>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Pomysłu na tytuł nie miałem, może potem zmienię ???? Będę przedstawiał tylko bilans (+) (-) w przeliczniku 1 Euro=4 zł
Trebel:
Sevilla ✅ + Legia✅ + Cesena 1X ✅
AKO: 3.6/William Hill
Stawka: 20 Euro ✅
Singiel:
Chicago Bulls - 1.63/William Hill
Stawka: 5 Euro
Tasiemka:
Lazio ✅ + Real over 2.5 gola ✅+ Chelsea DNB ✅+ Club Brugge under 2.5 gola ⛔ + Atlanta Hawks ✅+ Memphis Grizzlies ✅
AKO: 5.02/betclic
Stawka: 200 zł ⛔

Czy mogę dodać typy długoterminowe, które już dawno temu pograłem czy nie bardzo?

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Budżet: 2 Euro ✅
Budżet - Kwiecień 2015: 2 Euro ✅
Singiel:

Chicago Bulls - 1.63/William
Singiel:
Valarenga Oslo - 1.55/William ⛔
Stawka: 6.66 Euro
Singiel: Dostałem 20 Euro darmowego beta, więc wrzucam
Stephen Bunting over 99.5 Checkout - 1.83/William ✅
Stawka: 20 Euro (darmowe) - do wygrania 16.67 Euro

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podsumowanie:
Kwiecień: 12.01 Euro ✅
Kupony: 2/4
Piłka nożna: 1/3
Dart: 1/1
Budżet: 12.01 Euro ✅
Maj:
Singiel:

Chicago Bulls - 1.63/William ✅ 3.13 Euro
Singiel:
Pau Gasol over 17.5pkt/1.91/William ✅ 4.55 Euro
Dubel:
Annaheim Ducks ✅ + Wisła Płock ✅
AKO: 2.40/William ✅ 7 Euro
Trebel:
Real Madryt DNB + Liverpool under 2.5 gola + Floyd Mayweaghter
AKO: 3.68/William
Stawka: 6.67 Euro

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Budżet: ✅26.69 Euro
Kwiecień: ✅14.68 Euro
Trebel:
Real Madryt DNB ✅+ Liverpool under 2.5 gola ✅ + Floyd Mayweaghter
AKO: 3.68/William
Stawka: 6.67 Euro ✅ 17.88 Euro
Singiel:
QPR X2 - 3.20/William ⛔ Jak szkoda wgl... 1-1 było a tam głupia czerwień...
Stawka: 5 Euro ⛔
Dubel:
Barcelona (-2.0) ✅ + Kto szybciej zdobędzie 2 bramki - United ⛔
AKO: 2.40/William
Stawka: 5.12 Euro ⛔
Bilans: 7.76 Euro ✅

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Budżet: ✅ 37.41 Euro
Maj: ✅ 25.4 Euro
Memphis (+15.5) ✅ + Bulls (+10.5) ✅
AKO: 1.87/William.
Stawka: 10 Euro ✅ 8.7 Euro

Paul Millsap under 9.0 zbiórki - 1.91/William ⛔
Stawka: 3 Euro ⛔ 3 Euro
Marc Gasol over 18.5 pkt - 1.91/William ✅
Stawka: 2.51 Euro ✅ 2.28 Euro
Chicago Bulls - 2.75/William ✅
Stawka: 2 Euro ✅ 2.50 Euro
IFK Goteborg ✅ + Bate strzeli - TAK ✅ + Hull vs. Arsenal over 1.5 gola ✅
AKO: 1.71
Stawka: 3 Euro ✅ 2.27 Euro
Pau Gasol over 16.5 pkt - 1.91/William ✅
Stawka: 7 Euro ✅ 6.36 Euro
Bilans dnia: ✅ 19.11 Euro

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Budżet: ✅56.52
Maj: ✅44.51
GSW (-5.5) + Real strzeli
AKO: 1.84/William
Stawka: 10 Euro
Real DNB + Barcelona over 1.5 gola
AKO: 2.88/William
Stawka: 6.12 Euro

