>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
⚽004
Typ: Argentyna&amp;under 2.5
Kurs: 3.20/Betano
Stawka: 1/10j
Analiza:

Copa America to dość specyficzny turniej. Starczyło stawiać na overy kartek oraz grać przeciwko faworytom i wydaję mi się żebyśmy byli dość zarobieni. Jednak nie o tym dziś. Przed nami druga para półfinałowa a mianowicie spotkanie Argentyny z Paragwajem. Obie drużyny w dość różnych nastrojach przeżywają ten turniej. Drużyna Argentyny jest strasznie niewyraźna i powinna się wstydzić w jakich warunkach doszła do tego finału zaś drużyna Paragwaju wyeliminowała Brazylię oraz wyprzedziła w grupię Urugwaj. Dla mnie robią oni wielkie &quot;wow&quot; na tym turnieju jednak dziś ich podróż się kończy gdyż spotykają oni reprezentację Argentyny. Wcześniej obie te reprezentacje spotkały się w fazie grupowej i wtedy po nierównym spotkaniu padł remis: 2-2. Dziś jednak taki wynik będzie jeszcze większą niespodzianką. Weźmy pod uwagę fakt, że drużyna Argentyny poza wspomnianym wyżej remisem nie straciła w tym turnieju ani jedno gola! 2 wygrane po 1-0 oraz pokonanie w rzutach karnych drużyny Kolumbii. Nie będę tutaj przytaczał żadnego H2H z poprzednich spotkań tych drużyn gdyż ten turniej dyktuję inne warunki. Tutaj drużyna skazana na przegranie muruje się w bramce i czeka na kontry. Moim zdaniem Argentyna będzie przez całe spotkanie biła głową w mur aż w końcu strzeli gola. Trener reprezentacji Paragwaju wie już o tym, że wymiana ciosów dla jego reprezentacji może skończyć się dwoma golami do przerwy co pokazał pojedynek w grupie dlatego sądzę, że pierwsza połowa będzie strasznie spokojna i obie drużyny rozpoczną pojedynek dopiero w drugiej odsłonie spotkania. Tam niestety dla Paragwaju powinna zadecydować ofensywa jaką dysponuję Argentyna: Messi, Higuain czy Aguero. Każdy z tych klasowych zawodników strzelił przynajmniej jednego gola na tym turnieju i każdy z nich ma szansę na zdobycie korony króla strzelców. Warto także wspomnieć, że na tym turnieju tylko słaba Jamajka nie strzeliła gola Paragwajowi. Wydaję mi się, że Argentyńczycy wygrają spokojnie to spotkanie do 0 a czy strzelą 3 gole? Nie wydaję mi się. Na tym turnieju tylko w grupie A (Meksyk, Boliwia oraz Chile) miały miejsce aż tak obfite w mecze gole. Wydaję mi się, że warto spróbować takiego typu a kurs ponad 3 aż zachęca do grania! Miejmy nadzieję, że moja analiza się spełni.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
⚽005
Typ: Slovan Bratysława✅ + FK Aktobe ⛔⛔⛔+ under 3.5 (Kruoja vs. Jagiellonia)✅
AKO: 2.46/WH
Stawka: 3/10j

