>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
026
Michael van Gerween (-6.5) - 1.80/unibet ✅✅✅✅ 13-2 izzzi
Stawka: 2.5/10j

Biorę z pocałowaniem ręki. Jak dla mnie MVG przejedzie się po młodym Walijczyku bez większych problemów. Nie oglądałem Holendra w 1 rundzie, więc nawet nie wiem jak grał ale skoro stracił tylko 4 legi z Benito pokonanie Jamiego, który wygrał z Pipem tylko i wyłącznie dzięki temu, że ten miał straszne problemy z kończącymi lotkami to raczej nie jest argument żeby urwać Shrekowi więcej niż 6 legów. Dla mnie te 6 legów to już nawet zbyt dużo jak na umiejętności Lewisa. Do tego gra aż do 13 wygranych legów powinna pozwolić MVG się rozpędzić. H2H pokazuję, że obaj Panowie grali ze sobą 3 razy i 3 razy wygrał Holender wynikiem 6-1. Ostatni turniej był w zeszłym tygodniu i tam MVG bez formy pokonał Lewisa.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
027
Lech Poznań - 1.40/unibet ✅✅✅ słaby mecz ale &quot;pewne&quot; 1-0
Stawka: 2/10j
Bilans: +0.8j

Niestety kursik spadł już z 1.45 na 1.40 jednak dla mnie nadal jest do gry. Nadal oceniam szanse Kolejorza na wygraną w tym spotkaniu na 85% także gram wygraną Lecha. Trener Skorża dał odpocząć lub też musiał dać odpocząć wielu zawodnikom gdyż Liga Mistrzów jest dla niego teraz ważniejsza. Kolejorz jako jedyny w pierwszym spotkaniu osiągnął wynik, który pozwoli mu spokojnie podejść do tego spotkania. Brak Kownackiego, Linnetyego oraz Lovrencica to bardzo duże straty dla Kolejorza względem rywalizacji z Basel jednak skład jaki ma zespół Lecha na dzień dzisiejszy powinien pozwolić na spokojną wygraną z drużyną z Sarajeva. Obrona jest nadal taka sama i jeżeli Kędziora zagra lepiej niż w pierwszym meczu to Lechici nie powinni stracić bramki. Z przodu na pewno coś wcisną, bo Jevtić czy Hamalainen, którzy zagrają od 1 minuty (na pewno jeden z nich) będą kreować akcję dla skrzydłowych oraz Thomalli, którzy zapewne wystąpi od 1 minuty. Jak dla mnie Lech wygra to spotkanie spokojnie dwoma golami. Nie będę się rozpisywał o drużynie z Sarajeva, bo jak dla mnie oni nie są godni uwagi. W pierwszym spotkaniu nie stworzyli żadnej 100% sytuacji. Do tego wygrana Lecha pozwoli im uwierzyć w swoje umiejętności i podbuduję przed rywalizacją z FC Basel.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
028
Taśma na 2 rundę
MVG więcej 180&#39;s ✅+ Lewis więcej 180&#39;s ⛔+ Anderson więcej 180&#39;s + Taylor win
AKO: 2.03/Unibet
Stawka: 1.5/10j

Wczoraj zmęczony byłem i źle policzyłem legi w meczu Wrighta z Gildingiem. Pograłem underek i teraz siedziałem zestresowany pod czas tego meczu. Typ na under 21.5 lega jednak siadł i mam pieniążki na tasiemkę, która wam rzucam. Typ na maxy spoconego i Andersona był już wcześniej komentowany. Oboje żyją maxami i zrobią ich pewnie przynajmniej 3 więcej od swoich rywali. Lewis gra już dziś i myślę, że spokojnie wygra to spotkanie robiąc około 8 maxów. Gary gra z Mensurem, który pokonał Jenkinsa jednak rzucił tylko 2 maxy. Anderson chcąc ustrzelić trebla powinien pokonać Suljovicia a do tego potrzebne mu są 180&#39;s, których rzuca dużo. Dalej mam typ na więcej maxów MVG. W pierwszym spotkaniu miał ich tyle samo co Benito jednak dla mnie Benito jest dużo lepszym darterem od Lewisa. Nie widzę opcji aby MVG stracił więcej niż 6 legów co pisałem już wcześniej a maxy lubi rzucać, więc 5 myślę, że rzuci a jego rywal raczej wątpię. I na koniec wygrana Phila, który powinien się rozprawić z Hamiltonem bez większego problemu. Jak dla mnie fajny kuponik, który można przyładować jednak moim głównym typem na tą rundę jest MVG z handi.
To co się stało w meczu Lewis z Pricem jest dla mnie dziwne... Dużo ludzi wjebało siano przez ten typ :/

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
030
Wade C/O over 120.5 ✅+ Suljović under 3.5 - 180&#39;s ⛔ + Phil Taylor (-5.5) ✅ Gdybym pograł singlami to byłoby pięknie. A tak jeden maxik za dużo :/
AKO: 5.92/unibet
Stawka: 0.75/10j

Zacznę może od ostatniego typu. Gdy zobaczyłem drabinkę to spodziewałem się fantastycznego spotkania w 2 rundzie między Barneyem a Philem. Niestety Holender jest całkowicie pod formą i odpadł już w pierwszej rundzie z Hamiltonem. W drugiej jednak czeka na niego Taylor, który w pierwszym meczu zmiażdżył &quot;Big Johna&quot; oddając mu tylko 2 legi. Dzisiaj to samo zrobi z Hamiltonem i odda mu maxymalnie 5 legów na moje, więc handi wydaje się bardzo fajną opcją w tym spotkaniu. Dalej mamy typ na C/O Wade. Trzeba przyznać, że Anglik wszedł na wyższy poziom i dla mnie może być jeszcze czarnym koniem tego turnieju. W pierwszej rundzie pokonał Kyle Andersona ze średnią na poziomie 103 oraz 43% na podwójnych. Moim zdaniem robi to bardzo dużo wrażenie. Nie mniej idę jednak w tym spotkaniu w jego C/O. W pierwszym spotkaniu zszedł z 121 i właśnie jest to minimalny zamek jaki musi zrobić. Wade nie rzuca może zbyt wielu &quot;maxów&quot; jednak słynie z tego, że kończy dobre zamki. Wydaję mi się, że w meczu Dolanem będzie miał sporo szans na przełamania a żeby to zrobić najczęściej trzeba kończyć wysokim C/O. Jak dla mnie jest to wstanie zrobić bez większych problemów. 20 legów i tylko 2 &quot;maxy&quot; to wynik Mensura w jego wygranym spotkaniu pierwszej rundy z Terrym Jenkinsem. Jak wiadomo Austriak nie jest maszyną do rzucania 180&#39;s i mimo tego, że w pierwszym spotkaniu rzucił bardzo dużą ilość 100 i 140 to 180 nie są jego mocną stroną. Wydaje mi się, że Anderson nie pozwoli mu za długo dziś pograć i ogra go oddając mu maxymalnie 7 legów. Co za tym idzie nie pozwoli mu rzucać za dużo maxów. Ten trebelek mi się uroił w głowie gdy nie mogłem spać. Gram za drobno dla lepszego oglądania.

Do góry Bottom