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
W moim projekcie grając na Williamie wygrałem dość sporo jak na mój budżet. Niestety kombinowałem też z betssonem i straciłem 200 zł na bonusie i do tego LM pograna na bet365 także dała minus. Postanowiłem wypłacić wszystkie środki jakie mam teraz na kontach bukmacherskich i zostawić tylko &quot;końcówkę&quot; na Williamie czyli 5.77 Euro. Chce trafić koło 12-15 kuponów z rzędu grając po kursie ok.1.20 i zrobić z tego 35Euro aby potem znów móc wypłacić 30 i zostawić 5. Poważną grę zacznę znów od rozpoczęcia nowego sezonu ????
Budżet: 5.77 Euro
Cel: 12-15 kuponów trafionych z rzędu po kursie ok 1.20

Kupon nr.1 ✅✅✅
PSG win + Brentford vs. Middlesbrough over 0.5 gola
Stawka: 5.77 Euro
EW: 6.92

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
&quot;Chłodna bania i zaciśnięte pięści&quot; - typy brodacza
Wreszcie odnalazłem sensowny tytuł dla mojego działu i myślę, że wreszcie jestem wstanie coś zdziałać dzięki chłodniejszej głowie. Skupie się na dużo mniejszej ilości meczy, które będę mocno analizował.
001 ⛔⛔⛔ Niestety 0-0 po strasznie słabym meczu
Zawisza Bydgoszcz vs. Piast Gliwice
Typ: BTTS - 1.70/betclic
Stawka: 3/10j
ANALIZA: Dostępna w typach dnia na dzień 2 Czerwiec 2015 oraz w dziale T-Mobile Ekstraklasa
DO MODERATORÓW:
Proszę o usunięcie mojego poprzedniego postu &quot;Typy brodacza&quot;. W razie jakiś nieporozumień proszę o kontakt!

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Gotowy na granie - Brodate typy
Wydaję mi się, że dość dużo nauczyłem się w kwestii obstawiania i grania w bukmacherce. Ostatni turniej darta, Copa America a także post gracza kaVos nauczyło mnie wiele. Wydaję mi się, że jestem wreszcie gotów na granie. Nie zarabiam dużych pieniędzy, bo skończyłem dopiero średnią szkołę i nie zamierzam także żyć za granie u buka ale liczę na wygrane, które pozwolą mi czasami zrobić coś więcej niż tylko żyć. No to lecimy z &quot;regulaminem&quot;.

Co gram?

No to gram przede wszystkim piłkę nożną, koszykówkę oraz darta. Są to 3 dyscypliny w, których siedzę i wydaję mi się, że mam o nich pojęcie. Gram przede wszystkim moje typy ale podbiorę czasami także od innych graczy jednak wtedy stawka będzie inna.
Jak gram?
Gram wszystko: 1X2, handi, zawodników, bramki itd. Lubię wszystkie te zakłady. Często będą stosował handi w postaci (1.25 czy też 1.0), bo po prostu lubię bezpieczne handi.
Jakie stawki?
Gramy jednostkami: 1, 2, 3, 4, 7.5 jednostki. W moim przypadku 1j=20 zł. Wydaje mi się, że to odpowiednia jednostka względem pieniążków jakimi dysponuję. Jeżeli gram kogoś typy to stawkę dzielę przez 2. Grając normalnie ten typ grałbym za 2 jednostki jednak, że jest to typ kogoś innego gram go za 1 jednostkę.
Gdzie gram?
Różne buki gdyż pozwala to na łapanie fajnych kursów. Przede wszystkim betclic, betano, bet365, sportingbet i przymierzam się także do unibetu oraz ComeOne!.

WAŻNE:

Nie zamykam zakładów w trakcie trwania spotkania.
Dopuszczam zamykanie tylko przed spotkaniem.
Staram się nie dublować typów.
W przypadku turniejów takich jak: większy turniej darta, MŚ/ME dopuszczam zmianę stawek na dany turniej.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
⚽ 001
Typ: Awans (Chile ✅+ Argentyna✅ + Brazylia⛔⛔⛔)
Kurs: 2.56/sportingbet
Stawka: 2/10j
Ewentualny zysk: 3.175j