Analiza:
Kruoja vs. Jagiellonia
Typ: under 3.5 gola - 1.57/WH
Wszyscy otwarcie poszli w wygraną Jagiellonii i w sumie się nie dziwię, bo akurat ta drużyna rozniesie przeciwników z Litwy w dwumeczu bez większych problemów, ba myślę nawet, że zespół z Białegostoku zrobi to już w czwartek. Nie mniej jednak 1.20, które można teraz dostać to jak dla mnie śmiech i wolałbym zagrać dodatnie handi na gospodarzy. Znalazłem jednak coś dużo fajniejszego moim zdaniem a mianowicie under bramkowy. Wybrałem linię 3.5 gdyż dla mnie siada ona w 80%. Nie będę patrzył na H2H bo tam jest w ogóle na opak temu co ja myślę. Warto jednak wspomnieć, że Bartłomiej Drągowski jest to wspaniały bramkarz młodego pokolenia i wydaję mi się, że jeżeli nie przejdzie on nigdzie za granicę to przez kolejne 2 lata będzie strzegł bramki Jagi w bardzo dobry sposób. Co prawda odszedł Pazdan jednak ja na tyle ufam trenerowi Probierzowi, że jak dla mnie poukłada on tak swój zespół aby ten nie stracił gola na wyjeździe. O rywalach z Litwy było już pisane, że są po prostu słabi i raczej nie mają czego szukać w rywalizacji z zespołem z Polski. Dlatego sądzę, że zamurują się oni od początku i będą chcieli ugrać 0-0 aby w Polsce móc mieć jeszcze jakieś szanse. Drużyna z Białegostoku pewnie także nie otworzy się od początku i dopiero po jakimś czasie zacznie szarżować na bramkę rywali. Jak dla mnie mogą być to szachy, które wygra trener Probierz ze swoimi zawodnikami. Jeżeli pierwsza bramka padnie po 30 minucie to jestem pewien wejścia undera. Obie drużyny będą się cieszyły z gola i pewnie to im starczy. Jaga strzelając jednego gola na wyjeździe będzie jedną nogą w kolejnej rundzie a gospodarze tym bardziej będą się cieszyć. Wydaje mi się, że jedyny wynik jaki może pokrzyżować drogę mojemu underowi to 3-1 dla Jagi. Wydaję mi się jednak, że 2-0/1-0 to wynik jaki w tym meczu padnie także under wydaję się fajną opcją.
College Europa vs. Slovan Bratysława
Typ: Slovan Bratysława - 1.18/WH

Osobiście jak dla mnie jest to lokata 18%. Kursik można było łapać gdzieś koło 1.23 ale zapomniałem i teraz mam 1.18. Osobiście twierdzę jednak, że zespół z Gibraltaru nie będzie wstanie zagrozić Slovanowi w żadnym stopniu. Co prawda poziom Europejskiej piłki nie ma już takiej przepaści między zespołami z San Marino czy właśnie Gibraltaru a chociażby drużynami ze Słowacji jak to miało kiedyś jednak ja nadal nie widzę opcji na to aby drużyna z ligi Gibraltarskiej była wstanie strzelić gola drużynie z dużo silniejszej ligi. Jak wiadomo Slovan to firma, która od lat przewija się przez eliminację zaś drużyna gospodarzy jutrzejszego spotkania w zeszłym roku przegrała 4-0 w dwumeczu z zespołem z Lichtensteinu. Jak dla mnie mecz skończy się wygraną drużyny ze stolicy Słowacji i to pewnie bez straty gola.

Aktobe vs. Nomme Kalju
Typ: Aktobe - 1.30/WH

Aktobe czyli moim zdaniem zespół, który może się przebić do 4 rundy i tam także namieszać. Są strasznie silni a wiadomo, że u Kazachów się strasznie ciężko gra. W zeszłym roku dowiedziała się o tym Legia Warszawa, która co prawda pokonała Aktobe w dwumeczu 3-0 jednak nie była to łatwa przeprawa. W szczególności 1-0 na Kazachskiej ziemi wtedy było bardzo ważne. Nie mniej jednak drużyna z Estonii będzie walczyła nie tylko z rywalami na boisku a także z pogodą, która będzie zapewne strasznie wysoka. Warto także wspomnieć, że FK Aktobe prowadzi w swojej lidze gdzie nie przegrała jeszcze spotkania! 10 wygranych oraz 8 remisów robi spore wrażenie. Zaś drużyna z Estonii gra strasznie w kratkę choć nadal utrzymuję się w czubie swojej ligi. 11 wygranych oraz 5 porażek. Warto także zanotować, że Estończycy przegrali dwa swoje ostatnie spotkania w lidze. Za drużyną gospodarzy przemawia także doświadczenie w europejskich pucharach bo z tego co wiem to wystąpią oni już 9 rok z rzędu w eliminacjach do europejskich pucharów. Nie wydaję mi się jednak aby mieli skończyć oni te zmagania w 1 rundzie eliminacji także potrzebne jest zwycięstwo w jutrzejszym spotkaniu.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
????010
Rojer/Tecau ✅✅✅ + over 3.5 seta Berdych vs Simon ⛔⛔⛔⛔ (Spodziewałem się wygranej Simona ale nie 3:0 :O)
AKO: 2.24/betano

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
⚽011
FK Aktobe/X + AIK + Slovan + Aberdeen
AKO: 1.82/betano
Stawka: 2/10j

Dojdzie jeszcze jeden kupon na LE i to będzie koniec &quot;Preassesonu&quot;. Potem już tylko moje typy itd. Ale to przedstawię jakoś koło weekendu ???? Będzie minus ale doświadczenie zabrane a to cieszy ????

