IV
Wąbrzeźno - Inowrocław 1 2.10
16:00 /0:0
A spróbujemy, marny był dzisiaj wybór w 4, w sumie tam wszystko możliwe, ale ewidentnie Unia Wąbrzeźno w gazie, a Cuiavia na wiosnę będzie słaba, więc raczej pod gospodarzy.
Austria 18:00
Salzburg - Graz over 9.5 rożnych 1.90 /6:0
Dwie drużyny które nabijają rożne w Austrii - goście są drudzy w lidze (średnia prawie 6 na mecz) a gospodarze nie odstają - prawie 5 na mecz. Wydaje się to fajne do gry z punktu widzenia taktycznego i matematycznego.
Austria 20:45
Salzburg - Graz over 9.5 rożnych 1.95
/8 - 4 po 20 minutach i stanęli, brak szczęścia co do tej parki
Spróbuję jeszcze raz, w weekend był ten sam mecz i 6 rożnych - wszystkie gości. Myślę, że dzisiaj gospodarze się poprawią, bo średnie wskazują na overa.
Ramtha SC - Salt Over 1.5 (Team home Total Goals) @ 2.200 g. 21:30 /1:0 ale jedynka siedzi i ładowanie overa 0.5 live pod Home i wbili w 90'
Dalej gram pod gospodarzy w Jordanii, liczę na wygraną, ale przede wszystkim ofensywną grę z powodów które opisałem już wcześniej w temacie
Orientujesz sie czy dzis ostastnia kolejka? 16 meczy graja w Jordanii ?
PAtrzac na soccerway to ostatnia, dziwne, ze nie graja jednego dnia o tych samych godzinach
Orientujesz sie czy dzis ostastnia kolejka? 16 meczy graja w Jordanii ?
PAtrzac na soccerway to ostatnia, dziwne, ze nie graja jednego dnia o tych samych godzinach
Unia Skierniewice - Bełchatów DNB (remis nie ma zakładu) 1 1.83 / 3:2 po pięknym meczu
Gospodarze są ostatnio w formie i nie bez powodu wymieniani są jako jeden z faworytów do awansu. Obecna strata do lidera to 13 punktów. Jest tam nowy stadion, a do tego mocno promowane jest starcie z Bełchatowem. Kibice są zapraszani przez graczy chodzących po mieście. Zespół wspiera także lokalny polityk, który w niedzielę będzie kandydował w wyborach. Wszystko to pokazuje, że będą chcieli wygrać. Gospodarze bez remisu to świetna opcja.
III
Raków II - Starowice g. 14:00
1 1.83 / z 2;0 na 2:2 heh
Kurs mocno zawyżony. Konsekwentnie powtarzam, że Raków nie chce zjazdu do IV co zresztą pokazują wyniki. Goście są tam już jedną nogą. Kurs dla mnie powinien wynosić 1.35 na home, mamy prawie 2.
IV
Chemik Bydgoszcz - Unia Wąbrzeźno g. 12
over 2.5 gola 1.72 /2:0 buk mnie wykiwał
Mecz na zagranicznych rynkach lata. Wg mnie dobra linia to 3.5 gola na ten kurs, ale domyślam ze czemu tak to jest wyłożone na świat.
Post automatycznie złączony:
Netherlands Women U19 - Poland Women U19
Netherlands Women U19 - Netherlands Women U19 (Half Time Full Time) @ 1.73
godz. 15
Bez jaj, oglądałem sobie mecz Polek z Finalndią i gdyby tylko te miały kogoś z przodu wynik byłby tragiczny dla naszych a tak... wygrały. Dzisiaj będzie sroga lekcja, bo one mają problemy nawet z bieganiem.
clj godz. 12
Legia Warsaw U19 - Legia Warsaw U19 (Half Time Full Time) @ 2.1
Legia gra z cienkim Rakowem, myślę że po przerwie na repre i odpoczynku nie będą się męczyć jak z Opolem i kulna ich od początku.
III godz 12
Gedania Gdansk - Unia Solec Kujawski
Unia Solec Kujawski (Draw No Bet) 2 2.50
Dziwne rzeczy się dzieją na rynku, możliwe niemożliwe.
Jeszcze źródło do Chile, co bym linczu nie miał po meczu
IV
Kórnik - Gołuchów, godz. 12, do przerwy 1 będzie koło 2 kurs live, na zagranicznych 1/1 HT/FT 2.25 wydaje się spoko, Gospodarze u siebie bardzo pewni, walka o awans trwa, nie moja grupa ale zobaczymy, widzę tu prosty mecz.
I polecieli w Chile. Co ciekawe moja analiza była dzisiaj najkrótsza w typie dnia, bo i tam to wkleiłem by się rozniosło. To tylko pokazuje że liczy się info, a na resztę szkoda oczu i serwerów. Ole.
Ekstraklasa Lech - Pogoń dnb (remis bez zakładu) 2 2.20
Legia - Jaga 1 1.95
oraz over 1.5 Legii 1.85
Kazachstan Turan Turkistan - Ordabasy Shymkent
16:00 handi -1 (w przypadku wygrana gości jednym golem zwrot) 1.90
Tutaj się trochę pomieszało bukom, wyjściowo było 1.80 na mistrza Kazachstanu bo wyjazd.. sęk w tym, że grają u siebie, bo Turan gra u nich swoje mecze xD także jedynka teraz z 1.50, spróbuję handi przeciwko beniaminkowi. Ordabasy ostatnio przegrały prestiżowy mecz z Kairatem, więc raczej 3 pkt dzisiaj
‘Otros tendrán las posibilidades de mostrarse’, dijo. También admitió que si el jueves derrotan a Millonarios en la Copa estarán ‘con un paso adentro’ de octavos
www.vision360.bo
/dzisiaj usuwam konto, wszystkim udzielającym się bardzo dziękuję i życzę powodzenia.