Analiza:
Noc z środy na czwartek rozpocznie nam zmagania Play Off w Copa America 2015. Na początek gospodarze turnieju zmierzą się z drużyną Chile. Na pierwszy rzut oka powinno być to fantastyczne i wyrównane spotkanie między dwoma świetnymi drużynami. Niestety jednak to myślenie jest strasznie omylne. Ekipa Urugwaju nie jest tą samą drużyną co na Mistrzostwach Świata 2014. Powód jest jeden i wszystkim znany - Suarez a bardziej jego brak. Jednak co do samego meczu to wydaję mi się, że Chile powinno sobie bez problemu poradzić ze swoim rywalem. Reprezentacja gospodarzy z meczu na mecz jest co raz skuteczniejsza. W fazie grupowej strzelili aż 10 goli! Stracili tylko 3 jednak warto także wspomnieć, że dwa mecze wygrali bez straty gola i tylko Meksyk był im wstanie strzelić 3 gole. Alexis Sanchez wreszcie strzelił gola po ponad 200 dniach bez bramki w reprezentacji. Wydaje się, że teraz reprezentacji Chile będzie się grało jeszcze prościej. Kibice są zachwyceni, że ich zespół jest już w ćwierćfinale a z taką drabinką ma bardzo spore szansę na finał. W ekipie Urugwaju za to odmienne nastroje. Brak pomysłu na grę i gdyby nie wymęczone zwycięstwo w 1 kolejce z Jamajką to tej ekipy zapewne byśmy już tutaj nie oglądali. Brak Suareza jest tutaj widoczny tak samo jak w poczynaniach ofensywnych Liverpoolu, brak pomysłu na grę. Do tego Cavani jest w strasznie słabej formie. Wydaje mi się, że Chile powinno pokonać Urugwaj w regulaminowym czasie gry jednak awans tego zespołu jest dla mnie niemal pewny.

Drugim spotkaniem na moim kuponie jest szlagier tych ćwierćfinałów a mianowicie Argentyna vs. Kolumbia. Wielu w tym ze mną na czele typowało taki finał niestety obie drużyny nie są na tym turnieju takie jak powinny być. Argentyńczycy męczą się ze wszystkimi rywalami choć widać u nich dużo wyższy poziom sportowy, który pozwala zdobywać punkty. Zaś Kolumbia tak samo jak Urugwaj ledwo wyszła z grupy. Reprezentacja Brazylii pomogła im wyjść z grupy zarazem spychając ich od razu na bezpośredni pojedynek z Argentyną. Mimo wszystko dla mnie będzie to jednostronne widowisko, które wygra Messi i spółka. Mając taką siłę ofensywną nie powinni mieć problemów ze strzeleniem dwóch goli. Reprezentacja Kolumbii ma straszne problemy w ofensywie i nie widzę możliwości poza błyskiem Jamesa aby w tym meczu mieli strzelić gola. Jak dla mnie Argentyna wygra to spotkanie 2-1 i dopiero wtedy zacznie walkę z Brazylią w półfinale.

Na koniec zostaje moim zdaniem najbardziej wyrównany pojedynek a u buków jest to odwrotnie. Ekipa Canarinhos podejmie drużynę Paragwaju, która jak dla mnie gra bardzo fajny futbol na tych mistrzostwach. Mimo tego, że przegrywała z Argentyną 2:0 była wstanie ugrać remis. I choć można mówić, że to w większości wina Argentyny to jednak drużyna Paragwaju była im wstanie strzelić 2 gole. Są oni także niepokonani w tym turnieju i grupę skończyli z 5 punktami. Moim zdaniem robi to wrażenie w szczególności, że w grupie grali z Urugwajem i Argentyną. Brazylia bez Neymara zagrała dość ciekawie i wygrała ostatnie spotkanie grupy 2-1. Ja osobiście spodziewam się w tym spotkaniu remisu i emocji w dogrywce. Nie wydaję mi się jednak żeby drużyna Paragwaju miała wytrzymać tak wielką presję i wyrzucić ekipę Brazylii już na etapie ćwierćfinału. Moim zdaniem jest to dość dobry trebelek, który warto spróbować zagrać.
Niestety Brazylia przegrywa po rzutach karnych i niszczy mojego dubelka ???? No ale cóż... Analiza była fajna, niestety nie udało się wygrać.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
????002
Typ: TAŚMA - screen poniżej ✅

Kurs: 3.25/betano
Stawka: 2/10j
Ewentualny zysk: 2.16j (2 krecze w meczach, które zapewne by siadły)

⚽????003
Typ: DUBEL - screen poniżej ⛔

Kurs: 2.59/betano
Stawka: 1/10j
Ewentualny zysk: 1.54j

Do góry Bottom