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
⚽012
Typ:FK Aktobe (-1.5)
Kurs: 2.70/betano

Analiza:

Moim zdaniem największa niespodzianka pierwszej rundy a mianowicie porażka FK Aktobe na własnym boisku z Estońską drużyną Kalju. Opisywałem to spotkanie w pierwszej rundzie i strasznie zabolała mnie porażka drużyny z Kazachstanu... znaczy mój portfel zabolała. Nie mniej jednak to spotkanie wyglądało tak jak sądziłem czyli przez 72 minuty drużyna gospodarzy prowadziła to spotkanie i cały czas napierała, jednak raziła nieskuteczność a potem bramka z kontry dla drużyny Kalju i wszystko się posypało. Następnie czerwona kartka dla bramkarza gospodarzy i Kazachowie powinni się cieszyć z tego, że nadal są w grze. W czwartek jednak wszystko powinno wyglądać inaczej. Drużynie z Kazachstanu powinno się grać dużo lepiej gdyż mecz odbędzie się na Kadrioru Stadium w Tallinnie gdzie murawa będzie na dużo wyższym poziomie niż w pierwszym spotkaniu tych drużyn. Drużyna FK Aktobe lubi prowadzić grę a dobrze przygotowana murawa będzie im w tym sprzyjać. Osobiście uważam, że drużyna z Kazachstanu przyjedzie tutaj i będzie atakowała od początku jak to miało miejsce w pierwszym meczu. Gospodarze będą pewnie chcieli bronić wyniku z pierwszego meczu, który daję im naprawdę realne szansę na awans do kolejnej rundy. Nie mniej jednak wydaję mi się, że Kazachowie nie pozwolą sobie na kompromitację i wywalczą awans w Estonii. Do tego jest potrzebna ofensywna piłka. Wydaję mi się, że mogą oni pogromić swoich rywali i strzelić im nawet 3 gole. Nie mniej jednak liczę na wygraną i awans gości.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Preseason - kupony 001-012
Podane kupony: 12
Wygrane kupony: 3
Przegrane kupony: 9
Zagrane jednostki: 20.5
Zwrócone jednostki: 6.56
Bilans: ⛔13.86
Yield: ⛔68%

Nie spodziewałem się tak słabego startu. Straciłem ponad 270zł czyli przy moim portfelu jest to strasznie dużo. Nie wiem czy się poddać i odpuścić sobie stawianie ale chyba tak zrobię. Mam jeszcze 5 jednostek postawionych na turniej w darcie i po tym zadecyduję. Miało być dobrze i pozwolić zarobić a stało się jak stało. Wydawało mi się, że analizy są trafne jednak tak nie było. Najbliższy turniej World Matchplay pokażę co i jak.​

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
013
Zwycięzcy kwart:
MVG + G.Anderson + Taylor
AKO: 3.9/Sportingbet
Stawka: 1.5/10j

