brodaty-zolw
Forum VIP
004
Typ: Argentyna&under 2.5
Kurs: 3.20/Betano
Stawka: 1/10j
Analiza:
Typ: Argentyna&under 2.5
Kurs: 3.20/Betano
Stawka: 1/10j
Analiza:
Copa America to dość specyficzny turniej. Starczyło stawiać na overy kartek oraz grać przeciwko faworytom i wydaję mi się żebyśmy byli dość zarobieni. Jednak nie o tym dziś. Przed nami druga para półfinałowa a mianowicie spotkanie Argentyny z Paragwajem. Obie drużyny w dość różnych nastrojach przeżywają ten turniej. Drużyna Argentyny jest strasznie niewyraźna i powinna się wstydzić w jakich warunkach doszła do tego finału zaś drużyna Paragwaju wyeliminowała Brazylię oraz wyprzedziła w grupię Urugwaj. Dla mnie robią oni wielkie "wow" na tym turnieju jednak dziś ich podróż się kończy gdyż spotykają oni reprezentację Argentyny. Wcześniej obie te reprezentacje spotkały się w fazie grupowej i wtedy po nierównym spotkaniu padł remis: 2-2. Dziś jednak taki wynik będzie jeszcze większą niespodzianką. Weźmy pod uwagę fakt, że drużyna Argentyny poza wspomnianym wyżej remisem nie straciła w tym turnieju ani jedno gola! 2 wygrane po 1-0 oraz pokonanie w rzutach karnych drużyny Kolumbii. Nie będę tutaj przytaczał żadnego H2H z poprzednich spotkań tych drużyn gdyż ten turniej dyktuję inne warunki. Tutaj drużyna skazana na przegranie muruje się w bramce i czeka na kontry. Moim zdaniem Argentyna będzie przez całe spotkanie biła głową w mur aż w końcu strzeli gola. Trener reprezentacji Paragwaju wie już o tym, że wymiana ciosów dla jego reprezentacji może skończyć się dwoma golami do przerwy co pokazał pojedynek w grupie dlatego sądzę, że pierwsza połowa będzie strasznie spokojna i obie drużyny rozpoczną pojedynek dopiero w drugiej odsłonie spotkania. Tam niestety dla Paragwaju powinna zadecydować ofensywa jaką dysponuję Argentyna: Messi, Higuain czy Aguero. Każdy z tych klasowych zawodników strzelił przynajmniej jednego gola na tym turnieju i każdy z nich ma szansę na zdobycie korony króla strzelców. Warto także wspomnieć, że na tym turnieju tylko słaba Jamajka nie strzeliła gola Paragwajowi. Wydaję mi się, że Argentyńczycy wygrają spokojnie to spotkanie do 0 a czy strzelą 3 gole? Nie wydaję mi się. Na tym turnieju tylko w grupie A (Meksyk, Boliwia oraz Chile) miały miejsce aż tak obfite w mecze gole. Wydaję mi się, że warto spróbować takiego typu a kurs ponad 3 aż zachęca do grania! Miejmy nadzieję, że moja analiza się spełni.