na ✅ czy na ⛔ i jakie błędy popełniłem. Statystyki będę się starał podawać raz w tygodniu. Gram w bwin, mam tam 200 zł, a także w bet365, ale tam konto narazie puste ????

Co do typów to gram w różne typy, jak widzę jakiś kurs na jedną i drugą drużynę po około 2.00 to patrzę w statystyki, opinie i wtedy stawiam, jak wiemy dużo razy zdarzyło się tak, że ktoś wtopił na kursie @1.04 ????
Ale na początek zaczniemy spokojnie, przez kilka dni będę podawał suche typy, bez stawek żeby się trochę wczuć. Oby na ✅ :grin:

Cel: na początek 1000 zł, a potem co raz więcej ????

Komentarze mile widziane ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
brylant 66

brylant

Użytkownik

Super Liga, Malezja
25.05. 14.45
Kelantan FC - PBD KT T-Team FC
Typ: 1
Kurs: 1.10⛔
Bukmacher: bwin

Bez stawki, przez kilka dni będę podawał suche typy, potem zaczniemy grę na prawdziwą kasę ????

brylant 66

brylant

Użytkownik

French Open, Kobiety
Svetlana Kuznetsova (RUS) - Marion Bartoli (FRA)
Typ: Bartoli wygra przynajmniej 1 seta
Kurs: 1,75✅ wygrana 8,75
Stawka: 5.00 zł
Bukmacher: Bwin

Myślę, że będzie to wyrównany pojedynek, stąd taki typ. Obie zawodniczki na pewno nie odpuszczą, oby była ciekawa rywalizacja ????

brylant 66

brylant

Użytkownik

Junior - Boyaca Chico

Typ 1 (1,72) Bet365

Juventus - Bologna

Typ 1 (1,25) Bet365

Albacete - Atletico Madryt

Typ 2 (1,53) Betfair

Ankaragucu - Bursaspor

Typ 2 (1,75) Bet365

shuygiven 2,8K

shuygiven

Użytkownik
Nie graj niskich kursów w singlach jak na przykład ten z typu na Juve. Popłyniesz szybciej niż Ci się wydaje. Szkoda Twoich miedziaków! Niemniej powodzenia!

brylant 66

brylant

Użytkownik
Akurat nie wszystkie typy, które podaje gram w rzeczywistosci, juve jest własnie jednym z nich, podaje je z czystej przyjemności. Nie gram taśm. To moje pierwsza zasada.

Do góry Bottom