Wcześniej pisałem analizę, która niestety mi się usunęła już przy końcu. Także jadę od początku ale tym razem krócej. Gram na wygrane kwarty trzech (moim zdaniem) najlepszych darterów w PDC. MVG w swojej kwarcie ma w swojej kwarcie m.in Whitlocka, Buntinga i White. Tylko Ci trzej darterzy są moim zdaniem wstanie zagrozić MVG. Biorąc pod uwagę fakt, że Bunting i White spotkają się ze sobą już w pierwszej rundzie to zostaje już tylko Bunting i Whitlock. Australijczyk jest w dość słabej formie i tak naprawdę w tym roku nie osiągnął nic ciekawego. Wydaję mi się, że MVG jest głodny wygranej w tym turnieju gdyż ostatnie klęski: PL, ET, JM oraz drużynowe mistrzostwa świata oraz świadomość, że nie wygrał tego turnieju ani razu nie pozwolą mu na wpadnę i spokojnie dojdzie do półfinału. Dalej mamy Andersona, który moim zdaniem ma najprostszą ćwiartkę ze wszystkich. Co prawda ma w niej solidnego Jenkinsa oraz Wade, który ostatnio zagrał świetny turniej (pokonał Kima we finale) to nie są oni na tyle dobrzy aby pokonać &quot;Latającego Szkota&quot;. Warto też wspomnieć, że jest on aktualnym Mistrzem Świata oraz wygrał Premier League. W Japonii także zaprezentował się przyzwoicie i wydaję mi się, że jest on o połowę lepszy od zawodników, których może spotkać w drodze do półfinału. Na koniec zostaje nam hegemon tego turnieju czyli Phil Taylor. Wygrywa on tutaj od 2008 roku bez przerwy! Do tego jest aktualnym rekordzistą pod względem wygranych w tym turnieju. To jest jego turniej i jak dla mnie półfinał to minimum. Co prawda ma po drodze Chizziego, który dla mnie jest przyszłością darta jednak forma &quot;The Powera&quot; wzrasta z turnieju na turniej. Wygrana w Japonii oraz w drużynowych mistrzostwach świata a także pokonanie w półfinale świetnie dysponowanego Andersona przemawia za Taylorem. Wydaję mi się, że mimo starań inni darterzy nie mają zbytnio szans aby pokonać tą trójkę w drodze do półfinału. Warto wspomnieć, że podczas MŚ także Ci zawodnicy byli w półfinale. Także przy takim AKO jakie daje nam złączenie tych typów wydaję mi się to fajną opcją.

014
Zbiorczy na 1 rundę:
G.Anderson + Chisnall + A.Lewis + M.Smith
AKO: 2.013/Sportingbet
Stawka: 3.5/10j
Drugi mój typ grany na tą rundę dość grubo jak na mój budżet to zbiorczy typ na wygrane faworytów. Zastanawiam się dlaczego nie dorzuciłem Taylora i MVG skoro jest tutaj Anderson jednak już teraz tego nie zmienię. Opisywany wcześniej Gary w pierwszej rundzie zmierzy się z Beatonem i nie widzę opcji aby ten mógł mu namieszać w drodze do wygranej w tym turnieju. Beaton to średniak, który dochodzi do 3 rundy w ET jednak jest to za mało na Szkota. Dalej Chizzy, który podejmie Hamiltona. Kursik jaki oferują buki na wygraną Chisnalla jest w okolicy 1.25-1.30 i jak dla mnie jest to mega fajny typ. Osobiście za Cavenem nie przepadam a jestem wielkim fanem talentu Chizziego gdyż ma on straszną łatwość w rzucaniu. Jak dla mnie bez problemu powinien przebrnąć pierwszą rundę. Następnie mamy faworyta swojej ćwiartki czyli Lewisa. Obaj Ci Panowie grali ze sobą dwukrotnie i oba te spotkania wygrał &quot;Spocony&quot; w stosunku 6-2. Jedno z nich miało miejsce w tym roku. Jak dla mnie ten mecz także skończy się wygraną Lewisa. Na koniec dorzucam typ podebrany od kolegi. Mimo tego, że go podebrałem to zrobiłem swoją analizę i popieram go w 100%. Ostatnie ET wygrał właśnie Bully Boy gdzie grał naprawdę świetnie. Potrzebuje on czasu aby się rozpędzić ale gdy wejdzie na swój rytm to naprawdę bardzo fajnie się go ogląda. H2H także po stronię Smitha: 2-1. Wydaje mi się, że wybrałem 4 najlepsze typy na pierwszą rundę i liczę na to, że wejdą!

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
015
Suljović✅ + Rowby-John Rodriguez ✅ + Klaasen ✅ + Jamie Lewis✅
AKO: 2.857/Sportingbet
Stawka: 0.5/10j

Gram bardzo malutką stawką gdyż czekam na turniej, który będzie w kolejny weekend. Co by tutaj powiedzieć na temat meczy, które gram. Ewidentnie idę w faworytów, który nie powinni przegrać już w 1 rundzie ET. Jak wyżej było wspomniane Klaasen wygrał w weekend PC a między nim a jego przeciwnikiem jest naprawdę spora różnica. Także nie widzę opcji aby przegrał on w pierwszej rundzie. Rowby strasznie mi się podoba w ostatnim czasie. Na ostatnim ET pokonał Vincenta bez większych problemów a potem uległ Terremu. Fajnie mi się go ogląda mimo tego, że czasami rzuca strasznie nieregularnie. Gra on jednak przeciwko Batesowi, który w tym sezonie raczej nie osiągał większych sukcesów także młody Austriak powinien pokonać swojego rywala. Dalej mamy także typ na Austriaka, tym razem Suljovicia, który gra z młodym Belgiem. Bardzo cenię Suljovicia i jego styl rzucania. Na ostatnim ET nie zagrał za dobrze i przegrał już w 2 rundzie jednak poprzedni weekend był w jego wykonaniu bardzo dobry co opisywał kolega wyżej. Wydaję mi się, że Suljović jest na tyle regularny, że pierwszą rundę przejdzie bez większego problemu. Na koniec mamy najbardziej ryzykowny typ na tym kuponie czyli Jamie Lewis. Po tym zawodniku nie wiadomo czego się spodziewać, bo jest naprawdę nieregularny. Myślę jednak, że stać go na tyle aby w pierwszej rundzie pokonać swojego przeciwnika o, którym nic nie słyszałem czyli zapewne nic w tym roku nie osiągnął. Dzięki i miłego oglądania!

Otrzymane punkty reputacji: +2
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
017
MVG✅ + Kim Huybrechts✅ + Wright ⛔⛔⛔
AKO: 1.86/Sportingbet

1.10 na MVG to moim zdaniem lokata. Dawno w pierwszej tj. pierwszej dla MVG w ET nie było takiego kursu. Dziś podejmuję on Jamiego Lewisa, który był strasznie słaby wczoraj. Zagrał naprawdę słabo i wygrał tylko i wyłącznie dlatego że rywal był dużo słabszy. Grali strasznie słabo, oboje. Dla mnie lokata i gram na MVG. Dodaje do tego Petera Wrighta, który od zmiany lotek na te bardziej sprężynowe zaczął grać bardzo dobrze. Mimo, że za nim nie przepadam to bardzo fajnie się go ogląda. Gra z Devonem, który wczoraj dopiero po deciderze pokonał Aspinalla. Jak dla mnie nie ma opcji aby Peter przegrał to spotkanie. Mam nadzieję, że wygra to dość gładko. Na koniec mojego trebelka dodaję Kima Huybrechtsa, którego jestem ogromnym fanem. Gra z Artutem, który wczoraj pokonał Buntinga. Moim zdaniem była to największa niespodzianka dzisiejszego dnia. Oboje grali ze sobą dwa razy i wygrał Kim. Moim zdaniem dziś będzie podobnie, bo Artut jest strasznie nieregularny. A Belg gra fajnie i regularnie. Ogranie w tym roku w Premier League wydaję mi się, że także mu pomogło. Moim zdaniem to dość fajny trebelek, który powinien siąść.

018
New York Knicks - Liga Letnia ✅✅✅
Kurs: 1.70/sportingbet

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
019
Klaasen ✅+ Jenkins ⛔+ MVG ✅
AKO: 2.62/sportingbet

Tak jak wcześniej wspominałem, typ na MVG to była lokata i wygrał gładko 6-1. Dziś lepiej wyglądał niż wczoraj. Dodałem jeszcze Klaasena, który zagrał bardzo dobrze i sprawił niespodziankę eliminując Chizziego. Choć gdyby Dave nie miał takich problemów na podwójnych to miałby szansę. Jego przeciwnikiem jest Devon, który zrobił wczoraj wielkie show z Papużką przed meczem jak i w jego trakcie. Było jednak widać, że brakowało mu zimnej krwi gdy mógł mecz skończyć już wcześniej a nie dopiero w Deciderze bardzo ładnym C/O. Bodajże 124. Dziś jednak stawiam na Klaasena, który wyeliminował Chizziego i ma spore szansę zajść daleko w tym turnieju. Na koniec mamy jeszcze Jenkinsa. Już od jakiegoś czasu gram na Terryego, bo jest strasznie regularny i nie ma problemu z przechodzeniem początkowych rund ET a jak dla mnie ma sporę szansę aby zabłysnąć na World Matchplay. Wczoraj ładny C/O z 160 i granie na dobrej średniej. Dziś podejmuję Dolana, który ma straszną zniżkę formy po drużynowych MŚ. Jak dla mnie 1.72 jakie oferuję sportingbet to Value nawet na singla. Polecam i zachęcam do grania.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
020
Jelle Klaasen ✅✅✅ Szybkie 6-0 ????
Kurs: 1.44/Sportingbet

Strasznie dziwny mecz Jenkinsa. Po pierwszych 2 legach byłem pewien, że straci maksymalnie 2 legi a potem porażka. Problem na podwójnych. Nie odpuszczę jednak typu na Klaasena. Podnoszę stawkę do 1j czyli w moim przypadku maksymalna stawka na ten turniej i gram go na singlu. Jak już wcześniej wspominałem poradził sobie świetnie z Chizzim i moim zdaniem nie powinien mieć problemu z Devonem, który wczoraj zagrał bardzo dobre spotkanie z Wrightem jednak widać, że brakuje mu regularności w spotkaniu. Tą wczoraj pokazał Holender i jak dla mnie dziś powinien spokojnie pokonać swojego rywala. Także singielek za 1j na koniec popołudniowej sesji!

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
021
MVG ✅+ Klaasen ⛔
AKO: 2.057/sportingbet
Stawka: 0.75/10j

Prawdopodobnie mój ostatni typ na tym turnieju. Niestety nie zdołałem złapać już 1.90 na Klaasena, które oferował sportingbet gdyż wtedy zagrałbym to na singlu. Dorzuciłem jednak MVG, który znów dla mnie jest lokatą. Drabinka układa się świetnie, bo dostał dwóch darterów, których rozpykał 6:1. Teraz dostaję Norrisa z którym także nie powinien mieć problemu. Anglik wyeliminował White i Smitha jednak dopiero po 11 legach. Teraz wpada na &quot;Shreka&quot;, który powinien odprawić go z kwitkiem. Dodaję o tego Klaasena. Holender na tym turnieju dwukrotnie przeze mnie pograny i dwa razy przynosi pieniądze. Do trzech razy sztuka? Nie wydaję mi się. Świetna średnia, dużo maxów i do tego dobrze radzi sobie na podwójnych. Jak dla mnie powinien poradzić sobie z Thornthonem, który rozgrywa dobry turniej. Ostatnie ET pokazują jednak, że utrzymanie przez niego dobrego poziomu jest dość trudne. Wydaje mi się, że warto spróbować takiego dubelka.

022
Vincent Van der Voort ⛔⛔⛔
Kurs: 3.25/sportingbet
Stawka: 0.4/10j

Poprzedni dubel miał być ostatnim jednak aż żal nie spróbować. Inne buki skorygowały kurs i dają gdzieś 2.60. Mój kochany sporting został przy 3.25 i spróbuję ich tym typem oszukać. Holender pokonał jak na razie &quot;Little Johna&quot; oraz Pipe tracąc tylko 3 legi. Meczu z Pipem nie oglądałem jednak w meczu z młodym Austriakiem wykazał się przede wszystkim świetną skutecznością na podwójnych. Dawno nie grał tak dobrze gdyż dwa poprzednie ET kończyły się dla niego na 2 rundzie. Jego przeciwnikiem Wade, który swoje pierwsze spotkanie skończył wygraną do 0! W drugim stracił jednak aż 4 legi i oglądając to spotkanie nie był tak pewny jak w poprzednim. Spotkanie jak dla mnie 60:40 dla Anglika jednak takiego Vincenta polubiłem i gdy odblokuje 180 to myślę, że może to wygrać. Także kurs 3.25 jest jak najbardziej do zagrania!
Edit
Vincent powinien to wygrać bez większego problemu. Prowadzenie 3-1, szansa na przełamanie i 4-1 ale on zamiast rzucić 20 rzuca 1 i potem wszystko się łamie. 3 lotki na 4-4 także nie trafione. Ehh ;///
Edit 2
Klaasen Ty ..... Jak taki mecz mogłeś przegrać :/ I turniej po świetnej sobocie znów kończę z minusem.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
024 SUREBET
Keagan Brown (+2.5) - 2.00/betano
Stawka: 12.5j
Robert Thornton (-2.5) - 2.40/unibet
Stawka: 12.3j

Do tego jeżeli w UNIBECIE zakład nie wejdzie to 50% stawki zostaje zwrócone dzięki bonusowi powitalnemu.

Bilans: ✅6.15j
UNIBET oddał ładnie połowę stawki ???? Także bardzo fajnie.

Do góry Bottom